- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
iyi canım 1 gece ateşlendi dahada olmadı ateşişimdi iyi mi canım :26:
çok şükür...
yani beğenmeyedebilirsin canım olabilir haklısın göbeği kapatır diye bu model aldım dar olunca daha kötü oluyorAaaaa alındın sen sanırım minecim
ama ben elbise güzel değil demedim ki tatlım
elbise çok güzel hatta benim zevkime görede hitap ediyor
amma velakin elbise fizxiğine uyum sağlamamış dedim canım
bunda zevklerle renklerin ilgisi yok
elbise benim zevkimede hitap ediyor ama
fiziğimize hitap etmiyor anladın sen
göğüs ve göbek çevremiz
emzirdiğimizden göğüsler eskisi gibi göstermiyor
yoksa elbisende sende çok güzelsin
ben kendi fikrimi söyledim
günlerde falan giyerim bende
napalım
alınmadım ayrıca
bana yazık oluyor amaaaaBen şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyummm ben şişkoyum
Ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyummm ben şişkoyum
ben yapacam ama daha fırsat bulamadım:26:bireysel olarak bildirim yapanların listesi ne alemde acep kızlar???
geçmiş olsun canım sizede boğazı kötü olmuş benim kızın allahtan düştü ateşibende minecim dünde benim oglan ateslendi insallah bidaha olmasinlar
tesekkür ederim minemhic cig ispanak yememisdim bakalim tadi güzel diye tahmin ediyorum kisir gibi
bu modeller simdik moda güzel durmus rengiylebiraz genis göstersede onun modeli öyle bende aldim siyah bi tunik bu model sen beni bi görsen sana yakismis mine
dene mutlaka canım çiğ ıspanak güzel oluyor ben sık yapacağım artık bu tarifi
elbisede dediğin gibi geniş gösteriyor
göbeğin fırlamasından iyidir diye düşünmüştüm
olmadı hamiş kalırsam giyerim napalım
karışıklık olmaz canım ikisi ayrı listeneskuikcim, biz daha dün akşam orti olduğumuz için yazmadım daha doğrusu yazmadık. çünkü zaten mineye bildirim yapmıştıkkarışıklık olsun istemedim, her iki listede de yazılarak.
gönderseydiniz keşke
Hülyacım benim ortim var artık bhr84ben de orti arıyordum busabah bulduk birbirimiz sonunda
sağol canımçok mu kötsün ki
kızzzz sen ne inceymişin güle güle giy.....
kızlarrrrr oğlumun (+yasında) astımı var ıkı gecedır tıkanıyor acıle gıdıyoruz bu gece daha erken tıkandı ben gıdemıyorum yanında bebek oldugu ıcın esım alıp gıdıyor acıle dun gece benı bıle uyandıramamıs almıs gıtmıs bebek var dıye bı uyandım emzırmek ıcın yoklar evde hemen aradım acıldeyız dedı yıne aynı sekılde tıkandı bu gece daha bı kotu Allahım dua ıstıyorum kızlar heopınızden mınıcık mınnacık bı yurek nasılsın dıyorum nefes alamıyourm anne dıyor yuregım dyanmıyor artık 6aylıkken basladı hala gecmedı
gece gece sızıde mesgul ettım kusuruma bakmayın ama ıcım ıcıme sıgmıyor artık
çok çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum rabbim şifa versin elden başka bişey gelmiyor