Çok olmaz bence
Ayran da içebilirsiniz kızlar menüler de çok tok tutuyor ayran
Güzel menü bence
Benim kuzenm zayıflama koçumkendisi Baküde hergün ne yediğimi çekip whatsappla ona gönderiyorm :) sayfada fazla yer işgal etmezse menüleri resimli de paylaşırım ben :)
kücük kugel ye canim cok istiyorsan ama lütfen bu hafta artik cozutmaisarkadasi ile :131: yiyelim diyor 2 haftadir atlatiyorum 1 tane yiyeyim kizlar olmazmi
affiyet olsun canimbende bugün su icesim yok ama zorla artik
aslinda ben yogurtu cok seviyorum ama unutuyorum bazen
insallah tatlim
tebrik ederimselam arkadaşlar..kk nostaljisi yapayım diye sayfalarda dolaşıyordum, ilk gözağrım kilo topiğine rastladım :) bekarken takılıyodum kilo sayfalarına, sonradan alacağım uçuk kiloları bilmezken :)
ben 1 yıl önce doğum yaptım..doğumdan 80 kilo ile çıkmıştım..şu an 60 kiloyum...nasıl verdiğimi yazayım istedim...
sabah kahvaltısını çok güzel yapıyorum...bolca yiyorum.öğlen çok çok az yiyorum, bazen de hiç yemiyorum..akşam yemeğini de çok geç saate bırakmadan saat 5-6 gibi yiyorum.akşam yemeğini orta şeker yiyorum..ne az, ne çok......ara öğün filan yapmıyorum..diyetisyen bi arkadaş ara öğün mideyi sürekli yemeye bağım lı hale getirmekten başka bişey değil demişti..bolca su içiyorum.tatlıyı azalttım ama yine her akşam bi ufak hazır kek vb yiyorum çayla beraber...yemeklerimin de sadece miktarını biraz azalttım, kalori hesabı vs yapmıyorum.her zaman ne yiyosam onları yiyorum...biraz eskilerin usulü kullandım anlayacağınız...ben kendi inanç yapım içinde 'Sünnet'e uyacağım' diye başlamıştım,manevi bi hedef koymuştum önüme, 'diyet' diye değil..tabi bu düşünce herkese uymayabilir ama uyanlar böyle de motive edebilir kendini...ya da 'sağlıklı besleneceğim' diyebilir...adını diyet koymamak önemli çünkü...
güzel bence canim cok degilBugün ki menüm
Kahvaltı:1 yumurta,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 dilim ekmek
Ara : 1 fincan sütlü kahve
Öğle :Mercimek çorbası,2 tane köfe,1 kase yoğurt
Ara : yarım elma
Akşam :1 kase çorba,salata kalırsa 2 tane daha köfte yerim çok mu olur yoksa :44:
yazik yaa
canim yogurdu muhakkak ekle öglen ve aksam yemeklerine
öyle yapayim yinede dikkatli yiyeyim fazla degil tadinda sagol tatlimÇok canın istiyorsa sade vanilyalı ufak bi tane ye kuzum, inan ki insanın aklında kalıyor yemeyince,hele bide diyetteysen beynini kurcalıyor insanın resmen
ekliyebilirsin canim hemde güzel olurBenim kuzenm zayıflama koçumkendisi Baküde hergün ne yediğimi çekip whatsappla ona gönderiyorm :) sayfada fazla yer işgal etmezse menüleri resimli de paylaşırım ben :)
burdamiydin eskiden canim simdi kac kilosunselam arkadaşlar..kk nostaljisi yapayım diye sayfalarda dolaşıyordum, ilk gözağrım kilo topiğine rastladım :) bekarken takılıyodum kilo sayfalarına, sonradan alacağım uçuk kiloları bilmezken :)
ben 1 yıl önce doğum yaptım..doğumdan 80 kilo ile çıkmıştım..şu an 60 kiloyum...nasıl verdiğimi yazayım istedim...
