dimi ama tam dukandan kurtulduk derken diyet bölümünde oy isterken zorla akraba çıkartacak nerdeyse insanları
bugünkü menü
sabah:1 bardak su,bi parça peynir,1 minik domates,maydonoz,1 yeşil zeytin,3 fincan çay,1 dilimkepek ekmeği
ara:az şekerli türk kahvesi,1 ceviz
öğle:zeytinyağlı pirinçsiz pırasa yemeği 4 kaşık,2 kaşık bulgur pilavı,1 kase kırmızı biberli yoğurt,kibrit kutusundan birazcık büyük kepekekmeği
ara:1 kabak çekirdeği,2 antep fıstığı,4 badem,bir kupa toz tarçınlı yeşil çay,1 elma
akşam:4 yemek kaşığı pırasa,3kaşık bulgur pilavı,1kase kırmızı biberli yoğurt
bu gece eşim işten geç geleceği için bütün yemekler bana kaldı atmaya kıyamadım
şimdilik 2litreye yakın su hareket olarakta pazara domates salatalık almaya gittim
menün güzel cnm ama suyu bıraz daha artırmalısın bence suyu zayıflamada çok yardımcı
biliyorumda ben hep 2 yada 2buçuk arası kalıyorum.aslında bu kadarı bile mucize benimiçin önceden günde toplasan 3 yada 4 bardak anca içerdim
kizz nasil tuttun hepsini aklinda
kiiiz calis
doktor olucan insallah canimm
Yok bebeim burdayımda gün içinde elimden geldiği kadar girebilirim yine yogun buralar.
Yazın bol bol gezip foto atcaz hem feyse
günaydin sekerler
dün annem ameliyat oldu cok sükür iyi onuda atlattik gecmise gitmedim dün bütün gün sizi zaten telefondan okudum sekerler
neslim oglisine cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk atlatirsiniz cocuk hasta olunca cok daha kötü oluyoruz
betülüm bu hafta kendimden umutsuzum tatlim :26: sinavin varmis herhalde bebegim sen yaparsin basarirsin isteseninglizcede sonuclar geldimi
antalya izmir konussulmus birde dim cayimiydin alanyada oranin resimlerini gördüm ben oraya gittim cok güzelll gercekden cok harika cok begenmisdim
bende dün kosusturmakdan ne diyetime uyabildim nede dogru dürüst su icebildim bakalim bu hafta vasat gececek herhalde :18:
ama ama ama ben bi önceki hafta yapmştım bu hafta kaçırdım bu hafta yapıcam giremicemmi:18::18::18::18:
dün bende gittim doktora kadindoktoruna dedim reglim düzensiz cokda agri cekiyorum hamile desen o na bile kalamiyorum dedim okadar doktor degistirdim simdiye kadar kimse bunun gibi degildin hic net birsey demiyorlardin doktorlar buda özel oldugu icin herhalde cok detaili anlatti 130 yüro verdim 260 tl gitmezemmi gitsemmi diye cok düsündüm pahali oldugu icin ama doktor hem kan aldi hem ultrasona bakti birde kanser provasi gönderdi labora iste o ultrasondada bendede biirr sürü kücük kücük kist degilde myom türkcesi ney unuttum :26: ondan varmis gösterdi bak dedi reglin düzensiz gelmesi problem yasaman bundan dedi hem sagda hem solda kücük küük varlar dedi bunun adi poly... bilmem neymis kadinlarin cogunda görülüyor dedi 1-2 hafta sonra geri gidecem ondan sonra devam konuscakmisiz
selam kızlar nasılsınız
herkeze çok teşekkür ederim
bugün doktora gittik tekrar tahlil sonuçlarını götürdük
bir sorun çıkmadı
bişey yokmuş
betülcüm hemoglobinde normalmiş normal yetişkin insanda olan kan gibiymiş kanı
sabahları hergün 1 yumurta ve pekmez veriyormusun dedi
bende evet hergün veriyorum dedim
devam et dedi
birde aşırı terliyordu çok hareketli olduğundan
onunda testini yaptırmıştım
oda temiz çıktı hormonsal bişey yok dedi
tamamen kalıtsal dedi aile ve soya çekimmiş
annemde çok terlerdi babaanneside terliyor
bizim pötüşde onlara çekti
siz neler yapıyorsunuz kızlar bi geçmişe şöle bi bakıyım
Saol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyornerden bilmiyom ama hih ihhhhh
teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun bizecanım ya kayısı ye ya da ıncır akşamları 2 ıncır, oglenlerı 4 ıncır yıyordum ben.. porsıyon menusu var ben de onu a yakın zamanda yuklerım.. arkadaşa verdım gehrı getırcek ınsallah, 1 ay olduen sinir oldugum seyy..
