70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun kı yemek lıstem;
sabah
1 yumurta
1 dılım ekmek
oglen
roka
2 kaşık yogurt
ara ogun
elma kromlu dogadan cay
tarcınlı lımonlu yeşil çay
akşam
3 dilim peynır
20 adet ınce sarılmış yaprak sarma
4 kaşık yogurt
ara ogun
1 kıvı
yeşil çay
elma krom

kayısı yemıstım onu unutmusum

bugünde 2 öğün yiyebildim. eşimin kuzeninin yüzüğü vardı şimdi ordan geldim.3 saat yemek merasimini bekledik 7de ancak yiyebildik. açlıktan ölecektim yahu kahvaltıyı 11de yemiştim bayağı acıkmışım

kahvaltıda
4 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir (yumurta yemeyince hergün peynire talim)
4 çeri domates
2 dilim ekmek
3 kupa şekersiz çay

ara yok

akşamda yüzükte

et kavurma ve pirinç pilavı vardı onu yedim
1 dilim ekmek
1 dilimde pasta yedim (herkes yerken nasıl bakardım)
saat 9 dada marul ve yoğurt yiyeceğim

Ayyy kızlar bugün pikniğe gittik eşimin ısrarlarıyla iki biftek, yarım beyaz ekmek, 1,5 bardakta kola içtim:18::18::18: Tabiki çok pişmanım.Kahvaltım her zamanki gibiydi.Yarın kendime ceza olarak 1 saat yürüyüş veriyorum.İnşallah bugün yediklerim kilomu etkilemez:18::18:

bu sabah gayfaltıda:bir lop yımırta,3_4 dilim domatis,dört zeytin,iki çatal patatis,bir kiprit k peynir iki dilim esmer ekmek

esmerim biçim biçim tey teeeyyyy neese
öğlen bir portakal
ağşemleyin :bir servis kaşığı kapıska,bi kepçe unsuz çırba,iki dilim esmer ekmek,yogurt yidim

boool boool sıvı tükettim iki geresi pitki çayı olmak üzere

bu kaa!

eeee hane CV falan bırakan yok yokmu bana orti olacak baba yigit bebişler

canım benım gruptan hala kabulüm gelmedi ama eger kabul edilirsesm orti olalım gerçi bn duraklama dönemindeyim vücudum cok alıstı artık diyete filan ama bu durumu hallederiz biliyorum :)))

burda hava bugün buz gibiydi. sizin oraların havasından sonra burası çok soğuk geliyor canım bende habire yemek yiyorum.25 günde sadece 1saat yürüyüş ve yarım saat bisiklete bindim. ne olcak halim bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım. üzülsede annen bence söylemem iyi olsun. hangi hapı kullanıyorsun canım? ben yaz kullanmıştım.

iyigeceler kızlar bugün ne buldaysam dedim. kısırlar börekler kekler tereyağında yumurtalar bende diyet kalmadı onu geç çok anormal derecede yemek yiyorum. offff offff.evde tartıda yok artık. dün belimi falam ölçtüm hepsi yarım cm genişlemiş yaaaa

selam kızlar.yarından itibaren bende dikkat etmeye başlıyorum inşallah.spor da yapmam gerek.yardım edin bana motivasyona ihtiyacım var

burda hava bugün buz gibiydi. sizin oraların havasından sonra burası çok soğuk geliyor canım bende habire yemek yiyorum.25 günde sadece 1saat yürüyüş ve yarım saat bisiklete bindim. ne olcak halim bilmiyorum.
süper bir hava vardı bugün burda
haftasonu yağışlı diyordu ama yanıldılar
sen yine yürümüşsün bende hiç hareket yok
bende bilmiyorum halimiz ne olacak
işkence yapıyoruz resmen

bu hafta artık düzene gir çok kaçırma
teşekkür ederim darısı seninde başına haftaya

inşallah
[/B]

çok geçmiş olsun canım. üzülsede annen bence söylemem iyi olsun. hangi hapı kullanıyorsun canım? ben yaz kullanmıştım.

sağol canım.. şimdilik adet görmek için tarlusal kullanıyorum ondan sonra diane35 kullancam sanırım..

