kız paylaşma şu eciş becişleri kötü oluyorum allah korusun hepimizi
ay canim saka yapiyom gelmesinler giciklaryine gelceklerinde beni ara :102: alo imdati ararim senin icin
ahahay yapsin yapsin gaz maz diye birsey kalmaz
ballimaksam gelmeye calisirim tatlim söz vermim ama benimki gelirse direk yatmaya kacarim
süpersinçok pis gaza geldim 20 dk yürüdüm bantta hızlı hızlı
7,30 gibi de çıkarım bi 30-45 dk dışarda yürürüm tamamdır bugün
pazartesiye kadar evdeyim problem yokta işe başlayınca zor olcak benim için sabah 8de çıkıyorum akşam 9 da geliyorum spora ne vaktim ne mecalim kalıyoo
yettim bacimballı kaymak sen nere gıttın bacım
ay bayiliyorum bu sarkiyaa[video=youtube_share;inC5joI7jdk]http://youtu.be/inC5joI7jdk[/video]
anammm bacim sen daha sey etmedinmikız gıt yalancı yapamıyom kabızlık geçmedı herseyıde denedım ne yapsam bılemedım kı
bacım senle benim içime tıkıldı bu bağırsak sorunlarıgeçen yıl ben izmire gelirken rapor kullanayım dedim iş yerimden izin alamadım.sağlık ocağı doktoruda aksi kolay kolay rapor vermiyor.akşamdan içtim müsil sabaha kadar olması gerekiyordu.ama yok.bağırsaklarımdan ses bile gelmiyor.doktora gitmeden önce 1 tane daha ilaç içtim.doktora gittim dedim bağırsaklarım bozuk işe gidemicem bugun oda dediki bişey yok gibi duruyor.ama öğleden sonra olursa gel veririm rapor şimdi veremem. işede gitmedim rapor alırım die iyice stres oldum.annem şurup verdi bu bana iyi geliyor dedi.4 kaşıkta ondan içtim hala yok.baktımolmayacak gittim doktora anlattımmobilya bakmaya izmire gidecem rapor ver die.insafa geldide verdi.ertesi gün izmire geldim ama dışarı çıkmak ne mümkün tuvalette kaldım gidemedim bi yere
ha bi de ben bu hafta artıdayım
geldiğimden beri 2 gün dikkat ediyorum hem de fazlasıyla ama o kadar yedim ki hepsi gitmiyor tabii
artık haftaya diyorum
karsi masadan yoladilar kiz onlariya bişey sorcam merakediyorum hep bu resimlerin yanında arada biçiçek isimleri değişio böle kalpler falan gelio ne olduğunu bilen varmı kusura bakmayın teknoloji konusunda biraz cahilimdirde
seninde dedigin gibi sacma olmus canim :26:iyi akşamlar
bugunki saçma sapan menumu yazayım dıyetteyım dıye saçmaladım bıraz arada unuttum ama yarın daha doğru düzgün beslenıcem
sabah bı kase nesfıt
öğlen maden suyu elmalı
(bu meyvalılar daha fazla kalorılı biliyorum ama dıyete başlamadan önce almıştım atayımmı yazık gunah) sonra dıyette olduğumu unutup halley yedım 1tane
akşam bi kase çorba (mercımek) duramadım azcık ekmek yedım yarım dilim kadar bide salata bi çatalda börek aldım
bırazdanda turk kahvesı yapıcam bı kesme şekerli
annen hakli canim :26:çok canım sıkkın kızlar
ev arkadaşlarımla sorunlarım var
kira faturalar filan benim üzerime kalıyordu genelde
geçen ay elektrik faturasını özellikle ayırdım astın buzdolabına
düşünsünler de yatırsınlar diye
baktım uzun süre elektrikler kesilmedi herhalde yatırdılar diye düşündüm kendi kendime
sonra geçen hafta pazartesi eve bi geldim elektrikler yok
şartelleri kontrol ettim atmamış
diğer ev arkadaşım uykudan uyanmıl geldi sordum bu fatura yatırılmadı mı diye
bilmiyorum filan dedi
sinirlendim giyindim tekrar aldım faturayı parayı şaka gibi ya dedim kapıyı çarptım çıktım evden
gittim bi sürü kuyrukta bekledim, yatırdım açıldı elektrik
sinirden eve gitmek istemedim onları kırmayayım diye
o gün de yemek günümdü benim. eve gitmicem diye onlara döner yaptırdım eve bıraktım
ben de dışarda yedim sinirim geçmeden eve gitmeyeym diye
babam para yatırdı, kirayı yatırdım, internet faturasını yatırdım
günlerdir aidatı yatırmasını söylüyordum kıza ama gitmiyordu
6 aydır aidat yatırmamışız komşular haklı olarak kızdı tabi bize
ama umursamadı yatırmadı
onu da verdim öyle geldim eve
soruyo bi de nerdeydin diye
dedim fatura yatırdım. komşuya gitmene de gerek kalmadı aidatı da verdim
bu işler böyle bana kalır ama iş temizlik yapmak olsun her şey bölüştürülür
kurayla kimin ne yapacağına karar veriyor resmen kız evde
sesimi çıkarmıyorum kırılmasın diye yapıyorum
ama o bir şeye kırılınca hemen söylüyor yüzüme vuruyor
onunla yaşamak için çok dikkat ediyorum rahatsız olduğu şeyleri yapmamaya çalışıyorum ama onda aynı çaba yok
