70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar
kusura bakmayin sekerler gelemiyorum isyerinden yakalancam diye korkuyorum evdende esim tot0sunu kaldirmiyo bilgisayardan
aksamda yorgun oluyorum erkenden yatiyorum tavuk gibi
benim yanimda cok konusan kadin gitti simdide merakli kadin var soruyor kime yaziyorsun diye cikayim geri sizleri özledim geleyim dedim
bildirimde bulunmiycam sekerler cünkü aktiv katilamiyorum sadece bildirim icin geldim sanmayin ama gecen hafta 74.5 dum bu hafta 73.2 ciktim yediklerimi hergün telefona yaziyorum dikkat ediyorum yani
birde dün agladim metroda oglanin teki kustu oda herkesi batirdi benim üstümden batti sinirden agladim insan bukadarmi sansiz olur
hadin kactim firsat buldukca gelmeye calisicam kendinize iyi bakin tatlilarim benim

kilo veren kizlari tebrik ediyorum veremeyenlerde haftaya fazlasiyla eksi bekliyorum sizden ona göre

yarın reglı olcam ondanda bukadar fazla cıkmıs olabılır hemende bahane bulurum
okadar kılo almamıssındır dıyordum ama almıssın valla
neyse verıcez ıns hep beraber
dobıcım dobıcsın dobıcız
biara yazdım ama baktım yorum gelmiyo yazmayı bıraktım günlüğüme yazıyorum artık .

bu hafta diyetistyenin verdiği programa harfiyen uyacam bakalım nasıl olacak

ilgin için tşk ederim
canım bazen bız yazdıgımzdda gelmıyor ama yınede yaz sen bence
:44::44::44: veremedım

1 haftalık yarısımın 1. menusunu yazayım

sabah

2 dılım cavdar ekmegı
azcık peynır
3 sıyah 2 yesıl zaytın
1 cay kasıgından bıle az recel
salatalık cay

ara

2 form bıskuvı
1 kutu ayran

oglen

yarım porsıyon kofte
ayran
1 dılım cavdar ekmek

ara

2 form bıskuvı yesılcay

aksam

corba yarım kase
5 yk bezelye yemegı
salata yogurt
yarım dılım ekmek

ara

meyve yesılcay

Bezelye diyette iyi değil diye okudum bi yerde canım..
Sabah ki arada 2 bisküvi yeterli aslında ayran fazla olmuş..:26:

Bezelye diyette iyi değil diye okudum bi yerde canım..
Sabah ki arada 2 bisküvi yeterli aslında ayran fazla olmuş..:26:

ne zamandır bezelye yapcam dıyette ıyı degıl dıye yapmıyordum canım
dedım en ıyısı cuma yapayım
aslında ara ogun olarak sadece ayran ıcıcektım doktor soylemıstı ama
neden bıskuvı yedım anlamadım bende

Spor sabah mı yoksa akşam saatlerinde mi yapılmalı?
Burada hem alışkanlıklar göz önünde bulundurulmalı hem de bilimsel çalışmalar. Genelde öğleden önce ve hemen sonrasındaki saatler daha ideal gözüküyor. Çünkü insan metabolizması ışıkla harekete geçiyor. Sabah güneşin doğması sonucu ışık sayesinde uyanıyoruz ve metabolizmamızın hızı artıyor. Bu öğleden önce veya sonrasında en yüksek performans noktasına çıkıyor. İşte bu nedenle sporun da bu saatlerde yapılmasında fayda var. Ama günümüz koşullarında çalışan insanlar için gün ortasında spor yapmak pek de mümkün olmuyor. O zaman yapılacak tek bir şek kalıyor ki kendimize uygun zamanlarda spor yapmak. Sporu hiç yapmamaktansa geç de olsa yapmak. Mesela iş çıkışı geç saat bile olsa spor salonuna gitmek istiyorsanız mutlaka gidin. Sporun önüne zamanla ilgili hiçbir engel koymayın. Günlük koşullarınıza ne zaman uyuyorsa o zaman spor yapın. Gece geç saatlerde sporun önerilmeme nedeni de şudur. Gece aslında organizmanın dinlenme zamanı başlıyor. Vücut tüm fonksiyonlarını yavaşlatıyor ve kendini uykuya hazırlıyor. Tam bu süreç içinde spora başlandığında vücut yeniden harekete geçiyor ve dinçleşiyor. Böylece gece spor yaptıktan sonra kişinin tekrar uyku durumuna geçmesi uzun bir süreç alıyor. Bu durum kişi için sorun yaratmıyorsa gece de spor yapılabilir. Söylediğim gibi egzersizin ideal saatleri vardır ama bu saate uyamıyorsanız da mutlaka egzersizinizi yapın!