sabah kahvaltısını çok güzel yapıyorum...bolca yiyorum.öğlen çok çok az yiyorum, bazen de hiç yemiyorum..akşam yemeğini de çok geç saate bırakmadan saat 5-6 gibi yiyorum.akşam yemeğini orta şeker yiyorum..ne az, ne çok......ara öğün filan yapmıyorum..diyetisyen bi arkadaş ara öğün mideyi sürekli yemeye bağım lı hale getirmekten başka bişey değil demişti..bolca su içiyorum.tatlıyı azalttım ama yine her akşam bi ufak hazır kek vb yiyorum çayla beraber...yemeklerimin de sadece miktarını biraz azalttım, kalori hesabı vs yapmıyorum.her zaman ne yiyosam onları yiyorum...biraz eskilerin usulü kullandım anlayacağınız...ben kendi inanç yapım içinde 'Sünnet'e uyacağım' diye başlamıştım,manevi bi hedef koymuştum önüme, 'diyet' diye değil..tabi bu düşünce herkese uymayabilir ama uyanlar böyle de motive edebilir kendini...ya da 'sağlıklı besleneceğim' diyebilir...adını diyet koymamak önemli çünkü...
dikkat etcem ballim bidahaki hafta arti cikmak istemiyorum artikkücük kugel ye canim cok istiyorsan ama lütfen bu hafta artik cozutma
bu hafta gözüm üzerinde suzimm
tebrik ederim
az yiyorumm
doyuyoruuummmm
kendimi kontrol ediyorum
zayifliyoruuumm
mutluyuuuuuuuuummm
haydin kizlar aklimiza geldikce tekrar ediyoruuuzz
ekliyebilirsin canim hemde güzel olur
burdamiydin eskiden canim simdi kac kilosun
dikkat etcem ballim bidahaki hafta arti cikmak istemiyorum artik
bilgisayarda duruyor yapistirdim hep bakiyorum ballim kaymagim
menün harika canım..off o su meselesine hiç gelmeyelim su içmek benim aklıma bile gelmiyor niye böyleyim ben yaa..Menüleri alalım kızlar
Sabah:
1 dlim çavdar ekmeği, beyaz peynir tost
Ara: yok
Öğlen:
Mantar sote + yoğurt
Ara: 10 badem + kahve
Akşam: Izgara Tavuklu Salata
Ay bugün hiç su içesim yok zorlicam kendimi
1 saat yürüyüş + yarım saat plates
az yiyorumm
doyuyoruuummmm
kendimi kontrol ediyorum
zayifliyoruuumm
mutluyuuuuuuuuummm
haydin kizlar aklimiza geldikce tekrar ediyoruuuzz
menün harika canım..off o su meselesine hiç gelmeyelim su içmek benim aklıma bile gelmiyor niye böyleyim ben yaa..
coştun bugün kız..Allah dewamını getirsin..
ama amaa 6 yi gördüüüüümm
ay görgüsüzlügüme ver bacim
sagol ballimistersen oluyor canim bak
hadi cok umutluyum ben senden
eminim sende elinden geleni yapicaksin:13:
bak suzim oku ve tekrar et gercekden faydasi oluyor
sende güzel verdin canim hedefe varana kadar kacma bidaha gözüm sende
menün harika canım..off o su meselesine hiç gelmeyelim su içmek benim aklıma bile gelmiyor niye böyleyim ben yaa..
coştun bugün kız..Allah dewamını getirsin..
hahaha alemsindonumun dügmesini acmadaaan siyiri verdiiimmm
sewin tatlım sewinbende 6ları gördüğümde çok mutlu olmuştum şimdide 5lere bakıyorum hayranlıkla..
ama amaa 6 yi gördüüüüümm
ay görgüsüzlügüme ver bacim
insallah suzimm insallahsagol ballim
sende güzel verdin canim hedefe varana kadar kacma bidaha gözüm sende
hahaha alemsinbende istiyommm
Bende istiyorum, sanki olmayacakmış gibi geliyo bazen ama yine de pes etmicem
insallah suzimm insallah
bacim cok canin cektiyse icinde kalmasin biyerlerin siser sonra haftaya artida olursun
lastikli don giyinde siyiri ver
olucak canim insallahh olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?