ay ben bugün aç kaldım resmen , mamamı evde unuttum cıss yiyeceğime aç kalırım daha iyi
sekerler canlar cıgerler cıtır htunlar gunaydın
ben karar verdım dugune kadar cok dıkkat etcem
valla kılo almıs hıssedıyorum kendımı
bıde gelınlk olmassa dıye korkuyorum
bıraaz sonra sıze planladıgım menumude yazcam bırazcık sporda yapmaya calıscam
3 kılocuk gıtse ya dugune kadar
banada öle dedin dün daha 24 saat geçmeden +500 aldım bişey yemeden inanmıyom ben sana
hıhhh anladım ben :99::99::99:çok panik yapma böle daha çok şişersin ben hiç heycanlanmamıştım tekirdağdada düğün olmuştu.ne zmna izmirdeki düğünde sahneye çıktık o giriş müziği ve atmosferle çok heycanlanmıştım ay keşke evlensem yine
yok mu cıs olmayan bişey yaw hafif bişeyler aaa aaaaaaa aç kalma çok fena olursun sonra
yok tatlım , akşam arkadaşla dışarı çıkcaz salata yerim artık , burger falan dolu her taraf, şu an acıkmadım bile ama umarım böyle gider
geçen hafta 200 garamcık verince dün hırs yaptım bu sabah tartıldım ama gözlerime inanamadımderler ya işte benim öle olduSen bi kere en büyük hatayı tartılmakla yapmışsın, cumadan cumaya tartılın yoksa arada kendinizi +1000 olarak biile görebilirsiniz
ay benim 4.5 ay var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım nolcak nasıl olcak of :) sen izmirde misin
yok tatlım , akşam arkadaşla dışarı çıkcaz salata yerim artık , burger falan dolu her taraf, şu an acıkmadım bile ama umarım böyle gider
Şöyle 10. Sene de falan düğün yaparsın bi daha nikah tazelerler ya sende düğün tazele :) vala bende de herkes yaparız hallederiz çok var çok var diyo ondan stres oluyorum bende belirsizlikleri sevmiyorum karar verilsin aklımazda kalmasın istiyorum bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz
evet iş bulursan yemekten sonra yorgunluktan kanepede beraber uyuya kalırsınız böylece sende sinirlenmemiş olursun bizim öyle oluyo bazenhe öle oldu valla galba demek istiyorumama bu uyku problemi evlendiğimiz günden beri var
anam buda oycukesildi baaşımıza dur bakcam şimdik
ay ay keşke dökeydim o zman her gece dökmem gerek ama.ben zzaten bütün gün yanlız evde onu bekliyorumkimsemyok muhabbet etcek ev bomboş o gelince ortak bişey yapacaz uyuyor.dayanamıyorum.odakendince haklı bende haklıyım.Acil iş bulmam lazım
ben düğüne yakın 2 kilo almıştım.allahtan gelinliğin arkası ipliydi
noranıın maşallah dediği 7 gün yaşıyo bacım inanma sen onabanada öle dedin dün daha 24 saat geçmeden +500 aldım bişey yemeden inanmıyom ben sana
olmalı mı olmamalı mı olmalı olma olmmalı olmalı tabi ya yoksa koca hafta boşuna kasmış oluyoruz tatlım
evet iş bulursan yemekten sonra yorgunluktan kanepede beraber uyuya kalırsınız böylece sende sinirlenmemiş olursun bizim öyle oluyo bazen
noranıın maşallah dediği 7 gün yaşıyo bacım inanma sen ona
olmalı mı olmamalı mı olmalı olma olmmalı olmalı tabi ya yoksa koca hafta boşuna kasmış oluyoruz tatlım
merak etme düğün zmanı herşey kendiliğinden çözülüyor.kendini rahat bırakırsan düğününden daha çok zevk alırsın.eşimseneye askere gitsin gelsin sağsağlim bir gece gelinlik giyip yakın arkadaşlarla eğlenceye gidecem nası olsa koskoca şehir nerden bilecekler 2.ci düğün yaptığımızı :)
Allahııımmmm nasıl bir sıcak bu izmir temmuzz gibi bugünn
evet öle denize gidesim var bugun ama malesef eve tıkıldım.sanada sorayım aklıma gelmişken.bir türlü kuaför bulup kestiremedimğim saçım var destan oldu.senin gittiğin güzel saçkesen bir yer var mı bildiğin
böyle durumlar için her zaman çantada kraker falan taşımak lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?