bebısım sabah tartıldım 67.8 kahvaltıdan ve wcden once
67.5 kahvaltı ve wc den sonra
ne bıleyım canım dun gece zor uyku uyudum
hakana msj atma konusuna gelınce atma bence
o ıstemıs boyle olmanızı senın msj atmanı yada ıste senı en ozel gununde yanında hısstemek ısteseydı
boyle olmazdınız degıl mı
bosver takma gıdenı dıcem ama zordur emınım zordur
allahım guc versın sana
ne kacridiginida bilmiyorum ben gelip itiraf ediyorum bundan sonra sende itiraf edeceksin
iyi hadi suzim benim halime bak
tebrik ederim canim 1kilo gitmisgünaydın kızlaaar
hayırlı cumalaarr
nasılsınız
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:8.5
tüm kilo veren leri tebrik ederim,veremeyenler hep beraber haftaya inş. vericez
senin bildirimini merak ediyorumgünaydın kızlar mutlu cumalar dicem ama çoğumuz artıdayız sanırım
bol kaçamaklı bi haftaydı umarım haftaya cuma çok daha güzel olur..
hallolur hasretcim sıkma çok kendini
kesin yedin gizli gizli bize sölemedinşaka bi yana önüzüdeki haftada bozmassan çok güzel sonuç alabilirsin bence
geçmiş olsun ve tebrikler 500 gr iyidir..
nettin gülüm sen ama olsun senin kilon çok deil
yapıyon yapıyon güzel güzel mamaları yiyon sonrada dimi 7-8 çeşit az gelir 10-15 çeşit yap
6larda kalışın çok kısa oldu kaymak hanım bide bana diodun 7 yi görcen die
haftaya en za 69 bekliyorum senden sonra yarışçaz
dün akşam dondurma aldık eşimle bal bademli diceğime balkaymaklı dedim
sevin tabi artı 2 çıkaydın topikten afaroz ederdik senişaka şaka yine bağrımıza basardık ama bidaha olmasın
olsun bebegim daha yeni basladin haftaya cok güzel kilo verirsin sen az liste basi olmadinGünaydın kızlar öncelikle
1 haftadır çok çok dikkat etmeme rağmen tartı, önceki haftaların sonucunu da vurdu suratıma :26:
Sonuç : 83.9
Ama çok takmıyorum kafaya artık buradayım, 1 haftadır çok dikkatliyim ve böyle devam etmeye niyetliyim
Ama bugün moralim bozuk biraz, hakanın doğum günü çünkü
Mesaj atmak geliyor içimden ama , atsam ne olcak sanki o istedi böyle olmamızı
Kile verenleri tebrik ederim, nedense eskiler artılanıyor Allahtan yeni gelen hatunlar veriyorlar
hosgeldin canim aramizaMerhaba!
16 yıldır kilolarla mücadele vermeye çalışan 26 yaşında bir tombişcağızım. Daha önce cuma yarışmasına katılmıştım, aslında gayet de güzel gidiyordu. Ama takım bazı nedenlerden dolayı dağıldı ve ben de tam o sırada iş değişikliği yaptım. Yeni koşullar nedeniyle de çoook kilo aldım çoook...Hala çabalayıp duruyorum, bir verip bir alıyorum. Yarışma ortamına tekrar girmek istemedim, o yüzden uzun süre KK'den uzak kaldım. Ama baktım böyle olmayacak, ben de sizin aranıza mı katılsam acaba diyorum... :44: Ne dersiniz 70-79 aralığı sakinleri? Düzen nasıl işliyor, kural veya benzeri herhangi bilmem gereken bir şey var mı? En önemlisi de beni aranıza alır mısınız? Yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç saat nete giremeyeceğim ama girdiğimde ilk işim buraya bakmak olacak. N'olur şu garibi de sevindirin.
üzülme neslim,belki ödemdir fazla kaçırdığın günlerden sonra bol su içip proteinle desteklersen kilon kalıcı olmazmış,bu hafta dikkat et,birde sebze ve proteine ağırlık ver
tebrikler
o zaman bol bol su iç karbonhidratı kes birde limonlu maden suyu iç,muhakkak geçecektir
bu hafta dikkat et minecimvazgeçmek yok
canım beniimmminşallah haftaya daha güzel verirsin
ayyy çok teşekkür ederim :)
Gelmişken kilo bildirimimide yapayımda dışlayın beni, hatta taşlayın..
başlangıç:80,5
geçen hafta:76,3
bu hafta:77,5
gelen:1,2 kg
hedef:65
Pazar günü tartıda çıkan +2 yapıştı üstüme gitmiyor
başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55
aklımdan çıkmıyorsun beybiaklindan cikmiyorum yani
gel tabi hoş geldinMerhaba!