merhaba canım, bız dıyete devam modundayız, cok da kaçıranı gormedım dogrusu.. senın muteffişler gıttı mı?? umarım ıyı gecıyordur haftan..
güzel para alıyor canım, tabı kı arıcam..
dere otu süt artırıyor çok güzel menün bu şok diyet nasıl oluyor canım daha mı az yiceksin önce ki listen nasıldı ben şuanda bu listede olduğu gibi yapmaya çalışıyorum sebze zamanı geldi nihayet yaz da geliyor:18::18::18:????Eki Görüntüle 688017 Eki Görüntüle 688018
evvet hanımlar bu hafta yaptıgım dıyet.. yarın sebze şoklaması günüm.. anlatmıştım ya biraz laçkalaştıgım ıcın bunu layık gordu bana Doktorum1 gunluk bır uygulama.. sız de deneyebılrsınız..
sabah olmayınca gerçektende kilo zor gidiyor canım tolga_dyg beni sürekli uyarıyor sağolsun çok doğru söylüyor metobolizma yavaşlıyor eksik oluncaslm kızlar nasılsınız bugünkü menüm
sabah 8de turk kahvesı
öğlen 5kaşık kısır bol yesıllıklı
2 sarma
ayran
ara 1 elma
aksam 5 kasık kıymalı yumurta
salatalık
maydanoz
1 dılık ekmek
ayran
gun içinde 3lt su bırazdanda spor yapıcam
30dk yuruyuş mekık
kızlar konuyla alakasız ama önerebilecegınız bır fondöten varmı böyle yüzde pul pul durmayan
Saol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyornerden bilmiyom ama hih ihhhhh
ballım bayağı bir eksi sanırım süpersin ya
suziyi geçicen sanırım iyi kapıuşıyorsunuz
saol tatlımmmmsuzim duydunmu ballım bu hafta atakda aman ha dikkat et sakın cıs etmeeee
selam canım
hakiki zeytinyağı ise sorun olmaz canım 1 tatlı kaşığı yiyebilin yani şifadır
senin canınla bir sorunun var sanırım
sen ye ye ye dobiç ol ondan sonra 2 gün meyve suyuyla vermeye çalış
yok şekerim öyle bişey ancak sağlığını bozarsın
dengeli beslen bizler gibi sağlıkla bak haftada ilk başlarda 2 kg bile gider
dikkat et kendine
Allah razı olsun canım
geçmiş olsun kuzum onun için ilaç verir
küçükken ilaçla yok et onları büyüdüklerinde sorun oluyormuş canım
dikkat et kendine
selam canım
saol pötüşümsen neler yapıyorsun
saol fadimem
öperim bi çok o yanaklardan
bu hafta da eksi değilmi suzim
hadi bakaliimmartik sIkacamtotomumu sIkarim bogazimi ama sIkacam yani krankenkasse doktorlarina gittim canim ama birsey anladiklari yok okadar ilgilenmiyorlarda
kolay gelsin ballim kaymagim
evet tartildimbencede ballim bu hafta gaza geldiyok tatlim cis yapmiycam insallah kurtulurum canim sagol neslim
neslimm tik yok bende bu hafta :26: arti bile gösteriyorbende seni öperimmm tatlummmm Eki Görüntüle 687955
benmitartildinmi kiz
haha bekliyon diye gelmiyorlardir almayacok sagol tatlim
canım ya kayısı ye ya da ıncır akşamları 2 ıncır, oglenlerı 4 ıncır yıyordum ben.. porsıyon menusu var ben de onu a yakın zamanda yuklerım.. arkadaşa verdım gehrı getırcek ınsallah, 1 ay olduen sinir oldugum seyy..
merhaba canım, bız dıyete devam modundayız, cok da kaçıranı gormedım dogrusu.. senın muteffişler gıttı mı?? umarım ıyı gecıyordur haftan..
