eheheee süper olur valla naptı acep tutabildimiki bahçeyibalkaymak bahçeyi tutsun oraya kuralım kampları
ben diyete başladım başlayalı ev yogurdu sevmediğim halde yapıp yiyorum küçük bikase 4 kasık kadar oluyo zaten
hoşgeldin kuzumtünaydın kızlar..kilo werenler tebrik ederim..bende dün akşam annemden döndüm..mutlu hafta sonları..öpüldünüz
tabağını küçültüp kendine eziyet etme ekmeği kıs tam çavdar falan ye şeker tüketmemeye çalış bol bolda suiç bunların çok faydasını görürsün kendini diyet moduna sokarsan daha eziyet olur senin için ara öğünler yapmayaçalış falanselam arkadaşlarr, ben de bugün başladım. şimdilik sadece yemeğimi kıstım. tabağımı küçültüp kilo verip veremeyeceğime bakacağım.bir de bol su içeceğim. sizce böyle başarılı olabilir miyim..
olabilir ben 10 gün geciktim bu ay ilk 2 hafta burda nie kilo veremiyorum die sinir oluyodumaz önce tartıldımmmm
68 -69 gören kadın 70,6 gr mı gördümm yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kendimeeee
bugünde kaçamak yaptım 1 tane kurabiye
cezamı çekmeye gidiyorum yarım saat spor + akşama salatayla hafif geçiştirmeye bakıcam inşallahhhh :26::26::26::26:
ama bu rakamın çıkmasında reglinde etkisi olabilir bence ,kendimi öle avutuyorumm , offf pttyyy şiştin işte itiraf et kendineeee:8
tabağını küçültüp kendine eziyet etme ekmeği kıs tam çavdar falan ye şeker tüketmemeye çalış bol bolda suiç bunların çok faydasını görürsün kendini diyet moduna sokarsan daha eziyet olur senin için ara öğünler yapmayaçalış falan
olabilir ben 10 gün geciktim bu ay ilk 2 hafta burda nie kilo veremiyorum die sinir oluyodum
tabağını küçültüp kendine eziyet etme ekmeği kıs tam çavdar falan ye şeker tüketmemeye çalış bol bolda suiç bunların çok faydasını görürsün kendini diyet moduna sokarsan daha eziyet olur senin için ara öğünler yapmayaçalış falan
olabilir ben 10 gün geciktim bu ay ilk 2 hafta burda nie kilo veremiyorum die sinir oluyodum
aslında tartılmıycaktım ama dayanamayıp çıktım işte :18::18:biliodum böle olacağınnı ama
çok büyük rakam çıktıı yaaa
inş. haftaya dicem ama, haftayada etkisii olmaz regl bitince diğer hafta belli olur tam kilom ,o zamana kadar formu koruyayım ben birden düşük rakam görürüm inşallahta gaza gelirim kızzzzz
BEN NAPAYIM BACILARIM, 6 AYDIR REGL OLMUYORUMMMMBI DE OLSAM DEMEK Kİ KEMIKLERIM FIRLICAK eheuheuehueh cok şımardım bu 68'de sonra.. kendıne gel duygu, döverım haaa
hoşbulduk canım..tuttum kendimi.sadece cuma günü akşamadoğru 1dilimkek 2 poğaça 4 5 tane sarma yedim..ama dewam ediyorum..bozmak yokhoşgeldin kuzumanne yemekleri yaradımı yoksa boğazlar tutuldumu hele de bakayım
1 tane kurabiyeden bişeycik olmaz tatlım..regli gerçekten ödem yapıyor..bozmazsan regliden sonra daha çok weriliyor bende öyle oluyor..az önce tartıldımmmm
68 -69 gören kadın 70,6 gr mı gördümm yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dedim kendimeeee
bugünde kaçamak yaptım 1 tane kurabiye
cezamı çekmeye gidiyorum yarım saat spor + akşama salatayla hafif geçiştirmeye bakıcam inşallahhhh :26::26::26::26:
ama bu rakamın çıkmasında reglinde etkisi olabilir bence ,kendimi öle avutuyorumm , offf pttyyy şiştin işte itiraf et kendineeee:8
menü güzel tatlım..Sabah 10:30 peynırlı tost
Ara 12:00 1 kivi
Öğlen 13:30 8 kaşık barbunya, 2 kaşık yogurt, yagsız salata
Ara 15:15 2 kivi 3 badem
Ara 17:00 Doğadan Laktat Emzırme Çayı, yarım paket dıyet bıskuvı
