70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğumdan sonra çatlaklar hatıra kaldı malesef banada kuzum bi sürü yağ,karışım denedm ama bu çatlakları geçiren tek şey lazerle yakmak galiba:18: ona da cesaretim yok

benimde doğumdan sonra oldular.ilkinde cok olmamıştı ama bu 2.cide catır catır çatladım.ne sans ama.annemde 1 tane bile yok.bide ırsi diyorlar lazerle yakmak hiç duymamıştım.ama azcık korkutucu geldi kulağıma cızzzzzz....:)))

haftada 1 kg vermek insanı bu kadar mı mutlu ederrr
Benmde oyanaysm geldi de o göbek atan dombili şey nasıl konuyor bilmiyorum

aminnnn insallahhh canimm

darisi basina insallahhhhhhhhhh

istersen yaparsin azmi kilo verdin sende

hadi dön yine o günlereee

İnan bunu ne kadar çok istediğimi tahmin bile edemezsin balım , yüzüm gülmüyor artık
Şu ayı bi güzel atlatırsam İnşallah sonrası çok güzel olur

yirim seniiii Eki Görüntüle 696104 Eki Görüntüle 696104 Eki Görüntüle 696104
ohhh hadı ıyısınız.. ben de gıdıyorum doktora.. hadı inşallah 800 de yeter bana 500 de..
hadi bakalim seninkinide bekliyoruz canim
ballim ya kendime sasirmaya basladim ben hic böyle yüksek yüksek kilo veremiyordum 300-500 bi gidip bi geliyordum fazla fazla gösterince cok sevindim kacamak yapdim birde insallah tatlim iyiki gelmissim geri yaniniza
tebrikler canim
slm kızlar ben geldım
başlangıç 69.0
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.0
gıden 1.200
toplam gıden 3.0
oo masalllah gurbetcim
kızlar bişey sorucam.benim karın bölgemde ve birazda bacaklarımda çatlaklar var.ve maalesef artık sedefleşmiş durumdalar..bu asamadan sonra bişey yapılırmı acaba? bi fikri önerisi olan varmı?
onlar bende de var canim ya ama git gide hafifliyor ama tamamiyla gitmiyormus herhalde
Doğumdan sonra çatlaklar hatıra kaldı malesef banada kuzum bi sürü yağ,karışım denedm ama bu çatlakları geçiren tek şey lazerle yakmak galiba:18: ona da cesaretim yok
gercekden geciriyormu acaba ben bi ara cok arastirdim gitmez diye duymusdum :26:

aaayy suziiiiim sende 60ları gör bu ay tatlım yaa, çok mutlu oluyorum ben
ayy insallah bebisim insallah sende güzel veriyorsun busecim dikkat edincce beraber görellim insallah

heheytttt 200 gr farkla öndeyim..
gıcııııııııııııııık haftaya görüşücez senle

saol tatlım snada tebrıkler bak bızle olmak yaradı sana

:
gercekden geciriyormu acaba ben bi ara cok arastirdim gitmez diye duymusdum :26:

Kardeşimde varis vardı onun için Bakırköyde bi yere gidiyordu bende gittm sordum geçiriyormuş.Bi kaç resimde gösterdi tedavi ettiği hastalardan baya geçmişti ama kardeşim işlem yapılrken canının çok yandığı diyince tırstm valla :18::18::18:

haftaya bomba gibi gelcem inş.bu arada regl oldum gözüm aydın

vursun davulllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

calsin zurnalaaaaaaaaaaarrrr

69.9

:118::118::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
harikasın canım tebrk ederimbende 6 ları görcemmi acaba

tebrikler

tebrikler pericimm
Eki Görüntüle 696037
başlangıç:87
geçen hafta:65
bu hafta:63.60
giden:1.40
toplam giden:23.40
hedef:55
tebrikler

tebrikler ortağım

Günaydddıııııınnnnnnnnn

Bildirimi yapıyorum
Geçen hafta :72,8
Bu hafta :71.8
bu hafta giden:1 kg
tebrikler

tebrikler

slm kızlar ben geldım
başlangıç 69.0
geçen hafta 67.2
bu hafta 66.0
gıden 1.200
toplam gıden 3.0
tebrikler canım

gıcııııııııııııııık haftaya görüşücez senle

saol tatlım snada tebrıkler bak bızle olmak yaradı sana
ivitt tesekkürler tatlim
bazen diyorum yaptirayim sonra diyorum sanki karnimi kim görüyor ay nebileyim kendim aslinda rahatsiz oluyorum türkiyeye gelirsem belki bende düsüne bilirim aman bosver aciyi maciyi tatlim sonucda catlaklarimizdan kurtulmus olacagiz :111:

he cnm ballı kaymağım kutlama yapacaktı
hay allah iyiliginizi versin sey ettim diye kutlayanida ilk kez duyuyorum
hadi bakalim insallah canim bak ben sana diyeyim tatlim eger reglde dikkat edersen düzgün beslenir kacamaklardan kacinirsan cok güzel sonuclar görürsün benimkide bi gelseydin

he cnm kaç gundur seyedemıyom baksana içimden kaç kılo çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…