nısanda tam 3 yasında oluo 60inim dusunuom ben ama doguya gıdersek kalır o dusunce arada fazla yas ıstemıyorum
sen öyle yedim ama yine de verdim dersen öyle nazar deger (belki benim degmiştir)......yok kız reglidendir hem iştah açılıyo hem de su tutuluyo haftaya verirsin.....ben de tereciye tere satıyom.......
senin yüzünden bu hale geldim nazar değdirdin bana
çok yiyorum ya nazardan filan değil her yerimden tatlı fışkırcak artık
ben de bayılırım tatlıya hasret kaldım gidib pudig mi yapsam 2 dakikada canım çekti....sen rahat veriyosun az dikkat edersin giderler
kaç gündür yediğim sütlacın haddi hesabı yok
neyse ki az şekerli yapmıştım
öfff alışveriş yapmak istiyorum çok sıkıldım evde durmaktan :84::84::84:
bana gel 1 aydır canım cıktı ev taşıycam dünya eksigim var bi halı perde bulana kadar canım çıktıdüzcede gezmedigim dükkan kalmadı boyacı ,fayanscı, möbilyacı canım çıktı .bolu çok pahalı diyorlar düzceye geliyorlearmiş alışverişe
normalde de çok az yiyorsan eğer, vücudunun ihtiyacını anca karşılıyodur. diyet yapanların bence en büyük hatası bu. 1000-1100 htta 1000 kalorinin altında diyetler yapıyorlar vücut şoka giriyor.
canım sende eğer çok az yiyorsan açlık konumuna girince vücut yediği her şeyi depo eder. sana tavsiyem günlük kalori ihtiyacını hesapla, 200 kaloriyi diyet ile kıs 200-300 kaloride spor ile kıs kilo vermemen imkansız olur. matematik hesabı çünkü bu =)
gözün aydın. yok canım aksine spor sökülmeyi kolaylaştırır.
ben yapıyorum canım hatta regl döneminin ağrısız geçmesine sebep oluyor spor
slm canim regl donemde daha etkili oluyor sporla beraber yemenede dikat etinmi daha cok kilo veriliyor diye bililiyorum ozelikle regl doneminde
kızlar teşekkürler aslında regl döneminde de yapıyordum daarkadaşlar cevaplamışlar ama bende yazayım dedim.spor döneminde yaptığın spor kiloyu daha iyi ve sağlıklı vermeni sağlıyo.ayrıca daha da güzel sökülüyosun.
döndücüm biz sana çok alıştıkneslimmmmm ben bikaç hafta yokum ev taşıycam devam edelim diyemiyorum kendi adıma suzime de söyledim zaten ama yeni orti bulan kızlar var pek hevese gelmişlerdi ...... yine de sen bilirsin.......
canım tek çeşit beslenmeyle kilo verilmiyo nesli sana örnek göndermiş görmüşsündür kilo vermek için çokkkk sabır lazım.....
1500 görünce gözüm pörtledio nasıl şaka bu kalb kaldırmaz....... hadi gözün aydın şişe şişe patlıycaktın az kalsın bu hafta çokkkk gider senden......
sen öyle yedim ama yine de verdim dersen öyle nazar deger (belki benim degmiştir)......yok kız reglidendir hem iştah açılıyo hem de su tutuluyo haftaya verirsin.....ben de tereciye tere satıyom.......
