bende duş jeli demek istedin sansım öncebugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
10 tanemi nettin kız senvalla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
deyinde deyin ezin beni ezik hissedeyim kendimi
bugun yemekhanede mantı varmış, bı an tadını unutmuşum... tabı kı dıger yemekhaneye gıttım ve yogurtlu ıspanak yedım
banada pizza yeditirecen seni gidi senibugun yemekhanede mantı varmış, bı an tadını unutmuşum... tabı kı dıger yemekhaneye gıttım ve yogurtlu ıspanak yedım
hayırdır cam havalardanmı.(bende ne olsa havaları suçluyorum .artık yeni bişi bulmam lazm yaz geldi.)Günaydın kızlaaar, moralim çok bozuk yaa
Sebebini sormayın inanın bilmiyorum
geçmiş olsun canm geçer inşallahHerkeslere gunaydin selamlar
Kac gundur giremedim ufaklik hasta sebepsiz bı atesimiz var 3 gundur tum tahlilleri yapıldı ama bisey bulunmadı ve halen atesimiz yükseklerden devam ediyorgece gunduz uyumuyoruz..
Umarım herkesler bu hafta istediği kilolara gelir...gecmisi okuyayım..
bugün sağlıklı yemeğe başladım ev yoğurdu bilene yaptım.ve tuttu çok şükürGünaydın cancağızlarımmmmm
geçmişi yarıda bıraktım
çok yidim 4-5 gün ipin ucu kaçtı acayip artılardayım
sanırım bu hafta listenin altını ben çekerim:2:
bu aralar yaz geldi diyemi evde sağlıklı yemek yapasın gelmiyor
bir üşengeçlik bir gevşeklik hiç sormayın
bakalım bugün markete çıkacam düzenli beslenmem gerekiyor
hazirana kadar 60'a yerleşsem bari ramazan gelmeden
ramazanda çok kilo alıyorum
ballııııııı seni gördümmmmm ebeeeeeeeeeeeeee
Günaydın yavru
Ay ben çok dikkat ediyorum ama bi depresyon hali aldı başını gidiyor
Dün annem makarna yapmış masada pasta sarma falan vardı, direk odama kaçtım yemedim, hafifliyorum gibi sanki , ay ama çok mutsuzum yaa şöyle 1-2 ay geçseydi bir an önce
Ramazana kadar bence de çok sıkmalıyız kendimizi
ben şişko değilim ben şişko değilimGeçmiş olsun canım, bugün senin cozutma günün olmuş, ama bugünde kalsın lütfen, biran önce toparlan ve normale dön, yoksa şişko olmak hoşuna mı gidiyor. 2 ay sabretsen 8 kg. yaklaşık gider, sabırlı olmak çok önemli, haftada 1 gün serbest ye, diğer günler bu kadar abartmazsın o zaman canım.
Ödem falandır canım o, sıkma canını, dikkat edersen haftaya hepsi gider.
Selam canım, aferin sana, aynen devam, hadi bakalım inşallah verirsin.
bu yıl yaz birden geldi sankiSelam millet,
Giremedim bir sabahtan girdim çıkmak zorunda kaldım herkes iyidir umarım. Bizim burada da sıcaklar feci başladı, işyerinde klimaları açtık, evde de yorgandan direk pikeye geçtik, Allah sokakta sıcakta çalışanlara yardımcı olsun. Kendinize iyi bakın anacım.Fırsat bulursam uğrarım yine.
