70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Of acıkmaya başladım ya akşam olsun bir an önce çıkış yapıp, salat yicem bi yerde hemen :26:

kaçta çıkcan yarım değilmi bugün tabi bi de ne iş yapıyosun :) keşke alsaydın kraker falan tost yaptırabilceğin biyerdemi yok yarım yerdin en azından tutar biraz

valla benim öküze okadar sinirliyim ki ama yemem insallah heleki onun yüzünden yemiycem tamam düsünüyordum koca pideyi birseylere banip yemegi ama senin yazindan sonra vazgectim :105:

tam zamanında yazmışım demek
sevindim bebeğim aman dikkat et birilerine kızıp yiyoruz sonra olan bize oluyor

yine mi yalan söyledi suzim noldu o gıcık olduğun arkadaşıyla mı buluştu yoksa??

şu senin yazdıklarını okurken hep sallanıyorum avatarına uyup
düğün zayıflamak için güzel bi yöntem tatlım değerlendirmelisin
bak bana nişan olcak diye zayıfladım da sonra ortada kaldım
zayıflamış oldum anca

ben daha 2 gundur aranızdayım bana hoşgeldın dememiş ondan dedım ben onu

yeni katılanlar bildirim yapsın diye yazmıştım ya canım
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde.. bildirim yaptın mı bilmiyorum ama ben görmedim bütün sayfaları dolaştım.
o yüzden adın yok bu şekilde bildirim yapmadan bi dahaki hafta listede olamıyorsun

saatlerce uyudum kızlar çok sersemim
gideyim de bi duş alıp kendime geleyim saç baş dağınık şebelek gibi geziyorum ortada
öpüldünüz şekerler

izmirde malesef iş imkanı çok az.mesleğin neydi canım?

gaza gelme daha yeni evlenmişsin hayırlısıyla gitsin gelsin kocan sonra yaparsın benim eltim düğünümde 8 aylık hamileydi o haliyle beyaz abiye giymişti ssonradan bak şimdi nerden geldiyse aklıma:44:

vala ben kuaförümden memnunum fahrettin altay-üçkuyular da benimki cem hesetoğulları

ana yakınmı bana acaba bende çamlıkulede oturuyom.burdada bi üç kuyular var ama acaba aynısımı.güzel kesim yapıyormu.birde ne kadara yapıyor.ben tekirdağdaki kuaförüme giderdim.en iyi kuaförlerinden biridir.25 lira öderimfön falan fistan hepsi içinde buranın usulü nedir merakettim.uzaylı gibi konuşuyom sanki

yok canım yapmayı düşünmüyorumzaten önümüzde bu askerlik olayı var.olmasaydıda zaten bir süre yine yapmazdım.kıskanç onlar ondan beyaz giymiştir.şu eltiler yokmu tekstil mezunuyum ben boya baskı labratuar falan.ama bulamıyorum bir türlü işte.ondan geçtimnormal işte olsa yapacam yeterki evde pineklemeyim

yok sen buca da oturuyon sanırım orası değil balçova tarafı diyim o zaman bilirsin belki uzak biraz sana
10 lira kesim fön de 10 sanırım tam bilmiyorum pek kullanmıyorum kuaförü 2-3 ayda bir saç kestirmeye gidiyorum o da fön çektirmiyorum zaten şekil verdimi yetiyo senin oturduğun yerleri de hiç bilmiyorum ki karambole gircen bi kuaföre artık yaptırcan deneye deneye bulcan sana uygun olanı :)

aslında organize deki fabrikalrın çoğunun servisi falan var uzak diyosun ama bi bak olmazsa memnun kalmazsan çıkma şansın olur askerlik başlayınca daha zor olur evde yalnız en azından vakit geçer bence bi şansını dene derim uzak falan ama imkanları iyi oluyo

o kadar çabuk uzuyan saçım yok deneyecek kadar sık saçkestiren biride değilim ki he bucada oturuyom

ya uzak olması önemli değil servis olsun yeterde çoğunun buraya servisi yok işte problem o hadi gündüz halletcem sabah erken yada geçnası gelip gitcem.konfeksiyonların buraya servisi çok oda malesef anladığım şey değil çoğu insan konfeksiyonla karıştırıyo tekstil diyince.kpss girdim.karanbole girdim düğünden 2 hafta sonra falan oldu sınavı ala ala 65 almışım

hmmm o zaman kpss devam yapcak bişi yok :) vala keşke tavsiye edilcek bi işte çalışıyo olsam ama şartlar evli biri için hiç uygun değil bence saat açısından bende evlenince bırakmayı düşünüyorum markette çalışıyorum

bende şu an evde pineklemek için can atıyorum7.yılım aynı iş yerinde sıkıldım sanırıminşallah kısa zamanda iş bulursun canım

bende kaç yıl avmdemağazada çalıştım evet saatleriuygun değil ama eşimde buna benzer işte çalışıyo çalışma saatleri hemen hemen aynı pek sorun olmaz
bende şu an evde pineklemek için can atıyorum7.yılım aynı iş yerinde sıkıldım sanırıminşallah kısa zamanda iş bulursun canım

anam herkesin derdi ayrı.çalışırken bendeöle derdim.burda yakınım olsa evde oturmaktan bende şikayet etmezdim ama sıkıldım

2 gündür her yerim dökülüyor.bu sabah gözlerim açıyor.çenemin altındaki lenf bezlerim şişmiş.dışardan dokununca bile hissediyorum.nefret ediyorumşu alerjiden kafam kalkmıyor hep yatasım var

Günaydn kızlar,
Cumartesi mesaisi olanlar gelsin, ben burdayım
Hafta sonu diye çok kaçırmayın bakın bunun bir de cuması var ona göre yiyin, liste aklınıza gelsin kaçamak yaparken
bacim ya haftanin 6 günp calisiyosun cocukda vardi dimi nasil cikiyorsun isin icinden :26:

canim kahvalti seninde dedigin gib kacmis :26:
birde aksam ekmek yemesen dahami iyi olur

senden bulasti
canim ödem se gecer üzülmeee

ay bugün benim yüzüm gözümde şiş.dün tuzda yemedim noldu böle bilmem.hastalığımada daha 10 gün var :44::44:

2 gündür her yerim dökülüyor.bu sabah gözlerim açıyor.çenemin altındaki lenf bezlerim şişmiş.dışardan dokununca bile hissediyorum.nefret ediyorumşu alerjiden kafam kalkmıyor hep yatasım var

alerji ilaci kullaniyormusun o da yapabilir sislik :26:
sorma sorma inan bazen evin icinde yan yan yürüyorum sersem gibiyim
rüya aleminde geziyorum sanki hic kendimde degilim

dün akşam döner yedim.bugünde bişey yiyesim yok ama sabah kalkar kalkmaz cornetto yedim..we az önce 1 tane daha..:18::18::18::18:bana bişey oluyor ne zaman 63lere insem kendimi salıweriyorum..

ben geldiim
güya bugün kendime don almaya gidecektim :26:
ama bu halsizlik öldürüyo beniiiii
kendime söz vermistim 6 yi görürsem don alicaktim ama gidemedim :26:
özür dilerim kendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…