70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlarr, ben de bugün başladım. şimdilik sadece yemeğimi kıstım. tabağımı küçültüp kilo verip veremeyeceğime bakacağım.bir de bol su içeceğim. sizce böyle başarılı olabilir miyim..

tünaydın kızlar..kilo werenler tebrik ederim..bende dün akşam annemden döndüm..mutlu hafta sonları..öpüldünüz

balkaymak bahçeyi tutsun oraya kuralım kampları

ben diyete başladım başlayalı ev yogurdu sevmediğim halde yapıp yiyorum küçük bikase 4 kasık kadar oluyo zaten
eheheee süper olur valla naptı acep tutabildimiki bahçeyi
yoğurt tüketmeye devam diosunuz yani hazır evde bol bol varken aralarda falan tüketeyim
tünaydın kızlar..kilo werenler tebrik ederim..bende dün akşam annemden döndüm..mutlu hafta sonları..öpüldünüz
hoşgeldin kuzum anne yemekleri yaradımı yoksa boğazlar tutuldumu hele de bakayım

az önce tartıldımmmm

68 -69 gören kadın 70,6 gr mı gördümm yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kendimeeee

bugünde kaçamak yaptım 1 tane kurabiye

cezamı çekmeye gidiyorum yarım saat spor + akşama salatayla hafif geçiştirmeye bakıcam inşallahhhh :26::26::26::26:

ama bu rakamın çıkmasında reglinde etkisi olabilir bence ,kendimi öle avutuyorumm , offf pttyyy şiştin işte itiraf et kendineeee:8

tabağını küçültüp kendine eziyet etme ekmeği kıs tam çavdar falan ye şeker tüketmemeye çalış bol bolda suiç bunların çok faydasını görürsün kendini diyet moduna sokarsan daha eziyet olur senin için ara öğünler yapmayaçalış falan
olabilir ben 10 gün geciktim bu ay ilk 2 hafta burda nie kilo veremiyorum die sinir oluyodum

aslında tartılmıycaktım ama dayanamayıp çıktım işte :18::18:biliodum böle olacağınnı ama

çok büyük rakam çıktıı yaaa

inş. haftaya dicem ama, haftayada etkisii olmaz regl bitince diğer hafta belli olur tam kilom ,o zamana kadar formu koruyayım ben birden düşük rakam görürüm inşallahta gaza gelirim kızzzzz

BEN NAPAYIM BACILARIM, 6 AYDIR REGL OLMUYORUMMMM BI DE OLSAM DEMEK Kİ KEMIKLERIM FIRLICAK eheuheuehueh cok şımardım bu 68'de sonra.. kendıne gel duygu, döverım haaa

BEN NAPAYIM BACILARIM, 6 AYDIR REGL OLMUYORUMMMM BI DE OLSAM DEMEK Kİ KEMIKLERIM FIRLICAK eheuheuehueh cok şımardım bu 68'de sonra.. kendıne gel duygu, döverım haaa

en azından seninki sebebi var olabilir aslında o zman hormonların farklı çalışacak belki ödem atıcaksın anam öle olursan ben sana gelirimki diyetisyen die

Sabah 10:30 peynırlı tost

Ara 12:00 1 kivi

Öğlen 13:30 8 kaşık barbunya, 2 kaşık yogurt, yagsız salata

Ara 15:15 2 kivi 3 badem

Ara 17:00 Doğadan Laktat Emzırme Çayı, yarım paket dıyet bıskuvı

Akşam 18:30 Bulgurlu zeytınyaglu pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt, Salatalık söğüş

Ara 20:30 1 kivi

hoşgeldin kuzum anne yemekleri yaradımı yoksa boğazlar tutuldumu hele de bakayım
hoşbulduk canım..tuttum kendimi.sadece cuma günü akşamadoğru 1dilimkek 2 poğaça 4 5 tane sarma yedim..ama dewam ediyorum..bozmak yok
1 tane kurabiyeden bişeycik olmaz tatlım..regli gerçekten ödem yapıyor..bozmazsan regliden sonra daha çok weriliyor bende öyle oluyor..
menü güzel tatlım..

kızlar beni de alın aranıza. ben de dün tartıldım.78,300 kiloyum.

kızlar beni de alın aranıza. ben de dün tartıldım.78,300 kiloyum.

Gel canım hosgeldın.. her gun yedıgın ıctıgını yazıyorsun şu şekılde;

sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara

sonra her hafta kılo bıldırımı yapıosun o da soyle

Başlangıc
gecen hfta
bu hafta
gıden/gelen
hedef

ılk hafta en altta yer alıosun sonrakı hafta lısteye gırıosun

tam bir diyett listesi uygulamıyorum. sadece normalde çok yerim.yemeğimi kısıp biraz spora başladım.boyum 1.70 o yüzden kilolarım çirkin duruyor.yetmişin altına insem çok iyi olacak. yine de yediklerimi yazayım

sabah bir kibrit kutusu peynir.bir dilim sosis.bir parça ekmek.(henüz kepek ekmeği alamadım.)
ara -bir elma
öğle -utanarak- tahin pekmez ama 5 lokmacık...
ara 3 fındık
akşam normalde iki tabak yiyorum kızlar, bir tabak pirinç pilavı ve bir parça haslama tavuk

bu liste de ne diyebilirsiniz. bu hafta yemeğimi kısarak, şekeri keserek, spora ağırlık vererek deneyeyim diyorum.çay yerine de yeşil çay. sizce başarılı olur muyum böyle.

Son düzenleme:
merhaba bende bugün üye oldum bi arkadaşımın tavsiyesiyle..77 kg.la diyete başlamıştım şimdi 72.8 kg.gruba benide alırsanız sevinirim :)

Günaydınlar efendımm.. menumu hemen paylaşayım da bugun gezmeceler var.. butun ara öğünlerimi yanıma alacagım..

sabah 8:30 1 dilim ekmek, çiğ semizotu, 1 dılım peynır, 1 yumurta, 2 salatalık, 4 zeytın

ara 10:30 2 kivi 1 ceviz

öğlen 13:00 kahvaltıya gıdecegımız ıcın yıne kahvaltı yapmış olcam ama şöyle cevırdım onu kendıme; 2 yumurta, maydonoz dereotu, domates, salatalık, 2 dılım peynır, 1 paket ayran, 1 dılım ekmek

ara 15:30 1 elma 3 badem

ara 17:30 emzirme çayıyla beraber yarım paket bisküvi

akşam 18:30-19:00 zeytınyağlı bakla, yogurt, salata (belki 1 dılım ekmek)

vee 3.5 lıtre su..

kız sen daha yeni doğum yapmamışmıydın ,yanlış hatırlamıyorum dimi :44::44nun sebebi var yani ,ayy cahilliğime verinn bende daha geçen duydum hamile olan komşumdan yeni anne olanlar hemen regl görmüomuş ,daha anne olmadığım için ne biliyim sapııtttım birden hadi ya deyip kalakaldım
her neyse işte kızçem sen şimdi çocuk emzirme falan baya kalori harcıosun zaten ,
ayrıca bebişle ilgilenmek valla güç kuvvet ister o da sana kalori yaktırıodur

ohhh bebiş yarıo sana anlıycann

acep bendemi anne adayı olsam hazır bu kadar kalori yaktırıyorken

süperrrrrrrrrrrrrrr

inş cnm yaaaa valla kendimi davul gibi hissediyorum bir an önce regl şişliği gitsee

kıskandımm vallahiiiii kız bu gidişle haftanın 1.si yine belli galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…