evde olanlar yürüyüşe çıkmıyo eminim sende çıkmazdın
ayyy ne olucak bu halimiz yaa
Şimdi eve gideydim yürüyüşe çıkaydım mis gibi
bendede şişkinlik var sinir oluyorum bi insa birkaçgünde nasıl şişer ya göbeğim kocaman oldu uuuf.kesin adet olcamslm kizlar
karin agrisindan ölüyorum :84::84::84::84: regl olmussumhani cuma günü arti cikarsam kesin ondan baska türlüsünü düsünmeyin sekerler
bi bakayim dedim cogunlukda bi salma durumu var gibibiran önce toparlayalim kizlar valla ben sistikce iyice rahatsiz olmaya basladim
cuma günü bildirimleri merakla bekliyorum
bu sefer arti olanlara haftaya verirsiniz üzülmeyin demiycemüzülelim ki bidahaki haftaya tekrar almis degil fazlasiyla vermis olalim
kilo verenlereveremeyenlere sopa geliyor ona göre
bhr geçmiş doğum günün kutlu olsun canm benm geçmşi okuyamadığım zamana denk geldi sanırım kaçırdımDoğum günün kutlu olsun, nice yıllara.
Ne iş yapıyodun canım, sen de bendensin, tatil günü işbaşında?
hiç gülermiyimKızlar naber kimsecikler yok
marktten sebze alıcaktım yazdımya beybiler ne yapmışım biliyormusunuz
ama gülmeyin sakınbak kıs kıs gülüyolar yaaaa
sebze reyonundan ıspanak yerine poşete rokaları doldurmuşum
eve bi geldim
oturdum koltuğa bide leğeni aldım doğruyorum
anaaa bi bakarsın roka hepsiiiayyyy sinirden çatladım
ayy yanımda biri yoktu iyiki çok pis dalga geçerlerdi
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
işte böle kızlar bak gülmeyinnnnn yaaaaaaaaa
kolay gelsin canm sen yoğunsun tabi nasıl gidiyorben geldım
gıremıyorum kac gundur kızlar corluya geldım
gelınloık provası damatlık secımı vıme halı felan d erken nete gırmeye hıc vaktım olmuyor
sızler nasılsınız ıyısınızdır ıns cumaya az kaldı yemeyın sakın
yazda geldı herkes acılmıs sacılmıs
uzun bır elbıse ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım bakmaya
opuyorum sızlerı saglıcakla kalın
ne güzel canm tebrik ederim o cümleyi duymayalı çok oldu inş.bundan sonra hep duyarız.kızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
1 ayda sıksam dışımı olcak bu iş
:119::119::119:
eveeet menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir biber
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
4 kaşık pilav 3 köfte salata
ara
türk kahvesi
akşam
4 kaşık bezelye 1 dilim çavdar ekmeği biber
iş çıkışı tempolu 25 dk yürüyüş
çay yapmış anam 2 bardak çay içerim sonra yatarım oh oh bugünü de kurtardım
suziiiiiii aldın başını gittin bu hafta heeeat o pastayı çöpe +100000000000000000000000000000000000 çıkcak tartı
hayırdır cam havalardanmı.(bende ne olsa havaları suçluyorum .artık yeni bişi bulmam lazm yaz geldi.)
geçmiş olsun canm geçer inşallah
bugün sağlıklı yemeğe başladım ev yoğurdu bilene yaptım.ve tuttu çok şükür
ben şişko değilim ben şişko değilim
ama belki biaz balık etli olabilirim
bu yıl yaz birden geldi sanki
evde olanlar yürüyüşe çıkmıyo eminim sende çıkmazdın
bendede şişkinlik var sinir oluyorum bi insa birkaçgünde nasıl şişer ya göbeğim kocaman oldu uuuf.kesin adet olcam
bhr geçmiş doğum günün kutlu olsun canm benm geçmşi okuyamadığım zamana denk geldi sanırım kaçırdım
hiç gülermiyim
kolay gelsin canm sen yoğunsun tabi nasıl gidiyor
ne zamandı düğünün
ne güzel canm tebrik ederim o cümleyi duymayalı çok oldu inş.bundan sonra hep duyarız.
