70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O bir seferliğine mahsustu yav, duyanda her gün 2 tabak makarna yiyoz sancak

günaydın kızlar iyi hafta sonları neeekaaa kaynatmışsınız öyle
ben gaynatmadım hiiiiç hep onlar
Özel mesajla bildirim mi yapılıyor? Kime yapılıyor?

canım benm ya herkese yazmaya çalışıyoruz ama kalbalıklaştıkçada unutuyoruz herkese dedikmi die
abababa ya özel mesajla bildirim yapıyoruz her cuma
başlangıç kilo=
suanki kilo=
giden kilo =
toplam giden =
hedef=
seklinde

valla yerinde ben olsam oğlandan önce ben içerdim saolasın kuzum gönlüm sizlerden yana ama malum dersler işte aama zaman buldukça takip etmeye çalşçam yoksa benim kilo aldı başını gidio kızzz :18::18::18:

kizzzzzzzzzz nerdesin sen

bacim kapliyoz heryeri gelen kizceler korkuyolar yer bulamiyacagiz diye
kaplıonuz her yeri bana yer kalmıo ondan gelemiyomm yamacınızaa azcık toparlanın bakemm benide alıverin yanınıza
gecen kocis biyiklarini birakmis
sen onlari kesme bende benimkileri yolmuyorum görürsün dedim
baktim kesti geldi
kız kocişi kaçırtçann vallahi

ay birde spor yapsamm

söyyylleee Eki Görüntüle 689513

esnete esnete vücudumuuu

Eki Görüntüle 689517 ohhhh missss
aman Allahım onlarda nedir öle töbe bismillah

başlangıç:82.9
geçen hafta:70.9
bu hafta:68.8
giden:2.1 KG
toplamda giden:14.1
hedef:65

SAYGILARRRR BEN SINAVA KAÇAR YENIDEN..
vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv haftanın birincisi hatun belli , söyleeeee duydunmu dobiçlerin sesini
lütfen sıırrrını söle bu işlerinnn (her ne kadar ballıkaymak gibi güzel mani veya şarkı sözü yazamasamda azcık ttuut ucundan sankim )

nerelerdesin aceba seennn
:18::18::18::18:anladın sen onu betüşüm

dugunden konu cıkmısken aklıma sey geldı
sımdı bızım buralarda hep cıftetellı oynanır sevdıceklerdede roman
cıftetellı oynuyorum ama roman nasıl oynıcam ben yaa pfff
ahanda zurnanın zurt dediği yerdesin Allah kolaylık versin valla şeker zor bu oyun havaları işleri

ne dıyet yapıyorum ne spor
zaten tartımda yok suan amcamlarda oldugum ıcın tartılamadım
azartesı eve gececegım ılk ısım tartılmak
63 ıle gelın olmayı cok ıstıyorum ya
sen hıslısın yaparsın kuzum ha gayret

anaaaaaa sendemi asker eşi olcan yandın kuzum moral bozmak gibi olmasın ama doğruları sölemek en güzeli kısaca yandın ben 15 ay ağladım vallahi sevdiceğim yanmda yok die

kızlar dun bıraz kendıme alısverıs yaptım
m beden etek
27 beden kot aldım
27 bıle bırazcık bol oldu dıyebılırım
ohhhhoooooooooo sen kesin zayıfladın kuzu fotoları beklerizzz

vayyy benim gbi bir aşk böcüğüde burdan doğacak kocişleri seviyoruzzz

birazcık kaçırmakmıı ohhho kuzum sen buna kaçırmak diosan ben akşam yediklerimi sayayım sana istiosan ,börekler kurabiyeler cipsler kolalar çaylar daha sayımmı :18::18:

ben zaten hamile kalsam benim çocuk küçük pet şişe kadar çıkcak et yemem,meyve sevmem,yumurta zorla yerim yanlız kereviz hariç bütün sebzeleri yerim
kız ssen yemek seçtiğin halde nasıl zayıf değilsin :44::44:etler dışında ne kalıoki geriye güzel yemek ayy biz kocişle tam bir et manyağıyız diyebilirim mangal partisi yapmayı çok severiz ayrıcaaa

olsun cnm böylede kalorı yakıoz boş oturmuyozya
aynen beyinleri motive edioruzz bu da bir faydadır zayıflamaya

kız Allah senin iyiliğini verisin üşenmemişsin araştırmışsın bide

kızlar ya warya sizin gb 2arkadsım olsa yanımda
değmeyin keyfime ama malesef 1tane bile yok yakınımda
aynen zaten topikçe bir yerde parti versek ohhooo ne gaza geliriz varya hatta 3 ay kamp kursak kocişler çıtır hatunlarla karşılaşçaklar vallah

