70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

küçük dilimi yuttum sırada büyüğü var
allahım altı üstü 3 gece balayına gitcez sanki oteli satın alıyoruz ne biçim fiyat bunlar ya yuh diyorum başka bişey diyemiyorum

Gurbetcim :) bugun zor yatarim fenerimin maci var uefada finali de alalim viyana sokaklarinda yasasin fener yasasin türkiye diycem :)
Cis da yemedim anemle sarma sardik agzima sürmedim pilavi da dil gösteren smiley :) ekliyemiyom ya :)

kız paylaşma şu eciş becişleri kötü oluyorum allah korusun hepimizi

süpersin

ballı kaymak sen nere gıttın bacım
yettim bacim

[video=youtube_share;inC5joI7jdk]http://youtu.be/inC5joI7jdk[/video]
ay bayiliyorum bu sarkiyaa
kız gıt yalancı yapamıyom kabızlık geçmedı herseyıde denedım ne yapsam bılemedım kı
anammm bacim sen daha sey etmedinmi

ay deliiii

ha bi de ben bu hafta artıdayım
geldiğimden beri 2 gün dikkat ediyorum hem de fazlasıyla ama o kadar yedim ki hepsi gitmiyor tabii
artık haftaya diyorum

ya bişey sorcam merakediyorum hep bu resimlerin yanında arada biçiçek isimleri değişio böle kalpler falan gelio ne olduğunu bilen varmı kusura bakmayın teknoloji konusunda biraz cahilimdirde
karsi masadan yoladilar kiz onlari
seninde dedigin gibi sacma olmus canim :26:

annen hakli canim :26:
buna müsade etmemelisin
herseyi üstüne alma
biraksaydin o yatirsaydi terbiyesiz
üzülme canim herseyi hayirlisi insallah

yaaaaaaa gitmeeeeeeee

canım benim
çok doldum inan artık dayanamıyorum
babam zaten çıkma demedi sadece çıkcaksan da konuş dedi
onları da çok özledim zaten
kurban bayramından beri eve gitmiyorum
öf çok duygusalım bugün aptal aptal ağlıyorm
sağol canım benim düşünüp telefondan bana yazdığın için
iyi ki varsınız cidden

senı yumşak buluyorlar ama bunu hak etmıyorlar yaptığın ıyılık onlara fazla be cnm

ortak arkadaşlarımız çok var. onlar da beni haklı buluyorlar da kimsenin birbiriyle bzuşmasını da istemiyorum
idare edeyim diyorum ama artık canıma tak etti..

olur tabii canım her sabah bi fincan iç iyi gelir inşallah bi de onu dene

seneye son senem zaten sınavlara hazırlanmam lazım. kimsenin sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum artık. maddi olarak zorlancam belki ama içim rahat etcek inşallah. adam akıllı kendi işimi kendim yaparım en azından.. araştırıyorum bakalım inşallah hallederim insanlar kırılmasın diye düşüne düşüne kırılan ben oluyorum her zaman

annen hakli canim :26:
buna müsade etmemelisin
herseyi üstüne alma
biraksaydin o yatirsaydi terbiyesiz
üzülme canim herseyi hayirlisi insallah

o anca uyusun evde elektrik yok kızın haberi bile yok uyuyor
dayanamadım öyle elektrik olmayınca bi de o hafta sınavım vardı iyice sinirim tepeme çıktı

Herseyini ayarla seker baska kizlarlami kendinmi gidecegin kesinledikden sonra gitmeden söyle cok kirldim cok üzdünüz brni gidiyorum simdi nadil istiyorsaniz öyle yasayin de kapiyi kapat git senin yerinde baskasi olsa bukadar musama göstermesdin senin kiymetini bilmiyorlarsa senin gibi bir arkadasi hakk etmiyorlardir zaten tatlim

Ballim bende kalip sizlen sohbet etmek istiyom tatlim ama cepden cok zor oluyor ne alinti alabiliyom ne smilex birdr tuslar kücük hep yanlis yaziyo x/

Gurbetcim :) bugun zor yatarim fenerimin maci var uefada finali de alalim viyana sokaklarinda yasasin fener yasasin türkiye diycem :)
Cis da yemedim anemle sarma sardik agzima sürmedim pilavi da dil gösteren smiley :) ekliyemiyom ya :)
kıyamam sana teldenmı gırıyon
kız geçen şeyetıydım 3 gun geçti yine şeyedemiyom
1 senede az bı zaman deılkı cnm senın derslerdeki durumunu bıle etkıler yanına 1 kışı daha bul çık bence psıkolojın bozulucana maddı açıdanda 1 sene zorluk çekersın sonra çalışmaya başlayınca unutursun herseyı cnm

hosgeldın ballıkaymagım
ya şu avatarını deıştır aksam aksam kötü oluyom geçen rüyamda gördüm

o anca uyusun evde elektrik yok kızın haberi bile yok uyuyor
dayanamadım öyle elektrik olmayınca bi de o hafta sınavım vardı iyice sinirim tepeme çıktı

seni anliyorum canim ama sen böyle devam ettigin sürece cok üzülürsün
gidip söyleseydin kalkip yatirsaydi sonucta onun sucu
ama sen her seferinde böyle yapiyorsan birseyde söylemiyorsan umursamaz
alismis o yüzsüzlük yapiyor
malesef bu tür insanlar var canim
ama öylelerine firsat verme

Ve bende geldim :) 2 ay içinde lanet olası 10 kiloyu vermek istiyorum artık..Diyet önerisi olabilirmi?
hosgeldin belli bir diyetimiz yok canim
aramiza katil insallah zayiflaa
offf yaa
git söyle kaksin kocis hepmi o kullancak yaa

anammm ettinmi niye haber vermiyon bacim kutliycaktik
hadi dur degistirem bari

hosgeldin belli bir diyetimiz yok canim
aramiza katil insallah zayiflaa
offf yaa
git söyle kaksin kocis hepmi o kullancak yaa

anammm ettinmi niye haber vermiyon bacim kutliycaktik
hadi dur degistirem bari
bu sefet ettımde sölicem ama kutlucaz sözmü
Oslew canim balayi dediginiz icinmi ucuk fiyat söylefiler acaba

Gurbetcim evet telden canim ya

Mac basladiiiii

ay cnm neyse sesını duydukya
fenerli deilim ama türk takımı olduğu için yenecez inş

Online ellibir oynuyo simdi kalkmaz giciklik yapar hic muhatap olmim ben onlan kalktigi anda otururum affetmem zaten:) müsilmi koysam ay misir püskülü form cayimi yapsam ona :)) hem ödem atmis olur fenami )

Oslew canim balayi dediginiz icinmi ucuk fiyat söylefiler acaba

netten bakıyorum sadece şimdilik araştırma ama 3000-4000 şaşırmış bu insanlar ucuz yerlerde var tabi ama ben bu fiyatları görünce gerçekteb çok şaşırdım

Online ellibir oynuyo simdi kalkmaz giciklik yapar hic muhatap olmim ben onlan kalktigi anda otururum affetmem zaten:) müsilmi koysam ay misir püskülü form cayimi yapsam ona :)) hem ödem atmis olur fenami )

kız mısır püskülü şeyettırıyomu bak bı onu denemedım

bu sefet ettımde sölicem ama kutlucaz sözmü

ay cnm neyse sesını duydukya
fenerli deilim ama türk takımı olduğu için yenecez inş
gelcek gibi olursa haber ver hazirliklara basliyalim sonrada kutlamaa

aman olma bacim bende olmuyorum hic
uyuz hem suclu hem güclü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…