naz yukardada senin soruna yanıt vermiştim bir kaç sayfa ilerdegünlük kalori ihtiyacım 1772 gösteriyor hesapta ama akşamları1 haftadır yuruyuş var bide hareketler yapıyorum banamısın demiyorya uf ben polikistik var ondanmı acaba veremiyorum
patates diyeti yapıyorum ama fazla kendimide yormuyorum kalorisi geciyordur cok olmasada yine kalorime göre düşük anlamadım gitti
ayy aynen yaaa aynı sıkıntılar tekrarminecim acelesi yok ya yaparsın....benim kide beşikte sallanırdı unutturana kadar canım çıktı şimdi böyle hatırlayınca 2. dogurmak hiç içimden gelmiyor
neslicim ben önceki mesajımdada alınmadığımı yazdımkendinde yazmışsın zaten resmi eklerken hamiş gibi durdu kızlar diye
beğenme meselesi değil elbise çok güzel onu beğendim
senin fiziğinde facede ki diğer resimlerde zayıf duruyorsun
bu elbiseyi giyip fotonu görünce şaşırdım sadece
hiç 64 lük gibi durmuyorsun fazla göstermişti o yüzden açık yazmak istemedim
ayrıca ondan önceki 3 haftada sen artılardaydın ben seni okaa idare ettim
bana hiç yazık olmadımı minecim
neyse biz ortaklıkdan ayrılalım en iyisi ben çok artılardayım
sana yazık olmasın minecim hakkına girmek istemem
Allah yolunu açık etsin her daim
bakalım tatlım yazdıuğım gibi çoğunluk kabul ederse yazmıştım zaten
kimse bozulması taraftarı değil orti işinin
yoğunluk olursa liste yazparız tekrardan artık
ben geldimhaftaiçi ben yokum burası doluyor, haftasonu ben varım bu sefer de topik sessiz
canım sıkıldı benim
ayy aynen yaaa aynı sıkıntılar tekrar
neslicim ben önceki mesajımdada alınmadığımı yazdım
ben elbiseyide beğenmeyebilirsin olabilir diyorum ama sen açıklama yapma gereği duyuyorsun
gerçekten alınmamıştım, takılmadım hatta
olabilir çünkü
buraya bir resim ekliyorsam yazılacak herşeye razı olmam lazım
beğenmeyipte beğendim yazmandansa bu şekil daha mutlu etti beni
ben saygı duyarım yazdım gerçektende aksini idda etmedim
yazdıklarınada şaşırdım...
ben yazık bana derken takılmak amaçlı yazmıştım
sonuçta ben genelde artı çıkan biriyim ilk defa böyle oldu
bu durumdada seni silecek değildim
şakasına takılmıştım yani
ciddi olarak öyle düşünecek olsam bu ortilik işine girmezdim
ne diyebilirimki sen bilirsin
ben geldim
yemeğimi yedim doldurdum göbişimle geldim
yemekden evvel kızların onayıyla sporumuda yaptım
sen yoksun ama
burdada hava 3 gündür yağışlı ve kapalıgirip çıkıyorum ben öyle..
bende göbişi doldurdum geldim
nereye kadar dolcak bilmiyorum artık yemek yemekten yoruldum resmen
bugün hava çok kapalı dışarıya da çıkmadım çok bunaldım
burdada hava 3 gündür yağışlı ve kapalı
karda gelicek diyolar
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] berenvildan [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 62.5 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 7.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] BLUEDENİZ [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 67.5 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.3 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Dgy [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] euribiamir [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] dond [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] gur_bet [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 75.6 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :81::81::81: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nazugur [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 18.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] karbeyazı [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 64.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan BERENVİLDAN arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek hepbirlikte vereceğiz inşallah.lütfen burayı takip etmeye devam edelim
birbirimizi motive edersek kendimizede faydamız olur bunuda unutmayalım
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; mizan71, BHR84, balkaymakim, hulyaeyup, YARAMASS, CINARINANNESİ dir. arkadaşlarımızın katılımlarının devamını diliyoruz.
bu hafta katılan kızlar haftayada bildirim yaparsanız listede yer alabileceksiniz.
bir hatam varsa affola kızlar
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
Mine önce yazdıklarını bir oku güzelce sonra süzgeçden geçir
tavırların çıkışların sert bir tutum sergiliyor
uzatmak istemiyorum ama cevap hakkı doğuyor
mine uzatma istersen geriye git yazdıklarını tekrardan oku
sen yazdıktan sonra okudum zaten neslihancım
smile kullanmadım diyemi set tutum sergilemiş oldum
alınmadım demem yeterli değilmi
mesela kızdığım birine canım diye hitap etmem
önceki mesajımda öyle yazmışım kızmadığımı anla diye
gerçekten senle buşakilde yazıştığıma şaşırıyorum çünkü ozamanda yazdım sorun yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?