ayni kilo muyuz simdigeçende okudum ama vakitm olmadı cvp yazmaya bak benin bir yavuklum vardı 5-6 yıl beraberdik.artık millet evlenecez gözüyle bakardı.takılar çeyizler falan her şey hazırdı yani.sonram benle ilk tanıştığında yeniişkurmuştu mütavaziydi.fakat çok para kazanınca sapıttı.kıskançlıkta üstüne cabası.neyse öle böle ben işe başladım.geldi bi gün mağazayı bastı.nie erkeklerle çalışıyormuşum die.ananla düğüne gitme,kuzeninle konuşma,kimseye numaranı verme hep bu şekilde yasak koyardı.e benim yaşım büyüuyünce baskılara dayanamdım.zaten o bitirdi.gerekçe olarakta ayrı kaldığımız 2 -3 günlük dönemde nette okey oynamışım.onun yanındaki esnafta okey oynayıp kadın ayarlıyomuş.demekki ben onun yanındaki esnaflada okey oynayabilimişim.paranoyaya baksana.ayrıldıktan sonra bir sürü hakaretler yağdırdı.numaramı bulamayınca mağazaya cep teli gönderirdi.beni arayabilsin die.bana inat yapa yapa aynı gün sözlendik tesadüfen,sonra o inat olsun die hemen nişanlandı.sonrada benden 1 yıl önce evlendi.evlendiği hibi çocuk yaptı.baktı benden ses yok.bu sefer haber göndermeye başladı tanıdıklarla çok zenginim,çok mutluyum beni kaçırdı bilmemne die.mail attı görüşelim die.ben evlendim.şuan çokta mutluyum.inan sanki onu hiç sevmedim hiç bişey paylaşmadık gibi.ilk zmanlar bende acı çektim.ama şu an eşimden öle mutluyumöle çok seviyorum ki.keşke daha önce karşılaşsaydık diyorum.seninde öle olur su akar yolunu bulur.hayırlısıysa zaten bi fırsat yaratır allah.hiç canını sıkma üzülme sen.
kız öle ezik gibikonuşmöa biz dopiçiz ama istediğimiz aman kilo verebiliriz.sakın morelini bozma hoşgeldin.
oh maşallah.kız suzi eşitlendik bacım.
geçende okudum ama vakitm olmadı cvp yazmaya bak benin bir yavuklum vardı 5-6 yıl beraberdik.artık millet evlenecez gözüyle bakardı.takılar çeyizler falan her şey hazırdı yani.sonram benle ilk tanıştığında yeniişkurmuştu mütavaziydi.fakat çok para kazanınca sapıttı.kıskançlıkta üstüne cabası.neyse öle böle ben işe başladım.geldi bi gün mağazayı bastı.nie erkeklerle çalışıyormuşum die.ananla düğüne gitme,kuzeninle konuşma,kimseye numaranı verme hep bu şekilde yasak koyardı.e benim yaşım büyüuyünce baskılara dayanamdım.zaten o bitirdi.gerekçe olarakta ayrı kaldığımız 2 -3 günlük dönemde nette okey oynamışım.onun yanındaki esnafta okey oynayıp kadın ayarlıyomuş.demekki ben onun yanındaki esnaflada okey oynayabilimişim.paranoyaya baksana.ayrıldıktan sonra bir sürü hakaretler yağdırdı.numaramı bulamayınca mağazaya cep teli gönderirdi.beni arayabilsin die.bana inat yapa yapa aynı gün sözlendik tesadüfen,sonra o inat olsun die hemen nişanlandı.sonrada benden 1 yıl önce evlendi.evlendiği hibi çocuk yaptı.baktı benden ses yok.bu sefer haber göndermeye başladı tanıdıklarla çok zenginim,çok mutluyum beni kaçırdı bilmemne die.mail attı görüşelim die.ben evlendim.şuan çokta mutluyum.inan sanki onu hiç sevmedim hiç bişey paylaşmadık gibi.ilk zmanlar bende acı çektim.ama şu an eşimden öle mutluyumöle çok seviyorum ki.keşke daha önce karşılaşsaydık diyorum.seninde öle olur su akar yolunu bulur.hayırlısıysa zaten bi fırsat yaratır allah.hiç canını sıkma üzülme sen.
cozuttum iste :26:hasretcim morelini bozma hallolur mecbur halletcekler sonucda gelinlige okadar para veriyorsunuz birde haziranin sonuna kadar o fazlaliklarindanda kurtulursun bence yaz geldi artik üzülme tatlim ya
delükiraz saplisindan aldim dogadan ballim
bence okadar fazla degil kacamak yapmana ramen minem :26:
ne güzel kutlamisdik niye böyle geri aldin
sekretär yarim saat yanimizda oturdu gelemedim kizlar
başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55
:89: :89:aklımdan çıkmıyorsun beybi
gel tabi hoş geldin
dün akşamda misafir vardı suzi kurupasta yedim:26::26: pastanın her türlüsü itinayle yendi bu hafta ama tartı beni üzmedi çok şükür
canim birkama hemen kendini :26:çok moralim bozuk kızlar..yiyip duruyorum kendime hakim olamıyorum..werdiğimi geri aldım..geçmiş yorumlarıda okumadım çıkcam zaten kilo werenleri tebrik ediyorum..haftaya ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum..öpüldünüz..bendende bişey olmaz..ben 55 i hiç göremicem...
