- 14 Aralık 2011
- 309
- 4
- 118
O bir seferliğine mahsustu yav, duyanda her gün 2 tabak makarna yiyoz sancak2 tabak makarnayı ye sonrada eksi 500 ol ,
be mübarekkkkkk daha ne istiyon
yiyereek zayıflattık işte
hem sen sabit kilona yakınsın
o yüzden senden 1 kilo üstü gitmez şeker
benim gibi haftada 500-1000 arası verirsen öp başına koy
bin takla at
[/FONT][/B]
ben gaynatmadım hiiiiç hep onlargünaydın kızlar iyi hafta sonlarıneeekaaa kaynatmışsınız öyle
Özel mesajla bildirim mi yapılıyor? Kime yapılıyor?
valla yerinde ben olsam oğlandan önce ben içerdimöyle yapim neslimm tavuklara veda ispanaga hosgeldin diyorumher türlü ispanak serbestmi
ya hic sorma simdi ogluma iciriyorum gözüm kalmiyor degil yani nesquikeolsun herzman giremezende arada ce de derslerini ihmal etme tatlim ama kendinide bukadar özletme
kizzzzzzzzzz nerdesin sen
kaplıonuz her yeri bana yer kalmıobacim kapliyoz heryeri gelen kizceler korkuyolar yer bulamiyacagiz diye
kız kocişi kaçırtçann vallahigecen kocis biyiklarini birakmis
sen onlari kesme bende benimkileri yolmuyorum görürsün dedim
baktim kesti geldi
aman Allahım onlarda nedir öle töbe bismillahay birde spor yapsamm
söyyylleee Eki Görüntüle 689513
esnete esnete vücudumuuu
Eki Görüntüle 689517 ohhhh missss
vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv haftanın birincisi hatun belli , söyleeeee duydunmu dobiçlerin sesinibaşlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65
SAYGILARRRRBEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
nerelerdesin aceba seennn
ahanda zurnanın zurt dediği yerdesin Allah kolaylık versin valla şeker zor bu oyun havaları işleridugunden konu cıkmısken aklıma sey geldı
sımdı bızım buralarda hep cıftetellı oynanır sevdıceklerdede roman
cıftetellı oynuyorum ama roman nasıl oynıcam ben yaa pfff
sen hıslısın yaparsın kuzum ha gayret
ne dıyet yapıyorum ne spor
zaten tartımda yok suan amcamlarda oldugum ıcın tartılamadım
azartesı eve gececegım ılk ısım tartılmak
63 ıle gelın olmayı cok ıstıyorum ya
anaaaaaa sendemi asker eşi olcan yandın kuzum moral bozmak gibi olmasın ama doğruları sölemek en güzeli kısaca yandın ben 15 ay ağladım vallahi sevdiceğim yanmda yok diebebişe daha çok var seneye kocam askere gitcek kısmetse zaten yanlışlıkla falan olacak die ödüm kopuyor her zman öle gelmio şimdi böle bi ışık geldi içime git temizlik yap die
arkadaş eklim seni gör gerçi boydan pek gözükmüyor sanki ama benim çok içime sinmişti herkesin zevki farklı tabi
ohhhhoooooooooo sen kesin zayıfladın kuzu fotoları beklerizzzkızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
vayyy benim gbi bir aşk böcüğüde burdan doğacakedirne öğrenci şehride ondan teyzem yaşıyo 2 yıldır orda kızını okutuyo yeni yerleşimyeri öğrenci pansiyonu falan doluydu.daha hareketlidir.tekirdağdaöle güzel.ama çorlu tam bi çalışan şehri.herkez vardiyalıçalıştığı için çoğunlukla şehirde çok hareketli değil.gezcek biyerde yok bitanecik avm var o kadar.ama çorlulular tekirdağdan daha çok beyenir orayı zmanla alışırsın ya kocacının olduğu yer hep en güzeldir.bende izmire geldim burda hiç bi akrabağ yok eşiminkilerde dahil.ama alıştım hatta o kadarki ne evden çıkarken nede kına yakılırken millet ayılıp bayılırken benimgözümden tek damla yaş gelmedi millet koca meraklısı dedibi evlen zmanla kendi evinden başka yer istemicen güzel şey sevdiğinle evlenmek