çok güzel olmuş menün canm afiyet olsun
he işallah öledir çokyedim salı akşamından beri yediklerim içimde müzeşlik oldubi güzel yolcam aslinda ama artik olan olmus
bundan sonra dikkat et
o iki kiloda belki sislik felandir telaslanma hemen
bir dahada duymayayim ona göreee
birseymi oldu canim :26:
yoksa sanada benim gibi arada geliyolarmi
bos biraktigim yer baya belli oluyo demi mine
ee nerden baksan 6 metrekare yer kaplyorumdur
amiiin canim cümlemizii
insallahhh canim
ay banada gelsene
canim öglen dolma yogurt ve salata aksamda corba salata yogurt
kizz uzun sürer kasimasi ama kasi tabi
amann dur boncugumuzu koyaaakkk
bacim bu topikde dogurcan sen
aaa ne dicem ona burda öle diyorlar kuşum benim oevet canim allahim hep korusun onlari1 tane canim
ozaman öyle yap canim yerinden oynatma hep ayni tartida tartil
kuralarimiz yok canim kapimiz herkese acik buyur gel
öyle demiyorlar regl bitikden 24 saat sonra asil kilo beli oluyormus :99: banane ay ne güldüm kizin kusu jelsiz kalmis üzülsene
insallah ballim insallah
haftaya yarisacaz dedik diye bana yaklasman lazim degildin ki handecim
günaydin fistik insallah1 gün kala benden birsey cikmaz herhalde
günaydin sekerbos durdukca yiyesi geliyor insanin busecim cik dolas biraz temiz hava iyi gelir
günaydin tatlim insallah
annem geldi aklima gecen alisverise gidik kasadaki olan ikiyebi hala deyip duruyor anem teyzeyi severde halaya gicik kapti herhalde ben senin nerden halan oluyorum bana hala deyip durma dedi ay ne gülmüsdüm
günaydin canimseni unutmus ben yiyeyim seni
günaydin fadimecim
insallah fistik ya aldigimi geri versem bugün korka korka ciktim tartida negüzel 73.2 diydim 75 küsürü görünce sok oldum :83:
napcaz mine nasil toparlancaz geri
hayirdir tatlim ya :26::26::26:
günaydin canimgüle güle kulan bi degisiklik olmus
bi rahat birakmadilar gelemedim :84:
:18::18::18:
günaydin hasretcimacaba tarti mi yanlis gösteriyor yada ödem tutmussundur belki okadar yoksundur canim bence
aksama karbonhydrat yemesen daha iyi olurdun canim :26:
gelemem tatlim karnim cok agriyor
ay nebileyim kizben kusjelini ilk kez duyuyom
ona mariiiispülmittel le yikasa suzim olmazmi kiz
gicir gicir olurr
töbeeee
he tabi domestos koyayım tövbe tövbe tekirdaağa koşsam belki serinler ozmanregl sancisi bende cekiyorum suzim :26: cok zor gecmis olsun
yandikca ziplar olsun onada hareket olur kiz
neyi kız o dediği şeyle yıkamayımıAcaba nasıl yaptılar yaa var mı fikir verebilecek olam yada yapan? :26:
bugun şirinyerdeydim.keşke geleydim yardıma yazıknabıoonuzzzgiremıom yaa şka gibi.. ev iş cocuk battım gıdıyorum.. allahtan dıyetı bozmadım da suyu içemıom sadeceeee... toptan yıyıp ıctııgımı yayınlıcam artıkk
he gördük gezmiş gep hafta sonu yemişdimimasallah iyi gidiyor
yani 11 de olabülürselam kızlar
bende duş jeli demek istedin sansım önce
10 tanemi nettin kız sen
kız çarşamba kocam evde bu8 günde sabahtan evde yoktum biliyon.saç kestirdim sonunda imaj yaptım.banada pizza yeditirecen seni gidi senibende bugün yemiycem cissli birsey belki biraz arti cikarim sadece :26:
gurbet ve hande siizn istifanizi bakanliga verdimtopik nöbetcisiyiz dediniz kac gündür kaytariyorsunuz
