70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menü
sabah:1 bardak su,bi parça peynir,1 minik domates,maydonoz,1 yeşil zeytin,3 fincan çay,1 dilimkepek ekmeği

ara:az şekerli türk kahvesi,1 ceviz

öğle:zeytinyağlı pirinçsiz pırasa yemeği 4 kaşık,2 kaşık bulgur pilavı,1 kase kırmızı biberli yoğurt,kibrit kutusundan birazcık büyük kepekekmeği

ara:1 kabak çekirdeği,2 antep fıstığı,4 badem,bir kupa toz tarçınlı yeşil çay,1 elma

akşam:4 yemek kaşığı pırasa,3kaşık bulgur pilavı,1kase kırmızı biberli yoğurt

bu gece eşim işten geç geleceği için bütün yemekler bana kaldı atmaya kıyamadım

şimdilik 2litreye yakın su hareket olarakta pazara domates salatalık almaya gittim

menün güzel cnm ama suyu bıraz daha artırmalısın bence suyu zayıflamada çok yardımcı

biliyorumda ben hep 2 yada 2buçuk arası kalıyorum.aslında bu kadarı bile mucize benimiçin önceden günde toplasan 3 yada 4 bardak anca içerdim

bende oyleydım cnm oncedem ama artık 3 lt içebiliyorum bazen 3 lt bıttıkten sonra bıle su içmek istiyorum ama böbreklere zararı olursa dıye engelliyorum kendımı sende zamanla daha fazla içeceksın

kızlar konuyla alakasız ama önerebilecegınız bır fondöten varmı böyle yüzde pul pul durmayan

kizz nasil tuttun hepsini aklinda
kiiiz calis
doktor olucan insallah canimm

tutarım ben ilginç bi hafızam vardır
kız o kadar güldürdün tabii hatırlıcam
valla doktor olana kadar süründürüyorlar çıldırıp okulu bırakmazsam iyidir
başım çatlıyo ama hemen çalışmam lazım..
ben kaçayım

Yok bebeim burdayımda gün içinde elimden geldiği kadar girebilirim yine yogun buralar.
Yazın bol bol gezip foto atcaz hem feyse

aaa yazın gezcez diyo ne güzel
benim 3 hafta tatilim var sadece
artık çılgınlar gibi resim çekerim sanki 3 ay gezmiş kadar olurum

sevindim canım annenin iyi olmasına
ingilizce sonuçları geldi 24 doğru yapmışım 30 almışım
sevmiyorum bu ingilizceyi yaa :84::84:
dikkat et sen yine de 1 günde kurtarabilidiğin kadar kurtar bak balkaymak depar atmış

ama ama ama ben bi önceki hafta yapmştım bu hafta kaçırdım bu hafta yapıcam giremicemmi:18::18::18::18:

üzgünüm canım bi sonraki hafta anca girebiliyorsun

miyom mu polikistik over mi anlamadım ben şimdi :26:
bende de polikistik over var bebeğim
bi çok kişide var o çok sık görülüyor
ve yine kilo vermek çok faydalı bulguların düzelmesinde

çok sevindim canım bişey çıkmamasına
Allah beterinden saklasın

Saol bitanem oğluşda betüş teyzesini öpüyor nerden bilmiyom ama hih ihhhhh

demek öyle
bekleriz farketmez bulduğu herhangi bi yerden olabilir bekar bi teyzeyim ben karışanım yok

çok hızlı bakmam gerekti canlarım beni affedin
öpüyorum hepinizi
kendinize dikkat edin

teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun bize

dere otu süt artırıyor çok güzel menün bu şok diyet nasıl oluyor canım daha mı az yiceksin önce ki listen nasıldı ben şuanda bu listede olduğu gibi yapmaya çalışıyorum sebze zamanı geldi nihayet yaz da geliyor:18::18::18:????

sabah olmayınca gerçektende kilo zor gidiyor canım tolga_dyg beni sürekli uyarıyor sağolsun çok doğru söylüyor metobolizma yavaşlıyor eksik olunca

kızlar konuyla alakasız ama önerebilecegınız bır fondöten varmı böyle yüzde pul pul durmayan

valla ben 1 yıldır lancome ürünleri kullanıyoruum fondöteni falan süper çok sık kullanmasamda birde üzerine shisedonun pudrasını kullanıyorum b60 ama senin cildine uygun renk ne olur bilemem çokta memnunum ikisinden yanlız birazcık fiyatlı ama değer bence

aslinda cok degil canim ama regl öncesi olunca sevindirik oldum

artik sIkacam totomumu sIkarim bogazimi ama sIkacam yani krankenkasse doktorlarina gittim canim ama birsey anladiklari yok okadar ilgilenmiyorlarda

kolay gelsin ballim kaymagim
hadi bakaliimm
anladim gecmis olsun
sagol canimm

evet tartildim

sorsam ayip olurmu hatta sordum sanirsam
ne kadar

gecmis olsun canim :26:

ne karisimi yine kiiz

sende fondotenmi satiyon yoksa bacim

çok hızlı bakmam gerekti canlarım beni affedin
öpüyorum hepinizi
kendinize dikkat edin
canim benim kolay degil tabi
hadi sen derslerinle ilgilen

saol cnm bende fondöten fazla kullanmıyorum ama yazın çilleniyorum onları kapatmak istiyorum araştırdım vichy iyi dıyolar ama turkıyede satısı yokmuş

yok cnm ben satıcı deıl alıcıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…