kıskandımm vallahiiiiikız bu gidişle haftanın 1.si yine belli galibaaa
geçen hafta 1 günlük sebze diyeti yapmıştım, o yuzden o kadar kılo gıttı.. 2.1'de 100 gramı yağ gerı kalanı suymuş.. ödem vardı demek ki ben de.. bu hafta o kadar veremem zannetmıyorum, bır hafta cok verınce dığer hafta veremıyorum cunku..
geçen hafta 1 günlük sebze diyeti yapmıştım, o yuzden o kadar kılo gıttı.. 2.1'de 100 gramı yağ gerı kalanı suymuş.. ödem vardı demek ki ben de.. bu hafta o kadar veremem zannetmıyorum, bır hafta cok verınce dığer hafta veremıyorum cunku..
haftasonu kimseler yoktu anacım, topik boştu.. umarım kımseler yememiştr..
günaydın kızlar bırsuru alıntı yapmıştım ama hepsı gıttı anlamadım
ababacım lıste için elınesaglık 1.tolga dyg tebrıkler
ptty cnm erken anne olmak çok güzel bır duygu şimdi kızıma herkes senın kızınmı dıye şaşırıyo
tolga dyg menulerın süper cnm
handelevent nerdesın bacım
balkaymak tuttunuzmu bahceyı
kızlar dun evlılık donumumuzdu kocışle romantık takıldıkama ben kaçırmadım şekerler
sız neler yaptınız
ayy kıyamam cnm Allah inş bir gün banada nasip eder anne olmayı hayırlı zamanda
bu arada nice seneler eşinle inşallah ,Allah mutluluğunuzu daim etsin
amın cnm sen hazır olduğunda ve en doğru zamanda anne olursun
sagol cnm 4.senemızı bıtırdık
havadaaaa AŞŞŞKKKK KOKUSUUU varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
havadaaaa AŞŞŞKKKK KOKUSUUU varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kendi yeme derdim bitti, şimdi oğlumu düşünüyorum... her gün yeni şey yapmaya çalışmak zorrr...
amın cnm sen hazır olduğunda ve en doğru zamanda anne olursun
canım maydonoz saplarını kaynat içnapim bebegim icimdeki su siskinliginden nasil kurtulurum
tebrikler canimafferim anne yemekleri seni arti cikarmamis
hosgeldin caniim
dur ben sana yer acarim simdi
suziiii göbegini öte yana at bacim
ftemiz bacim su baldirdan sarkan yagi suzinin kucagina dogru attiri ver
umayyy ikizlerin birini arkaya at yavrum cok yer kapliyo
bende sarkan göbeegimi kucakladimmi hihh sende suraya sivic bacim
6lılara ne kalmış şurda tebriklerben geldiiiiiiiiiimmm
masallahhhh subhanallahhh herkes eksilerde süper yaaaaaaaaaa
suzimm sende haftaya daha fazla ekside olucan insallahh
geleim banaaaaaaaaaa
veeee veeeeeeeeeeeee
70.9
Eki Görüntüle 689394 Eki Görüntüle 689394 Eki Görüntüle 689394
öpte başına koy bence canım daha ne istiyorsun bunları yapıyorsa dağınıklıkta nazarlığı olsunbenimki 85 model karadeniz erkeği.aslında karadenizliler sert olur ama bizimkine anasına ne abisine çekmiş.zaten ondan aldım ben onu baktım ev işi benden güzel hyapıyor.yeri geldiğinden misafirlere kekte yapar çokta güzel yapar zira ben hazır kek karışımı alsamda marketten onun gibikabartamıyorum.birde köpüklü kahve yapmayı bilmem sağolsun onuda yapar eve ortak arkadaşlarımız gelşince.yeni evli diyemi böleyiz bilmiyorum işallah değişmez.gerçi bekarkende yapıyormuş.bu artıların yanında tek sorunumuz var oda dağınıklık ve çorapları her yerde çıkarıp bırakma huyu
bizde oynamayı hiç beceremeyiz
tamam canım ekledım senı tabıkı herkesın zevkı farklı
sevdıcek uzakta benden
ben os kaldıgıma oynuyorum aslında ama
bıde kotu oynarsam mıllet bana guler artık
buzdalabindaki mars nasil acaba iyimi
icindeki karameli merak ediyorum nasil sivimi yine öyle isirinca uzarmi