24 yasım cnm 3 yaşında kızım sen kaç yasndasın
21 yaşında anne olmuş oluosun yanii , ayy genç yaşta anne olmak zormu kızçem yaaa ne bilem benim yaş 22 halaa çocuk fikri bana uzak kalıo :18::18:

bu fotolar iyi oldu cnm , hemen kaydettim pcme süpersin

bızım evde de su an, kısır, lorlu kurabıye ve fındıklı kurabıye varrrr.. bı de arap saçı kısıra gıdıyor aklımmmm
o arap saçıından nefret ediyorumm ıyyyykk kokusu öldürüo beni

hosgeldin canim

geziyon yine bakiyom o topik senin bu topik benim

ben onu istirimmm

yesek yesek zayif kalsak
hic düsünmesek kalorileriii
kemiklerimizi hissedebilseekk
ballıkaymağım mani veya şarkı sözü yazmakta üzerine yok vallahi

bende süslendim
öyle güzel olmusum ki kocam beni görünce kendinden gecti horluyor simdi
azcık koicş odun ozaman he ballıkaymağım öyle güzellik farkedilmezmi yahuuu

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hişşşştttttt kızlarrrrrrrrrr
günaydın kuzummm geçmişte çok kaynatmışlar gelemedik bir türlü :18::18::18:

fotoya koptum resmennn

hadi bakalım organik yiyecekler senden şeker

neskuikimm ne yapiyon oglanin pesindenmi kosuyon bacim

ftemiz calisiyon galiba bacim kolay gelsiiinnn

ptt yakaladim seniii sakinnn ayrilma burdan
çok kaynatmışınız geçmişte zor geldim vallahi maşallahınız var kızzzz

Tamam canım çok teşekkür ederim

hiç sevmem öle öğretmenleri dikkatim dağılıyo yazık çok dikilmeseydin yavrucakların tepesinde
dıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..

Ama sevındım bı kere, kurtuldum 70den artıkın.. gel haftaya beklerım yoksun zatn pıyasada

sabah
2 bardak su
domates
kk peynir
5 zeytin
bir tutam maydanoz
1 dilim ekmek
3 küçük sucuk (küp halinde)
2 çay bardağı çay (az şekerli)

ara
1 kivi

ara
1 kivi

öğlen
Kabak Sandal Sefası Tarifi | Marifetli Tarifler

bu tarfi yapmaya çalışıcam ama benimkisi kıymasız olucak belki içine biraz küçük küp sucuklardan atabilirim (1 kabaktan deniycem bakalaım kendime kadar tarif tutucakmı

ara
havuç,salatalaık,kiivi hangisi eserse birinden yerim

ara
aynı şekilde kafaya göre hanginden eserse

akşam
5 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
yoğurt ve havuç salatası

yine acıkıcak olursam meyvelerden yerim kafaya göre bişiler

hadi bakalım bol sporlu bol sulu günler hepimize

canım akşamındakı bulgurun fazla onu 3 kaşık yıceksın fasulyeyı 8 kaşık.. bırde yogurt ekle menulerıne 2şer ksık

canım akşamındakı bulgurun fazla onu 3 kaşık yıceksın fasulyeyı 8 kaşık.. bırde yogurt ekle menulerıne 2şer ksık

kuru fasulye çok kaçmazmı kuzu o zaman

ben onun kalorisi daha fazladır die onu az yemeye çalışçaktım ondan öle yapmıştım ama kafam karıştı

