70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canım...
MAŞALLAH KIZLAR VERİYOR
BİZ TIKINIYORUZ

(capslock açık kalıyor )

artık bizde dikkat edelim yeter dimi yediğimiz...
evet yeter yediğimiz
ondandır canım.. yanına sürahi koy bak okullar da başladı artık dikkat edebilirsin bence odan var sonuçta
bi sürahi okulda bi sürahi de evde tamamdır
sonra tuvaletten çıkma
aslında suyum oluyor yanımda
ama işte bazen vakit bulamıyorum bazende yanımda olsa bile içmek aklıma gelmiyor işte
yime yimeee
kendine gel artık canım
boşanmak yaramadı sana
yeni eşim nekaaa güzel hıhhhh çatla emi sen şişkoydun zaten
Dip not:aman sakın alınma yakarım
birinin beni iyice bir sarsması lazım sanırım
kendime geleceğim yok yoksa
afiyet olsun
bende kaç gündür akşamları hep tatlı yapıyorum
midem bulana bulana yiyorum nasıl bişeyse bu

​iyi akşamlar herkese

kahvaltıyı geç yaptım o yüzden 2 öğün yedim

kahvaltıda;
2 kibrit kutusu kadar peynir
3 tane zeytin
2 dilim ekmek
4-5 çeri domates
ve 1 kupa çay(1ç.kaşığı şeker attım, offf ne zormuş şekersiz çaya alışmak)

ara öğün yok

akşam;
1 servis kaşığı pırasa
1 kase yoğurt
3 çeri domates
3 dilim ekmek

aşırı derecede tatlı istiyor canım

bende adet döneminde dehşet derecede tatlı krizine girerim ve illaki hazır tatlı olacak kıyacak beni öyle çikolata falan kesmez :)))

ama medine hurması yeyince (ramazanda yediğimiz) tatlı isteğim azalır tatlı haricince birtek hurma tatmin eder beni. çok tatlı olduğu için sanırım. birde muza kakao döküp yemekte işe yarıyormuş denemedim henüz ama. birde kuru üzüm yemekte işe yarıyor...

Son düzenleme:
bugun gece yarısı yıne rejımı bozmam umarım
bugun yedıklerım;
sabah
1 yumurta
1 dılım ekmek
oglen
marul
2 kaşık yogurt
ara ogun
4 kayısı
akşam
4 kucuk dıl balıgı bugulama
salata
1 dılım ekmek
2 kaşık yogurt
ara ogun
1 portakal

ödem atmak ıcınde dıyetısyenın verdıgı tarıfı ve yeşil çayı yaptım.

canım biraz sabır regl dönemin olduğu için böyle tatlı krizlerin var kuru meyve falan ye biraz

regli gelsin diye ilaç içiyorum şimdilik. sonra da doğum kontrol hapına başlıcam hep iştahım açık olcak sanırım ne yapcam hiç bilmiyorum zaten onun yüzünden kilo almıştım

ooooo pttt sen nerelerdesin
bi görünüyorsun
sonra kayboluyorsun
gel yamacımıza
sorma kuzum diyet tam uygulamayınca burayada girmek cnm istemiyor yüzüm yok valla gelmeye
hosgeldiiin

kiiizz kacmaaa
ay sen ne kaaa kiskancsin yaa
foto koydum insan bisey der
suraya bak ptt bile benim fotoyu görünce danamayip geldi
ama sen kiskancligindan görmemezlikden geliyorsun ayip
ehehe senin o toto olmayaydı ben daha zor uğrayacaktım buraya ama topik eski halini almış çok sevindim hemende döndüm kürkçü dükkanıma

hatırla beni şirinem bakşa sana tekerleme sööleyen varmı aşk olsun
ooo ptty ptty karamela sepetim diye ben sesleniyodum sana datluşum nassıın bakeeem
ehehehe şimdi tanıdım tanımam şeker deli dolu kızçem benim ,şen şakrak kuzusun sen

dilekimm yanilmiyorsam bu hafta sende bende liste altiyiz
ammaaaaa haftaya insallahhh liste basi olmaya ne dersinnnn
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
korkulur sizden vallah bu azimle yaparsınız siz dileğimle ballıkaymağım
kesin liste başısınız darısı başıma

sağolun canlarım gittim geldim sınava güzeldi çok şükür rahatladım
ama çoook uykum vaar
ohh iyi hadi kurtuldun sınavlardan , güzel geçmesinede çok sevindim bu arada sen zekisin yaparsın kızçem

