napcaz yarin bildirim günü zorla da olsa yatcaz
bitane daha mi tombik var benim gibidöverim ben onu
ana vakit yaklasti handecim gözün aydin kacma vaktim geldi
gidiyom ama dönüsüm muhtesem olacaköpüldünüz kizlar
bacım ben sana totoş tokuşturuyom anlamadın galba :124::124::124::124::124::124::124:
he şimdioldu tamam bidaha olmasınnapcaz yarin bildirim günü zorla da olsa yatcaz
bitane daha mi tombik var benim gibidöverim ben onu
ana vakit yaklasti handecim gözün aydin kacma vaktim geldi
gidiyom ama dönüsüm muhtesem olacak: öpüldünüz kizlar
:124::124::124::124::124::124::124::124:suziii sana burdan bir toto atarım fırlarsınnnnnn
çekil kenara oynayamıyorummmmmm
ben yatsam bıle benım kız yatmaz osaatte
görş cnm eve yürüyerek gıt barı
evet pistin sahıbı handeyı alkıslıyoruz
he şimdioldu tamam bidaha olmasın
:124::124::124::124::124::124::124::124:
yok o şimdi uçacak eve akşam yesede erken yatıp zayıflayacak eğer yarın suzi bol eksi çıkarsa hep beraber bütün şişkolar suzilere taşınıporda uyuyak çöksün yatağı
uyumaz kız o şimdi gitsin ogluşu kocişi bılemedın annesine mana eder tıkınır yıne
bizimi kandırıyo dion vay suzi vay :125::125::125::125::125::125:
gunahınıda almayalım belkı bır mucıze yemez bugun kız ben wcye gıdıyom gelırım 10 dk ya
bende diom nerden bu koku
iyiymiş senın kılon canım, boy kaç kine..
rumuzun bana ülker cıkolatalı gofretı hatırlattı.. çok severım de.. 3 aydır agzıma koymadım..
valla 3 ay emzırdım boyle kılo verırsın dedıler, ben aldımcoook acıkıyordum cunku.. sımdı son 3 aydır doktora gıdıyorum da o koydu benı yoluna..
şu kolayı bırak artık ben gulum...
kızzz nerdesın sen kolacı
kız gıt yalancı yapamıyom kabızlık geçmedı herseyıde denedım ne yapsam bılemedım kı
bacım senle benim içime tıkıldı bu bağırsak sorunlarıgeçen yıl ben izmire gelirken rapor kullanayım dedim iş yerimden izin alamadım.sağlık ocağı doktoruda aksi kolay kolay rapor vermiyor.akşamdan içtim müsil sabaha kadar olması gerekiyordu.ama yok.bağırsaklarımdan ses bile gelmiyor.doktora gitmeden önce 1 tane daha ilaç içtim.doktora gittim dedim bağırsaklarım bozuk işe gidemicem bugun oda dediki bişey yok gibi duruyor.ama öğleden sonra olursa gel veririm rapor şimdi veremem. işede gitmedim rapor alırım die iyice stres oldum.annem şurup verdi bu bana iyi geliyor dedi.4 kaşıkta ondan içtim hala yok.baktımolmayacak gittim doktora anlattımmobilya bakmaya izmire gidecem rapor ver die.insafa geldide verdi.ertesi gün izmire geldim ama dışarı çıkmak ne mümkün tuvalette kaldım gidemedim bi yere
kız gıt yalancı yapamıyom kabızlık geçmedı herseyıde denedım ne yapsam bılemedım kı
sabah aç karnına yarım bardak kefir için iyi geliyo banada doktor tavsiye etmişti iyi gelmişti
allah ıyılıgını versın kız ben doktora gıttımde doktorun verdıgı ılaç bi işe yaramadı bu sorun bende doğuştan berı var şimdi kiraz sapı çayı yapıyom bıde onu içim bakım
bende duymuştum cnm onu ama yasadıgım yer küçük bi ilçe buralara gelmıyo kefır
tmm cnm kolay gelsın sanabenimde vardur hep şişkinliğim .işte bende o kadar ilaç içtim rapor almak için ishal olmadım.ben çıkayım bacımkocacıma yemekyapcam görüşürüz yine
hmm yollayalım
Evet bebek gün içinde aldıklarımı yakmaya devam ediyoruz yatmadan önce önce yediğimiz şeker ve yağ ne kadar yanabilir ki uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?