kız ben diom gel bana bende dopiçimzaten yabancılık çekmezsinzaten cuma günü ak kara belli olacaknereye kacsam diye bakiyorum internetden
ooooooh ne güzel yazmışsın amingünaydiiiiiiiiiinnnnnn
güzel bir gün olsun insallahhhhh
yaglarimiz erim erim erisin insallahhh
donlarimiz kendiliginden siyrili versin insallahhh
bizi görenlerolsun insallahhhhhhhh
36 beden ciceler giyelim insallahhhhhhhh
canimiz hiic ciko istemesin insallahhhh
cumaya en kötü -1 olalim insallahhhh
tükkani actim kaciyorum kizlaar
kizi okula birakicam ordan bellki carsiya ugrayayim diyorum bakalim artik
aman tükkana göz kulak olun
kimse cozutmasin
seni dışlıyorumvalla ben göz kulak olurdumda iş görüşmmesine gidecem bugun anca öğleden sonra.kocişin izin gününde şu laptobu yanımda gezdireyim diom burdan uzan kalınca olmuyo.bu sabah 2 kilo birden almışım.ay çıldıracağım izmiri bi baştan bi başa aç yürüsem belki cumaya kadar veririmkiloyu.şu cumabildirimini sevmemeye başladımsalı gecesi gezmeye gittik.bir tabakkısır yedim üstüne dondurma sabah eşimle muhteşembir kahvvaltı ettim. sonra hazırmeyve suyu içtim.ööğlen ne güzel sebze yedimekmeksiz.ama akşam üstü ipin kopuş anıydı.özsüte çay içmeye gittik cozuttuk.çikolatalı alman pastası yedim onunda tadı kötüydü ekmek üstüne sürülmüş sarelle gibi amayedim işte akşam gece 10 dada 10 tane tahminlerime göre patetesli sigara böğreği yedim
şimdi beni dışlayın
şişkosun diyin
koca boğazlı deyin
gene beceremedin deyin
deyinde deyin ezin beni ezik hissedeyim kendimi
noldu canm ya herne düşünüyosan düşünmemeye çalış kafanı dağit biaz canm benmgünaydın kızlarrr
alıntılarınızı okudum ama yazamadım
bugün çok fazla duygusalım
ağlamaklı nedensiz
dokunsanız böğüre böğüre ağlıycam
pefff yazarkende ağlıyorum
eksi çıkarsan saçlardan deriz ona göreGünaydınnnn
1 günlük geçmişe dalayım dedim çok sayfa ilerlemişşşHande seni kınıyorummmm
Dün az bıçık kaçtı benmde,sabah 1 simit,öğle 1 dilim beyaz ekmek yedim
Dün kuaföre gittim,belimde olan saçlarımı çene altında kestirdmm, hayatımda ilk kez bu kadar kısa kestirdmSaç,cilt,tırnak derken bi 10 bin bakımı yaptırdım yarın de tarrtıda 200-300 gr eksi çıkarsam daha ne isterim
hiçmi vaktin yok yeşil çaya o sanki biaz toparlıyo canmgunaydın kızlar bugun cok ısım var
utu camlar yerler toz felan ıste
kalkcam hemen cabuk bıtırmem gerek
6 da yıne gelınlık rovasına gıdıcem
gelınlık dun bıraz bol geldı
gelınlıkcıde kı bayanda zayıflamıssın dıyo
bugun onu daraltcaktı
ama ben tam tersı 3 kılo almısım
bugun tartıldım 68.1
napcam boyle bılmıyorum
ama hıııc dıyet adına bısı yapmadım
yesılcayın tadını unuttum
oyle ıste...
çorba yoğurt birde salata ye bence patates değil.ama salata ye yoksa doymazsınKızlar bu gün öğle yemeğinde dolma ve makarna var,makarnayı zaten eledim,dolma hem öğle hem akşam fazla mı gelir sadece çorba ve yoğurtla geçiştirsem bu sefer de acıkırım.Patates falan haşlasam mı :44:
ıım ne güzel azimlenmişsinBende totomu kaşıyayım 3 gündür diyetten çıkmadım.
Markete girip anneme babama dondurma aldım kendime tadımda aldım bilen bilir fıstıklı, üzümlü bişi..
Onu bile yemedım sonradan..
