70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi iyi mi canım :26:
iyi canım 1 gece ateşlendi dahada olmadı ateşi
çok şükür...
yani beğenmeyedebilirsin canım olabilir haklısın göbeği kapatır diye bu model aldım dar olunca daha kötü oluyor
günlerde falan giyerim bende
napalım
alınmadım ayrıca
bana yazık oluyor amaaaa
bireysel olarak bildirim yapanların listesi ne alemde acep kızlar???
ben yapacam ama daha fırsat bulamadım:26:
geçmiş olsun canım sizede boğazı kötü olmuş benim kızın allahtan düştü ateşi
dene mutlaka canım çiğ ıspanak güzel oluyor ben sık yapacağım artık bu tarifi

elbisede dediğin gibi geniş gösteriyor
göbeğin fırlamasından iyidir diye düşünmüştüm
olmadı hamiş kalırsam giyerim napalım
neskuikcim, biz daha dün akşam orti olduğumuz için yazmadım daha doğrusu yazmadık. çünkü zaten mineye bildirim yapmıştık karışıklık olsun istemedim, her iki listede de yazılarak.
karışıklık olmaz canım ikisi ayrı liste
gönderseydiniz keşke
Hülyacım benim ortim var artık bhr84 ben de orti arıyordum busabah bulduk birbirimiz sonunda

çok mu kötsün ki

kızzzz sen ne inceymişin güle güle giy.....
sağol canım

çok çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum rabbim şifa versin elden başka bişey gelmiyor

slm kizlar nabersiniz baya kalabiligiz aksam aksam

önceden fazla kisi degildik orti oluncada 5 kisinden yine 10 kisi yapiyor canim yinede sen bilirsin tatlim
evet ya cok sükür bugün yok atlatmisdir insallah yavrularimiz hasta olmasin hasta olan herkese allah sifa versin insallah
selam canım
valla bunalıma girdim kilo aldığımı görünce neden bu kadar etkiledi beni bilmiyorum da
reglim çok gecikti belki de ondandır
gir sen bunalima gir yedin tatlilari cipsleri fastfoodlari dimi senigidi seni saka yapiyorum betülcüm ama sen 2 -3 dikkat edersen genc de oldugugun icin cok güzel sonuclar aliyorsun hadi haftaya bize süpriz yap
suzim lahanayı sormuşsun cnm evet çiğ yiyorum.tadı pişmişinden daha güzel.
dene pişman olmazsın
sagol gamzem deniycem denedikden sonra puan verecem
sinir oldum tavuk köftesi yaptım ama fotosunu yükleyemiyorum.biri ara kablomu almış
ben almadim
yok bebegim beni hic düsünme benim icin hic problem degil senin icin dedim ben sen beni birakmazsan zaten zor kurtulursun benden ben seni birakmaya niyetim yok zaten orti listesi olsun olmazsin sen daima benim esim kalacaksin
hic yemedim balkabagini nasil acaba tadi sagol canim
allah acil sifa versin canim benim cok üzüldüm insallah zamanla tamamiyla gider benim isarkadasinin ogluda cocukken astimmis simdi oglan 14-15 yaslarinda gitmis allah büyük canim
evi taşıycam boya falan aldın kızlar duymasın mantı yedim bugün hem de akşam
esim oglis spaghetti yedi ben neyaptim 2 has yumurtayi yogurtlayip yedim aksam yemeginde ama bana müstah alirsam arti 300 ü öyle bakarim yediklerine ye sen mantilari ye belki yakalarim seni
hakkımızda hayırlısı cnm subatta baslıo tercıhler :18::18::18:
hayirlisi canim insallah
ekledım bakta sılım
bende göreyim

selam kızlar
tam 50 dkdır kızımı ayağımda sallıyorum
uyumadı bıraktım yatağına pes ettim artık
listeyi onu uyutup yapacaktım ama geç oldu
daha hazır bile değil yoğunluktan vakit bulamadım
gerçekten üzgünüm geç kaldığı için
yarında tüm gün elektrikler kesikmiş
yarın akşam yapabilirsem yapacam yapamazsam pazartesiye kalsa sorun olurmu sizin için?
liste bana yük gibi gelmeye başladı artık:26:

Son düzenleme:
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum
ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum ben şişkoyum

aman gelmesin atesleri bidaha insallah deniycem canim hem ispanak yiyin deyip duruyorlar herzaman sagol tatlim onun modeli öyle mine rengide güzel arada giyersin degisiklik ben bi siyah tuniklen foto cekeyimde gör nasilmis hamis gibi durmak birde benim üst tarafda büyük olunca daha ortaya cikiyor sana daha güzel yakismis hemde rengli giyemezdim ben

kolay degil canim acelesi yok bence vaktin oldugunda yaparsin minem

niye öyle diyorsun minem

ben yirtim sanirsam hic ben siskoyum yazmadim bu benim icin bi rekordur arkadaslar

