naptın sen ya
daha yicenmi yolliyımmi pasta
doymuşsundur artık bu hafta gel daha yeme
ballı kesin seni yolcak
nie bukadar tatlı çekti canın acep?
yol yakınken dön hatta
gel buraya suçlu
cıss onlar cıss cıss
canım çektiğinden deil ayıp olmasın die yedim:26::26:
ababa(ay kac ba yardi :44: bir tane daha vardi dur) ba
nasil oldun canim
Herkeslere gunaydin selamlar
Kac gundur giremedim ufaklik hasta sebepsiz bı atesimiz var 3 gundur tum tahlilleri yapıldı ama bisey bulunmadı ve halen atesimiz yükseklerden devam ediyorgece gunduz uyumuyoruz..
Umarım herkesler bu hafta istediği kilolara gelir...gecmisi okuyayım..
Uuuuuuuvvvvv oğluş gibi bir nidayla sesleneyim bebişimmmm
biz varız burda kuzucum aslanlar gibi
çok yidim betülüm kesin çok artıdayım
bugünden itibaren bıraktım yemeyi
günaydın kızlarrr
alıntılarınızı okudum ama yazamadım
bugün çok fazla duygusalım
ağlamaklı nedensiz
dokunsanız böğüre böğüre ağlıycam
pefff yazarkende ağlıyorum
gunaydın kızlar bugun cok ısım var
utu camlar yerler toz felan ıste
kalkcam hemen cabuk bıtırmem gerek
6 da yıne gelınlık rovasına gıdıcem
gelınlık dun bıraz bol geldı
gelınlıkcıde kı bayanda zayıflamıssın dıyo
bugun onu daraltcaktı
ama ben tam tersı 3 kılo almısım
bugun tartıldım 68.1
napcam boyle bılmıyorum
ama hıııc dıyet adına bısı yapmadım
yesılcayın tadını unuttum
oyle ıste...
Bende totomu kaşıyayım 3 gündür diyetten çıkmadım.
Markete girip anneme babama dondurma aldım kendime tadımda aldım bilen bilir fıstıklı, üzümlü bişi..
Onu bile yemedım sonradan..
Akşamları yürüyüşe başladım.
Düzgün besleniyorum.. Şimdiden sonuçlarını almaya başladım
Ayda 4 kilo hedef bakalımm neler olacak
bende canın çekti sandım bende haftada bir gün komşularla yemek zorunda kalıyorum.
ama diyetisyenm kızdi kacamak vermedibana
varsa 2yemek kaşığı kısır yicekmişim.bir dilimde börek bukadar
bunları yersem sadece bir sürü de laf yerim milletten
bakalım yarın nolcak
ay girse benimki 10kilo versin yeter gene göbekl, olsun ben kapı gibi adam seviyomele gelcek accıkayy benmde ağrıyodu bide ne kadar su içtiğimden haberim yok.
çok su içtim heralde diyip su içmemeye başlamıştım
keşke kocalarda diyete girse
ok canm
kız sen nası mağazada çalışıyon insanın başını kaşıcak vakti olmuyo.bugun bende gittim görüşmeye olursa gircem hiç istemiyroum aslındasaol tatlım
doğum günüm için 3 pasta kesildi bende 3 dilim yedim
arkadaşlar süpriz yaptı bi akşam önce kestaneli pasta kestim yanında börek kurabiyede vardı yedimyapmışlar o kadar
dün iş yerimde krokanlı muzlu pasta kestim yedim
akşam kociş süpriz yaptı çikolatalı pasta kestim yedim
e yemesen ayıp olur yesen bi türlü 3 dilim yedimsabhları öğlenler iyi beni bu akşamlar mahvetti umarım +2 veya +3 çıkmam bu hafta:26:
kız parmağımda yüzük var körmü.hatta eşim düğünde kuaförükendi ayarladı memnun kalmadım falan düzenli bi kuaförüm olsun istiyorum beyenirsem dedim acep onu yanlış mı anladı.of of bilmiyorum.gerizekalı ya her müşteriye böle telini yazıp veriosasana özendim gittim bende aldim kusjeliballi deterjan dedi ama korktum aslinda ne gerek var bilmiyorum sen deyince aldim iste
bi keresinde de bana biri takildi lütfen ben evliyim ve 3 cocugum var dedimbi keresinde de zenci takildi ama cocuk daha kücük dedim kac yasindasin 18 dedi bak dedim telefonumu gösterdim bu benim oglum bende 35 yasindayim dedi utandi sende öyle yap bacim telefon gelmis gibi yap 3-5 cocuk salla gitsin
:18::18::18:
ispanak ye
ben cikiyorum kizlar konusmayin konusmayincan sIkIntIsIndan bütün gazeteleri okudum sonra benim cikcam zaman geliyonuz tüstüm bende
hadi öptüm bugün fazla kacirmayin
nolcak dobiç olup çıkcanbende canın çekti sandım bende haftada bir gün komşularla yemek zorunda kalıyorum.
ama diyetisyenm kızdi kacamak vermedibana
varsa 2yemek kaşığı kısır yicekmişim.bir dilimde börek bukadar
bunları yersem sadece bir sürü de laf yerim milletten
bakalım yarın nolcak
kız ne gerek var olarmı temizolacak gül kokacak benim içime başka türlü sinmiyorsana özendim gittim bende aldim kusjeliballi deterjan dedi ama korktum aslinda ne gerek var bilmiyorum sen deyince aldim iste
bi keresinde de bana biri takildi lütfen ben evliyim ve 3 cocugum var dedimbi keresinde de zenci takildi ama cocuk daha kücük dedim kac yasindasin 18 dedi bak dedim telefonumu gösterdim bu benim oglum bende 35 yasindayim dedi utandi sende öyle yap bacim telefon gelmis gibi yap 3-5 cocuk salla gitsin
:18::18::18:
ispanak ye
ben cikiyorum kizlar konusmayin konusmayincan sIkIntIsIndan bütün gazeteleri okudum sonra benim cikcam zaman geliyonuz tüstüm bende
hadi öptüm bugün fazla kacirmayin
Sporla felan olmuyor .. ilaç bulmamız lazım..
Handeeee nereye gittin görüşmeye
spanzio die bi yer çankayaya indim. bi sürü turist gördüm.çok komik geldiler.
aaa iyidir spazio kaliteli yer ben çok beğeniyorum kıyafetlerini söz elbisemi almıştım ordan inş olur
işallah aman iyiliği önemli değil evde oturmak istemiyorum sıkıldım çok ama bugunde gözüm korktu hem mağazacılık hem iş nası olcak bvilmiyorum
ya ama yoğun olmuyo pek onlar kaliteli ürün yüksek fiyat :) bizim evin orda var pek yoğun olmuyo gördüğüm kadarıyla çok yoğun olcağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?