çok yoruluyorum gerçekten
şimdiye kadar bi kaç arkadaşla daha benzer şeyler oldu
babam da bi kendime bakmamı söyledi acaba ben nerde hata yapıyorum diye
annem de sen de benim gibisin her şeyi ben yaparım diye atlıyosun dedi
sonra da alışıyorlar böyle tepeme çıkıyorlar
çok yoruldum gerçekten
tek başıma eve çıkmayı denicem
bizimkiler kızıyor bu duruma ama ne yapayım huzurlu değilim burda
burs bulup çıkcam inşallah daha fazla kimsenin tavrını çekmek istemiyorum
sabrımı tükettiler resmen
biraz uzun oldu kusura bakmayın ailemle konuştum da doldum ondan yazmak istedim.
yaaaaaaa gitmeeeeeeeeKizlar canlarim kusura bakmayin okudum sizi takip ettim neslim yazmis handecim gurbet <3alinti yapamadim benimki oturtu bilgisayara bende konusmadigim icin diyemedim bi bes dakika gireyim diye telefondandan yaziyorum betülün cani sIkIn olunca atladim
Betül bebegim annengile nezaman yine görüseceksin yüzyüze baban sana kiyamaz oturup anlatsan bastan beri sana yaptiklarini seni nasil kirdiklarini bence oda istemez kizinin mutsuz olmsini git bencede onlarla ugrasma bile giciklar bulasik meselesi vardin birde ondanda gicik kapmisdim
Seni iyi niyetli olfugunu bildikleri icin böyle kaygisiz davraniyorlar seni yipratiyorlar icine atiyorsun
Kizlar ben gdri kaciyom yoksa telefonu firlatip atacam yazdiklarimi bile yanlis yaziyor tuslar kücük oldugundan smile bile kulanamiyom öptüm cok
Kizlar canlarim kusura bakmayin okudum sizi takip ettim neslim yazmis handecim gurbet <3alinti yapamadim benimki oturtu bilgisayara bende konusmadigim icin diyemedim bi bes dakika gireyim diye telefondandan yaziyorum betülün cani sIkIn olunca atladim
Betül bebegim annengile nezaman yine görüseceksin yüzyüze baban sana kiyamaz oturup anlatsan bastan beri sana yaptiklarini seni nasil kirdiklarini bence oda istemez kizinin mutsuz olmsini git bencede onlarla ugrasma bile giciklar bulasik meselesi vardin birde ondanda gicik kapmisdim
Seni iyi niyetli olfugunu bildikleri icin böyle kaygisiz davraniyorlar seni yipratiyorlar icine atiyorsun
Kizlar ben gdri kaciyom yoksa telefonu firlatip atacam yazdiklarimi bile yanlis yaziyor tuslar kücük oldugundan smile bile kulanamiyom öptüm cok
senı yumşak buluyorlar ama bunu hak etmıyorlar yaptığın ıyılık onlara fazla be cnm
saol cnm hergun sabah içsem zararı olurmukı
haklısın cnm bu devırde ınsanlarla geçinmek cok zor hıçkımse sorumluluk almak istemiyor ama yapan oluncada sonuna kadar onu kullanıyolar bence kullandırma kendını herkes bılsın sorumluluğunu tabı en guzelı tek kalmak ama bence kafana göre arkadaşlar bulursun bıraz araştır bence anlaşamadığın insanlarla yaşamak zor gerçekten allah yardımcın olsun
annen hakli canim :26:
buna müsade etmemelisin
herseyi üstüne alma
biraksaydin o yatirsaydi terbiyesiz
üzülme canim herseyi hayirlisi insallah
kıyamam sana teldenmı gırıyonGurbetcim :) bugun zor yatarim fenerimin maci var uefada finali de alalim viyana sokaklarinda yasasin fener yasasin türkiye diycem :)
Cis da yemedim anemle sarma sardik agzima sürmedim pilavi da dil gösteren smiley :) ekliyemiyom ya :)
kız geçen şeyetıydım 3 gun geçti yine şeyedemiyom
süpersin
yettim bacim
ay bayiliyorum bu sarkiyaa
anammm bacim sen daha sey etmedinmi
ay deliiii
karsi masadan yoladilar kiz onlari
seninde dedigin gibi sacma olmus canim :26:
annen hakli canim :26:
buna müsade etmemelisin
herseyi üstüne alma
biraksaydin o yatirsaydi terbiyesiz
üzülme canim herseyi hayirlisi insallah
yaaaaaaa gitmeeeeeeee
1 senede az bı zaman deılkı cnm senın derslerdeki durumunu bıle etkıler yanına 1 kışı daha bul çık bence psıkolojın bozulucana maddı açıdanda 1 sene zorluk çekersın sonra çalışmaya başlayınca unutursun herseyı cnmcanım benim
çok doldum inan artık dayanamıyorum
babam zaten çıkma demedi sadece çıkcaksan da konuş dedi
onları da çok özledim zaten
kurban bayramından beri eve gitmiyorum
öf çok duygusalım bugün aptal aptal ağlıyorm
sağol canım benim düşünüp telefondan bana yazdığın için
iyi ki varsınız cidden
ortak arkadaşlarımız çok var. onlar da beni haklı buluyorlar da kimsenin birbiriyle bzuşmasını da istemiyorum
idare edeyim diyorum ama artık canıma tak etti..
