saol cnm üstümde daha güzel durduğunu sölediler ama iltifatmı gerçekmi bilmiyomo zaman ıdeal cnm sade güzel
vayyy aranan liste başı bulundu çocukta yapmış kariyerde kiloda vermş maşallah darısı herkesin başına
Saygılar bizden efenm 2,1 vhuuuuu
waaaaavvvv hemşerim süpersin tebrik ederim
huuuuuuuuuuuuu
NAptın sen maşallah yaaaa
açıkla bize formulünü piliiiiiizzzzz
cook tesekkur ederız efem tebrıkler ıcın.. sımdıkı dıyetıme sadece 3 gun 45 dakıka yuruyus eklendı o kadarr... dun ama ıy ışok oldum haa, acıktım da caktırmadımwaaawwcnm hergun menü paylaşımı bekliyorum sen ne yersen bende onu yıcem
hoşgeldın gelın kız
ben burdayım
kız yeter daha dun almadınmı evın içi deterjan doldu
aynen canım hıc sut, balık, tavuk, et yıyemedım mıdem kalkıodu gorunce bıle.. 4500 dogdu ogluşum..onla alakası yok cnm ben hıç dıkkat etmezdim ne süt yoğurt cevız hıç öyle bunu yıcem dıye şartlandırmadım kendımı maşallah 4 kıloda bebe doğurdum valla
canim aksama corba salata ve yogurt cok iyi oluyor
immm sey anlatabilirim
delüüüüüü
canim biraz sademi acaba :26:
oooff offfff
benımkı sabah 7 de gelıyo
benimki bu aralar yeni şube açıyolar ondan böle normlde 9 da evde al bacım salla popişi oh ohoh sefamız olsun:13:
emnıyette cnmeşin ne iş yapıor cnm
kaçma gelcanim aksama corba salata ve yogurt cok iyi oluyor
immm sey anlatabilirim
delüüüüüü
oooff offfff
saol cnm üstümde daha güzel durduğunu sölediler ama iltifatmı gerçekmi bilmiyom
bilemedimki cnmcanim aksama corba salata ve yogurt cok iyi oluyor
immm sey anlatabilirim
delüüüüüü
oooff offfff
emnıyette cnm
kaçma gel
cnm en ıyı sen bılırsın kendıne yakıştırman önemli
cook tesekkur ederız efem tebrıkler ıcın.. sımdıkı dıyetıme sadece 3 gun 45 dakıka yuruyus eklendı o kadarr... dun ama ıy ışok oldum haa, acıktım da caktırmadım
aynen canım hıc sut, balık, tavuk, et yıyemedım mıdem kalkıodu gorunce bıle.. 4500 dogdu ogluşum..
saolasın alkış için kaymakcaann.. şimdi 65'e oynayabılırım işte..
benimki bu aralar yeni şube açıyolar ondan böle normlde 9 da evde al bacım salla popişi oh oh
http://www.youtube.com/watch?v=paM5...:119::124::124::124::124::124::124::124::124:
ben geldiiiiiiiimmm
cekilin kenaraaa acikta ben oynicam
:118::118::118::118::118::118:
süpersin canim
bende bu hafta senin gecen haftandaki kilondayiimm
6 yi görürüm insallah bende haftaya
yalandır o biz satıcılar hep öle derdiksaol cnm üstümde daha güzel durduğunu sölediler ama iltifatmı gerçekmi bilmiyom
ben geldiiiiiiiimmm
ay cnm lütfen hergun duzenlı menü paylaş sabahları paylaşırsan bızde faydalanırızcook tesekkur ederız efem tebrıkler ıcın.. sımdıkı dıyetıme sadece 3 gun 45 dakıka yuruyus eklendı o kadarr... dun ama ıy ışok oldum haa, acıktım da caktırmadım
aynen canım hıc sut, balık, tavuk, et yıyemedım mıdem kalkıodu gorunce bıle.. 4500 dogdu ogluşum..
saolasın alkış için kaymakcaann.. şimdi 65'e oynayabılırım işte..
bnm kocamdaaa polis kız
sen de benım gıbı yapsana.. perşembe gunu şok dıyetı yap..
yalandır o biz satıcılar hep öle derdikiyice gez içine sineni bul
olmaz pist gurbetle benim sen geç geldin sefamızolsun oh oh kadeh kadeh içiyoıuz oh oh :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122:
bir elimizde cımbız bir elimizde ayna oh oh
:))) öptümm cnmmmay cnm lütfen hergun duzenlı menü paylaş sabahları paylaşırsan bızde faydalanırız
anam meslekkardesım bnm gel kız opecem
olmaz pist gurbetle benim sen geç geldin sefamızolsun oh oh kadeh kadeh içiyoıuz oh oh :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122:
sen de benım gıbı yapsana.. perşembe gunu şok dıyetı yap..
gel cnm gel takıl bıze hayatını yaşa
ok canmSLM kızlarrr sizin yorumlarınıza ihtiyacım var ben mezuniyetim için bi elbise beğendim ama bide siz bakın
he doğru dion bak buldum
PHP Science World Shinsho'un gerçekleştirdiği "Convert Anything To Calories" araştırmasına göre fareye bir kere tıklamak, 1.4 kalori yakmanız demek oluyor. Araştırma, işaret parmağınızın 10.8 santimetre kare ve 11.7 gram ağırlığında olduğunu, işaret parmağı kaslarını hareket ettirmenin tıklama başına 195 micromole ATP ettiğini temel alıyor.
Hesaplamalara göre bir erkeğin günde 2.000 kcal, kadının ise 1.700 kcal enerji tüketmesi gerekiyor (bu miktar yaşa ve vücut yapısına göre değişiyor). Dolayısıyla tıklayarak kilo vermek istiyorsanız, parmağınızı biraz daha (!) hızlandırmanız gerekebilir.
duymadım nası şeymiş o.oynayak valla halay çeken sarı kafa çıkınca dayanamıyom
mavisi güzel ben çok beğendim üstünde denedinmi dicektim giymişsin problem yok.Caramel Kadın Elbise | Boyner mavi rengi nasıl sizce
bi tık yukarı bi tık asaği bundan sonrayok bacım 12 de belkigece uzun
aa nie öle diyisin canım bir tık ucundayız :118::118::118::118::118::118::118::118: bir tuş kadar uzakta
bende oyle cnm hıç arkadaşım yok gurbetteyık zaten
cnm mezunıyet için biraz sade geldı bana daha ii şeyler bulabılırsın ama sen genelde sade gıyoyorsan o zaman sen bılırsın
ben geldiiiiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?