70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maalesef canım kurcalayacak birşey yok :umursamaz: Site yönetiminden mesaj var linkini incelersen yanlış kullanımdan, güvenlik gerekçesi nedeniyle falan takip çizelgelerini yayınlamayacaklarmış artık :gitme:

bende çok üzüldüm takip çizelgesinin kaldırıldığına. yarın kilo verememişsem bundandır. mafoldumben

çok güzel anlattın arkadaşım bakayım umarıım başarabilmişimdir. mesajı gönderince anlıcaz şimdi hep beraber.

haftada 1 gün kendimize kahvaltı ziyafeti çekmişiz çok mu kızlar bence bu kadar takılmayın pazar kahvaltılarına boşverin haftaiçi yiyemediklerimizin yerine sayalım olmazmı???

evet evet yiyelim hafta sonları kahvaltıda kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar doğum yaptım ve107 kıloyla gırdım doğuma aslında ıddeal kılom 60 tı ama hamılelıkten önce 67 ye cıkmıstım zaten tam rejım spor yapıp 60 a duseceığımı planlarken 107 ye cıktım herneyse uzatmıyım:) 2.5 aylık bebeğim var suan 79 kıloya dustum yedıklerıme dıkkat edıyorum sağlıklı beslenıyorum ve emzırıyorum yaza kadar en az 65 olmayı planlıyorum kısmetse bu arada 6. ayım dolduğunda karnımı gerdırıcem o kadar kılo alınca karnımın ne şekle geldiğğini tahmın edersınız:) spor yapmaya calısıyorum plates top aldım fakat hıc gucum yok basım dönuyo halım yok bılmıyorum neden bu sekıldeyım merdıvenlerden cıkınca yorgunluktan öluyorum yuruyuste yapamıyorum sanırım bu kadar kılo kaybı benı böyle yoran hayırlısı olsun sağlıklı beslenmeye devam...

Canım bünyeni çok mu zorluyorsun acaba zayıflamak için lmaz: tansiyonun ve şekerin düşüyor olabilir. Bence tam anlamıyla kesme bunları. Ben ilk haftalarda neredeyse bişey yemedim, tansiyonum yerlerde süründü bir süre. Şimdide pek yediğim söylenemez ama bünyem alıştı sanırım :kedi: Her bünye farklı olduğu için diyetisyene giderek listeye uygun şekilde kilo vermeye çalış bence. Sabahları da elma sirkeli su içiyorum ben, yağları yaktığını düşünüyorum. En azından bende etkili oldu. 3 haftada 3 kilo verdim. Tabii yemeklerimi de oldukça azalttım, biliyorum sağlıksız ama napayım zayıflamam lazım mafoldumben

Son düzenleme:

moonsoon hoşgeldin aramıza. başarılar dilerim.
bebeğinle mutluluklar.

merhaba kızlarr bugün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür :Saruboceq: yarında kilo vermişsemm o zaman daha ii hissetcem kesinn kaydirigubbakcemile3
canım sen ilaçlarını mutlaka kullan klava: bak kilo alırım die korkup içmezsin sağlığından olursun Allah korusun :çok üzgünüm: en önemli sağlıkk sağlık sağlık yemişim kilosunuu :umursamaz:
geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine:)
sğl cnm Şeniz
hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
canım 2.5 ay olmuş doğum yapalı kendini bu kadar halsiz yorgun hissetmen ondandır.zaten çoğu gitmiş azı kalmış sağlıklı yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli olan :lepi: karnının şeklininde zamanla düzeleceğine inanıyorum belki gerdirmeye bile gerek kalmaz keşke 1 yıl beklesen ameliyat için yerimseniben
merhaba bayrav sana da herkese de iyi akşamlar. çok heyecanlıyım yarın sabah olsa da tartılsam :tomato:

evett yaa sabah olsunn görelimm nolmuşuz :hulya:

arkadaşlar hepinize merhaba .. evet kendımı bıraz zorluyorum fakat cok sağlıklı beslenıyorum emzırdığım ıcın sadece karbonhıdrattan uzak duruyorum ve sekerden bı mıktar... halsızde kalsam devam edıcem zayıflamam gerek hamılelğimde bıraz rahatsızlıklar gecırdım hareket edemedım o yuzden aldım bu kadar kıloyu sımdı hepsını vermelıyım o kadar mutsuzum kı bu konuda sevdıklerımıde mutsuz edıyorum sızlerle beraber hep bırlıkte destek verelım bırbırımıze hersey yoluna gırıcek diye bu arada meran arkadasım bana 1 yıl beklesen karın gerdırme ışlemı ıcın demıs ben 1 yıl değil bu altı ayı nasıl gecırıcem dıye dusnuyorum canım arkadasım yanınasıl desem allah sağlığımızı eksık etmesın evladımın sağlıığı yerınde olsun ama mutluluğum buna bağlı gıbı ben mutsuz olunca cocuuğumada yeterlı olmadığımı dusunuyorum...kendımle ılgılı bısıler ıcın uzulunce onu yeterınce mutlu edemıyorum gıbı gelıyo kafam kendımle meşkul olunca onu ıhmal etmediğim halde öle yapıyorum sanıp bu sefer baska bı uzuntu yasıyorum...