Son düzenleme:
kizlar bende ufak ufak kacayim yarin misafirliye gitcez cuma günü onlar bizdeydin esimin halasinin oglu ile esi yarinda biz onlarda laptoplari bozulmus esim ayarladi ama birseyler daha yükledi onlari götürcekmissiz hanimi cok iyi yeni gelin sayilir 6-7 ay anca olmusdur evleneli bi tatli dili kuzum canim cicim deyip duruyor amavelakin yemege gitmisdim ramazanda pilavimdan yemesen küserim tatlimin tadina bak nolur yarin ben mahfoldum zaten israrlara dayanamam insallah birseyler hazirlamaz :18:

iyi geceler canlarim kendinize iyi bakin fazla kacirmayin bunun birde cumasi var unutmayin
öptüm kocamancana

tamam suzim ben haftaya evi taşıycam yeni internet baglantısı falan derken 2-3 hafta yokum sonra hemen koşa koşa gelirim
minecim acelesi yok ya yaparsın....benim kide beşikte sallanırdı unutturana kadar canım çıktı şimdi böyle hatırlayınca 2. dogurmak hiç içimden gelmiyor
döndücüm

senlende hic karsilasamiyoruz tatlim ya ben geldim sen cikmissin Eki Görüntüle 617381
öyle oluyo hep suzimmmmm resime de bayıldımm
yeme kızzzz geline selamı mı söyle ısrar etmesin

Gunaydin kuzlar dun baya abartmistim. Bugun kesinlikle uyacagim liste - 500 de spor salonunda harciycam
Bu kendime ceza olsun, normalde bugun gitmiycektim
Ama dun 500 kalorilik tatli nedeniyle gidiciiim

Son düzenleme:

Ortiii!!!!
Sen bu hafta da arti cik bak sacini basini nasil yoluyorum!
Ben şişkotum onu kabul ettim zaten de...

Eşek!
Bu hafta 76 li bi rakamla gelmezsen gozume gorunme
Kalabalik misafirim vardi mama yapmak kadar ceyiz catal kasiklari yika kurula canim cikti
Kacamagim oldu ama yakmisimdir telafi edicem Allahin izniyle cumaya 76 yi gorecegiz

Gecmis olsun canim
İnsallah gecer gider..
Cok zor ufak cocuklarin rahatsizligi Allah sabir versin...

canım bizi bırakma yaa ortilikleri çoğaltalım.suzi çöpçatanlığa hız versin.bizde yapabileceğimiz bişey varsa yapalım.ama yok olmuyo dersen yine boynum kıldan ince

ortiim.çok üzüldüm canıım.allah acil şifalar versin bebişine.ne diyeceğimi bilemiyorum valla

nazlıcım geçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuğuna

kendinde yazmışsın zaten resmi eklerken hamiş gibi durdu kızlar diye
beğenme meselesi değil elbise çok güzel onu beğendim
senin fiziğinde facede ki diğer resimlerde zayıf duruyorsun
bu elbiseyi giyip fotonu görünce şaşırdım sadece
hiç 64 lük gibi durmuyorsun fazla göstermişti o yüzden açık yazmak istemedim

ayrıca ondan önceki 3 haftada sen artılardaydın ben seni okaa idare ettim
bana hiç yazık olmadımı minecim
neyse biz ortaklıkdan ayrılalım en iyisi ben çok artılardayım
sana yazık olmasın minecim hakkına girmek istemem
Allah yolunu açık etsin her daim

bakalım tatlım yazdıuğım gibi çoğunluk kabul ederse yazmıştım zaten
kimse bozulması taraftarı değil orti işinin
yoğunluk olursa liste yazparız tekrardan artık

kızlar bişi sormak istiyorum 1 haftadır yememe dikkat edip yemegi zaten az yiyordum onuda azaltım abur cubur yemiyorum 1 haftadırda patates diyeti yapıyorum hiç kilo veremedim 61 kiloyum 10 kilo vermem lazım ama olmuyor neden sabretmemmi lazım

günaydın kızlar hayırlı pazarlar
alaca betüş aşağıda gördüm sizi
günaydın bebişlerim
ben çok sevinçliyim regl istediğim gibi oldum
betüşüm geçen seferki gibi olmadı bu sefer
çok korkuyordum
bu hafta kesin listede ben birinciyim okaaaaaa
şimdiden 1500 gitmiş benden söylemesi(şaka şaka ehehehehe)

şaka biyana canlarım gerçekten çok sevindim
inşallah cumaya kadar güzel sonuç görürüz
cumartesi düğün var
ben bu hafta sıkı giricem diyete
bişewy sorcam kızlar reglkeen spor yapıyormusunuz
mekik felanda çekebilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…