birazcık kaçırmakmııay az önce gökhan türkmenin klibini izledimne kadar saçma olduğunun farkına vardım.şimdi çok alakasız ala kafama takıldı.kızla çocuk ayrı evde uyanıyo ama kalkarkalkamaz mutfakta kahvaltı hazırlarken bile saatlerce oyunuyolar.sonra sokakta falanda oynuyolar.amabi ayrıntıya dikkat ettim ikiside zayıf acaba bizmi yanlış yapıyoz koca gün oynayarakmı iş yapsaki bulaşık yıkarken oynasak lavabo temizlerken kıvırsak:124::124::124::124::124::124::124::124:
neyse bugunkü menüm
sabah:su,maydonoz,peynir,bir minik domates,bir parça hazır köy yufkasından yağsız dereotlu lorlu börek,3 fincan çay
ara:türk kahvesi,2 kaşık irmik helvası(komşu getirdi ama az şekerli)
öğle:1 tabak tarhana çorbası
ara:2 fındık,2 badem,4 kabak çekirdeği,2 fıstık,1 kupa yeşil çay,1 minik elma
akşam:1 tabak tarhana çorbası,4 kaşıkkadar yağsız semizotu yemeği,1 kase yoğurt
şimdilik 2 litre su.bugun birazcık kaçırmış olabilirim belki sabah çok sevinçliydim
kız ssen yemek seçtiğin halde nasıl zayıf değilsin :44::44:etler dışında ne kalıoki geriye güzel yemekben zaten hamile kalsam benim çocuk küçük pet şişe kadar çıkcak et yemem,meyve sevmem,yumurta zorla yerim yanlız kereviz hariç bütün sebzeleri yerim
aynen beyinleri motive edioruzz bu da bir faydadır zayıflamayaolsun cnm böylede kalorı yakıoz boş oturmuyozya
kız Allah senin iyiliğini verisin üşenmemişsin araştırmışsın bidehe doğru dion bak buldum
PHP Science World Shinsho'un gerçekleştirdiği "Convert Anything To Calories" araştırmasına göre fareye bir kere tıklamak, 1.4 kalori yakmanız demek oluyor. Araştırma, işaret parmağınızın 10.8 santimetre kare ve 11.7 gram ağırlığında olduğunu, işaret parmağı kaslarını hareket ettirmenin tıklama başına 195 micromole ATP ettiğini temel alıyor.
Hesaplamalara göre bir erkeğin günde 2.000 kcal, kadının ise 1.700 kcal enerji tüketmesi gerekiyor (bu miktar yaşa ve vücut yapısına göre değişiyor). Dolayısıyla tıklayarak kilo vermek istiyorsanız, parmağınızı biraz daha (!) hızlandırmanız gerekebilir.
duymadım nası şeymiş o.oynayak valla halay çeken sarı kafa çıkınca dayanamıyom
aynen zaten topikçe bir yerde parti versek ohhooo ne gaza geliriz varya hatta 3 ay kamp kursak kocişler çıtır hatunlarla karşılaşçaklar vallahkızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
değmeyin keyfime ama malesef 1tane bile yok yakınımda
21 yaşında anne olmuş oluosun yanii , ayy genç yaşta anne olmak zormu kızçem yaaa ne bilem benim yaş 22 halaa çocuk fikri bana uzak kalıo :18::18:24 yasım cnm 3 yaşında kızım sen kaç yasndasın
bu fotolar iyi oldu cnm , hemen kaydettim pcme süpersincanım benım menum zaten bellı, paylaşmıştım daha once
Eki Görüntüle 690182 Eki Görüntüle 690183
bu ikisi.. sağdaki 1 günlük detoks gibi düşün.. diğeri hep yaptığım dıyetım zaten.. oglen ve akşamın yerını ya da araların yerını degıstıreblırısın, ama oglene t yıyıp akşam sebze yıyınce daha ıyı yag yakıyorsun..
