Maalesef canım kurcalayacak birşey yok :umursamaz: Site yönetiminden mesaj var linkini incelersen yanlış kullanımdan, güvenlik gerekçesi nedeniyle falan takip çizelgelerini yayınlamayacaklarmış artık :gitme:
kendim aklıma geldim güldüm biraz öğrenene kadar mahvolmuştu arkadaşlar hehehe alıntı yap die bölüm var canım onun yanında NO yazyıo öle bişi mesela benim yazdığımı oku No ya bas başkasının kini falan en son kime cvp yazıcaksan onunkine alıntı yap de bütün okudukların yanıtla kısmında oluo uamrım anlatabilmişimdir
haftada 1 gün kendimize kahvaltı ziyafeti çekmişiz çok mu kızlar bence bu kadar takılmayın pazar kahvaltılarına boşverin haftaiçi yiyemediklerimizin yerine sayalım olmazmı???
merhaba arkadaşlar doğum yaptım ve107 kıloyla gırdım doğuma aslında ıddeal kılom 60 tı ama hamılelıkten önce 67 ye cıkmıstım zaten tam rejım spor yapıp 60 a duseceığımı planlarken 107 ye cıktım herneyse uzatmıyım:) 2.5 aylık bebeğim var suan 79 kıloya dustum yedıklerıme dıkkat edıyorum sağlıklı beslenıyorum ve emzırıyorum yaza kadar en az 65 olmayı planlıyorum kısmetse bu arada 6. ayım dolduğunda karnımı gerdırıcem o kadar kılo alınca karnımın ne şekle geldiğğini tahmın edersınız:) spor yapmaya calısıyorum plates top aldım fakat hıc gucum yok basım dönuyo halım yok bılmıyorum neden bu sekıldeyım merdıvenlerden cıkınca yorgunluktan öluyorum yuruyuste yapamıyorum sanırım bu kadar kılo kaybı benı böyle yoran hayırlısı olsun sağlıklı beslenmeye devam...
merhaba arkadaşlar doğum yaptım ve107 kıloyla gırdım doğuma aslında ıddeal kılom 60 tı ama hamılelıkten önce 67 ye cıkmıstım zaten tam rejım spor yapıp 60 a duseceığımı planlarken 107 ye cıktım herneyse uzatmıyım:) 2.5 aylık bebeğim var suan 79 kıloya dustum yedıklerıme dıkkat edıyorum sağlıklı beslenıyorum ve emzırıyorum yaza kadar en az 65 olmayı planlıyorum kısmetse bu arada 6. ayım dolduğunda karnımı gerdırıcem o kadar kılo alınca karnımın ne şekle geldiğğini tahmın edersınız:) spor yapmaya calısıyorum plates top aldım fakat hıc gucum yok basım dönuyo halım yok bılmıyorum neden bu sekıldeyım merdıvenlerden cıkınca yorgunluktan öluyorum yuruyuste yapamıyorum sanırım bu kadar kılo kaybı benı böyle yoran hayırlısı olsun sağlıklı beslenmeye devam...
herkese iyi akşamlar:))))))))))))
canım sen ilaçlarını mutlaka kullanbide bende b12 ve demir eksikliği var. doktor kan tedavisi başlayacaktı. iğneleri ve ilaçları aldım geldim eve. dedim ben bunları da kullanırsam iyice kilo alırım dedim. başlamadım. duruyolar evde. kilo vermeye o sebeple başladım yani.
sğl cnm Şenizgeçmiş olsun tatlım iyi bak kendine:)
hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar doğum yaptım ve107 kıloyla gırdım doğuma aslında ıddeal kılom 60 tı ama hamılelıkten önce 67 ye cıkmıstım zaten tam rejım spor yapıp 60 a duseceığımı planlarken 107 ye cıktım herneyse uzatmıyım:) 2.5 aylık bebeğim var suan 79 kıloya dustum yedıklerıme dıkkat edıyorum sağlıklı beslenıyorum ve emzırıyorum yaza kadar en az 65 olmayı planlıyorum kısmetse bu arada 6. ayım dolduğunda karnımı gerdırıcem o kadar kılo alınca karnımın ne şekle geldiğğini tahmın edersınız:) spor yapmaya calısıyorum plates top aldım fakat hıc gucum yok basım dönuyo halım yok bılmıyorum neden bu sekıldeyım merdıvenlerden cıkınca yorgunluktan öluyorum yuruyuste yapamıyorum sanırım bu kadar kılo kaybı benı böyle yoran hayırlısı olsun sağlıklı beslenmeye devam...
merhaba bayrav sana da herkese de iyi akşamlar. çok heyecanlıyım yarın sabah olsa da tartılsam :tomato:
hayırlı olsun canım :) şimdi daha kolay yazabilirsin :) bişey değil bu arada :)yaşasın başardım alıntı yapmayı. tekrar teşekkürler magrenta.
