- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
1 aydır yağ yakamıyordum, kılo verıyor olmama ragmen.. bu şok dıyetle beraber metabolızma noluyo yaw deyıp yağ yakımına geçecek..
saol canım.belki bende bidahaki haftaya kaçamak yapıp şoklarım hakedersem
annaaa niyeti bozmuşun sen
bravo sen de duzene gırmıssın canım bak fast food yemıosun artık.. ancak sabahları yumurta yemeye çalış, ha oldu da yıyemedın o zaman 2 kıbrıt kutusu peynır yıyebılırsın.. benım lıstemden de faydalanabılırsın canımcım..
bende canım geçmişi okumak alışkanlık yaptıselam minembende öyle yapiyordum eskiden tatlim ama baktim bazen kizlar gitmis oluyordun ben gelene kadar aklimda tutabildigim kadar yazmaya calisiyorum sayfa cok olmayinca yine gidiyorum öyle birseyler yapiyorum iste
oğlunmu hastaydı canımselam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
bende ilk defa oldu yaGeçmişe gidince çıkamıyor iinsan bende eskisi kaa gidemiorum geçmişe
buara işler çok canım yaaGeçmiş olsun canım, hadi bakalım inşallah fayda görürsün.
2 gündür yoksun ortalarda, çok mu iş var?
müfettişler dünle bugün geldilermerhaba canım, bız dıyete devam modundayız, cok da kaçıranı gormedım dogrusu.. senın muteffişler gıttı mı?? umarım ıyı gecıyordur haftan..
aldım listeleriEki Görüntüle 688017 Eki Görüntüle 688018
evvet hanımlar bu hafta yaptıgım dıyet.. yarın sebze şoklaması günüm.. anlatmıştım ya biraz laçkalaştıgım ıcın bunu layık gordu bana Doktorum1 gunluk bır uygulama.. sız de deneyebılrsınız..
geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız?
ben bu aralar çok yoğunum varis ameliyatıyla uğraşıyordum bir dr ol diyor diğeri olma diyor insanın kafası karışıyor.
tekrardan ankarada yeni bir dr bulduk ona gidicez. onla uğraşırken bu sefer kistim tekrarlamış. çikolata kisti şimdide o çıktı başıma. allah başka bişey vermesin. ama doğum kontral hapı kullanamıyorum varis çoğaltıyormuş. 6 ayda bir takipe gel dedi. soğan kürünü duydum bende yapan var mı hiç kızlar?
hepinizi çok özledim. ama bu yoğunlukta giremedim kızlar. herkese bol kilo vermeler. nasıl diyet inşllh hepinizin kilolar gidiyordur.
iyi fikir cnm bıde onu deneyım :)yok canim ya
ama ekside olmama sasirdim cünkü regl öncesi hep arti olurum
az yicen suziiiaaaaaaaaazz
öyle oldu canim ya :26:
amuda kalkipda yesen
gider canim oralardanda gider
senin diyetisyen ne güzel canim isteyince ulasiyorsun
hosgeldinbizde sok diyet yapan yok canim
canim süt tozu sagliksiz onun yerine süt ilave etsenyoksa bence bir fincan kahvenin zarai olmaz
herseyin hayirlisi canim
suzim onlari krankkasse nen dr.u yapmiyomu :26:
ohhhh sükür
sevındım cnm bebişine allah onların acısını gostermesınSaol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyornerden bilmiyom ama hih ihhhhh
ballım bayağı bir eksi sanırım süpersin ya
suziyi geçicen sanırım iyi kapıuşıyorsunuz
saol tatlımmmmsuzim duydunmu ballım bu hafta atakda aman ha dikkat et sakın cıs etmeeee
selam canım
hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadır
senin canınla bir sorunun var sanırım
sen ye ye ye dobiç ol ondan sonra 2 gün meyve suyuyla vermeye çalış
yok şekerim öyle bişey ancak sağlığını bozarsın
dengeli beslen bizler gibi sağlıkla bak haftada ilk başlarda 2 kg bile gider
dikkat et kendine
Allah razı olsun canım
geçmiş olsun kuzum onun için ilaç verir
küçükken ilaçla yok et onları büyüdüklerinde sorun oluyormuş canım
dikkat et kendine
selam canım
saol pötüşümsen neler yapıyorsun
saol fadimem
öperim bi çok o yanaklardan
bu hafta da eksi değilmi suzim
afıyet olsun cnmEki Görüntüle 688017 Eki Görüntüle 688018
evvet hanımlar bu hafta yaptıgım dıyet.. yarın sebze şoklaması günüm.. anlatmıştım ya biraz laçkalaştıgım ıcın bunu layık gordu bana Doktorum1 gunluk bır uygulama.. sız de deneyebılrsınız..
slm kızlar nasılsınız?
ben bu aralar çok yoğunum varis ameliyatıyla uğraşıyordum bir dr ol diyor diğeri olma diyor insanın kafası karışıyor.
tekrardan ankarada yeni bir dr bulduk ona gidicez. onla uğraşırken bu sefer kistim tekrarlamış. çikolata kisti şimdide o çıktı başıma. allah başka bişey vermesin. ama doğum kontral hapı kullanamıyorum varis çoğaltıyormuş. 6 ayda bir takipe gel dedi. soğan kürünü duydum bende yapan var mı hiç kızlar?
hepinizi çok özledim. ama bu yoğunlukta giremedim kızlar. herkese bol kilo vermeler. nasıl diyet inşllh hepinizin kilolar gidiyordur.
slm kızlar nasılsınız bugünkü menüm
sabah 8de turk kahvesı
öğlen 5kaşık kısır bol yesıllıklı
2 sarma
ayran
ara 1 elma
aksam 5 kasık kıymalı yumurta
salatalık
maydanoz
1 dılık ekmek
ayran
gun içinde 3lt su bırazdanda spor yapıcam
30dk yuruyuş mekık
keşkemm kahvaltı yapsaydın canım
ama kızlar hala bu smıleler gözükmüyor bende nıyekı
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
kızlar buranın eski müdavimi olarak hatta bidaha dönecek müdavimi olarak linke bakmadınızmı hiç yoksaa
sağolsun oylayanlar oldu ama ben gruba çok güveniyorum..
YEMEĞİN ADI portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası girin oylayın
hangi birini onaylıcaz yavvv sabahta başka biri gelmişti:44::44:şu tatlı isteğini tarçınla bastırma olayını denedim.yeşil çaya toz tarçın ekledim.nedense tatlı dürtülerim dahada belirdisanki tarçın kokusu bana sütlacı istetti
ciicm oylamadıysan sen gelenlere bakma benim verdiğim linki oyla
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
PORTAKALLI PIRASA VE TAVUKLU SALATAYI...
SEN yoktun eskiden biz tanışmıyoz galibaa
ay sagolasın cnm olducanım yukarda forum ayarlarından yapcaksın, bıze ulaşın yazısının altında..
ben senı çıkaramadım ama.bence 1 kere istemişsiniz vermek isteynler zaten verır neden ısrar edıyorsunuzgurbetçim snei öncelerden hatırlıyorum ben neden oylamıyosun ama
gurbeti tanıyonda benimi tanımadınben et yemiyorum valla kusura bakma kimin hakkıysa o kazansın. aaa eğer zayıflıcam diye geldiysen tekrara o zman hoşgeldin
ay sagolasın cnm oldu
ben senı çıkaramadım ama.bence 1 kere istemişsiniz vermek isteynler zaten verır neden ısrar edıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?