hoşgeldin cnm ,gelinlik ve bindallığına bayıldım çok harika duruyor hatta çok zayıf göründün gözüme onların içindeyken cnm ,tam süper olmuş üzerine bence

yok kız sakın öle diyetlere girişme senin bünyen alışkın zaten ,sen bir spor yaptınmı düğüne kadar çok daha iyi olursun ,spor salonuna falan yazılma imkanın varsa süper olur senin içinaslında öyle çok fazlalığın yok kıyafetler güzel olmuş ama illede zayıflıcam pttycim diosan bol bol spor ve suuu

geeçen bir tantuni tarifi okudum buralarda ablam sendemiydi o ,nasıl yaptınki çok merak ettim tarifi

ahhhhh ahhhhhh bu sbaah nasıl bir boğazdır öyle yedimki hasretimmm hala şuanda karnımda bir acıkma hissi var zor tutuyorum kendimi açıkçası :18::18::18:diyete ilk gün pek parlak geçmiyor benim için:18:

BAŞLANGIÇ KİLO :68,8KG :18::18::18::18:

HEDEF:55KG

GEÇEN SENE DURUM BÖYLEYDİ
18mart2012 pazar 75,4kg
23mart2012 cuma 74,4 kg
30mart2012 cuma 73,4 kg
6nisan2012 cuma 73,1 kg
13nisan2012 cuma 72,5 kg
20nisan2012 cuma 71,4 kg

toplam 1 ayda :4 kg

27nisan2012 cuma 71,3 kg
4mayıs2012 cuma 69.8 kg
11mayıs2012cuma 69.4 kg
18mayıs2012cuma 69.3 kg

toplam 2 ayda :6.1 kg

25mayıs2012 cuma 69.8 kg
1haziran2012 cuma 68.7 kg
8haziran2012 cuma 68.5 kg
15haziran2012 cuma 68.5 kg

toplam 3 ayda :6.9 kg

22haziran2012 cuma 67.7 kg
29haziran2012 cuma 67.3 kg
6 temmuz2012 cuma 67.4 kg
13temmuz2012 cuma 66.8kg

toplam 4 ayda :8.6kg

20temmuz2012 cuma 67.4 kg
27temmuz2012 cuma 65.8kg
3ağustos2012 cuma 66,1kg
10 ağustos2012 cuma 65,8 kg

toplam5 ayda :

17ağustos 2012 cuma 65.8 kg burda tam emin değilim rakamda, tatilde idik
24ağustos 2012 cuma 66.8 kg
31ağustos 2012 cuma 65.6 kg
7 eylül 2012 cuma yok

toplam 6ayda:

14 eylül 2012 cuma yok
21 eylül 2012 cuma 66.7 ölesine tartıldım
28 eylül 2012 cuma yok
5 ekim 2012 cuma

toplam7 ayda :

12ekim 2012 cuma
19ekim 2012 cuma
26 ekim 2012 cuma
2 kasım 2012 cuma 67,7 kg

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

dün geceden beri şu sol yanıma bi ağrı girmişkine kolum falan uyuşuyo siyami ersekden randevu aldım bakiiiim ne diicekler nese.... gelgelelim fasullenin faydalarına

iki üçgün oldu geri dönüşüm kutusuna atlayalı biliyosunuz artık tam bildirimleri haftaya yapcam ama şöle sööliim 75 76 arası göbecik atan kg em 74 de iimidir yafrılar sizi iyiki yememişim demi?e bir kg de bir kg dir hım?

geçmiş olsun kuzu ,dikkat et kendine

bu hafta neden yapmıon kuzu herkes geldi ,de hayde sen yap bu hafta bildirim haftaya liste başı olalım ,bu hafta yapsak bile liste altıyız hafta kaybetme bir an önce formumuza girelim

[video=youtube;ACr6ZOuM4LE]http://www.youtube.com/watch?v=ACr6ZOuM4LE[/video]

işteee ben!

