canım ben ramazandan önce farkettim kendime geldim dedim ya ondan sonra genel olarak dikkat ediyodum ama sıkı bi programa da almadan olmuyo. baktım aylarca tok olmadığım halde kiloda veremedim. ondan sebep kararlı bi şekilde pilavmış, makarnaymış, burgermiş ekmekmiş v.s. çıkardım hayatımdan. tatlıda yemiyorum. çayı zaten şekersiz içerim. vücudun kilo kaybetmeye olan direnci var ya o zorlar heralde. ona takılmadan verebilirsem ne ala. sürekli fastfood yerdim hele geçen yıl mide sorunlarım için doktora gider. her dooktor çıkışı burgerda bulurdum kendimi. neyse yemek isimlerinden bahsedip durmuyum. 65 kg olana kadar hamburger yemicem diye söz verdim kendime. burdan sizede söz veriyorm bakalım. kaydirigubbakcemile2
canım işle ilgili bi sorun yok. iş değiştiriyorumda. ondan. iyi yani durumlar.
merancım tebrik ederim 600 gr ını.
çok güzel canım....başla tatlım sirkeli suyaa :içelim: zayıflayalım zemuszemus
daha ne olsun alkisalkisalkis önemli olan kalıc olmasıı demii :lepi:
supericik ben bilmiyorum canım..:kedi:
BİLGİSİ OLAN VARMI LÜTFENNNNNmafoldumben
canım ben ramazandan önce farkettim kendime geldim dedim ya ondan sonra genel olarak dikkat ediyodum ama sıkı bi programa da almadan olmuyo. baktım aylarca tok olmadığım halde kiloda veremedim. ondan sebep kararlı bi şekilde pilavmış, makarnaymış, burgermiş ekmekmiş v.s. çıkardım hayatımdan. tatlıda yemiyorum. çayı zaten şekersiz içerim. vücudun kilo kaybetmeye olan direnci var ya o zorlar heralde. ona takılmadan verebilirsem ne ala. sürekli fastfood yerdim hele geçen yıl mide sorunlarım için doktora gider. her dooktor çıkışı burgerda bulurdum kendimi. neyse yemek isimlerinden bahsedip durmuyum. 65 kg olana kadar hamburger yemicem diye söz verdim kendime. burdan sizede söz veriyorm bakalım. kaydirigubbakcemile2
canım işle ilgili bi sorun yok. iş değiştiriyorumda. ondan. iyi yani durumlar.
Alıntı yapamadım idare edin kızlar
Shewall canım aman öyle olsun, üzülmekte etkiliyor insanı, ben üzüldüğüm de hele evdeysem kimse tutamazdı beni, doğru buzdolabına giderdim :kedi: ama şimdi mümkün değil, yemekleri çıkarmayı bile istemiyorum kaydirigubbakcemile3 küstük onunla :roflol: hamburger vs. iyi kilo aldırıyor hakikaten. Bir süre kilo aldıran herşeye ELVEDA :teytey:
merhabaaaaaa bu hafta ne yazıkkı regl oldugumdan dolayı kendimi tutamadım :) ucunu baya bi kaçırdım gecen hafta 71.5tu bu sabah 70.7 çıktım ama inşallah bundan sonra sıkıcam kendimi çok pis hırslıyım yılbaşına kadar 65i görmek istiyorummm
ya ne hız ne hızz heheheh :)mrb kızlar kilom 62.4 600 gr vermişim
kilo veren kilosonu koruyan arkadaşlaırmı tebrik ediorum alkisalkisalkis veremeyen ve alan arkadaşlarımda üzülmesinler battı balık yan gider psikilojisinden uzak dursunlar kilo vermeyee devamm :lepi:
mrb canıım Şeniz dün görmemişim msjını
canım sende bu kararlık varken verceksin hiç sıkma canını Şeniz bebeğinin en güzel zamanlarını doya doyaa yaşa kendini üzerek geçirme bu zamanlarınııı Şeniz
güna hızlı başlamışsın magrentacım delikafadulden ya magrentacım sen benim kilodaşımdın demii kaydirigubbakcemile3 bak ne güzel sen devam ettin 60 ı gördün ben bırakmıştım diyeti şimdi tekrardan başladım bende gelcem o kilolara beklee beniiii kaydirigubbakcemile
geçmiş olsun kuzuna...Allah şifa versin hasta olmasınlar onlar yaa :Saruboceq:
doğru söylüyorsun canım yaza kadar veririz veririzz :dance:
canım ben bi süre kullandım zayıflattığını düşünüyorum ya da ilk diyate başladığımda kullandığım için bana öyle geldi wc konusuna gelince ben zaten çok çıkıyodum her hangi bir fark olmadı bende :) bol su iç mide problemin varsa içme limon suyuna bal ve tarçın koyuyormusun diyet yöntemlerinde olucaktı öyle bi bölüm ordan bulup yapmıştım :) bıraktım sonra sürekli hazırlamak zor geldi :)merhaba arkadaşlar limon suyu zayıflatırmı bide limon suyu içince idrarınız daha çokmu gelir ben 1 çay bardağı limon suyu içiyorum hergün ve idrara çıkmam daha artı sanki bilgisi olan varmı
