hayalcim vereceğim sana msn adresimi özelden.kaydirigubbakcemile
sana hep bu ikonu kullanacağım yazarken. sen beni çekiştiriyo motive ediyo ol, tamam mı?
kaydirigubbakcemile
iyi akşamlar kızlar bugün girmekte zorlandım yazdıklarım silindi gitti inşalah yazdıklarım doğrudur kopyaadım sona çünkü arada kaçırdıklarım olmuştur hoşgeldiniz yeni geleneler bol paylaşımı az kalorili çok kilo kayıplı günler bizi bekliyor sporda yapmak gerek pazar günü callaneticsm e başlamayı düşünüyorum
hazırlanıp çıkıyorum işten ama ne yazıkki yine gelcem
shewall sen neden iştenm çıkıon yazdınmı kaçırdımmı acaba?
temem :) ekledim
kaydirigubbakcemile gel bakalım :)
ya ben bursefayı merak ediorum gelmior muu artıkk :çok üzgünüm:
Merhaba canım uzun zaman oldu gelmeyeli.. işlerimizin yoğunluğu tam hafifledi derken sitenin açılmaması bende uzak kaldım biraz... işyerinden girişlerde sorun yaşıyorum... siteyi açtıktan sonra mesajları okurken hemen netten düşüyor ve yazdığım mesajlarda gidiyor... evden katılmaya devam edeceğim...
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz... İnşallah herkez iyidir... tanıyan tanımayan herkeze selam olsun...
ya ben bursefayı merak ediorum gelmior muu artıkk :çok üzgünüm:
bursefa merhaba bende duydum bugün seni, merak ettim kimsindir diye.
sağol, hoşbuldum.
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
HAYAL_AGA...........71.5......70.7...0.8
SAYDİN78...............70.1.....69.4.....0.7
MERAN07.....63.....62.4....0.6
SHEWALL....71.3.....70.8....0.5
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis
SEDAOZER..............65.5
KEYFİM.............71.....
MAGRENTA.......60
BAYRAV35............65
KIYMET_AY....................74
BURSEFA.................66
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava:
KİRAZ_Z.........69.2......71.9.....1.7
DİLEKRUZGAR.....................72.7.....73.2....0.5
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.
PINARNAZ.....80
CELEN35......71.9
DENİZK....73
MOONSOON....79
AYKOS....79
CHEROKY.....75
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
alla alla valla bende çok şaşırdımnasıl olmus bu iş böle tşk ederim
hosbulduk bursefa sende tekrar hoşgeldin bugun sen gelmeden önce ismin geldi :)
Tebrik ederim canım.... İsmim benden önce gelmiş evet ama ben nisan ayndan beri topiğin müdavimiydim zaten.... bu aralar pek uğrayamamıştım.. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz... Bu topik ve sıkı arkadaşlarım sayesinde motivemiz hiç düşmeden çok güzel kilolar verdik.. Buraya uğrayamadığım zaman içerisinde kilo almasım ama vermekde mümkün olmadı malesef.... İnşallah artık daha çok katılma imkanım olurda hep beraber zayıflamaya devam ederiz canım... Herkez tatil sanırım kimseler uğramamış akşamdan beri... Hepinizin haftasonu güzel geçer inşallah... Şimdilik hoşçakalın...
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
HAYAL_AGA...........71.5......70.7...0.8
SAYDİN78...............70.1.....69.4.....0.7
MERAN07.....63.....62.4....0.6
SHEWALL....71.3.....70.8....0.5
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis
SEDAOZER..............65.5
KEYFİM.............71.....
MAGRENTA.......60
BAYRAV35............65
KIYMET_AY....................74
BURSEFA.................66
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava:
KİRAZ_Z.........69.2......71.9.....1.7
DİLEKRUZGAR.....................72.7.....73.2....0.5
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ a.s.a.s.a.s.
PINARNAZ.....80
CELEN35......71.9
DENİZK....73
MOONSOON....79
AYKOS....79
CHEROKY.....75
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
tşk ederim :) görüşelim tabi hatta hep beraber zayıflayıp bulusalım bişiler yer alırız geri kilolarımızı :) 3haftadır burdayım gördüğüm kadarıyla haftasonu pek kimse olmuyor pazartesi yorumlarda da genelde haftasonu herkes bişilerin ucundan yemiş oluyor :) ondan kimse gelmio sanırsam kaydirigubbakcemile3
shewall nerdesin msnde göremiiomm kaçma benden hadi zayıflıcaz kaydirigubbakcemile
bende size katılmayı düşünüyordum ama artık HAMİLEYİM gelecek kışa inşallah katılıcam
:CüvCüv:
Bende 75 kiloyum 8 aylık anneyim kızım sütü bırakınca diyete başladım bugün 2.günüm hollywood diyeti yapıyorum...
Her hafta aynı kiloda kalanlara eklemeye sıkıldınız dimi unutmuşsunuz beni mafoldumben
neyse o işin şakası kaydirigubbakcemile3
Diyetisyenime gittim bugün 80.2 ye geri çıkmışım geçen sefer yağdan verememiştim bu kez tam tersi olmuş yağdan fazla vermişim görünüyor ama aslında geçen seferle de aynı sadece verdiğim kısımlar farklı listem değişti baya bi azaldığını söyleyebilirim eğer dayanamazsam iletişime geçmemi istedi yediğim 2 dilim ekmekler 1 e çekildi et porsiyonu sebze meyve porsiyonları küçüldü vs.
Sonraa dün yoğun bi iş gününün arkasından patronumla tartıştım ve istifa ettim eve gelince hafif bi pişmanlık hissettim ama 5 dk kadar sürdü sositososito
Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum size bir soru ? sabah 9 da mesai başladığı halde 8.30 evden çıkarak kadıköy ticaret odası vergi dairesi ssk arası 4 e kadar dolaşsanız sonra gelen bir telefonla sultanbeyliye gönderilseniz ve akşam 6.30 da kurfalıya da gitmeniz istense iett durağında tek başınıza in cin top oynayan bi yer düşünün ne yapardınız ben gitmiyorum kesin hesabımı dedim de bakalım 1 ay dinlenmeyi düşünüyorum bayram geliyo zaten sengözlerimebaksanab işte görüşmeyeli bende böyle geçirdim
Şimdik ben tekrar 80 oldum ya yazabilirim dimi buraya -tatlicadiarzu- söz valla vercem -tatlicadiarzu-
Tebrik ederim canım.... İsmim benden önce gelmiş evet ama ben nisan ayndan beri topiğin müdavimiydim zaten.... bu aralar pek uğrayamamıştım.. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz... Bu topik ve sıkı arkadaşlarım sayesinde motivemiz hiç düşmeden çok güzel kilolar verdik.. Buraya uğrayamadığım zaman içerisinde kilo almasım ama vermekde mümkün olmadı malesef.... İnşallah artık daha çok katılma imkanım olurda hep beraber zayıflamaya devam ederiz canım... Herkez tatil sanırım kimseler uğramamış akşamdan beri... Hepinizin haftasonu güzel geçer inşallah... Şimdilik hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?