Akşamları yürüyüşe başladım.
Düzgün besleniyorum.. Şimdiden sonuçlarını almaya başladım
Ayda 4 kilo hedef bakalımm neler olacak
kesinlikle haklısın canm ya seni anlıyorum benmde ailem çok uzakta değil ama o dedğin özlemin dibini yaşıyorum bazı sebeplerden malesefbazen oluyor işte böyle kızlar hepimizde vardır
tabiki hiçbirşey nedensiz değildir
birikimlerin sonuçları bir anda patlatır insanı
herşeyi içime atmakdan çok yoruldum
Allahıma çok şükür evimle eşimle bir sorun yok ama
sadece eş olmuyor sorun işte
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum
patlıyacak gibi oluyorum
buda annemin olmasından kaynaklanıyor
hani insan ararya bazen annesinin yada ablasının yada kardeşinin
güzel sözlerini
bunu ne eş verebilir ne arkadaş ne dost
öfff bugün sulu gözüm sanırım akşama kadar böyle gider
Kahvaltı:1 yumurta ,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık 1 dilim ekmek
Ara: yeşil çay,3 tane kuru kaıyısı
Öğle : mercimek çorbası,yoğurt,dolma
Eki Görüntüle 700650
Ara : elma
Akşam :Çorba,yoğurt,1dilim ekmek
su iç duygu kesinlikle içnabıoonuzzzgiremıom yaa şka gibi.. ev iş cocuk battım gıdıyorum.. allahtan dıyetı bozmadım da suyu içemıom sadeceeee... toptan yıyıp ıctııgımı yayınlıcam artıkk
zaten cuma günü ak kara belli olacaknereye kacsam diye bakiyorum internetden
dün diyetisyene gittim vücudum çok susuz kalmış hastalık derecesinde.bi dönem hastalandım ya sonrada oğluşun hastalığı su mu içemedim
bide yeşil çay ve 7otlu çaydan günde 4bardak içiyodum doktor sakın dedi.vücuttaki suyu atıyomuş. çokta su içmeyince vucudumda su bitmiş.
tekrar diyet listesi verdi.şimdi bugün başladım tekrar artık çozzuttmamam lazm
akşama ne yemek yapssam acaba uuuuf ya sebze yemeği yapmak istiyorum ama anem pek yapmazdı çk bilgisizim.lezzetli yapamıyoum bilmiyorumda ayrıca google teyzeye mi sorsam
ayy benmde ağrıyodu bide ne kadar su içtiğimden haberim yok.ay o banada olmuştu bi kere belimin iki yanı deli gibi ağrıyodu.sonra doktora gittik böbrek ağrısıymış meğerse senin gibi susuz kalmışım
keşke kocalarda diyete girseben marketten tavuk aldım kocaya onu yapcam kendim semiz otuna talim
ay ölüyorum yorgunluktan spor olsun die yürü yürü bitmedi yol evde toparlancak ben gittim gelcem
bhr geçmiş doğum günün kutlu olsun canm benm geçmşi okuyamadığım zamana denk geldi sanırım kaçırdım
saol tatlım
doğum günüm için 3 pasta kesildi bende 3 dilim yedim
arkadaşlar süpriz yaptı bi akşam önce kestaneli pasta kestim yanında börek kurabiyede vardı yedimyapmışlar o kadar
dün iş yerimde krokanlı muzlu pasta kestim yedim
akşam kociş süpriz yaptı çikolatalı pasta kestim yedim
e yemesen ayıp olur yesen bi türlü 3 dilim yedimsabhları öğlenler iyi beni bu akşamlar mahvetti umarım +2 veya +3 çıkmam bu hafta:26:
sana özendim gittim bende aldim kusjelihe işallah öledir çokyedim salı akşamından beri yediklerim içimde müzeşlik oldu
aaa ne dicem ona burda öle diyorlar kuşum benim o
ona mariiii
he tabi domestos koyayım tövbe tövbe tekirdaağa koşsam belki serinler ozman
neyi kız o dediği şeyle yıkamayımı
bugun şirinyerdeydim.keşke geleydim yardıma yazık
he gördük gezmiş gep hafta sonu yemiş
yani 11 de olabülür
kız çarşamba kocam evde bu8 günde sabahtan evde yoktum biliyon.saç kestirdim sonunda imaj yaptım.