16 yıldır kilolarla mücadele vermeye çalışan 26 yaşında bir tombişcağızım. Daha önce cuma yarışmasına katılmıştım, aslında gayet de güzel gidiyordu. Ama takım bazı nedenlerden dolayı dağıldı ve ben de tam o sırada iş değişikliği yaptım. Yeni koşullar nedeniyle de çoook kilo aldım çoook...Hala çabalayıp duruyorum, bir verip bir alıyorum. Yarışma ortamına tekrar girmek istemedim, o yüzden uzun süre KK'den uzak kaldım. Ama baktım böyle olmayacak, ben de sizin aranıza mı katılsam acaba diyorum... :44: Ne dersiniz 70-79 aralığı sakinleri? Düzen nasıl işliyor, kural veya benzeri herhangi bilmem gereken bir şey var mı? En önemlisi de beni aranıza alır mısınız? Yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç saat nete giremeyeceğim ama girdiğimde ilk işim buraya bakmak olacak. N'olur şu garibi de sevindirin.
senin bildirimini merak ediyorumben 2 dilim pasta yedim bu hafta ama sen 3 yemisdin unutmadim
aklımdan çıkmıyorsun beybi
gel tabi hoş geldin
dün akşamda misafir vardı suzi kurupasta yedim:26::26: pastanın her türlüsü itinayle yendi bu hafta ama tartı beni üzmedi çok şükür
noluyor kizlar ya bu hafta 1kilo üstü artilar görüyorum :26:
cumadan beri yiyorum..beynimde bitirmiştim herşeyi yemiyordum iyiydi.ama bana bişey oldu..moralim çok bozuk..okadar üzgünüm ki!tutamıyorum kendimi..
bebegim bende öyleydim ama hep topige geldim yazdim yazdikca kizlar yapma dedikce carsamba toplamaya calisdim pazartesi 75.7 75.8 ciktim morelim bozukdun yedim canim sIkIldi yedim ama kendime gelmemi yine kizlar sagladi sende salma canim ya
geçmiş olsun canım ve tebriklerGÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
Selam kızlar 1 haftadır giremiyorum kızımın ön dişi çok kötü ateş ve huysuzluk yaptı çok şükür düzelmeye başladı umarım herkes iyidir
başlangıc:85
geçen hafta:75 kg
bu hafta:74.5 kg
gelen / giden:_ 500 grm
hedef:70
doğadanın kiraz saplı form çayını dene canımGünaydınnnn
Sabah tartıya çıktım gram gelen/giden yok,çok dikkat ettim halbuki,bağırsaklarım çalşmıyor ondan mı acaba :44: Form çayı bende mi alsam ?
Kilo veren arkadaşları kutluyorum,moralimi bozmak yok yola devam diyrum
üzülme tatlım ya okadar abartı bi kilon yokgunaydın kızlar
hıc ıyı degılım
bugun memlekete doncektım hatta suan yolda olacaktım ama malesf gıdemedım
dun gelınlk provasına gıttım gelınlıgı gıydım ustten yandakı etler fıskırdı
cok kotu bır goruntu var
nasıl moralım bozuldu
gelınlıkcı ıc camasryla denerız dedı
ama bugun gıtseydım gelınlıgı teslım almaya geldıgımde deneyecektık
yanı sansa bırakacaktım herseyı
bende gıtmedım bugun gıtcem yıne provaya
halletsın nasıl yapacaksa
ozel dıkım sonucta
dungece dunya kadar straplez gıyen gelınlere baktım kımsede oyle bır goruntu yok
cok sınırlerım bozuldu
bıde memlekete donus bıletımı kampanyalı almıstım
ıptalde ettıremıyorum gıttım bılet paramda
neyse ıns hallolurda gelınlık
yok canım seni görmedimtekrar gelmene sevindim tugbis
kolay gelsin minem sen yaparsin üstesinden gelirisnmineem bana da iki cesit kolay yapilabilecek pasta tarifi versen ama acelesi yok haftaya kermes varmis camide onlara hazirliycam
cok tebrik ederim canim
ne gördün canim bendenmi korktun neslim ödemde tutmusdur tatlim senin vucut bende cok artidaydim ama geri gitti hemen üzülme
