70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaç kilosun şu an hasret :26:
Menüyü beğendim ben kahvaltıda fazlalıklar var, sen biliyorsun zaten neler onlar

ay benim 4.5 ay var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım nolcak nasıl olcak of :) sen izmirde misin

yok mu cıs olmayan bişey yaw hafif bişeyler aaa aaaaaaa aç kalma çok fena olursun sonra

yok tatlım , akşam arkadaşla dışarı çıkcaz salata yerim artık , burger falan dolu her taraf, şu an acıkmadım bile ama umarım böyle gider

yok tatlım , akşam arkadaşla dışarı çıkcaz salata yerim artık , burger falan dolu her taraf, şu an acıkmadım bile ama umarım böyle gider

böyle durumlar için her zaman çantada kraker falan taşımak lazım aslında

Sen bi kere en büyük hatayı tartılmakla yapmışsın, cumadan cumaya tartılın yoksa arada kendinizi +1000 olarak biile görebilirsiniz
geçen hafta 200 garamcık verince dün hırs yaptım bu sabah tartıldım ama gözlerime inanamadımderler ya işte benim öle oldu
ay benim 4.5 ay var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım nolcak nasıl olcak of :) sen izmirde misin

ne bilimbacım ben heycanlanmamıştım evden çıkarkende duygulanıp ağlamadım benim duygularımda bir karmaşa var heral yada ben çok duygusuzum,yada önceki hayat varsa heralde 7 kocalı hürmüz falandım.insan evleniyom die heycanlanmazmıinsan o koşuşturma içinde anlamıyıor keşke burasıda böle olmasayydı diyorsun şimdi olsa tekrardan düğünüm evelallah daha güzel yaparım.gerçi buda istediğim gibi oldu izmirde kır düğünü yaptık kaynaklarda.tek hayalim çocukluktan beri ya deniz kenarında düğün ya bahçedeydi.biz köyde öle alıştık.allah gönlüme göre verdi sanada en güzelini nasip etsin.

en azından dışarda yiyebileceğin çok alternatif var normaldede ben et yemiyorum pastaneden başka şansım yok yani

Şöyle 10. Sene de falan düğün yaparsın bi daha nikah tazelerler ya sende düğün tazele :) vala bende de herkes yaparız hallederiz çok var çok var diyo ondan stres oluyorum bende belirsizlikleri sevmiyorum karar verilsin aklımazda kalmasın istiyorum bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz

merak etme düğün zmanı herşey kendiliğinden çözülüyor.kendini rahat bırakırsan düğününden daha çok zevk alırsın.eşimseneye askere gitsin gelsin sağsağlim bir gece gelinlik giyip yakın arkadaşlarla eğlenceye gidecem nası olsa koskoca şehir nerden bilecekler 2.ci düğün yaptığımızı :)

evet iş bulursan yemekten sonra yorgunluktan kanepede beraber uyuya kalırsınız böylece sende sinirlenmemiş olursun bizim öyle oluyo bazen
banada öle dedin dün daha 24 saat geçmeden +500 aldım bişey yemeden inanmıyom ben sana
noranıın maşallah dediği 7 gün yaşıyo bacım inanma sen ona
olmalı mı olmamalı mı olmalı olma olmmalı olmalı tabi ya yoksa koca hafta boşuna kasmış oluyoruz tatlım

he ben kesin inandımzaten bidaha benimle alakalı kehanetlerde bulunmasın ters tepiyo işallah bulurumya arıyorumama ne biçim yer bulamıyorsun.kendi mesleğimide yapamıyorum.hergün fabrikaya çiğliye gitmem lazım çiğli nerde benim ev nerde zaten serviste pek yok bu tarafa bilmiyom nolcak bölehastaneye falan gireyim dedim doktor asistanlığı temiz iş hem yakın olur eve onuda illa tanıdığın olcak.of bilmiom nolcak böle

evet mantıklı aslında kim bilcek güzel olur :)

dün eltimden çok bahsetttim rüyamda gördüm akşam kabus gibi.hamile kalmak için doktora gidiyormuş.bende kıskandım.normalde kıskanmam ama kıskanmışım akşam.kocacıma diom hadi bizdemi yapsak çocuk bak o yapıyo.aramızda rekabet var ilk torunu kim yapacak.o pek çocuk istemiyor aslında 5 yıl olmuş evleneli.e bende askerlik var yapamam die kafası rahat.şu askerlik bitsin acep hangimiz yapacak merakla bekliyorum.

ay bugün benim yüzüm gözümde şiş.dün tuzda yemedim noldu böle bilmem.hastalığımada daha 10 gün var :44::44:

Allahııımmmm nasıl bir sıcak bu izmir temmuzz gibi bugünn

evet öle denize gidesim var bugun ama malesef eve tıkıldım.sanada sorayım aklıma gelmişken.bir türlü kuaför bulup kestiremedimğim saçım var destan oldu.senin gittiğin güzel saçkesen bir yer var mı bildiğin

vala ben kuaförümden memnunum fahrettin altay-üçkuyular da benimki cem hesetoğulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…