kız ben diom gel bana bende dopiçimzaten yabancılık çekmezsin
anam benim tipimçekio galba insanlar safmı görüyo suratttan bei acaba aynaya bakıyom bişey göremiyom ben.uzun süre aramalardan sonra yaktım gemileri gittim bir kuaföre içeribirgirdim bir tane bayan çalışan yok.dedimerkek kuaförünemi geldim.saçımıkestircektim dedim.çocuk koltukta oturuyodu.nası taktı bana gözü.artık girmiştim ister istemezkestirdim saçımıu.dükkanın kartı arkasına kendi cebinide yazdı dükkan dolu olursaymış onu arayacakmışım.terbiyesiz.o kadar kişi içinde ses çıkartmadım ama bi daha gitmem.bi kerede tekirdağda 18 yaşlarında felandım gittim oda numaramı istemişti.korkuyom artık erkeklerden.millet suradımdan saf sanıyo beni.millet beni şekerli kadınlardan sanacak.ay bacılarım sakın öle sanmıayın.normal kendi halinde namuslu bir kızım ben
:18::18::18:ooooooh ne güzel yazmışsın amin
seni dışlıyorum
şişkosun
koca boğazlı
gene beceremedin
demicem tabiki
hemen telafi etmeye çalış nerden dönsen kardır.
noldu canm ya herne düşünüyosan düşünmemeye çalış kafanı dağit biaz canm benm
eksi çıkarsan saçlardan deriz ona göre
hiçmi vaktin yok yeşil çaya o sanki biaz toparlıyo canm
çorba yoğurt birde salata ye bence patates değil.ama salata ye yoksa doymazsın
ıım ne güzel azimlenmişsin
kesinlikle haklısın canm ya seni anlıyorum benmde ailem çok uzakta değil ama o dedğin özlemin dibini yaşıyorum bazı sebeplerden malesef
su iç duygu kesinlikle iç
kaçış yok canm maalesef
dün diyetisyene gittim vücudum çok susuz kalmış hastalık derecesinde.bi dönem hastalandım ya sonrada oğluşun hastalığı su mu içemedim
bide yeşil çay ve 7otlu çaydan günde 4bardak içiyodum doktor sakın dedi.vücuttaki suyu atıyomuş. çokta su içmeyince vucudumda su bitmiş.
tekrar diyet listesi verdi.şimdi bugün başladım tekrar artık çozzuttmamam lazm
akşam olmadan çok su içmem lazm sonra geceleri tuvalete kalkmak zor oluyo.
2hafta önce hiç unutmuyorum gece sabahakadar 7kere felan tuvalete kalktım manyak oldum ya
akşama ne yemek yapssam acaba uuuuf ya sebze yemeği yapmak istiyorum ama anem pek yapmazdı çk bilgisizim.lezzetli yapamıyoum bilmiyorumda ayrıca google teyzeye mi sorsam
sana özendim gittim bende aldim kusjeliballi deterjan dedi ama korktum aslinda ne gerek var bilmiyorum sen deyince aldim iste
bi keresinde de bana biri takildi lütfen ben evliyim ve 3 cocugum var dedimbi keresinde de zenci takildi ama cocuk daha kücük dedim kac yasindasin 18 dedi bak dedim telefonumu gösterdim bu benim oglum bende 35 yasindayim dedi utandi sende öyle yap bacim telefon gelmis gibi yap 3-5 cocuk salla gitsin
:18::18::18:
ispanak ye
ben cikiyorum kizlar konusmayin konusmayincan sIkIntIsIndan bütün gazeteleri okudum sonra benim cikcam zaman geliyonuz tüstüm bende
hadi öptüm bugün fazla kacirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?