tebrikler canimtekrardan gecmis olsun insallah cabuk atlatir canim kizin
haftada 1-2 kereden fazla icme ama canimdün ben ictim icimi disimi bosaldi
dikkat edelim artık minecim böyle olmuyor çabuk alan bir bünyemiz var
sende bizdensin sanırım
geri döndüğüne göre
tebrikler, çok güzel
misafiri biatlatayım başlıycam artık neslim olmuyor valla böyle
neden bu sene yapamıyoruz bu işi neslim yaaa
kilo vereceğim halde alıyorum bende
tebrikler
haftaya daha fazla gider artı olmaktan iyidir
pefffff sende almışsınnnselam kızlar
ben hedefi şaşırdım galiba
başlangıç kilosuna doğru gidiyorum
başlangıç: 65,5
geçen hafta: 64.6
bu hafta: 64.8
gelen: 200
toplamda giden: 900
hedef 58
günaydiiiiiiinn
hayirli cumalar
dün cozuttuummm :26:
sabahda tartilmadan tikindim Eki Görüntüle 701436
ve sonucc :18::18::18:
imm seyyyyy
nasil söylesemmm :26:
70.7 :26:
suzim gene iyisin de haftaya fazla vermen lazım dikkat artık canımıniçingünaydin sekerler hayirli cumalar
keyfim yerinde arti ya sevinen ilk kisi benim herhalde
75lere kadar cikmisdim 3 gün sizin sözünüsü tuttum dikkat ettim cogu gitmis cok sükürhemen bildirimimi yapayim simdi size yetisemem sonra
bildirim:
baslangic kilom: 77.1
gecen hafta: 73.2
bu hafta:73.3
gelen: 100 gramm (oh be sadece 100 gramm cok korkmusdum)
toplam giden:3.8
tebrikler ortak yüzümü güldürdüngünaydın kızlaaar
hayırlı cumalaarr
nasılsınız
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:77
bu hafta:76
giden:1
toplam giden:8.5
tüm kilo veren leri tebrik ederim,veremeyenler hep beraber haftaya inş. vericez
ettim işte gülüm aldım kiloyu bir haftadagünaydın kızlar mutlu cumalar dicem ama çoğumuz artıdayız sanırım
bol kaçamaklı bi haftaydı umarım haftaya cuma çok daha güzel olur..
hallolur hasretcim sıkma çok kendini
kesin yedin gizli gizli bize sölemedinşaka bi yana önüzüdeki haftada bozmassan çok güzel sonuç alabilirsin bence
geçmiş olsun ve tebrikler 500 gr iyidir..
nettin gülüm sen ama olsun senin kilon çok deil
yapıyon yapıyon güzel güzel mamaları yiyon sonrada dimi 7-8 çeşit az gelir 10-15 çeşit yap
6larda kalışın çok kısa oldu kaymak hanım bide bana diodun 7 yi görcen die
haftaya en za 69 bekliyorum senden sonra yarışçaz
dün akşam dondurma aldık eşimle bal bademli diceğime balkaymaklı dedim
sevin tabi artı 2 çıkaydın topikten afaroz ederdik senişaka şaka yine bağrımıza basardık ama bidaha olmasın
canım üzme kendini eğer ayrılık senden yana olduysa şayet birbirinizi sevdiğinizden eminsenGünaydın kızlar öncelikle
1 haftadır çok çok dikkat etmeme rağmen tartı, önceki haftaların sonucunu da vurdu suratıma :26:
Ama çok takmıyorum kafaya artık buradayım, 1 haftadır çok dikkatliyim ve böyle devam etmeye niyetliyim
Kile verenleri tebrik ederim, nedense eskiler artılanıyor Allahtan yeni gelen hatunlar veriyorlar
bilmiyomki kuzum wc sorunuda vardı ama hepsi wcde değel
üzülme neslim,belki ödemdir fazla kaçırdığın günlerden sonra bol su içip proteinle desteklersen kilon kalıcı olmazmış,bu hafta dikkat et,birde sebze ve proteine ağırlık ver
tebrikler
o zaman bol bol su iç karbonhidratı kes birde limonlu maden suyu iç,muhakkak geçecektir
bu hafta dikkat et minecimvazgeçmek yok
canım beniimmminşallah haftaya daha güzel verirsin
ayyy çok teşekkür ederim :)
Gelmişken kilo bildirimimide yapayımda dışlayın beni, hatta taşlayın..