Günaydın kızlar sabahın ilk tartı değeri benden olsun :sinifsinif: regl olamadım onun şişliği sebebiyle sadece 700 gr. vermişim 1 haftada. Neyse buna da şükür, haftaya daha iyi bir skorla gelicem inş. karşınıza yerimseniben eee sporsuz ancak bu kadar oluyor ne yapayım fisfisfis sabahki tartım : 69.4 idi.

günaydın arkadaşlar, bende tartıda aynı cıktım yanı 71. hıc kılo verememısım. zaten 2 haftadır yemegı arada karcırdıgım oldu ama spor benı sıkılaştırdı.kendımı daha hafıf ve guclu hıssedıyorum. yola devammmm...
herkese sevgıler

yaşasın başardım alıntı yapmayı. tekrar teşekkürler magrenta.
hayırlı olsun canım :) şimdi daha kolay yazabilirsin :) bişey değil bu arada :)

hoşgeldin aramıza anladığım kadaryıla sadeec hamile kaldığın için değil bir takım rahatsızlıklar ve hareketsizkden dolayı kilo almışın şuanda bende 79 kilo iyi hala 107 kilo değilsin ufak bir çocuğun var onu düşünüp halsiz kalmaman lazımartık aşağı inmen daha kolay o kadar kilodan aşağı inmişin 60a mı düşemicen
bence bi kan testi yaptır detaylı halsizliğin kansızlıktan olabilir ondan sonra öğünlerini bizle paylaş bizde sana neler yapman yapmaman gerektiği hakkında yardımcı olmaya çalışalım :) hoşgeldin tekrar
sen kilonu çok takmışsın başına bence iyi yanlarını düşün biz burda doğum yapmadık evlenmedik ben 71 kilodan 60 kiloya düştüm ama senin artıların çocuğun eşin bu yüzden sıkma canını kilonu verip sonra gerdirme ameliyatı yaptırmanı tavsiye ederim sonra gene ihtiyaç olmasın :)
oooo şahane :)

ooooo ne güzel sporlar kilo verenler sıkılaşanlar bendende hiç bişi sabah uyuya kaldım koşa koşa çıktım ben bir halde saçlar bi halde sıfır makyaj hehe tartılmayı unuttum tabe ne desem bilmiom hap bittğinden beri öküz gibi yiyom valla çoktan tek tek çıkmam lazımdı yukarı umarım bende biran önce spora başlayıp sıkılaşırım ben sanırım tekrar ilaca başlıcam bu iştah bitmio bende biraz daha kilo veripasıl hedefe yaklaşmak istiom ilk başta olanlar bilirler ilk hedef 55 di baktım ki hedef uzak 58 yaptım şimdi gene 55 yapıcaktım ki bizim etiket yalan oldu hehehe şimdi ben nasıl kilo vericem yaaaa :) azim falan kalmadı bende geri istiom bennn etiketimi

selamlar arkadaşlar sık diremiyorum kuzucum hala tam toparlanamadı
çok üzgünüm ama 1 hafta önce regl olmam gerekiyordu ama hala beklemedeyim doğal olarak kilom arttı dün akşam kadayıf yedim üfffff gardım düşüyooo tutamıyorummmmm

73,2 olmuşum pazartesiye kadar regl olursam eğer perş-cuma detoks diyeti yapıcam ,acilen program yapmam lazım ipin ucu kaçtı kaçacakuzgunumrn0

günaydın kızlar...kilom maalesef 71,900
şok diyetlerin sonunda verdiğim kiloların hepsi geri geldi...magrenta canım seni duyar gibiyim
ama yok artık yavaş yavaş vermek istiyorum kilolarımı....ayda 1 kilo bile versem önümde koca bi kış var...yaza kadar istediği kiloda olurum

Canım yaaaa bişi diemicem ama çok söyledim sana biliosun bundan sonra düzgün bir şekilde verirsin geri gelmesinler dengen bozulmasın diğer tarafta konuşuruz artık :) geliom

sıkma canını sıkıntıdan adet gecikmiş şişmişsin yediklerimize bu ara dikkat edemiyoruz sen şu sıkıntılı güğnleri atlat önce önemli olan ufaklık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…