Of acıkmaya başladım ya akşam olsun bir an önce çıkış yapıp, salat yicem bi yerde hemen :26:
valla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:
yalan söyleyen insandan nefret ediyorum burnumun tipimdeki bile bile bana yalan söylüyor
ya kac kere yakaladim halen yalan halen yalanben zaten böyle salak olmasaydim bunlarin hc biri basima gelmesdin
hayatimin esekligini ettim ve halen cekiyorum adam olur diye bekle sen daha cok beklersin
sekerler canlar cıgerler cıtır htunlar gunaydın
ben karar verdım dugune kadar cok dıkkat etcem
valla kılo almıs hıssedıyorum kendımı
bıde gelınlk olmassa dıye korkuyorum
bıraaz sonra sıze planladıgım menumude yazcam bırazcık sporda yapmaya calıscam
3 kılocuk gıtse ya dugune kadar
ben daha 2 gundur aranızdayım bana hoşgeldın dememişondan dedım ben onu
izmirde malesef iş imkanı çok az.mesleğin neydi canım?he ben kesin inandımzaten bidaha benimle alakalı kehanetlerde bulunmasın ters tepiyoişallah bulurumya arıyorumama ne biçim yer bulamıyorsun.kendi mesleğimide yapamıyorum.hergün fabrikaya çiğliye gitmem lazım çiğli nerde benim ev nerde zaten serviste pek yok bu tarafa bilmiyom nolcak böle hastaneye falan gireyim dedim doktor asistanlığı temiz iş hem yakın olur eve onuda illa tanıdığın olcak.of bilmiom nolcak böle
dün eltimden çok bahsetttim rüyamda gördüm akşam kabus gibi.hamile kalmak için doktora gidiyormuş.bende kıskandım.normalde kıskanmam ama kıskanmışım akşam.kocacıma diom hadi bizdemi yapsak çocuk bak o yapıyo.aramızda rekabet var ilk torunu kim yapacak.o pek çocuk istemiyor aslında 5 yıl olmuş evleneli.e bende askerlik var yapamam die kafası rahat.şu askerlik bitsin acep hangimiz yapacak merakla bekliyorum.
vala ben kuaförümden memnunum fahrettin altay-üçkuyular da benimki cem hesetoğulları
izmirde malesef iş imkanı çok az.mesleğin neydi canım?
gaza gelme daha yeni evlenmişsinhayırlısıyla gitsin gelsin kocan sonra yaparsın benim eltim düğünümde 8 aylık hamileydi o haliyle beyaz abiye giymişti ssonradan bak şimdi nerden geldiyse aklıma:44:
ana yakınmı bana acaba bende çamlıkulede oturuyom.burdada bi üç kuyular var ama acaba aynısımı.güzel kesim yapıyormu.birde ne kadara yapıyor.ben tekirdağdaki kuaförüme giderdim.en iyi kuaförlerinden biridir.25 lira öderimfön falan fistan hepsi içinde buranın usulü nedir merakettim.uzaylı gibi konuşuyom sanki
yok canım yapmayı düşünmüyorumzaten önümüzde bu askerlik olayı var.olmasaydıda zaten bir süre yine yapmazdım.kıskanç onlar ondan beyaz giymiştir.şu eltiler yokmutekstil mezunuyum ben boya baskı labratuar falan.ama bulamıyorum bir türlü işte.ondan geçtimnormal işte olsa yapacam yeterki evde pineklemeyim
o kadar çabuk uzuyan saçım yok deneyecek kadar sık saçkestiren biride değilim ki he bucada oturuyomyok sen buca da oturuyon sanırım orası değil balçova tarafı diyim o zaman bilirsin belki uzak biraz sana
10 lira kesim fön de 10 sanırım tam bilmiyorum pek kullanmıyorum kuaförü2-3 ayda bir saç kestirmeye gidiyorum o da fön çektirmiyorum zaten şekil verdimi yetiyo senin oturduğun yerleri de hiç bilmiyorum ki karambole gircen bi kuaföre artık yaptırcan deneye deneye bulcan sana uygun olanı :)
aslında organize deki fabrikalrın çoğunun servisi falan var uzak diyosun ama bi bak olmazsa memnun kalmazsan çıkma şansın olur askerlik başlayınca daha zor olur evde yalnız en azından vakit geçer bence bi şansını dene derim uzak falan ama imkanları iyi oluyo
