70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar

bende duş jeli demek istedin sansım önce
10 tanemi nettin kız sen

bugun yemekhanede mantı varmış, bı an tadını unutmuşum... tabı kı dıger yemekhaneye gıttım ve yogurtlu ıspanak yedım
banada pizza yeditirecen seni gidi seni bende bugün yemiycem cissli birsey belki biraz arti cikarim sadece :26:

gurbet ve hande siizn istifanizi bakanliga verdim topik nöbetcisiyiz dediniz kac gündür kaytariyorsunuz

Günaydın kızlaaar, moralim çok bozuk yaa

Sebebini sormayın inanın bilmiyorum
hayırdır cam havalardanmı.(bende ne olsa havaları suçluyorum .artık yeni bişi bulmam lazm yaz geldi.)
geçmiş olsun canm geçer inşallah
bugün sağlıklı yemeğe başladım ev yoğurdu bilene yaptım.ve tuttu çok şükür

ben şişko değilim ben şişko değilim
ama belki biaz balık etli olabilirim
bu yıl yaz birden geldi sanki

ayyy ne olucak bu halimiz yaa

Şimdi eve gideydim yürüyüşe çıkaydım mis gibi
evde olanlar yürüyüşe çıkmıyo eminim sende çıkmazdın
bendede şişkinlik var sinir oluyorum bi insa birkaçgünde nasıl şişer ya göbeğim kocaman oldu uuuf.kesin adet olcam
Doğum günün kutlu olsun, nice yıllara.
Ne iş yapıyodun canım, sen de bendensin, tatil günü işbaşında?
bhr geçmiş doğum günün kutlu olsun canm benm geçmşi okuyamadığım zamana denk geldi sanırım kaçırdım
hiç gülermiyim

kolay gelsin canm sen yoğunsun tabi nasıl gidiyor
ne zamandı düğünün
ne güzel canm tebrik ederim o cümleyi duymayalı çok oldu inş.bundan sonra hep duyarız.

çok güzel olmuş menün canm afiyet olsun

zaten cuma günü ak kara belli olacak nereye kacsam diye bakiyorum internetden

he işallah öledir çokyedim salı akşamından beri yediklerim içimde müzeşlik oldu
aaa ne dicem ona burda öle diyorlar kuşum benim o
spülmittel le yikasa suzim olmazmi kiz
gicir gicir olurr
töbeeee
ona mariiii
regl sancisi bende cekiyorum suzim :26: cok zor gecmis olsun
yandikca ziplar olsun onada hareket olur kiz
he tabi domestos koyayım tövbe tövbe tekirdaağa koşsam belki serinler ozman
Acaba nasıl yaptılar yaa var mı fikir verebilecek olam yada yapan? :26:
neyi kız o dediği şeyle yıkamayımı
nabıoonuzzz giremıom yaa şka gibi.. ev iş cocuk battım gıdıyorum.. allahtan dıyetı bozmadım da suyu içemıom sadeceeee... toptan yıyıp ıctııgımı yayınlıcam artıkk
bugun şirinyerdeydim.keşke geleydim yardıma yazık
dimi masallah iyi gidiyor
he gördük gezmiş gep hafta sonu yemiş
selam kızlar

bende duş jeli demek istedin sansım önce

10 tanemi nettin kız sen
yani 11 de olabülür
banada pizza yeditirecen seni gidi seni bende bugün yemiycem cissli birsey belki biraz arti cikarim sadece :26:

gurbet ve hande siizn istifanizi bakanliga verdim topik nöbetcisiyiz dediniz kac gündür kaytariyorsunuz
kız çarşamba kocam evde bu8 günde sabahtan evde yoktum biliyon.saç kestirdim sonunda imaj yaptım.
kız ben diom gel bana bende dopiçimzaten yabancılık çekmezsin

anam benim tipimçekio galba insanlar safmı görüyo suratttan bei acaba aynaya bakıyom bişey göremiyom ben.uzun süre aramalardan sonra yaktım gemileri gittim bir kuaföre içeribirgirdim bir tane bayan çalışan yok.dedimerkek kuaförünemi geldim.saçımıkestircektim dedim.çocuk koltukta oturuyodu.nası taktı bana gözü.artık girmiştim ister istemezkestirdim saçımıu.dükkanın kartı arkasına kendi cebinide yazdı dükkan dolu olursaymış onu arayacakmışım.terbiyesiz.o kadar kişi içinde ses çıkartmadım ama bi daha gitmem.bi kerede tekirdağda 18 yaşlarında felandım gittim oda numaramı istemişti.korkuyom artık erkeklerden.millet suradımdan saf sanıyo beni.millet beni şekerli kadınlardan sanacak.ay bacılarım sakın öle sanmıayın.normal kendi halinde namuslu bir kızım ben

ooooooh ne güzel yazmışsın amin
seni dışlıyorum
şişkosun
koca boğazlı
gene beceremedin