yok mu bana bilgi verceeeek mutlaka dahil olmak istiyorum gruba :)))))))))))

hoşgeldin canım aramızdasın bile sormana gerek yok

saol canım :) <3
galiba iki grupta olunamıyo dimi? 10 kilo vermek isteyenler grubunada yazmıştımda... bu arada grupta kim bilgi veriyo canım bnm bişeyden haberim yok çünkü eskiden listeleri yapan ve kuralları söyleyen bir arkadas vardı bana bilgi verebilrseniz çok sevinirm teşekkürler :)

sağol canım.. şimdilik adet görmek için tarlusal kullanıyorum ondan sonra diane35 kullancam sanırım..

hoşgeldin canım aramızdasın bile sormana gerek yok

Yok canım ablamlar gitmişti kuzuyu götürmeye baya büyük görünüyo zaten evet bana yakın..
Pötüş için çok iyi olabilir.

Akvaryum dedin de aklıma geldi
İlk açıldıgında 2 gün halka ücretsizdi bi teyze sen git yagmur ormanları alanı varmış sanırım ordan bitki al posete sakla
Görüyolar niye aldın teyze falan evde yetişştircem dio

Günaydın kızlar iyi pazarlar
herkescikler uyuyor sanırım

dilekcim çok merak ediyorum orayı inşallah glirim
teyzeyede ne güldüm evdemi yetiştircekmiş
Ayy yirim ben onu ya

günaydiiinnnn
nerdesiniz kizlaaarrr :122::122::122::122::122:
ay sükür dün cok cozutmadim
ama saat 10 da benim kocis al koca kase findikli cikolatayi
bide gel yanima otur
ay miss gibi kokuyooo :84:
o findiklar canlarim benim inci gibi dizilmisleerr
ay bir an kücük bir kurt olasim geldi
o findik senin bu findik benim gezerdim
aradada cikolatadan bi isirik alirdim :97::97:
neyse dönemlim benim kocaya ve bir kase boool findikli misssss gibi kokan cikolataya :111::111:
ikisi duruyorlar yanimda sonra birden
önce o cikolatalari :125::125:
sonrada bi güzel kocisin basinin etini yesemmi :99: diye düsündüm :44:
amaaan dedim balkaymak otur hanim hanimcik surda :93::93::93:
yemediiimmm
kocisede dedim kaldir onlari ordan :88:
yarisini yemisti zaten
ne dese begenirsiniz yicem ben onlari kalsin diyooo :84::84:
yaaa dedim illa hepsini bitirmenmi gerekiyo oduuuun
son kelimeyi icimden sölyedim
yani sonuc olarak sadece bakistik cikolarla
öyle iste kizlar :113:

Günaydın kızlarrr, güzel neşeli mutlu pazarlar diliyorum... kahvaltımı yaptım, çay keyfi yapmaya çalışıyorum, şekersizde pek keyfi olmuyo ama . çay keyfinden sonrada spor yapacağım yarım saat. bu hafta 3 kilo verebilsem ahhh verebilsem. mart ayında aşılama olacağım ama 1 ay daha bekleyip kilolarımdan kurtulayım diyorum hamileliğimde çok ödem oluyo bende. karma karışığım .

anacım bu kocaların derdi ne? kasıtlımı yapıyolar nedir. benimkide çikolatayı normalde pek yemez. kakaolu şeyleri yemez aslında. bu ara cocostar yiyo, çokonat yiyo . işte ne yiyosan ye, eve getirme diyorum. napıyım sen diyetteysen benim suçum ne diyo

maydanoz suyunu bende düsünmüstüm canim ama tansiyonu baya bi düsürüyormus :26:iyice bir arastir istersen

haftaya benı de alır mısın lısteye rıca etsem...
canim cuma günü bildirim yapman gerekiyor ve bildirim yaptigin ilk hafta liste alti oluyorsun ondan sonraki haftada bildirim yapinca listeye dahil oluyorsun

selam kızlar.yarından itibaren bende dikkat etmeye başlıyorum inşallah.spor da yapmam gerek.yardım edin bana motivasyona ihtiyacım var
hosgeldiniiiz

Canim Rabbim hakinda hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…