o kadar çabuk uzuyan saçım yok deneyecek kadar sık saçkestiren biride değilim ki he bucada oturuyom
ya uzak olması önemli değil servis olsun yeterde çoğunun buraya servisi yok işte problem o hadi gündüz halletcem sabah erken yada geçnası gelip gitcem.konfeksiyonların buraya servisi çok oda malesef anladığım şey değil çoğu insan konfeksiyonla karıştırıyo tekstil diyince.kpss girdim.karanbole girdim düğünden 2 hafta sonra falan oldu sınavı ala ala 65 almışım
yok canım yapmayı düşünmüyorumzaten önümüzde bu askerlik olayı var.olmasaydıda zaten bir süre yine yapmazdım.kıskanç onlar ondan beyaz giymiştir.şu eltiler yokmutekstil mezunuyum ben boya baskı labratuar falan.ama bulamıyorum bir türlü işte.ondan geçtimnormal işte olsa yapacam yeterki evde pineklemeyim
bende kaç yıl avmdemağazada çalıştım evet saatleriuygun değil ama eşimde buna benzer işte çalışıyo çalışma saatleri hemen hemen aynı pek sorun olmazhmmm o zaman kpss devam yapcak bişi yok :) vala keşke tavsiye edilcek bi işte çalışıyo olsam ama şartlar evli biri için hiç uygun değil bence saat açısından bende evlenince bırakmayı düşünüyorum markette çalışıyorum
bende şu an evde pineklemek için can atıyorum7.yılım aynı iş yerinde sıkıldım sanırım inşallah kısa zamanda iş bulursun canım
bacim ya haftanin 6 günp calisiyosun cocukda vardi dimi nasil cikiyorsun isin icinden :26:Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken
canim kahvalti seninde dedigin gib kacmis :26:menu
sabah
2 dılım kepek ekmegı
5 zeytın 2 kk peynır
1 tatlı kasıgı recel
helva ne kadar yedım hatırlamıyorum
4 tane patates kızartması
salatalık cay ( sbah fazla kacırdım farkındayım )
oglen
1 tabak mercımek yada kabak yemegı
yogurt
yaarım dılım ekmek
aara
1 portakal
aksam
corba az
yrım taabak yemek
yogurt yarım dılım ekmek
su
2 lıtre
nasıl:18:
http://www................/ulker-special-k-kraker.html al ban canım bunlar işte öle diyet bisküvileri gibi kötü değil tadı migrostan buldum bende yeni çıkmış galba
yok bacım ben 8. aya giriyom uyku sorunundan vaz geçiremedim adamı sinirlenmmesakin ol
benimmobilyalar öle istediğimgibi gelmedi pazartesi alıcaklar mışartık sanırım bütün yakaodasını iş çıkcak gene bana
kız ekmek yemedim diyorum iyi okugerçi yemedimde noldu bu sabah bi tartıldım 4.800 olmuş 500 gram bi gecede yemediğim nerden aldı aacaba.kesin ödem tutuyom ben dün yediklerimle en azından yerimde saymamlazımdıamayok benim vucudum +500 übiyerlerinden yaratmış dahada morelim bozuk bugun herşeyi yiyesim var
haftasonu buranın sessziliği öldürüyo beni bağırınca yankılanıyo her yer
suzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii,zi zi zi zi zizi zi zi zi
gurrbetttttttttttttttttttttttt et et et et et et et
balkaymakkkkkkkkkkkkkk ak ak ak ak ak ak ak
bak sesim geri dönüyo son heceler
ay bugün benim yüzüm gözümde şiş.dün tuzda yemedim noldu böle bilmem.hastalığımada daha 10 gün var :44::44:
2 gündür her yerim dökülüyor.bu sabah gözlerim açıyor.çenemin altındaki lenf bezlerim şişmiş.dışardan dokununca bile hissediyorum.nefret ediyorumşu alerjiden kafam kalkmıyor hep yatasım var
dün akşam döner yedim.bugünde bişey yiyesim yok ama sabah kalkar kalkmaz cornetto yedim..we az önce 1 tane daha..:18::18::18::18:bana bişey oluyor ne zaman 63lere insem kendimi salıweriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?