dimi herkez istio senin neyin eksik allaha şükür fazlamız varişte valla yakışır.en zeytinyağlı portakallısından veriyorumbende sana oyumu (millet zaten diyette en tehlikeli sulardan oy istiyo yemek yarışması için)
karismamm bananee
ya balkaymak diyeti yapicaniz
yada oy vericeniz
sagol bacim
ay yedirdiler sonunda kafayi
bende atladim hatirliyorum diye selam vercek zannettim
acıktım sankim valla nası bastırcam kendimi bilmiyorum
aksi gibi evde süt yok tarçını yeşil çaya kattım bugun aklıma sütlacı soktumminicik elmamı yesem acaba:44::44:süzme kahve ne ki yoğurt gibin
vay haınler gece vaktı hala boğaz düşünmeyin kız su için su sıkarım ümüğünüzü
bacim inek yokmu etrafta yapis memesine
aradada tarcin yala
elma bilmemki cok aciktiysan baska seylere saldirmakdan daha iyi gibi :26:
aman iste filitre kahve varya canim ondan
bak kendı yedı bıde başkasına akıl verıyo
aferın bacım sana başka bişi atma agzınaya ben kahve iciyom yaa yemiyom biseyy :86:
gurbeti tanıyonda benimi tanımadınben et yemiyorum valla kusura bakma kimin hakkıysa o kazansın. aaa eğer zayıflıcam diye geldiysen tekrara o zman hoşgeldin
ay sagolasın cnm oldu
ben senı çıkaramadım ama.bence 1 kere istemişsiniz vermek isteynler zaten verır neden ısrar edıyorsunuz
dimi ama tam dukandan kurtulduk derken diyet bölümünde oy isterken zorla akraba çıkartacak nerdeyse insanları
tavrınızda hiç hoş değildii bikereay hıç gülecem yoktu evet cnm ya zayıflamak isteyenler gelsın lütfen
acikmadiiinn
sen toksun sana öyle geliyor
tavrınızda hiç hoş değildii bikere
kızlarr evet beni bilenler bilir oyüzdendi ricam burda..
sağolsunlar arkdaşlarım oyda verdi..
gurbet gerçekten bir ara aktiftim sen sanki vardın gibi geldiii bana yalan borcum yok valla..
evet yine geleceğim zayıflamaya yenidennn
vay haınler gece vaktı hala boğaz düşünmeyin kız su için su sıkarım ümüğünüzü
doğru diyon aslında böle acil durumlar için bi inek bulundurmak lazım buzdolabındabacim inek yokmu etrafta yapis memesine
aradada tarcin yala
elma bilmemki cok aciktiysan baska seylere saldirmakdan daha iyi gibi :26:
aman iste filitre kahve varya canim ondan
hoşgeldin buyur yeya bende acıktım ya
biz son bir kaç gündür bu tür isteklere maruz kalıyoruz tepkimiz o yüzden bıktık çünkü ısrarcılardantavrınızda hiç hoş değildii bikere
kızlarr evet beni bilenler bilir oyüzdendi ricam burda..
sağolsunlar arkdaşlarım oyda verdi..
gurbet gerçekten bir ara aktiftim sen sanki vardın gibi geldiii bana yalan borcum yok valla..
evet yine geleceğim zayıflamaya yenidennn
ya tabi bende tığ gibiyimben tokum
ben tokum
ben hıç acıkmadımkı
beklerız cnm buyur gel hep beraber zayıflayak
kendı yedı benıde yemeğe tesvık edıyo gorun topıkdaşlarım
doğru diyon aslında böle acil durumlar için bi inek bulundurmak lazım buzdolabında
hoşgeldin buyur ye
biz son bir kaç gündür bu tür isteklere maruz kalıyoruz tepkimiz o yüzden bıktık çünkü ısrarcılardanayrıca burası diyet bölümü yemeklerine oy isteyipte nie motivasyonumuzu düşürüyosun ki ama zayıflama için geldiğin zman başım üstüne bekleriz
ya tabi bende tığ gibiyim
oy verirsen gelerim yoksa gelmemm
aman yiyeceksen yat en iyisi canimaferın bacım sana başka bişi atma agzına
ne güzel uyucaktım şu handeleventın yüzünden acıktım
ben tokum
ben tokum
ben hıç acıkmadımkı
doğru diyon aslında böle acil durumlar için bi inek bulundurmak lazım buzdolabında
hoşgeldin buyur ye
biz son bir kaç gündür bu tür isteklere maruz kalıyoruz tepkimiz o yüzden bıktık çünkü ısrarcılardanayrıca burası diyet bölümü yemeklerine oy isteyipte nie motivasyonumuzu düşürüyosun ki ama zayıflama için geldiğin zman başım üstüne bekleriz
ya tabi bende tığ gibiyim
oy verirsen gelerim yoksa gelmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?