70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiim
güya bugün kendime don almaya gidecektim :26:
ama bu halsizlik öldürüyo beniiiii
kendime söz vermistim 6 yi görürsem don alicaktim ama gidemedim :26:
özür dilerim kendim

yürü gidiyoz don almaya..du ben seni döweyim bidaha kendine werdiğin sözü tut..

Valla önceden kullanıyordum da bu bahar çok sarsmadı beni die kullanmadım kullansam adetim şaşıyor yan etkisi çok kullansam kullanmasam alerji oluyom of zor

ben geldiim
güya bugün kendime don almaya gidecektim :26:
ama bu halsizlik öldürüyo beniiiii
kendime söz vermistim 6 yi görürsem don alicaktim ama gidemedim :26:
özür dilerim kendim

Aynen bende öleyim yataktan kafam kalkmıyor telden giriyom nolcak bu halimiz 2 sarhoş kolkola girelim yarın pazar var burda gidip beraber alırız

Valla önceden kullanıyordum da bu bahar çok sarsmadı beni die kullanmadım kullansam adetim şaşıyor yan etkisi çok kullansam kullanmasam alerji oluyom of zor

Aynen bende öleyim yataktan kafam kalkmıyor telden giriyom nolcak bu halimiz 2 sarhoş kolkola girelim yarın pazar var burda gidip beraber alırız

bende kullanmasam öksürükden boguluyorum :26:
kullanincada sersem gibi oluyorum :26:
kullaniyorum mecburen
pazarmiii

Veee bugünkü menüm

sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir 1 dilim salam 2 fincan çay
ara
türk kahvesi ve yarım peynirli kiş(tart gibi yapmışlar incecik milföy hamuru küçük tart kalıbında içi peynir dolu)
öğle
yarım lahmacun 1 büyük bardak ayran
ara
bu 9lu çay mı ne varmış ya ablam almış ondan içiyom iki gündür :)
akşam
salata yarım dilim ekmek
ara
elma olabilir ya da çay ve 2 tane form püsküt sadece çay da içebilirim açlık durumuma göre bakcam artık :)

Çok sanki yav kahvaltıda katkılı şey yeme yeşillikteyok hiç

canim kahvaltina biraz yesillik elesen iyi olur dometes salatalik felande iyi olur
öglende salata ekliyebilirdin daha doyurucu olurdu sanki

Bak o linke tıklıyon üstteki kutucuklarda bebek resimleri var oraya girip ilk albüme giriyom bilmemne bebekleri die orda kaşıkla mama yiyen bi yakışıklı var o
canim linkde sadece face sayfasi aciliyor bende

Son düzenleme:
canim kahvaltina biraz yesillik elesen iyi olur dometes salatalik felande iyi olur

daha tam çıkmadığı için almıyoruz pek domates falan bembeyaz hala yaz domatesi başlamadı yoksa yazın hiç eksik etmem salatayı zaten marul roka dereotu yaptım sadece ordan alcam artık :)
salamı da almışlar bozulcak diye yedik :) normalde pek yemem nadirdir

canim linkde sadece face sayfasi aciliyor bende

Tamam işte o markanın face sayfasına koymuş bulamadıysan markanın adını yaz face sayfasına gir çıkar anam bende çok biliyormuş gibi konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…