70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yatsam bıle benım kız yatmaz osaatte
görş cnm eve yürüyerek gıt barı

he şimdioldu tamam bidaha olmasın
suziii sana burdan bir toto atarım fırlarsınnnnnn
çekil kenara oynayamıyorummmmmm
:124::124::124::124::124::124::124::124:
ben yatsam bıle benım kız yatmaz osaatte
görş cnm eve yürüyerek gıt barı

yok o şimdi uçacak eve akşam yesede erken yatıp zayıflayacak eğer yarın suzi bol eksi çıkarsa hep beraber bütün şişkolar suzilere taşınıporda uyuyak çöksün yatağı

uyumaz kız o şimdi gitsin ogluşu kocişi bılemedın annesine mana eder tıkınır yıne

kızzz nerdesın sen kolacı

canım kızımın 3. dişi çıkıyor üsten ilk dişi çok kötü 1 haftadır düzen kalmadı bizde aşırı ateşi oluyor huysuzlaştı bizde uykusuz dolaşıyoruz ne bulduysak onu yedik Allah yavrularımızı bağışlasın onunla uğraşmaktan kendimizi unuttuk

kız gıt yalancı yapamıyom kabızlık geçmedı herseyıde denedım ne yapsam bılemedım kı

bacım senle benim içime tıkıldı bu bağırsak sorunları geçen yıl ben izmire gelirken rapor kullanayım dedim iş yerimden izin alamadım.sağlık ocağı doktoruda aksi kolay kolay rapor vermiyor.akşamdan içtim müsil sabaha kadar olması gerekiyordu.ama yok.bağırsaklarımdan ses bile gelmiyor.doktora gitmeden önce 1 tane daha ilaç içtim.doktora gittim dedim bağırsaklarım bozuk işe gidemicem bugun oda dediki bişey yok gibi duruyor.ama öğleden sonra olursa gel veririm rapor şimdi veremem.işede gitmedim rapor alırım die iyice stres oldum.annem şurup verdi bu bana iyi geliyor dedi.4 kaşıkta ondan içtim hala yok.baktımolmayacak gittim doktora anlattımmobilya bakmaya izmire gidecem rapor ver die.insafa geldide verdi.ertesi gün izmire geldim ama dışarı çıkmak ne mümkün tuvalette kaldım gidemedim bi yere

allah ıyılıgını versın kız ben doktora gıttımde doktorun verdıgı ılaç bi işe yaramadı bu sorun bende doğuştan berı var şimdi kiraz sapı çayı yapıyom bıde onu içim bakım

bende içiyorum şu anda ama bu kadar berbat bi tat yok yani hiç sevmedim :)
bulaşık yıkamak kaç kalori acep bir yığın yıkadım da

allah ıyılıgını versın kız ben doktora gıttımde doktorun verdıgı ılaç bi işe yaramadı bu sorun bende doğuştan berı var şimdi kiraz sapı çayı yapıyom bıde onu içim bakım

benimde vardur hep şişkinliğim .işte bende o kadar ilaç içtim rapor almak için ishal olmadım.ben çıkayım bacımkocacıma yemekyapcam görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…