hoşgeldin aramıza anladığım kadaryıla sadeec hamile kaldığın için değil bir takım rahatsızlıklar ve hareketsizkden dolayı kilo almışın şuanda bende 79 kilo iyi hala 107 kilo değilsin ufak bir çocuğun var onu düşünüp halsiz kalmaman lazımartık aşağı inmen daha kolay o kadar kilodan aşağı inmişin 60a mı düşemicenmerhaba arkadaşlar doğum yaptım ve107 kıloyla gırdım doğuma aslında ıddeal kılom 60 tı ama hamılelıkten önce 67 ye cıkmıstım zaten tam rejım spor yapıp 60 a duseceığımı planlarken 107 ye cıktım herneyse uzatmıyım:) 2.5 aylık bebeğim var suan 79 kıloya dustum yedıklerıme dıkkat edıyorum sağlıklı beslenıyorum ve emzırıyorum yaza kadar en az 65 olmayı planlıyorum kısmetse bu arada 6. ayım dolduğunda karnımı gerdırıcem o kadar kılo alınca karnımın ne şekle geldiğğini tahmın edersınız:) spor yapmaya calısıyorum plates top aldım fakat hıc gucum yok basım dönuyo halım yok bılmıyorum neden bu sekıldeyım merdıvenlerden cıkınca yorgunluktan öluyorum yuruyuste yapamıyorum sanırım bu kadar kılo kaybı benı böyle yoran hayırlısı olsun sağlıklı beslenmeye devam...
sen kilonu çok takmışsın başına bence iyi yanlarını düşün biz burda doğum yapmadık evlenmedik ben 71 kilodan 60 kiloya düştüm ama senin artıların çocuğun eşin bu yüzden sıkma canını kilonu verip sonra gerdirme ameliyatı yaptırmanı tavsiye ederim sonra gene ihtiyaç olmasın :)arkadaşlar hepinize merhaba .. evet kendımı bıraz zorluyorum fakat cok sağlıklı beslenıyorum emzırdığım ıcın sadece karbonhıdrattan uzak duruyorum ve sekerden bı mıktar... halsızde kalsam devam edıcem zayıflamam gerek hamılelğimde bıraz rahatsızlıklar gecırdım hareket edemedım o yuzden aldım bu kadar kıloyu sımdı hepsını vermelıyım o kadar mutsuzum kı bu konuda sevdıklerımıde mutsuz edıyorum sızlerle beraber hep bırlıkte destek verelım bırbırımıze hersey yoluna gırıcek diye bu arada meran arkadasım bana 1 yıl beklesen karın gerdırme ışlemı ıcın demıs ben 1 yıl değil bu altı ayı nasıl gecırıcem dıye dusnuyorum canım arkadasım yanınasıl desem allah sağlığımızı eksık etmesın evladımın sağlıığı yerınde olsun ama mutluluğum buna bağlı gıbı ben mutsuz olunca cocuuğumada yeterlı olmadığımı dusunuyorum...kendımle ılgılı bısıler ıcın uzulunce onu yeterınce mutlu edemıyorum gıbı gelıyo kafam kendımle meşkul olunca onu ıhmal etmediğim halde öle yapıyorum sanıp bu sefer baska bı uzuntu yasıyorum...
oooo şahane :)Günaydın kızlar sabahın ilk tartı değeri benden olsun :sinifsinif: regl olamadım onun şişliği sebebiyle sadece 700 gr. vermişim 1 haftada. Neyse buna da şükür, haftaya daha iyi bir skorla gelicem inş. karşınıza yerimseniben eee sporsuz ancak bu kadar oluyor ne yapayım fisfisfis sabahki tartım : 69.4 idi.
günaydın arkadaşlar, bende tartıda aynı cıktım yanı 71. hıc kılo verememısım. zaten 2 haftadır yemegı arada karcırdıgım oldu ama spor benı sıkılaştırdı.kendımı daha hafıf ve guclu hıssedıyorum. yola devammmm...
herkese sevgıler
günaydın kızlar...kilom maalesef 71,900
şok diyetlerin sonunda verdiğim kiloların hepsi geri geldi...magrenta canım seni duyar gibiyim
ama yok artık yavaş yavaş vermek istiyorum kilolarımı....ayda 1 kilo bile versem önümde koca bi kış var...yaza kadar istediği kiloda olurum
selamlar arkadaşlar sık diremiyorum kuzucum hala tam toparlanamadı
çok üzgünüm ama 1 hafta önce regl olmam gerekiyordu ama hala beklemedeyim doğal olarak kilom arttı dün akşam kadayıf yedim üfffff gardım düşüyooo tutamıyorummmmm
73,2 olmuşum pazartesiye kadar regl olursam eğer perş-cuma detoks diyeti yapıcam ,acilen program yapmam lazım ipin ucu kaçtı kaçacakuzgunumrn0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?