o arap saçıından nefret ediyorumm ıyyyykk kokusu öldürüo benibızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçıkısıra gıdıyor aklımmmm
ballıkaymağım mani veya şarkı sözü yazmakta üzerine yok vallahihosgeldin canim
geziyon yine bakiyom o topik senin bu topik benim
ben onu istirimmm
yesek yesek zayif kalsak
hic düsünmesek kalorileriii
kemiklerimizi hissedebilseekk
bende süslendim
öyle güzel olmusum ki kocam beni görünce kendinden gecti horluyor simdi
günaydın kuzummm geçmişte çok kaynatmışlar gelemedik bir türlü :18::18::18:Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hişşşştttttt kızlarrrrrrrrrr
fotoya koptum resmennn
hadi bakalım organik yiyecekler senden şekergünaydiiiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
ay ben heyecanliyiim
bugün bir bahce bakmaya gidicez
olursa kiralamayi düsünüyoruuuz
verirlerse ne güzel olurrr
cicek koparmasini bile bilmem ama domates biber yetistiricem
kocise diyom nasil yapicaz diye :26:
o da diyo hic birsey yapmazsak cim yapar otururuz
ay ne demek istediki bu adam bana :44:
sana yesillik yeter ineksinmi dedi anlamadim bak ben
neyse icinde kücük bir tahdadan (tahta ev olurmu kidogrumu söyledim bunu bilmiyorum :26: ) evide varmis
öyle iste kizlar bakalim hayirlisi insallahhh
çok kaynatmışınız geçmişte zor geldim vallahi maşallahınız var kızzzzneskuikimmne yapiyon oglanin pesindenmi kosuyon bacim
ftemizcalisiyon galiba bacim kolay gelsiiinnn
ptt yakaladim seniiisakinnn ayrilma burdan
ben gaynatmadım hiiiiç hep onlar
canım benm ya herkese yazmaya çalışıyoruz ama kalbalıklaştıkçada unutuyoruz herkese dedikmi die
abababa ya özel mesajla bildirim yapıyoruz her cuma
başlangıç kilo=
suanki kilo=
giden kilo =
toplam giden =
hedef=
seklinde
dıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..hiç sevmem öle öğretmenleri dikkatim dağılıyo yazık çok dikilmeseydin yavrucakların tepesinde
Hande Yener - Yola Devam - YouTube
günaydın kızlar bugün çok enerjikim kutlu doğum dolayısıyla program varmış bugün oraya gitcem.
çok boş kalmış hissediyorum kendimi ya ne güzel okuyonuz çalışıyonuz bende bi iş yok
aöf okuyom ders çalışıyım bari
bu sabah bu şarkı iyi geldi bana tavsiye ederim
tolga -dyg canım ismin sorun değilse yazarmısın tebrik ederim tatlım
haftaya rakibiz ona göre çok sewinme
kilo veren herkesi tebrik ederim
suzim noldu hadi yola dewam takıl bana bu hafta liste başı yapak seni
sabah
2 bardak su
domates
kk peynir
5 zeytin
bir tutam maydanoz
1 dilim ekmek
3 küçük sucuk (küp halinde)
2 çay bardağı çay (az şekerli)
ara
1 kivi
ara
1 kivi
öğlen
Kabak Sandal Sefası Tarifi | Marifetli Tarifler
bu tarfi yapmaya çalışıcam ama benimkisi kıymasız olucak belki içine biraz küçük küp sucuklardan atabilirim (1 kabaktan deniycem bakalaım kendime kadar tarif tutucakmı
ara
havuç,salatalaık,kiivi hangisi eserse birinden yerim
ara
aynı şekilde kafaya göre hanginden eserse
akşam
5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
yoğurt ve havuç salatası
yine acıkıcak olursam meyvelerden yerim kafaya göre bişiler
hadi bakalım bol sporlu bol sulu günler hepimize
canım akşamındakı bulgurun fazla onu 3 kaşık yıceksın fasulyeyı 8 kaşık.. bırde yogurt ekle menulerıne 2şer ksık
kuru fasulye çok kaçmazmı kuzu o zaman
ben onun kalorisi daha fazladır die onu az yemeye çalışçaktım ondan öle yapmıştım ama kafam karıştı
aynen doğru diosun yoğurt hakkında
aralarda falan yoğurt yesemde olurmu acaba meyvenin olmadığı zamanda :44::44:ayrıca ölçüsü ne olmalı ara menüsünde yoğurdun
tolga_dyg kızçem senin boy kaç :44::44::44: kilo çizelgende BMI çok düşük görünüo birden merak ettim :44::44:benim 165 Bmı daha fazla :18::18::18:
19 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 2,100 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 8,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75,5 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 12,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1,8 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi tolga_dyg olmuştur tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nzo, azerii, nihancaccak, 0menekse0
hoşgeldiniz
bu hafta listemiz pek kalabalık güzel oldu
ileriki haftalarda daha güzel listelerle görüşmek üzere
öpüldünüz şekerler
bi eksiğimiz olduysa affola
hımmmsss 2 kaşık yoğurt yetebilir aralarda o zaman (çay kaşığınla yerim gözüm doysun diye ,diğer türlü 2 saniyede hoop mideye iner anlamam ne yediğimdenyogurdu hıc arada yemedım ama ayran ıcıyorum bazen arada, onu da 2 kaşık yogurtla yapıyorum yıne fazla kacmasın diye.. boyum 1,70.. Bmi hesaplarken bel ölçülerini falan da gıreceksın ama..
