70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok olmaz bence
Ayran da içebilirsiniz kızlar menüler de çok tok tutuyor ayran
Güzel menü bence

Benim kuzenm zayıflama koçum kendisi Baküde hergün ne yediğimi çekip whatsappla ona gönderiyorm :) sayfada fazla yer işgal etmezse menüleri resimli de paylaşırım ben :)

selam arkadaşlar..kk nostaljisi yapayım diye sayfalarda dolaşıyordum, ilk gözağrım kilo topiğine rastladım :) bekarken takılıyodum kilo sayfalarına, sonradan alacağım uçuk kiloları bilmezken :)

ben 1 yıl önce doğum yaptım..doğumdan 80 kilo ile çıkmıştım..şu an 60 kiloyum...nasıl verdiğimi yazayım istedim...
sabah kahvaltısını çok güzel yapıyorum...bolca yiyorum.öğlen çok çok az yiyorum, bazen de hiç yemiyorum..akşam yemeğini de çok geç saate bırakmadan saat 5-6 gibi yiyorum.akşam yemeğini orta şeker yiyorum..ne az, ne çok......ara öğün filan yapmıyorum..diyetisyen bi arkadaş ara öğün mideyi sürekli yemeye bağım lı hale getirmekten başka bişey değil demişti..bolca su içiyorum.tatlıyı azalttım ama yine her akşam bi ufak hazır kek vb yiyorum çayla beraber...yemeklerimin de sadece miktarını biraz azalttım, kalori hesabı vs yapmıyorum.her zaman ne yiyosam onları yiyorum...biraz eskilerin usulü kullandım anlayacağınız...ben kendi inanç yapım içinde 'Sünnet'e uyacağım' diye başlamıştım,manevi bi hedef koymuştum önüme, 'diyet' diye değil..tabi bu düşünce herkese uymayabilir ama uyanlar böyle de motive edebilir kendini...ya da 'sağlıklı besleneceğim' diyebilir...adını diyet koymamak önemli çünkü...

isarkadasi ile :131: yiyelim diyor 2 haftadir atlatiyorum 1 tane yiyeyim kizlar olmazmi

affiyet olsun canim bende bugün su icesim yok ama zorla artik

aslinda ben yogurtu cok seviyorum ama unutuyorum bazen

insallah tatlim
kücük kugel ye canim cok istiyorsan ama lütfen bu hafta artik cozutma
bu hafta gözüm üzerinde suzimm

tebrik ederim

az yiyorumm

doyuyoruuummmm

kendimi kontrol ediyorum

zayifliyoruuumm

mutluyuuuuuuuuummm

haydin kizlar aklimiza geldikce tekrar ediyoruuuzz

wc sorunu olan kizlar ben sabah ac karnina bir erik üstünede türk kahvesi ictim sorun kalmadi tavsiye ederim

güzel bence canim cok degil
yazik yaa

canim yogurdu muhakkak ekle öglen ve aksam yemeklerine

Çok canın istiyorsa sade vanilyalı ufak bi tane ye kuzum, inan ki insanın aklında kalıyor yemeyince,hele bide diyetteysen beynini kurcalıyor insanın resmen
öyle yapayim yinede dikkatli yiyeyim fazla degil tadinda sagol tatlim

Benim kuzenm zayıflama koçum kendisi Baküde hergün ne yediğimi çekip whatsappla ona gönderiyorm :) sayfada fazla yer işgal etmezse menüleri resimli de paylaşırım ben :)
ekliyebilirsin canim hemde güzel olur
burdamiydin eskiden canim simdi kac kilosun
kücük kugel ye canim cok istiyorsan ama lütfen bu hafta artik cozutma
bu hafta gözüm üzerinde suzimm

tebrik ederim
dikkat etcem ballim bidahaki hafta arti cikmak istemiyorum artik
az yiyorumm

doyuyoruuummmm

kendimi kontrol ediyorum

zayifliyoruuumm

mutluyuuuuuuuuummm

bilgisayarda duruyor yapistirdim hep bakiyorum ballim kaymagim

ekliyebilirsin canim hemde güzel olur

burdamiydin eskiden canim simdi kac kilosun

dikkat etcem ballim bidahaki hafta arti cikmak istemiyorum artik

bilgisayarda duruyor yapistirdim hep bakiyorum ballim kaymagim

istersen oluyor canim bak
hadi cok umutluyum ben senden
eminim sende elinden geleni yapicaksin :13:
bak suzim oku ve tekrar et gercekden faydasi oluyor

menün harika canım..off o su meselesine hiç gelmeyelim su içmek benim aklıma bile gelmiyor niye böyleyim ben yaa..
az yiyorumm

doyuyoruuummmm

kendimi kontrol ediyorum

zayifliyoruuumm

mutluyuuuuuuuuummm

coştun bugün kız..Allah dewamını getirsin..

istersen oluyor canim bak
hadi cok umutluyum ben senden
eminim sende elinden geleni yapicaksin :13:
bak suzim oku ve tekrar et gercekden faydasi oluyor
sagol ballim

menün harika canım..off o su meselesine hiç gelmeyelim su içmek benim aklıma bile gelmiyor niye böyleyim ben yaa..

coştun bugün kız..Allah dewamını getirsin..
sende güzel verdin canim hedefe varana kadar kacma bidaha gözüm sende
donumun dügmesini acmadaaan siyiri verdiiimmm

hahaha alemsin bende istiyommm

Ama yine iyi kilo veriyorsun su içmemene rağmen bebeğim nazar değmesin bi de içsen kim bilir kaç kilo vercen

Ayrıca cildine, böbreklerine , herşeye iyi geliyor ya içmek lazım , su çok önemli

sagol ballim

sende güzel verdin canim hedefe varana kadar kacma bidaha gözüm sende

hahaha alemsin bende istiyommm
insallah suzimm insallah

bacim cok canin cektiyse icinde kalmasin biyerlerin siser sonra haftaya artida olursun
lastikli don giyinde siyiri ver

Bende istiyorum, sanki olmayacakmış gibi geliyo bazen ama yine de pes etmicem

olucak canim insallahh olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…