olur tabii canım her sabah bi fincan iç iyi gelir inşallah bi de onu dene
seneye son senem zaten sınavlara hazırlanmam lazım. kimsenin sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum artık. maddi olarak zorlancam belki ama içim rahat etcek inşallah. adam akıllı kendi işimi kendim yaparım en azından.. araştırıyorum bakalım inşallah hallederiminsanlar kırılmasın diye düşüne düşüne kırılan ben oluyorum her zaman
ben geldiimm
o anca uyusun evde elektrik yok kızın haberi bile yok uyuyor
dayanamadım öyle elektrik olmayınca bi de o hafta sınavım vardı iyice sinirim tepeme çıktı
hosgeldinVe bende geldim :) 2 ay içinde lanet olası 10 kiloyu vermek istiyorum artık..Diyet önerisi olabilirmi?
offf yaaHerseyini ayarla seker baska kizlarlami kendinmi gidecegin kesinledikden sonra gitmeden söyle cok kirldim cok üzdünüz brni gidiyorum simdi nadil istiyorsaniz öyle yasayin de kapiyi kapat git senin yerinde baskasi olsa bukadar musama göstermesdin senin kiymetini bilmiyorlarsa senin gibi bir arkadasi hakk etmiyorlardir zaten tatlim
Ballim bende kalip sizlen sohbet etmek istiyom tatlim ama cepden cok zor oluyor ne alinti alabiliyom ne smilex birdr tuslar kücük hep yanlis yaziyo x/
anammm ettinmikıyamam sana teldenmı gırıyon
kız geçen şeyetıydım 3 gun geçti yine şeyedemiyom
1 senede az bı zaman deılkı cnm senın derslerdeki durumunu bıle etkıler yanına 1 kışı daha bul çık bence psıkolojın bozulucana maddı açıdanda 1 sene zorluk çekersın sonra çalışmaya başlayınca unutursun herseyı cnm
hosgeldın ballıkaymagım
ya şu avatarını deıştır aksam aksam kötü oluyom geçen rüyamda gördüm
Oslew canim balayi dediginiz icinmi ucuk fiyat söylefiler acaba
Gurbetcim evet telden canim ya
Mac basladiiiii
bu sefet ettımde sölicem ama kutlucaz sözmühosgeldinbelli bir diyetimiz yok canim
aramiza katil insallah zayiflaa
offf yaa
git söyle kaksin kocis hepmi o kullancak yaa
anammm ettinminiye haber vermiyon bacim kutliycaktik
hadi dur degistirem bari
Gurbetcim evet telden canim ya
Mac basladiiiii
Online ellibir oynuyo simdi kalkmaz giciklik yapar hic muhatap olmim ben onlan kalktigi anda otururum affetmem zaten:) müsilmi koysam ay misir püskülü form cayimi yapsam ona :)) hem ödem atmis olur fenami)
gelcek gibi olursa haber ver hazirliklara basliyalim sonrada kutlamaabu sefet ettımde sölicem ama kutlucaz sözmü
ay cnm neyse sesını duydukya
fenerli deilim ama türk takımı olduğu için yenecez inş
Online ellibir oynuyo simdi kalkmaz giciklik yapar hic muhatap olmim ben onlan kalktigi anda otururum affetmem zaten:) müsilmi koysam ay misir püskülü form cayimi yapsam ona :)) hem ödem atmis olur fenami)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?