70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Atmayacağım canım, ama evet zor yani dün gece ağladım sabah kalktım yine ağladım... Şimdi iyiyim biraz ama çünkü evet böyle olmamızı öyle istedi...
Canım en güzel gününü ufak tefek ayrıntılardan dolayı keyifsiz geçirme bak sakın tamam mı :26:
Çok güzel bir gelin olacaksın eminim

iyi hadi suzim benim halime bak
ne kacridiginida bilmiyorum ben gelip itiraf ediyorum bundan sonra sende itiraf edeceksin
tebrik ederim canim 1kilo gitmis
senin bildirimini merak ediyorum ben 2 dilim pasta yedim bu hafta ama sen 3 yemisdin unutmadim
olsun bebegim daha yeni basladin haftaya cok güzel kilo verirsin sen az liste basi olmadin
hakana da bilemiyocem canim kalpinimi dinlesen yoksa mantiginimi bilemedim
hosgeldin canim aramiza

ay niye böyle arti ciktin ciss cok mu yedin :26:

aklindan cikmiyorum yani
aklımdan çıkmıyorsun beybi
gel tabi hoş geldin
senin bildirimini merak ediyorum ben 2 dilim pasta yedim bu hafta ama sen 3 yemisdin unutmadim

dün akşamda misafir vardı suzi kurupasta yedim:26::26: pastanın her türlüsü itinayle yendi bu hafta ama tartı beni üzmedi çok şükür

çok moralim bozuk kızlar..yiyip duruyorum kendime hakim olamıyorum..werdiğimi geri aldım..geçmiş yorumlarıda okumadım çıkcam zaten kilo werenleri tebrik ediyorum..haftaya ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum..öpüldünüz..bendende bişey olmaz..ben 55 i hiç göremicem...

cumadan beri yiyorum..beynimde bitirmiştim herşeyi yemiyordum iyiydi.ama bana bişey oldu..moralim çok bozuk..okadar üzgünüm ki!tutamıyorum kendimi..

bebegim bende öyleydim ama hep topige geldim yazdim yazdikca kizlar yapma dedikce carsamba toplamaya calisdim pazartesi 75.7 75.8 ciktim morelim bozukdun yedim canim sIkIldi yedim ama kendime gelmemi yine kizlar sagladi sende salma canim ya

bebegim bende öyleydim ama hep topige geldim yazdim yazdikca kizlar yapma dedikce carsamba toplamaya calisdim pazartesi 75.7 75.8 ciktim morelim bozukdun yedim canim sIkIldi yedim ama kendime gelmemi yine kizlar sagladi sende salma canim ya

sana katılıyorum suzicim,ben ne kadar burdan uzaklaşsam bozuyorum diyetimi bura bana çok iyi geliyor

geçmiş olsun canım ve tebrikler

doğadanın kiraz saplı form çayını dene canım
bende de öyle oluyor arada bir alıyorum
birde bu hafta sebze ağırlıklı beslen özellikle ıspanak
wc olayın çözülür

üzülme tatlım ya okadar abartı bi kilon yok
ama yinede dikkat et artık düğüne az kaldı hamur işi yeme ekmeği azalt su çok iç bak nasıl veriyorsun

yok canım seni görmedim
karışık rüyalar gördüm çok korktum
sanırım dün üzüntülüydüm
bilinçaltım o şekilde rüyalar gördü

dikkat edelim artık minecim böyle olmuyor çabuk alan bir bünyemiz var

selam kızlar
ben hedefi şaşırdım galiba
başlangıç kilosuna doğru gidiyorum

başlangıç: 65,5
geçen hafta: 64.6
bu hafta: 64.8
gelen: 200
toplamda giden: 900
hedef 58
pefffff sende almışsınnn

günaydiiiiiiinn

hayirli cumalar

dün cozuttuummm :26:

sabahda tartilmadan tikindim Eki Görüntüle 701436

ve sonucc :18::18::18:

imm seyyyyy

nasil söylesemmm :26:

