70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar herkese iyi haftasonları dilerim
size bir sorun olacak bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
dün iş yerimde bir arkadaş çikolata krizlerim için keçi boynuzu yememi önerdi..Hiç duydunuz mu? yeyim mi?bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

...........15.02.2013 Cuma Kilo Bildirim Listesi........

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 63.800 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 63.4 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] euribiamir [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.5 [/TD] [TD] 62.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] DGY [/TD] [TD] 79.9 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] hasrettt [/TD] [TD] 87.7 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 21.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] blackandwhite [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 65.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] BHR34 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] karbeyazi [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 65.5 [/TD] [TD] 67.0 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Birinci olan '' Neskuik '' arkadaşımızı kutlar başarılar dilerizz..
Kilo verenleri tebrik ediyorumm..
Bu hafta liste ve katılım çok güzel.
İlk bildirimlerini yapan arkadaşlarımız; " PuCCaaa, Balkaymakim, zerra, Lelik, LaMekan369, redbutterfly, gulanne, Kafverengi, ptty " dir..
Haftaya daha da güzel bir listeyle görüşmek üzere.

Son düzenleme:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza neskuik yerinde ben olmalıydım yaaa

günaydın kızlar:119:
güzel bi hafta sonu olsun :122:
listenin dibine düşmüşüm ayy çok utandım
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum özelliklede nesquik ve ftemiz süpersiniz

canım ben kullanıyorum yani yiyorm adedi 45 kalori oda maksimum yanı.. bir de ortası hafif ballı gibi kesiyo tatlı isteğini neden biliyormusun yemesi çabuk bitmiyo kemir kemir yiyorsun, 10 cm uzunluğunda zaten minik minik ısırıyorum ben de daha da uzun sürdün diye yemesi. kısacası al yani zararı yok hatta faydası var aklıma geldikçe aara sıra yiyorum haftada 3 4 kez

kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorumneskuik tebrik ederim .

günaydın kızlar
güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum
bahar havası var dışarda ama kızımla parka gidemeyeceğiz günüm var bugün
kahvaltımızı yeni yaptık
evi toparlayıp güne gideceğim
istanbuldan teyzem geldi annemin yanına akşamda oraya gideceğiz yemeğe
öyle işte
günüm böyle geçecek bugün

dilekcim eline sağlık liste güzel olmuş
listede olmayı istiyordum sonuncu olurdum belki ama keşke unutmasaydım aç karnına tartılmayı
kilo veren herkesi tekrar tebrik ediyorum
başta 1.mizi, neskuikcim tebrik ederim nazar değmesin

canım benide birisinin sarsması lazım o derece yaaa. ödem için bol su iç. maydanoz suyu iç. bende aşırı tatlı tüketiyorum bu ara.pazartesi günü sıkı başlıcam dedim ama hayırlısı:)
maydanoz suyunu bende düşünüyorum ama
inanırmısın ne su içiyorum ne yeşilçay
habire yiyorum
düzene girecek inşallah

hiç duymamıştım denemekte fayda var 10 gün var reglime.bikaç gün sonra başlar kriz belirtileri bende medine hurması yerim 2-3 tane bayağı yatıştırıyor.

haftaya benı de alır mısın lısteye rıca etsem...

bugun dıyetısyene gıttım.72.9 kg ıle baslamısız.71.3 kg çıktım.vucutta odem var gozukuyor reglden dolayı,haftaya olucam.daha oncede dedıgım gıbı perşembe gunu 70.3 tum.dun 72.4 çıktım sabah.bugunde kendı tartımda da 71.3 çıktım.bı suru odem attırıcı cay ıctım dun bıraz fayda etmıs.

