70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıskandımm vallahiiiii kız bu gidişle haftanın 1.si yine belli galibaaa

geçen hafta 1 günlük sebze diyeti yapmıştım, o yuzden o kadar kılo gıttı.. 2.1'de 100 gramı yağ gerı kalanı suymuş.. ödem vardı demek ki ben de.. bu hafta o kadar veremem zannetmıyorum, bır hafta cok verınce dığer hafta veremıyorum cunku..

olsun cnm pes etmek yok eninde sonunda gidecek bu kilolar inşallah hepimizde çıtır hatunlar olucazzzzz :13::13::13:

günaydın kızlar bırsuru alıntı yapmıştım ama hepsı gıttı anlamadım
ababacım lıste için elınesaglık 1.tolga dyg tebrıkler
ptty cnm erken anne olmak çok güzel bır duygu şimdi kızıma herkes senın kızınmı dıye şaşırıyo
tolga dyg menulerın süper cnm
handelevent nerdesın bacım
balkaymak tuttunuzmu bahceyı
kızlar dun evlılık donumumuzdu kocışle romantık takıldıkama ben kaçırmadım şekerler
sız neler yaptınız

cnm senın bmıde bır yanlışlık var boyunu metre cınsınden gırmıyorsan ondan düşük gözüküyor

ayy kıyamam cnm Allah inş bir gün banada nasip eder anne olmayı hayırlı zamanda

bu arada nice seneler eşinle inşallah ,Allah mutluluğunuzu daim etsin

ayy kıyamam cnm Allah inş bir gün banada nasip eder anne olmayı hayırlı zamanda

bu arada nice seneler eşinle inşallah ,Allah mutluluğunuzu daim etsin

amın cnm sen hazır olduğunda ve en doğru zamanda anne olursun
sagol cnm 4.senemızı bıtırdık

Kendi yeme derdim bitti, şimdi oğlumu düşünüyorum... her gün yeni şey yapmaya çalışmak zorrr...

:) en zoru da onlar için damak zevkini geliştirecek öğünler bulabilmek...henüz o dönemlerden yeni geçmiş biri olarak istersen minnoş için tarifler verebilirim canım...

canım sana bir şey sormak istiyorum senin bu aralarda kivi varya benim kiviye alerjim var yemeyi bırak elime deyip yalasam boğazım şişiyor.acaba neden kivi yani özel bi sebebi var mı.ve onun yerine ne koyabiliriz?

Günaydınlar dün ilk msjmı yazmıştım.ismim gonca 36 yaşındayım bi kızım var 9 yaşında.çalışıyorum.daha önce kilo vermeyi çok denedim ama başarılı olamadım.şimdi iki aydır yavaş ama kararlı adımlarla ilerliyorum.

ben kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği 2 salatalık peynir ve zeytin yedim.günün ilerleyen saatlerinde ne yiycem bilmiyorum.pazar rehaveti var biraz üzerimde..

napim bebegim icimdeki su siskinliginden nasil kurtulurum

tebrikler canim afferim anne yemekleri seni arti cikarmamis
canım maydonoz saplarını kaynat iç
aktar varsa oralarda kiraz sapı, mısır püskülü al onlarıda kaynat iç
aklıma gelenler bunlar canım

6lılara ne kalmış şurda tebrikler
öpte başına koy bence canım daha ne istiyorsun bunları yapıyorsa dağınıklıkta nazarlığı olsun
benimki totosunu kaldıramıyor yerinden

tamam canım ekledım senı tabıkı herkesın zevkı farklı
sevdıcek uzakta benden
ben os kaldıgıma oynuyorum aslında ama
bıde kotu oynarsam mıllet bana guler artık
bizde oynamayı hiç beceremeyiz
videoyu izlerken ben bile güldüm halimize
ama kimse hatırlamıyordur bile
buzdalabindaki mars nasil acaba iyimi

icindeki karameli merak ediyorum nasil sivimi yine öyle isirinca uzarmi

eline sağlık canım
özel mesajda atamadım sağolasın almışsın listeye
geçen sene buzamanlar 30 kişiydik listede
neyse bunada şükür
konyada okudum ben ünide
ordada hobi bahçeleri vardı
küçük küçük bahçeler içindede kulübesi var ekip biçiyorsun sanırım öyle biryer
bizde apartmanımızın arkasındaki küçük bir alan var
orayı kazdırdık ektik bişeyler
geçen sene bibere ve domatese hiç para vermemiştik
doğal sebzelerele yapılan salata süper oluyor
huzur kaynağı bahçeyle uğraşmak

senin ismin neydi canım
önceden yazmışmıydın ben kaçırdım

günaydın güzeller
2 gündür geçmişten çıkamadım
siz ne güzel diyet yapıyorsunuz özendim valla
bende yemek sitesine tarif yetiştirme peşindeyim

valla bacım dün bi garip ti topiğe aradabi uğrayabildim o zmanlardada kimsecikler yoktu.balkaymak gitti bayçeyi tuuut salatalık ekmekle meşgul heralde suzide ona yardım ediyo ikiside kayboldular.benimde işim vardı çamaşır bulaşık felan(tabi bunları makine yıkıyo amaolsun)ev sahibimiz keçisütü getirmiş.içemem ki ben.yoğut yapayım dedim.bi kaynattım ev keçi koktu.kocacım gelmiş bu ev garip bişey kokuyo dio.söylemedimamakeçi yoğurdunu ona yedircem
haftasonu kimseler yoktu anacım, topik boştu.. umarım kımseler yememiştr..
sorma benim dün yeme düzenim bozuldu akşam eşim geldi iş yerinde arkadaşının düğünü varmış demeyi unutmuş.yemek yemeden evden çıktımçeyrek ekmeğin arasına peynir koydumyedimbi çatalda düğün pastası.gaziemirde kır düğünü dediler metro durağının yanında çay bahçesi gibi totomuz dondu soğuktan kötüydü.
amın cnm sen hazır olduğunda ve en doğru zamanda anne olursun
sagol cnm 4.senemızı bıtırdık
oh oh maşallah ben 7 ayı bitirdimde çok gelio 4 yıl olsa heralde bi ömür evli kaldım sancam
Kendi yeme derdim bitti, şimdi oğlumu düşünüyorum... her gün yeni şey yapmaya çalışmak zorrr...
sen topiğin turbo kilo veren süper kariyerli annesi yetişirsin korkma
canımhoşgeldin aslında topik çok neşelidir.arada kalkar oynarız pist ortasında dağıtırız.arada güleriz ama sen biraz sessiz zamana denk geldin.yarın daha iyioluryediklerini hergün liste halinde yazarsan daha iyi yorumlar arkadaşlar.
sabah
ara
öğle
ara
akşam gibi

sendemi yarışmaya katılıp oy isticen

yok canım yaa ne yarışması
ben bu topiğin daimi üyesiyim zaten yarışmalarla işim olmaz
buaralar pek giremiyorum
bisiteye yemek tarifi gönderiyorumda eskiler bilir diye yazdım öyle
yani yapıyorum yiyorum demek istedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…