Önemli olan türü değil, dozu
Egzersiz öncesinde aç mı olmalıyız, tok mu?
Aç demeyelim ama yemek sonrası belli bir zamanın geçmiş olması gerekli. Bu da ideal şartlarda yemekten üç saat sonra olabilir. Ama aşırı yemediyseniz iki saat sonra da olabilir. Daha kısa bir süre içinde egzersiz yapacaksanız o zaman bir ara öğün tercih etmeniz gerekiyor. Haifif bir atıştırma ile egzersize başlayabilirsiniz. Egzersiz öncesi özellikle de glisemik indeksi düşük olanların aç olmamaları gerekir. Bu tip kişiler için açlık da aşırı tokluk kadar olumsuz etki yaratır. Kan şekerini düşürür.

Off bi tatilim bilemmm yokkk daha mutsuzumm
Eee dikkat etmeye başlıycan mı artıkk??
tatil olmaması kötü tabiide
oluncada hemen bitmeside kötüüü
başlıycam inşallah kendimde o potansiyeli görüyormuyum tartışılır gerçi
o sitede aralar fazla diye biliyorum canım
öğlen ve araları fazla akşamı çok hafif
gamze ona göre yiyormu bilmiyorum gerçi ama
ayy bende bildirim yapsammıkiiiii

sızın boyle seyler yazmanız gercekten rahatlattı benı

bende çok arıyım
pazartesi hep birlikte başlayalım en iyisi
artı olan çok bu hafta
bence bildirimini yap canım
buaralar gelemiyor olabilirsin ama sadece cumaları glmemek için arada uğrarsın belki

günaydın kızlar
kahvaltı masasından okuyorum yine sizi
öğlene kadar yatmalar sonucu +larla geldi bana
kilo alan kısçe çok buhafta
pazartesi bomba gibi başlıycaz umarım

başlangıç: 65.5
geçen hafta: 63.1
bu hafta: 64.2
gelen : 1100
toplamda giden:1.300
hedef:58

kızlar aslında bu gelene çok üzülmedim
çünkü felaket yedim tatlılar cipsler havada uçuştu hemde yenmemesi gereken vakitlerde
birde su içmedim diyebilirim
aynada kilo aldığım belli baya hatlarım düzelmişti
aslında kendimize nekadar eziyet ediyorum 1 kiloyu verene kadar çatlıyoruz ama okadar çabuk alıyoruzkiii
neyse umarım zayıflayacağız yaza kadar tatil yok

slm kızlar evlendikden 5 ay sonra 6 kilo aldım 70.4 çok mutsuzmm

6 kiloyu çok ders etme tatlım çok zorlamadan 3 ayda sıkı bir diyetle 1.5 ayda verebilirsin. 7 li rakamlara gelmek çok can sıkıcı

ben patates diyetini hiç sağlıklı bulmuyorum. bende metabolizmayı da inanılmaz yavaşlatıyor. üstelik yaşın çok genç metabolizman hızlıdır bunu avantaja çevirebilirsin.
yine de hoş geldin diyetinde de başarılar bol eksiler=)

anaaa sende + çıkmıssın. ben de paso yattım bu haftayı tatil olduğundan. toparlıycaz inşallah hepimiz

Ağzın boş kalmasın gördüysen agzına atıvermişsindir.
Bende dün 2 tane petito yedım.

Haftaya atak beklioruz o zaman senden de

Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği,
Limonlu maydanoz,
1 domates,
1 salatalık,
Peynir,
2 tk pekmez,
Bitki çayı

Ara:
Ananas,
Bitki çayı

Öğlen:
6 yk kapuska,
1 dilim ekmek,
3 yk keten tohumlu yoğurt

Ara:
Sütlü şekersiz nescafe

Akşam:
Belirsiz.

Son düzenleme:
kızlar gecen cumadan belli hiç kilo vermemisim 2 gündür reglm ondan olabilir mi ama ben regl dönemlerimde kendimi hiç şiş hissetmem asabi olmam hergün gibi normal geçiririm yinede kilomda etkisi olmuş olabilirmi

Alaca

Alaca

Alaca

Kilom 76.9

Bildirimi duzenleyip yapabilir misin?

İsin varsa da canin sagolsun

Hepinize selamlar olsun kizlar haftaya gorusuruz

anaaa sende + çıkmıssın. ben de paso yattım bu haftayı tatil olduğundan. toparlıycaz inşallah hepimiz
malesef artı çıktım
geçen hafta bukadar yemeye nasıl eksi çıkmıştım zaten şaşırmıştım
inşallah toparlarız yapcak bişey yok
Haftaya atak beklioruz o zaman senden de

atak mııı:18:
ayy büyük sorumluluk hissettim üstümde

kızlar gecen cumadan belli hiç kilo vermemisim 2 gündür reglm ondan olabilir mi ama ben regl dönemlerimde kendimi hiç şiş hissetmem asabi olmam hergün gibi normal geçiririm yinede kilomda etkisi olmuş olabilirmi

Ya kızlar ne olur biriniz cevab verin sinirden kendimi çikolataya verecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…