arkadaşlar umarım aç kaldığınız için halsizlik ve baş dönmesi olmuyordur size şöyle söyleyim kendinize bir günlük yapın ve her yerdiğinizi oraya yazın saatleri ne kadar su içtiğinizi yane ne yerseniz o zaman az yemeğe başlarsınız ne yediğinizi görmüş olursunuz hem az yiyeyerk metabolizmanızı yavaşlatırsınız ki bu çok kötü bir durum benim ki bir tembel bir tembel ne yapsam veremiom kilomu çok az yiyen bir yapım var ama olmuodu şimdi ara ağzıma bişeyler atıyorum ki kendine gelsin metabolizmam :)Shewall canım aman dikkat et kendine, yavaş yavaş verelim kilolarımızı, biz çok yükleniyoruz zorluyoruz sanırım bünyemizi sanırım mafoldumben Bende geçen 1-2 gün içinde birkaç kez bayılacakmış gibi oldum, başım döndü, gözüm birşey görmedi bembeyaz oldu her yer.Sanırım birden yemekleri azaltmaktan oldu, tuzu, şekerei birden kestim. Bünyede ağır olunca kaldıramadı sanırım :gitme: Şimdilerde şükür daha iyiyim ara sıra yoklasada :kedi: Hastalık haline getirmemek lazım aslında kilo verme işini, abartıyoruz sanırım biraz ama kurtulmak istiyorum şu 20 kilodan napayım :çok üzgünüm:
merhabaaaaaa bu hafta ne yazıkkı regl oldugumdan dolayı kendimi tutamadım :) ucunu baya bi kaçırdım gecen hafta 71.5tu bu sabah 70.7 çıktım ama inşallah bundan sonra sıkıcam kendimi çok pis hırslıyım yılbaşına kadar 65i görmek istiyorummm
canım aman öyle olsun, üzülmekte etkiliyor insanı, ben üzüldüğüm de hele evdeysem kimse tutamazdı beni, doğru buzdolabına giderdim :kedi: ama şimdi mümkün değil, yemekleri çıkarmayı bile istemiyorum kaydirigubbakcemile3 küstük onunla :roflol: hamburger vs. iyi kilo aldırıyor hakikaten. Bir süre kilo aldıran herşeye ELVEDA :teytey:
sirkeli su mu???
walla sirkeli su diyolar, bende kendimi iknaya çalışıyorum. içemezmişim gibi geliyo şu anda. dün akşam alacaktım sirke kendimi hazır hissetmedimklava:
magrenta tarçın koymuyorum sadece limon suyu ilk başlarda baya ağrıdı midem ama şimdi fazla yok bende sıkıldım hergün hazırlamaktan 1 hafta daha içmeyi düşünüyorum sonra bırakırım artık.sirkeli sudan bahsedilmiş nedir o nasıl hazırlayacam ben daha yeni grubunuza üye oldumda
ben solgarın all in one ı kullanıyorum. memnunum. 3 hafta oldu.kızlar diyet ürünlerini önerirmiisn yani lw6090 meksika biberi hapı gibi bu tür ürünleri kullanan varmı aranızda
nedenki ben başlamayı düşünüyorum gerçekten zayıflatırsa zemuszemus
nedenki ben başlamayı düşünüyorum gerçekten zayıflatırsa zemuszemus
ben bundan yaklaşık 3 hafta öncesine kadar meksika biberi hapı kullanıyordum bende çarpıntı yaptı çok kötü oldum kalp atış hızım dakikada 120 ye çıktı doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdı ekg çekildi tahlillerimde bişi çıkmadı ama ekgde 115-125 arası çıktı kalp ritim bozukluğu yaptı bende şuan ilaç kullanıyorum tabiki o hapıda bıraktım kimseye tavsiye etmiyorum felç olacağımı sandım beynim uyuşuyordu kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu nefes almakta zorlanıyordum hiç birşey yiyemiyordum çok kötü olmuştum şükür şimdi daha iyiyim ama ilacı almazsam yine oluyo arada
Canım ben hapların bir faydası olduğunu düşünmüyorum. VOlsa da geçici çözüm olarak görüyorum. Genelde ilaçla zayıflayanlar bir süre sonra tekrar eski kiloya çıkıyor duyuyoruz a.s Bence yediklerini azaltarak ve varsa evde ya da spor salonunda haftada yapacağın 3 kez sporla fazla kilolarından da kurtulabilirsin. kaydirigubbakcemile5 Sonuçta ilaç mutlaka ne kadar bitkisel içerikli olsalarda yan etkileri olduğunu düşünüyorum ben :umursamaz:
evet canım başkasından duysaydım inanmazdım başıma geldiği için şimdi söyleyenleri uyaranları çok iyi anlıyorum.bide sirkeyi kendimmi hazırlayacam yoksa dışardan alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?