güzel para alıyor canım, tabı kı arıcam..
gecmis olsun canim :26:slm kızlar nasılsınız?
ben bu aralar çok yoğunum varis ameliyatıyla uğraşıyordum bir dr ol diyor diğeri olma diyor insanın kafası karışıyor.
tekrardan ankarada yeni bir dr bulduk ona gidicez. onla uğraşırken bu sefer kistim tekrarlamış. çikolata kisti şimdide o çıktı başıma. allah başka bişey vermesin. ama doğum kontral hapı kullanamıyorum varis çoğaltıyormuş. 6 ayda bir takipe gel dedi. soğan kürünü duydum bende yapan var mı hiç kızlar?
hepinizi çok özledim. ama bu yoğunlukta giremedim kızlar. herkese bol kilo vermeler. nasıl diyet inşllh hepinizin kilolar gidiyordur.
ne karisimi yine kiizKızlar bugünkü menüm;
Sabah: bir parça peynir (küçükçe), 1 domates ve 1 kaşığa yakın zeytin yağıyla yapılmış söğüş, 2 dilim kızarmış kepek ekmeği, 5 zeytin, yarım bardak taze sıkılmış meyve suyu.
Öğlen: mercimek çorbası, sebze yemeği 6-7 kaşık, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Ara:yarım bardak taze meyve suyu
Akşam: sütün içine atılan bir karışım, yanına da 2 kayısı ve 2 hurma
sende fondotenmi satiyon yoksa bacimkızlar konuyla alakasız ama önerebilecegınız bır fondöten varmı böyle yüzde pul pul durmayan
tutarım ben ilginç bi hafızam vardır
kız o kadar güldürdün tabii hatırlıcam
valla doktor olana kadar süründürüyorlar çıldırıp okulu bırakmazsam iyidir
başım çatlıyo ama hemen çalışmam lazım..
ben kaçayım
aaa yazın gezcez diyo ne güzel
benim 3 hafta tatilim var sadece
artık çılgınlar gibi resim çekerim sanki 3 ay gezmiş kadar olurum
sevindim canım annenin iyi olmasına
ingilizce sonuçları geldi 24 doğru yapmışım 30 almışım
sevmiyorum bu ingilizceyi yaa :84::84:
dikkat et sen yine de 1 günde kurtarabilidiğin kadar kurtar bak balkaymak depar atmış
üzgünüm canım bi sonraki hafta anca girebiliyorsun
miyom mu polikistik over mi anlamadım ben şimdi :26:
bende de polikistik over var bebeğim
bi çok kişide var o çok sık görülüyor
ve yine kilo vermek çok faydalı bulguların düzelmesinde
çok sevindim canım bişey çıkmamasına
Allah beterinden saklasın
demek öyle
bekleriz farketmez bulduğu herhangi bi yerden olabilir bekar bi teyzeyim ben karışanım yok
canim benim kolay degil tabiçok hızlı bakmam gerekti canlarım beni affedin
öpüyorum hepinizi
kendinize dikkat edin
saol cnm bende fondöten fazla kullanmıyorum ama yazın çilleniyorum onları kapatmak istiyorum araştırdım vichy iyi dıyolar ama turkıyede satısı yokmuşvalla ben 1 yıldır lancome ürünleri kullanıyoruum fondöteni falan süper çok sık kullanmasamda birde üzerine shisedonun pudrasını kullanıyorum b60 ama senin cildine uygun renk ne olur bilemem çokta memnunum ikisinden yanlız birazcık fiyatlı ama değer bence
aslinda cok degil canim ama regl öncesi olunca sevindirik oldum
hadi bakaliimm
anladim gecmis olsun
sagol canimm
evet tartildim
sorsam ayip olurmu hatta sordum sanirsam
ne kadar
gecmis olsun canim :26:
ne karisimi yine kiiz
sende fondotenmi satiyon yoksa bacim
canim benim kolay degil tabi
hadi sen derslerinle ilgilen
saol cnm bende fondöten fazla kullanmıyorum ama yazın çilleniyorum onları kapatmak istiyorum araştırdım vichy iyi dıyolar ama turkıyede satısı yokmuş
yok cnm ben satıcı deıl alıcıyım
canim cekti bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?