cevabın için çok teşekkür ederim canım ben de bugün 1.5 tane yedim abartmışım kalorisi iyiymiş ama hakikaten sevdim tadını

düne göre gitmiş biraz ödemin sevindim dilerim tamamen kurtulursun ödemlerinden de motivasyonun artar biraz canım

valla insanlar neler biliyor..
ama o kadar şey kullanmamak lazım belki de

anaaa bi de yazmış buraya..
tatlı krizimdeyim zaten bana da verseneee
Ayy kısçem üsüldüm şimdi
sen yime kötüydü hiç güzel olmamıştı
pis boğazım durmadı ydim

işkence yapıyoruz resmen
regli gelsin diye ilaç içiyorum şimdilik. sonra da doğum kontrol hapına başlıcam hep iştahım açık olcak sanırım ne yapcam hiç bilmiyorum zaten onun yüzünden kilo almıştım
malesef canım ya ben bu ilaçları 3 ay içtim ama gel bana sor
çok kötü hormon yüklemesi işte
Allah şifamızı versinde birdaha kist felan çıkmasın
iştah patlaması yapıyor şişlik yapıyor
bir günün bir gününü tutturamıyorum
tuhaf bişey anlamadım gitti

inşallah bu seferde böyle azimli olucaksın tatlım
[video=youtube;ACr6ZOuM4LE]http://www.youtube.com/watch?v=ACr6ZOuM4LE[/video]
teşekkürler kuzum
voleybol oynayıp geldim bol kahkahalıydı süperdii
ohhh süper tatlım çok severim voleybolu
ben duymadım tatlım
ama çiko krizlerine en iyi çözüm
sütlü kahve içmek yanındada kuru kayısı yada kuru incir 1 yada 2 tane
hemen keser bademde olabilir 7-8 adet

günaydın kızlar:119:
güzel bi hafta sonu olsun :122:
listenin dibine düşmüşüm ayy çok utandım
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum özelliklede nesquik ve ftemiz süpersiniz
teşekkürler tatlım

bu hafta artık düzene gir çok kaçırma
teşekkür ederim darısı seninde başına haftaya

yeşilçay fazlasıyla ödem attırıyor tatlım
ama vücuttaki suyuda çok düşürüyor bolda su içmek gerekiyor

Selam kızlar iiyi hafta sonlarınız olur inşallah
dilekcim eline sağlık tatlım teşekkür ederim.
darısı haftaya senin başına inşallah
bugün çok soğuk hava dışarda
planımda darıca hayvanat bahçesi vardı
ama malesef hava çok soğuk vazgeçtim
oğluş çok merak ediyor hayvanları
belgesel izliyoruz şimdilik bakalım
dilekim floryadaki akvaryuma gittinizmi
ben henüz gidemedim çok merak ediyorum
sana yakın sanırsam

merak etme su da ıcıyorum.saolasın

yedin yedin sonra çok kötü diyosuunn
afiyet olsun canım

ya öyle böyle değil iştah patlaması.. okulda gayet normal yemiştim geçen gün yemeğimi. öğleden sonra eve bi geldim gözüm dönmüş bi şekilde mutfağa attım kendimi elime ne gelirse tatlı tuzlu atıyorum ağzıma
engel olunacak gibi bişey değilmiş resmen
anneme söyledim kist olduğunu kadın yazık nasıl üzüldü
arıyor ağrım olup olmadığını soruyor ama ses tonunu duysanız ağladı ağlayacak kıyamam
üzüldüm sonra da keşke söylemeseydim dedim oralardan kafasına takcak şimdi
yarın sabah son ilacı içcem bakalım hafta içi bi gün adet olurum artık..
sonra da kontrol olcam vee tekrar doğum kontrol hapı

kızlar merabalar
ben bu gruptaydım geçen sene, ve 72 kilodan 68e düştüm grup sayesinde. dinamizmine hayrandım grup arkadaslarımın. her daim iletişim içindeydik ve hani gerçekten motive oluyordum yaptıgımız ikili yarısmalardan filan. su dan 64.6yım, biraz takılmıs durumdaım. zayıfladıgımı hissetsemde nedense tartıda göremiyorum oysa kıyafetlerimde hissediorm. beni aranıza alırmısınız? biliyorum kilo aralıgım tutmuyo ama ben bu grubun uguruna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…