70.7 :26:

suzim gene iyisin de haftaya fazla vermen lazım dikkat artık canımıniçin

tebrikler ortak yüzümü güldürdün

ettim işte gülüm aldım kiloyu bir haftada

canım üzme kendini eğer ayrılık senden yana olduysa şayet birbirinizi sevdiğinizden eminsen
mesaj at ama aksi ise atma derim
kadınlık gururun var
sonra erkekler hemen kendini bişey sanıyor

bilmiyomki kuzum wc sorunuda vardı ama hepsi wcde değel

başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55

sonu ben çekmiyormuşum yırttımmmmmmm

geçende okudum ama vakitm olmadı cvp yazmaya bak benin bir yavuklum vardı 5-6 yıl beraberdik.artık millet evlenecez gözüyle bakardı.takılar çeyizler falan her şey hazırdı yani.sonram benle ilk tanıştığında yeniişkurmuştu mütavaziydi.fakat çok para kazanınca sapıttı.kıskançlıkta üstüne cabası.neyse öle böle ben işe başladım.geldi bi gün mağazayı bastı.nie erkeklerle çalışıyormuşum die.ananla düğüne gitme,kuzeninle konuşma,kimseye numaranı verme hep bu şekilde yasak koyardı.e benim yaşım büyüuyünce baskılara dayanamdım.zaten o bitirdi.gerekçe olarakta ayrı kaldığımız 2 -3 günlük dönemde nette okey oynamışım.onun yanındaki esnafta okey oynayıp kadın ayarlıyomuş.demekki ben onun yanındaki esnaflada okey oynayabilimişim.paranoyaya baksana.ayrıldıktan sonra bir sürü hakaretler yağdırdı.numaramı bulamayınca mağazaya cep teli gönderirdi.beni arayabilsin die.bana inat yapa yapa aynı gün sözlendik tesadüfen,sonra o inat olsun die hemen nişanlandı.sonrada benden 1 yıl önce evlendi.evlendiği hibi çocuk yaptı.baktı benden ses yok.bu sefer haber göndermeye başladı tanıdıklarla çok zenginim,çok mutluyum beni kaçırdı bilmemne die.mail attı görüşelim die.ben evlendim.şuan çokta mutluyum.inan sanki onu hiç sevmedim hiç bişey paylaşmadık gibi.ilk zmanlar bende acı çektim.ama şu an eşimden öle mutluyumöle çok seviyorum ki.keşke daha önce karşılaşsaydık diyorum.seninde öle olur su akar yolunu bulur.hayırlısıysa zaten bi fırsat yaratır allah.hiç canını sıkma üzülme sen.
kız öle ezik gibikonuşmöa biz dopiçiz ama istediğimiz aman kilo verebiliriz.sakın morelini bozma hoşgeldin.
başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55

hadi yap hayatim bildirimini catlatma beni

oh maşallah.kız suzi eşitlendik bacım.

sana katılıyorum suzicim,ben ne kadar burdan uzaklaşsam bozuyorum diyetimi bura bana çok iyi geliyor
birlikten kuvvet doguyor seker iyiki burdayiz ve güzel arkadasligimiz var
hayira yoralim hayir olsun tatlim beni gaza getirin ye diyin yemem

olsun bebegim daha yeni basladin haftaya cok güzel kilo verirsin sen az liste basi olmadin
hakana da bilemiyocem canim kalpinimi dinlesen yoksa mantiginimi bilemedim

Hiç moral bozmuyorum suzim çok kararlıyım çünkü artık, tabi sizin varlığınızda bana çok güç veriyor

Hakana mesaj atmayacağım suzi o kalbini dinlemedi hiçbir zaman bende artık dinlemeyeceğim, çok zor ama yapıcak bişi yok :26:

Sende artık toparlasan suzim

kilo bildirimi

başlangıç 73
geçen hafta 69,1
bu hafta 69,1
gelen/ giden 0
top. giden 3,9
hedef 65

sabahları ve öğlenleri çok dikkat ettim suyumu içtim ondan sanırım artı deilim yoksa bi dünya cıs yedim

Gel len buraya a aaaa
Bi anlat ne oldu kuşum bi anlat yaaa

efendimşimdi .bu hafta kilomçok değişkendi.salı sabahı 73.3 tüm.salıdan sonra şımardımheralde kısırlar tatlılar derken.ertesi sabah tartıldığımda 2kilo fazlaydım.bu sabahta yerimde saymışım gramgarm veriom
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,3
bu hafta:74
bu hafta giden:300 gr
toplam giden:2,5

canım üzme kendini eğer ayrılık senden yana olduysa şayet birbirinizi sevdiğinizden eminsen
mesaj at ama aksi ise atma derim
kadınlık gururun var
sonra erkekler hemen kendini bişey sanıyor

Haketmiyor canım benden öyle bir adımı atmayacağım o yüzden, evet seviyoruz ama bu ilişkide ben ondan daha çok erkekçe davrandım ve aşkımın peşinden gittim, o da kapıları kapattı bana , neyse bahsetmeyelim bebeğim, paylaşmak iyi geldi ama çok sağolun ya , sizler iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…