başlangıç:80,5
geçen hafta:76,3
bu hafta:77,5
gelen:1,2 kg
hedef:65
Pazar günü tartıda çıkan +2 yapıştı üstüme gitmiyor
geçen hafta 63.60
geçen hafta 63.60
geçende okudum ama vakitm olmadı cvp yazmaya bak benin bir yavuklum vardı 5-6 yıl beraberdik.artık millet evlenecez gözüyle bakardı.takılar çeyizler falan her şey hazırdı yani.sonram benle ilk tanıştığında yeniişkurmuştu mütavaziydi.fakat çok para kazanınca sapıttı.kıskançlıkta üstüne cabası.neyse öle böle ben işe başladım.geldi bi gün mağazayı bastı.nie erkeklerle çalışıyormuşum die.ananla düğüne gitme,kuzeninle konuşma,kimseye numaranı verme hep bu şekilde yasak koyardı.e benim yaşım büyüuyünce baskılara dayanamdım.zaten o bitirdi.gerekçe olarakta ayrı kaldığımız 2 -3 günlük dönemde nette okey oynamışım.onun yanındaki esnafta okey oynayıp kadın ayarlıyomuş.demekki ben onun yanındaki esnaflada okey oynayabilimişim.paranoyaya baksana.ayrıldıktan sonra bir sürü hakaretler yağdırdı.numaramı bulamayınca mağazaya cep teli gönderirdi.beni arayabilsin die.bana inat yapa yapa aynı gün sözlendik tesadüfen,sonra o inat olsun die hemen nişanlandı.sonrada benden 1 yıl önce evlendi.evlendiği hibi çocuk yaptı.baktı benden ses yok.bu sefer haber göndermeye başladı tanıdıklarla çok zenginim,çok mutluyum beni kaçırdı bilmemne die.mail attı görüşelim die.ben evlendim.şuan çokta mutluyum.inan sanki onu hiç sevmedim hiç bişey paylaşmadık gibi.ilk zmanlar bende acı çektim.ama şu an eşimden öle mutluyumöle çok seviyorum ki.keşke daha önce karşılaşsaydık diyorum.seninde öle olur su akar yolunu bulur.hayırlısıysa zaten bi fırsat yaratır allah.hiç canını sıkma üzülme sen.Günaydın kızlar öncelikle
kız öle ezik gibikonuşmöa biz dopiçiz ama istediğimiz aman kilo verebiliriz.sakın morelini bozma hoşgeldin.Merhaba!
geçen hafta 63.60
hadi yap hayatim bildirimini catlatma beni
birlikten kuvvet doguyor sekersana katılıyorum suzicim,ben ne kadar burdan uzaklaşsam bozuyorum diyetimi bura bana çok iyi geliyor
hayira yoralim hayir olsun tatlimgeçmiş olsun canım ve tebrikler
doğadanın kiraz saplı form çayını dene canım
bende de öyle oluyor arada bir alıyorum
birde bu hafta sebze ağırlıklı beslen özellikle ıspanak
wc olayın çözülür
üzülme tatlım ya okadar abartı bi kilon yok
ama yinede dikkat et artık düğüne az kaldı hamur işi yeme ekmeği azalt su çok iç bak nasıl veriyorsun
yok canım seni görmedim
karışık rüyalar gördüm çok korktum
sanırım dün üzüntülüydüm
bilinçaltım o şekilde rüyalar gördü
dikkat edelim artık minecim böyle olmuyor çabuk alan bir bünyemiz var
pefffff sende almışsınnn
suzim gene iyisin de haftaya fazla vermen lazım dikkat artık canımıniçin
tebrikler ortak yüzümü güldürdün
ettim işte gülüm aldım kiloyu bir haftada
canım üzme kendini eğer ayrılık senden yana olduysa şayet birbirinizi sevdiğinizden eminsen
mesaj at ama aksi ise atma derim
kadınlık gururun var
sonra erkekler hemen kendini bişey sanıyor
bilmiyomki kuzum wc sorunuda vardı ama hepsi wcde değel
sonu ben çekmiyormuşum yırttımmmmmmm
olsun bebegim daha yeni basladin haftaya cok güzel kilo verirsin sen az liste basi olmadin
hakana da bilemiyocem canim kalpinimi dinlesen yoksa mantiginimi bilemedim
cumadan beri yiyorum..beynimde bitirmiştim herşeyi yemiyordum iyiydi.ama bana bişey oldu..moralim çok bozuk..okadar üzgünüm ki!tutamıyorum kendimi..
çok moralim bozuk kızlar..yiyip duruyorum kendime hakim olamıyorum..werdiğimi geri aldım..geçmiş yorumlarıda okumadım çıkcam zaten kilo werenleri tebrik ediyorum..haftaya ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum..öpüldünüz..bendende bişey olmaz..ben 55 i hiç göremicem...
canım üzme kendini eğer ayrılık senden yana olduysa şayet birbirinizi sevdiğinizden eminsen
mesaj at ama aksi ise atma derim
kadınlık gururun var
sonra erkekler hemen kendini bişey sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?