70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sğl cnm :kedi:
Başlamak bitirmenin yarısı die boşuna dememişler demii :lepi: başladık ve kararlılıkla bitircez :hooray:

çok güzel canım....başla tatlım sirkeli suyaa :içelim: zayıflayalım zemuszemus

daha ne olsun alkisalkisalkis önemli olan kalıc olmasıı demii :lepi:

Ewet canım acelemiz yok o kadar veririz sanırım yaza kadar 20 kg. yu kaydirigubbakcemile3 gerçi ben en geç nisana kadar vermeliyim bu kilolarımı, vakit daha var ama....

he bide 800 gr vermişsin tebrik ederim. niye üzülüyorsun.

ya ne hız ne hızz heheheh :)
vala canım ben destekle verdim diyet veya spor yapmakla ben kilio veremiyorum bir tek lahana çorbası diyetiyle kilo verdim bide hapla işte tekrar alıp kiloyu aşağı çekip kotumak istiom bakalım :)

merhaba arkadaşlar limon suyu zayıflatırmı bide limon suyu içince idrarınız daha çokmu gelir ben 1 çay bardağı limon suyu içiyorum hergün ve idrara çıkmam daha artı sanki bilgisi olan varmı
canım ben bi süre kullandım zayıflattığını düşünüyorum ya da ilk diyate başladığımda kullandığım için bana öyle geldi wc konusuna gelince ben zaten çok çıkıyodum her hangi bir fark olmadı bende :) bol su iç mide problemin varsa içme limon suyuna bal ve tarçın koyuyormusun diyet yöntemlerinde olucaktı öyle bi bölüm ordan bulup yapmıştım :) bıraktım sonra sürekli hazırlamak zor geldi :)
arkadaşlar umarım aç kaldığınız için halsizlik ve baş dönmesi olmuyordur size şöyle söyleyim kendinize bir günlük yapın ve her yerdiğinizi oraya yazın saatleri ne kadar su içtiğinizi yane ne yerseniz o zaman az yemeğe başlarsınız ne yediğinizi görmüş olursunuz hem az yiyeyerk metabolizmanızı yavaşlatırsınız ki bu çok kötü bir durum benim ki bir tembel bir tembel ne yapsam veremiom kilomu çok az yiyen bir yapım var ama olmuodu şimdi ara ağzıma bişeyler atıyorum ki kendine gelsin metabolizmam :)

bende sendenim deli gibi yedim reglim die 60 kiloydum geçen hafta bu ahafta ara ara taryıldım 61 çıktım 60 çıktım yarın sabah tartılıp duruma bakıcam :) kendşme gelmem lazım :)yılbaşına kadar 65 olursun ara ara bişiyler ye bol hareket et bol sıvı iç :)

bende küstümm onlaraa hıhhh :dilcikar:

magrenta tarçın koymuyorum sadece limon suyu ilk başlarda baya ağrıdı midem ama şimdi fazla yok bende sıkıldım hergün hazırlamaktan 1 hafta daha içmeyi düşünüyorum sonra bırakırım artık.sirkeli sudan bahsedilmiş nedir o nasıl hazırlayacam ben daha yeni grubunuza üye oldumda

kızlar diyet ürünlerini önerirmiisn yani lw6090 meksika biberi hapı gibi bu tür ürünleri kullanan varmı aranızda

canım diyet yöntemleri bölümüne bir bak ondan sonra kullan sadece limon mideni mahveder yalnış hatırlamıyosun ya 2 ya da 3 kere kullanıodum 1 limon ya da yarım limon tam hayırlamıom sıkıodum biraz sıcak suda balı eritiyodum sonra limonu ekleyip 1 çk kadar tarçın kkoyuyodum öle ama sirkeli suyu tavsiye ederim onun bir çok yararı var çünkü :) elma sirkesi bal ve su :)

kızlar diyet ürünlerini önerirmiisn yani lw6090 meksika biberi hapı gibi bu tür ürünleri kullanan varmı aranızda
ben solgarın all in one ı kullanıyorum. memnunum. 3 hafta oldu.
başka topiclerde anlatıyo baya ayrıntılı. zaten onu araştırırken üye oldum katıldım aranıza.

nedenki ben başlamayı düşünüyorum gerçekten zayıflatırsa zemuszemus

bakalım midem için düşünüyorum.

ben bundan yaklaşık 3 hafta öncesine kadar meksika biberi hapı kullanıyordum bende çarpıntı yaptı çok kötü oldum kalp atış hızım dakikada 120 ye çıktı doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdı ekg çekildi tahlillerimde bişi çıkmadı ama ekgde 115-125 arası çıktı kalp ritim bozukluğu yaptı bende şuan ilaç kullanıyorum tabiki o hapıda bıraktım kimseye tavsiye etmiyorum felç olacağımı sandım beynim uyuşuyordu kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu nefes almakta zorlanıyordum hiç birşey yiyemiyordum çok kötü olmuştum şükür şimdi daha iyiyim ama ilacı almazsam yine oluyo arada

nedenki ben başlamayı düşünüyorum gerçekten zayıflatırsa zemuszemus

Canım sonuçta sirke, keskin bir tadı ve kokusu oluyor. Ben 20 ekimde başladım içmeye. Ilık 1 bardak suya 1-1.5 yemek kaşığı katıp içiyorum. Ben 3-3,5 kg. civarı verdim şimdiye kadar. Tabii sadece sirkeyle değil, yememi de azalttım ondan yerimseniben Ha birde bu arada mide rahatsızlığı olanlar 1 tatlı kaşığı bal katıp içiyor, öylede deneyebilirsin. Dün de bir arkadaşın bu iki ürüne ilaveten yarım limon kattığını da duydum. Denemek lazım. Tabii her bünye farklı, nasıl etkiler sizleri bilemiyorum CADIARZU

Canım ben hapların bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Olsa da geçici çözüm olarak görüyorum. Genelde ilaçla zayıflayanlar bir süre sonra tekrar eski kiloya çıkıyor duyuyoruz a.s Bence yediklerini azaltarak ve varsa evde ya da spor salonunda haftada yapacağın 3 kez sporla fazla kilolarından da kurtulabilirsin. kaydirigubbakcemile5 Sonuçta ilaçların, mutlaka ne kadar bitkisel içerikli olsalar da yan etkileri olduğunu düşünüyorum ben :umursamaz:

evet canım başkasından duysaydım inanmazdım başıma geldiği için şimdi söyleyenleri uyaranları çok iyi anlıyorum.bide sirkeyi kendimmi hazırlayacam yoksa dışardan alabilirmiyim

evet canım başkasından duysaydım inanmazdım başıma geldiği için şimdi söyleyenleri uyaranları çok iyi anlıyorum.bide sirkeyi kendimmi hazırlayacam yoksa dışardan alabilirmiyim

Evde kendin hazırlayacaksın cnm, 1 bardak ılık suya marketten alacağın elma sirkesinden 1-1,5 yemek kaşığı katacaksın. Mide rahatsızlığın varsa 1 tatlı kaşığı da bal katıp, karıştırıp içeceksin canım. Bir dene bakalım aç karna içiyorum sabahları, biraz zor oluyor önceleri. şimdi alıştım ben kaydirigubbakcemile2

Marketlerde hazır ballı sirkeler varmış ama sağlıklı olmadıklarını düşünüyorumi katkılı olabilirler. Ne gerek var uzun sürecek birşey değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…