demicem tabiki
hemen telafi etmeye çalış nerden dönsen kardır.
günaydın kızlarrr
alıntılarınızı okudum ama yazamadım
bugün çok fazla duygusalım
ağlamaklı nedensiz
dokunsanız böğüre böğüre ağlıycam
pefff yazarkende ağlıyorum
noldu canm ya herne düşünüyosan düşünmemeye çalış kafanı dağit biaz canm benm
eksi çıkarsan saçlardan deriz ona göre
hiçmi vaktin yok yeşil çaya o sanki biaz toparlıyo canm
çorba yoğurt birde salata ye bence patates değil.ama salata ye yoksa doymazsın
ıım ne güzel azimlenmişsin
kesinlikle haklısın canm ya seni anlıyorum benmde ailem çok uzakta değil ama o dedğin özlemin dibini yaşıyorum bazı sebeplerden malesef

nabıoonuzzz giremıom yaa şka gibi.. ev iş cocuk battım gıdıyorum.. allahtan dıyetı bozmadım da suyu içemıom sadeceeee... toptan yıyıp ıctııgımı yayınlıcam artıkk
su iç duygu kesinlikle iç

kaçış yok canm maalesef

slm kızlar ben gelebildim sonunda
geçmişte biaz çıkamicam sandım.size birgün uğramıyınca topikçe coşuyosunuz nolcak bunun sonu

dün diyetisyene gittim vücudum çok susuz kalmış hastalık derecesinde.bi dönem hastalandım ya sonrada oğluşun hastalığı su mu içemedim
bide yeşil çay ve 7otlu çaydan günde 4bardak içiyodum doktor sakın dedi.vücuttaki suyu atıyomuş. çokta su içmeyince vucudumda su bitmiş.
tekrar diyet listesi verdi.şimdi bugün başladım tekrar artık çozzuttmamam lazm

akşam olmadan çok su içmem lazm sonra geceleri tuvalete kalkmak zor oluyo.
2hafta önce hiç unutmuyorum gece sabahakadar 7kere felan tuvalete kalktım manyak oldum ya

akşama ne yemek yapssam acaba uuuuf ya sebze yemeği yapmak istiyorum ama anem pek yapmazdı çk bilgisizim.lezzetli yapamıyoum bilmiyorumda ayrıca google teyzeye mi sorsam

ay o banada olmuştu bi kere belimin iki yanı deli gibi ağrıyodu.sonra doktora gittik böbrek ağrısıymış meğerse senin gibi susuz kalmışım

ay o banada olmuştu bi kere belimin iki yanı deli gibi ağrıyodu.sonra doktora gittik böbrek ağrısıymış meğerse senin gibi susuz kalmışım
ayy benmde ağrıyodu bide ne kadar su içtiğimden haberim yok.
çok su içtim heralde diyip su içmemeye başlamıştım
ben marketten tavuk aldım kocaya onu yapcam kendim semiz otuna talim
keşke kocalarda diyete girse
ay ölüyorum yorgunluktan spor olsun die yürü yürü bitmedi yol evde toparlancak ben gittim gelcem

ok canm

bhr geçmiş doğum günün kutlu olsun canm benm geçmşi okuyamadığım zamana denk geldi sanırım kaçırdım

saol tatlım

doğum günüm için 3 pasta kesildi bende 3 dilim yedim
arkadaşlar süpriz yaptı bi akşam önce kestaneli pasta kestim yanında börek kurabiyede vardı yedim yapmışlar o kadar
dün iş yerimde krokanlı muzlu pasta kestim yedim
akşam kociş süpriz yaptı çikolatalı pasta kestim yedim
e yemesen ayıp olur yesen bi türlü 3 dilim yedim sabhları öğlenler iyi beni bu akşamlar mahvetti umarım +2 veya +3 çıkmam bu hafta:26:

naptın sen ya
daha yicenmi yolliyımmi pasta
doymuşsundur artık bu hafta gel daha yeme
ballı kesin seni yolcak
nie bukadar tatlı çekti canın acep?
yol yakınken dön hatta
gel buraya suçlu
cıss onlar cıss cıss

sana özendim gittim bende aldim kusjeli balli deterjan dedi ama korktum aslinda ne gerek var bilmiyorum sen deyince aldim iste
bi keresinde de bana biri takildi lütfen ben evliyim ve 3 cocugum var dedim bi keresinde de zenci takildi ama cocuk daha kücük dedim kac yasindasin 18 dedi bak dedim telefonumu gösterdim bu benim oglum bende 35 yasindayim dedi utandi sende öyle yap bacim telefon gelmis gibi yap 3-5 cocuk salla gitsin
:18::18::18:

akşam olmadan çok su içmem lazm sonra geceleri tuvalete kalkmak zor oluyo.
2hafta önce hiç unutmuyorum gece sabahakadar 7kere felan tuvalete kalktım manyak oldum ya

akşama ne yemek yapssam acaba uuuuf ya sebze yemeği yapmak istiyorum ama anem pek yapmazdı çk bilgisizim.lezzetli yapamıyoum bilmiyorumda ayrıca google teyzeye mi sorsam

ispanak ye

ben cikiyorum kizlar konusmayin konusmayin can sIkIntIsIndan bütün gazeteleri okudum sonra benim cikcam zaman geliyonuz tüstüm bende

hadi öptüm bugün fazla kacirmayin

geçen haftaydı galiba bende baklava krizine girmiştim .sabah akşam yedim 3gün
ama şimdibıktım canım çekmiyo inş.sendede böle olur

ıspanakmı ııııııyy belki başka sebze bulurum akşama dimi.patateste sebze dimi
tüsme seeeeen kıyamam sana bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…