BAŞLANGIÇ:75_76
BU GÜN:74
HEDEF:55

HEEEEYY! artıkın ölmek var dönmek yok karamela sepetim taaammm mı?
bu arada seninde orti farmı?
benim yok
ortisi olmayanlar açık adres kazzy ye başvurabilirler cv lerinizi bekliyorum yafrileeer
:123: hadi evlenelim bebişler

kıyamam sanaaa

heh şöyle yola gel bakemmmm

ama bildirimler dileğe yapılıyor haberin olaaaaa

orti olayı neki anlamadım onu ben ,bir anlatıverin hele bana onu :44::44::44:

geeçen bir tantuni tarifi okudum buralarda ablam sendemiydi o ,nasıl yaptınki çok merak ettim tarifi

ben tarif vermemiştim yapacağımı söylemiştim ama tarifini vereyim yapmak istersen

250 gr. yağsız dana eti
1,5 ekmek veya lavaş
2 Orta boy soğan
2-3 domates
maydanoz
sumak
Tuz
Pul biber
Sıvı yağ
su
yanında yemek için Süs biberi ( ya da tursusu)

Eti küçük küçük doğrayalım. Tencereye kıydığımız etleri koyup üzerini üç parmak geçecek şekilde su koyalım. Önce orta ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık 30-35 dakika kaynatalım. Et suyunu daha sonra kullanmak üzere süzelim. Et kaynarken bu arada domatesleri küçük küçük doğrayalım. Soğanları ince ince kıyalım, yıkayalım, sumak ve tuz ekleyerek karıştıralım. maydanozlarıda iyice yıkayalım. Ortası biraz çukur bir tava ya da sacda sıvı yağı kızdıralım. Haşladığımız etleri orta ateşte yaklaşık 1 dakika kadar kavuralım. Ve et suyundan 2-3 çorba kaşığı ekleyelim. Bunu etin yanmaması ve sertleşmemesi için biraz yağ daha sonra etsuyu olarak tekrarlayalım.

ekmeğimizi tost yapar gibi ortadan keserek açalım fotoğraftada görüldüğü gibi tavadaki etlerin üzerine koyalım. ekmeklerimiz yumuşayınca servis tabağına alalım. pul biberi ve tuzu etin üzerine ekleyelim ve karıştıralım. etlerimizi ekmeğimize yayalım. İsteğe bağlı miktarda soğanı da ekleyelim. üzerine maydanozu ve domateside ekleyelim. lavaşla yiyecekseniz et soğan maydanoz ve domatesleri ekleyip dürüm yapalım. Tantunimiz hazır. yanında ayran süs biberi ya da turşusuyla yiyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Bayağı az yemişsiniz toplam kaç kalori aldınız bu listeyle ?

ımmhh tamam yarısını sana veriyorum (( =)

kız geçen hafta bende kıpırdamadım hiç yerimden bu haftada baya mc donalds yedim 2 öğlen, 2 kez güllaç bi kez kurabiye tabağı yedim, bi küçük pizza, bide sarma götürdüm baya ama nası böyle çıktı anlamdım. su diye tahmin ediyrum gideni. yada omzumu öpütüm şımarttım kendimi geçen hafta hadi kızım hadi güzelim tamam reglidesin ama azıcık in diye hiç oralı olmadı. belkide kendini affettirmek için bu hafta "yav geçen hafta üzdük mirayı bu hafta sevindirelim bare" yaptı.[/QUOTE]

bende liste altıyım bu hafta
hiçççççççç heveslenme gelecek cuma listenin en tepesinde olacam inşallahhhh

sağol canım
rabbim sana hayırlı .sağlıklı bi evlat nasipetsin en yakın zamanda
haniiim haniimmmm sen su göbee ve totoyu görüyonmu bi otururum üstüne görürsün gününü

amiiin sagol canim cümlemizin evladina

:13:

ay insallah canim

canım benide birisinin sarsması lazım o derece yaaa. ödem için bol su iç. maydanoz suyu iç. bende aşırı tatlı tüketiyorum bu ara.pazartesi günü sıkı başlıcam dedim ama hayırlısı:)

canım dediğim sıvı karışımı yaptırdım. ellerinde yokmuş hazırlayıp hemen verdiler. bu akşam kuulanmaya başlarım artık. bende loreal yüz temizleme jelini kullanıyorum
yanında plastik temizleme fırçası var. çok güzel temizliyor suratı.

kimsecikler kalmamış topikteee. bugün çok yoğun geçti. bir türlü giremedim. tartım bozuldu tartılmadım. zaten pek tartıılasım gelmiyor. haftaya cuma bildirim yaparım artık.

kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. darısı benim başıma artık. neslim ve fadime ablacım sizi daha daha çok tebrik ediyorum. ikinizde süper kilo vermişsiniz. valla kıskandım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…