aynen doğru diosun yoğurt hakkında

aralarda falan yoğurt yesemde olurmu acaba meyvenin olmadığı zamanda :44::44:ayrıca ölçüsü ne olmalı ara menüsünde yoğurdun

tolga_dyg kızçem senin boy kaç :44::44::44: kilo çizelgende BMI çok düşük görünüo birden merak ettim :44::44:benim 165 Bmı daha fazla :18::18::18:

tolga_dyg kızçem senin boy kaç :44::44::44: kilo çizelgende BMI çok düşük görünüo birden merak ettim :44::44:benim 165 Bmı daha fazla :18::18::18:

yogurdu hıc arada yemedım ama ayran ıcıyorum bazen arada, onu da 2 kaşık yogurtla yapıyorum yıne fazla kacmasın diye.. boyum 1,70.. Bmi hesaplarken bel ölçülerini falan da gıreceksın ama..

haftanın birincisini tebrik ediyorum..:)) darısı bize..haftaya size bildirim yapmamız gerekiyormuş bunuda öğrenmiş oldum..teşekkürler...

yogurdu hıc arada yemedım ama ayran ıcıyorum bazen arada, onu da 2 kaşık yogurtla yapıyorum yıne fazla kacmasın diye.. boyum 1,70.. Bmi hesaplarken bel ölçülerini falan da gıreceksın ama..
hımmmsss 2 kaşık yoğurt yetebilir aralarda o zaman (çay kaşığınla yerim gözüm doysun diye ,diğer türlü 2 saniyede hoop mideye iner anlamam ne yediğimden )

aynen her ölçüyü yazıom ama demekki senin daha fit vücudun var cnm, benim şu anki çizelge daha güncel değil ondan daha şişmanım ama bakalım artık dikkat edip hem spor hem suyla işi bitirmem gerek en azından 60ı görsem ne de güzel olur

oh oh 3. olmuşum herkezi tebrik ederim bu azimle gidersek çıtır kızlar topiği olcaz

Dün kü menümü yazmayı unutmuşum kızlar
Dün;
Sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 parça peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, biraz yeşillik bir bardak yeşil çay
Öğlen: Yarım tas mercimek çorbası, cacık, salata, 1 adet karnı yarık
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: Salata, tavuk budu, bir kase yoğurt

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, 1 parça peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, biraz yeşillik bir bardak yeşil çay
Öğlen: 5-6 kaşık bezelye, 2-3 kaşık bulgur, cacık (tabldot yiyeceğim birazdan)
Ara: 2 hurma
Akşam: 5-6 kaşık sebze yemeği, yarım kase yoğurt yeter o kadar

oh oh ne güzel severim ben yeşillik ot mot kız işallah olurda gelir yayılırız çimenleere çay demleriz börek çörek
Günaydın kızlarrrr, çıtır bayanlarrrr
çıtır bayan deyince üstüme alındım 2 kilo verdimya hani günaydınj
Ümüğünü sıkıcam senin, yine almamış beni
Kız ben 69 başladığımı, 68.50'ye düştüğümü söylemedim mi?
bacım sen topiğe kötü örnek oluyon die almamıştır
valla benimde içim kötü oldukıpırkıpır ama uyumuşum yorgunluktan hemen çok tepindik akşam

balkaymak bahçeyi tutsun oraya kuralım kampları
ben diyete başladım başlayalı ev yogurdu sevmediğim halde yapıp yiyorum küçük bikase 4 kasık kadar oluyo zaten
dıkıldım kusura bakma vallaa. eşşek kadar herif unıversıteye gelmıs hala kopya peşinde..

Ama sevındım bı kere, kurtuldum 70den artıkın.. gel haftaya beklerım yoksun zatn pıyasada

he o zman haketmiş canım ben sandımdı küçük ilkokul çocukları falan.onlar çekecek tabi kopya bu yaşa gelmiş adam napar başka iyi yapmışssın valla

gene bi ben kaldım :2::2::2::2:çivilicem hepinizi buraya.bende çıkayımmı acab az önce peeling yaparken nası hırslandıysam artık gözüme kaçırdım batıyo sağlık oçağına gideyim bişey versin bare.gelen olursa duvara not bıraksın ben size dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…