Akşam 18:30 Bulgurlu zeytınyaglu pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt, Salatalık söğüş
Ara 20:30 1 kivi
19 NİSAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 2,100 [/TD] [TD] 14,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 75,4 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 8,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nazlıbahar [/TD] [TD] 75,5 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,4 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,7 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 77,9 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 7,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 60,4 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 12,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] prensescoko [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 77,5 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 22 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5,5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,2 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1,8 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
haftanın birincisi tolga_dyg olmuştur tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nzo, azerii, nihancaccak, 0menekse0
hoşgeldiniz
bu hafta listemiz pek kalabalık güzel oldu
ileriki haftalarda daha güzel listelerle görüşmek üzere
öpüldünüz şekerler
bi eksiğimiz olduysa affola
kızlar beni de alın aranıza. ben de dün tartıldım.78,300 kiloyum.
Gel canım hosgeldın.. her gun yedıgın ıctıgını yazıyorsun şu şekılde;
sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara
sonra her hafta kılo bıldırımı yapıosun o da soyle
Başlangıc
gecen hfta
bu hafta
gıden/gelen
hedef
ılk hafta en altta yer alıosun sonrakı hafta lısteye gırıosun
kız sen daha yeni doğum yapmamışmıydın ,yanlış hatırlamıyorum dimi :44::44BEN NAPAYIM BACILARIM, 6 AYDIR REGL OLMUYORUMMMMBI DE OLSAM DEMEK Kİ KEMIKLERIM FIRLICAK eheuheuehueh cok şımardım bu 68'de sonra.. kendıne gel duygu, döverım haaa
Sabah 10:30 peynırlı tost
Ara 12:00 1 kivi
Öğlen 13:30 8 kaşık barbunya, 2 kaşık yogurt, yagsız salata
Ara 15:15 2 kivi 3 badem
Ara 17:00 Doğadan Laktat Emzırme Çayı, yarım paket dıyet bıskuvı
Akşam 18:30 Bulgurlu zeytınyaglu pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt, Salatalık söğüş
Ara 20:30 1 kivi
inş cnm yaaaa valla kendimi davul gibi hissediyorum bir an önce regl şişliği gitseehoşbulduk canım..tuttum kendimi.sadece cuma günü akşamadoğru 1dilimkek 2 poğaça 4 5 tane sarma yedim..ama dewam ediyorum..bozmak yok
1 tane kurabiyeden bişeycik olmaz tatlım..regli gerçekten ödem yapıyor..bozmazsan regliden sonra daha çok weriliyor bende öyle oluyor..
:
kıskandımm vallahiiiiiGünaydınlar efendımm.. menumu hemen paylaşayım da bugun gezmeceler var.. butun ara öğünlerimi yanıma alacagım..
sabah 8:30 1 dilim ekmek, çiğ semizotu, 1 dılım peynır, 1 yumurta, 2 salatalık, 4 zeytın
ara 10:30 2 kivi 1 ceviz
öğlen 13:00 kahvaltıya gıdecegımız ıcın yıne kahvaltı yapmış olcam ama şöyle cevırdım onu kendıme; 2 yumurta, maydonoz dereotu, domates, salatalık, 2 dılım peynır, 1 paket ayran, 1 dılım ekmek
ara 15:30 1 elma 3 badem
ara 17:30 emzirme çayıyla beraber yarım paket bisküvi
akşam 18:30-19:00 zeytınyağlı bakla, yogurt, salata (belki 1 dılım ekmek)
vee 3.5 lıtre su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?