oh oh 3. olmuşum herkezi tebrik ederim bu azimle gidersek çıtır kızlar topiği olcaz19 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 2,100 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 8,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75,5 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 12,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1,8 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi tolga_dyg olmuştur tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nzo, azerii, nihancaccak, 0menekse0
hoşgeldiniz
bu hafta listemiz pek kalabalık güzel oldu
ileriki haftalarda daha güzel listelerle görüşmek üzere
öpüldünüz şekerler
bi eksiğimiz olduysa affola
oh oh ne güzel severim ben yeşillik ot mot kız işallah olurda gelir yayılırız çimenleere çay demleriz börek çörekgünaydiiiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
ay ben heyecanliyiim
bugün bir bahce bakmaya gidicez
olursa kiralamayi düsünüyoruuuz
verirlerse ne güzel olurrr
cicek koparmasini bile bilmem ama domates biber yetistiricem
kocise diyom nasil yapicaz diye :26:
o da diyo hic birsey yapmazsak cim yapar otururuz
ay ne demek istediki bu adam bana :44:
sana yesillik yeter ineksinmi dedi anlamadim bak ben
neyse icinde kücük bir tahdadan (tahta ev olurmu kidogrumu söyledim bunu bilmiyorum :26: ) evide varmis
öyle iste kizlar bakalim hayirlisi insallahhh
çıtır bayan deyince üstüme alındım 2 kilo verdimya haniGünaydın kızlarrrr, çıtır bayanlarrrr
bacım sen topiğe kötü örnek oluyon die almamıştırÜmüğünü sıkıcam senin, yine almamış beni
Kız ben 69 başladığımı, 68.50'ye düştüğümü söylemedim mi?
valla benimde içim kötü oldukıpırkıpır ama uyumuşum yorgunluktan hemen çok tepindik akşamşark ne ki :44:
burdan oynaya oynaya çıknca gece uykum kaçıyodu azdaha
ellerine sağlık tatlım yine çok güzel olmuş
hayırlı yolculuklar sanabize mi geliyosun yoksa
ne güzel canm hayırlısı olsun .inşallah olur severim baği bahçeyi
bildirim yapmışmıydın özel mesajla
balkaymak bahçeyi tutsun oraya kuralım kamplarıaynen zaten topikçe bir yerde parti versek ohhooo ne gaza geliriz varya hatta 3 ay kamp kursak kocişler çıtır hatunlarla karşılaşçaklar vallah
21 yaşında anne olmuş oluosun yanii , ayy genç yaşta anne olmak zormu kızçem yaaa ne bilem benim yaş 22 halaa çocuk fikri bana uzak kalıo :18::18:
bu fotolar iyi oldu cnm , hemen kaydettim pcme süpersin
o arap saçıından nefret ediyorumm ıyyyykk kokusu öldürüo beni
ballıkaymağım mani veya şarkı sözü yazmakta üzerine yok vallahi
azcık koicş odun ozaman he ballıkaymağım öyle güzellik farkedilmezmi yahuuu
günaydın kuzummm geçmişte çok kaynatmışlar gelemedik bir türlü :18::18::18:
fotoya koptum resmennn
hadi bakalım organik yiyecekler senden şeker
çok kaynatmışınız geçmişte zor geldim vallahi maşallahınız var kızzzz
ben diyete başladım başlayalı ev yogurdu sevmediğim halde yapıp yiyorum küçük bikase 4 kasık kadar oluyo zatenkuru fasulye çok kaçmazmı kuzu o zaman
ben onun kalorisi daha fazladır die onu az yemeye çalışçaktım ondan öle yapmıştım ama kafam karıştı
aynen doğru diosun yoğurt hakkında
aralarda falan yoğurt yesemde olurmu acaba meyvenin olmadığı zamanda :44::44:ayrıca ölçüsü ne olmalı ara menüsünde yoğurdun
dıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..
Ama sevındım bı kere, kurtuldum 70den artıkın.. gel haftaya beklerım yoksun zatn pıyasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?