eline sağlık canımhaftanın birincisi tolga_dyg olmuştur tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nzo, azerii, nihancaccak, 0menekse0
hoşgeldiniz
bu hafta listemiz pek kalabalık güzel oldu
ileriki haftalarda daha güzel listelerle görüşmek üzere
öpüldünüz şekerler
bi eksiğimiz olduysa affola
konyada okudum ben ünidegünaydiiiiiiiiiiiinnnn
güzel birgün olsun insallahhhhh
ay ben heyecanliyiim
bugün bir bahce bakmaya gidicez
olursa kiralamayi düsünüyoruuuz
verirlerse ne güzel olurrr
cicek koparmasini bile bilmem ama domates biber yetistiricem
kocise diyom nasil yapicaz diye :26:
o da diyo hic birsey yapmazsak cim yapar otururuz
ay ne demek istediki bu adam bana :44:
sana yesillik yeter ineksinmi dedi anlamadim bak ben
neyse icinde kücük bir tahdadan (tahta ev olurmu kidogrumu söyledim bunu bilmiyorum :26: ) evide varmis
öyle iste kizlar bakalim hayirlisi insallahhh
Hande Yener - Yola Devam - YouTube
günaydın kızlar bugün çok enerjikim kutlu doğum dolayısıyla program varmış bugün oraya gitcem.
çok boş kalmış hissediyorum kendimi ya ne güzel okuyonuz çalışıyonuz bende bi iş yok
aöf okuyom ders çalışıyım bari
bu sabah bu şarkı iyi geldi bana tavsiye ederim
tolga -dyg canım ismin sorun değilse yazarmısın tebrik ederim tatlım
haftaya rakibiz ona göre çok sewinme
kilo veren herkesi tebrik ederim
suzim noldu hadi yola dewam takıl bana bu hafta liste başı yapak seni
valla bacım dün bi garip ti topiğe aradabi uğrayabildim o zmanlardada kimsecikler yoktu.balkaymak gitti bayçeyi tuuut salatalık ekmekle meşgul heralde suzide ona yardım ediyo ikiside kayboldular.benimde işim vardı çamaşır bulaşık felangünaydın kızlar bırsuru alıntı yapmıştım ama hepsı gıttı anlamadım
ababacım lıste için elınesaglık 1.tolga dyg tebrıkler
ptty cnm erken anne olmak çok güzel bır duygu şimdi kızıma herkes senın kızınmı dıye şaşırıyo
tolga dyg menulerın süper cnm
handelevent nerdesın bacım
balkaymak tuttunuzmu bahceyı
kızlar dun evlılık donumumuzdu kocışle romantık takıldıkama ben kaçırmadım şekerler
sız neler yaptınız
sorma benim dün yeme düzenim bozuldu akşam eşim geldi iş yerinde arkadaşının düğünü varmış demeyi unutmuş.yemek yemeden evden çıktımçeyrek ekmeğin arasına peynir koydumyedimhaftasonu kimseler yoktu anacım, topik boştu.. umarım kımseler yememiştr..
oh oh maşallah ben 7 ayı bitirdimde çok gelio 4 yıl olsa heralde bi ömür evli kaldım sancamamın cnm sen hazır olduğunda ve en doğru zamanda anne olursun
sen topiğin turbo kilo veren süper kariyerli annesiKendi yeme derdim bitti, şimdi oğlumu düşünüyorum... her gün yeni şey yapmaya çalışmak zorrr...
canımhoşgeldin aslında topik çok neşelidir.arada kalkar oynarız pist ortasında dağıtırız.arada güleriz ama sen biraz sessiz zamana denk geldin.yarın daha iyiolurGünaydınlar dün ilk msjmı yazmıştım.ismim gonca 36 yaşındayım bi kızım var 9 yaşında.çalışıyorum.daha önce kilo vermeyi çok denedim ama başarılı olamadım.şimdi iki aydır yavaş ama kararlı adımlarla ilerliyorum.
ben kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği 2 salatalık peynir ve zeytin yedim.günün ilerleyen saatlerinde ne yiycem bilmiyorum.pazar rehaveti var biraz üzerimde..
günaydın güzeller
2 gündür geçmişten çıkamadım
siz ne güzel diyet yapıyorsunuz özendim valla
bende yemek sitesine tarif yetiştirme peşindeyim
sendemi yarışmaya katılıp oy isticen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?