hadi canim hayirlisi olsunAY Bugün beni gene ikinci görüşmeye çağırdılar bayılacağım bu sıcakta o yolları teperken işe başlarsam sizden uzakkalıcam.çok üzülüyorumya diyette yapamazsam ya dopiçkalırsam
he benim boy 174 kız bugun öğleden sonram bende yokum gene sıkıldımbu gel gi olayından sanki cumhurbaşkanı alacaklar işe.he haftaya yarışalım senle olarmıayni kilo muyuz simdiburcumuz ayni kilomuz ayni bi boydan sen benden boyluydun herhalde
kiz handebugün 13 de cikiyorum isden listene bi not ediver
Tatlım bizim öyle çocukluklarımız yoktu ya, ikimizde aklı başında insanlardık ama gerçekten çok farklıydık ve sürekli kavga etmeye başladık, ikimiz de idare edemedik birbirimizi ve diyorum ya ağlaşarak ayrıldık ama işte, geri dönüş yok artık napalım...
Sorun evlenmek değil benim için ben onunla yapmadıktan sonra artık hiçkimseden bir beklentim yok , hiçbirşey istemiyorum , tekrar aşık olmam lazım, o da olur mu bilmem
cozuttum iste :26:
:89: :89:
canim birkama hemen kendini :26:
hadi canim hayirlisi olsun
bildiriminide gördüm artida degilsin iyi iste saha ne
değilimama ekside değim çok fazla gerçiçok kaçırdım patatesli börekler pastalar falan dün o sıcakta yürüdüm valla.500grmı 2 haftada verdim varmı böle bişey ya
tamam canim sIkma sen canini gör bak zor olacak ama okadar canin acimiyacak yine biri karsina cikacak kalpin atacak belkide daha güzel olacakHiç moral bozmuyorum suzim çok kararlıyım çünkü artık, tabi sizin varlığınızda bana çok güç veriyor
Hakana mesaj atmayacağım suzi o kalbini dinlemedi hiçbir zaman bende artık dinlemeyeceğim, çok zor ama yapıcak bişi yok :26:
Sende artık toparlasan suzim
3 pastadan sonra keklerden sonra iyi canimkilo bildirimi
başlangıç 73
geçen hafta 69,1
bu hafta 69,1
gelen/ giden 0
top. giden 3,9
hedef 65
sabahları ve öğlenleri çok dikkat ettim suyumu içtim ondan sanırım artı deilim yoksa bi dünya cıs yedim
tebrikler tatlimefendimşimdi .bu hafta kilomçok değişkendi.salı sabahı 73.3 tüm.salıdan sonra şımardımheralde kısırlar tatlılar derken.ertesi sabah tartıldığımda 2kilo fazlaydım.bu sabahta yerimde saymışım gramgarm veriom
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,3
bu hafta:74
bu hafta giden:300 gr
toplam giden:2,5
hadi bakalim insallah güzel olur saatleride sana uyarAY Bugün beni gene ikinci görüşmeye çağırdılar bayılacağım bu sıcakta o yolları teperken işe başlarsam sizden uzakkalıcam.çok üzülüyorumya diyette yapamazsam ya dopiçkalırsam
olsun canim haftaya vermis olursun sabit kalmak da iyidir dikkat edersen verirsin canimmerhaba kızlaaaaaaaaarrrrrr
bildirimi yapayım da haftaya listede olayım yaza kadar 65 olcam 2 ayım var
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta :72
gelen giden yok
hedef :65
ayyyyyy sabah bide diyarbakır kadayıf burması yedim
kızlar yaza kadar 7 kilo gider mi ?
ya gardrobumu yenilicem
çünkü hamilelik sonrası ha verdim ha vercem diye hiç kendime bişey almadım
2 yıldır kıyafet almıyorum yani 2 etek aldım sadece
bu arada bildirimi yine umaya mı yapcaz kime yapıyoruzzz ??????????????????
cozuttum iste :26:
:89: :89:
canim birkama hemen kendini :26:
hadi canim hayirlisi olsun
bildiriminide gördüm artida degilsin iyi iste saha ne
birlikten kuvvet doguyor sekeriyiki burdayiz ve güzel arkadasligimiz var
hayira yoralim hayir olsun tatlimbeni gaza getirin ye diyin yemem
merhaba kızlaaaaaaaaarrrrrr
bildirimi yapayım da haftaya listede olayım yaza kadar 65 olcam 2 ayım var
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta :72
gelen giden yok
hedef :65
ayyyyyy sabah bide diyarbakır kadayıf burması yedim
kızlar yaza kadar 7 kilo gider mi ?
ya gardrobumu yenilicem
çünkü hamilelik sonrası ha verdim ha vercem diye hiç kendime bişey almadım
2 yıldır kıyafet almıyorum yani 2 etek aldım sadece
bu arada bildirimi yine umaya mı yapcaz kime yapıyoruzzz ??????????????????
Hiç moral bozmuyorum suzim çok kararlıyım çünkü artık, tabi sizin varlığınızda bana çok güç veriyor
Hakana mesaj atmayacağım suzi o kalbini dinlemedi hiçbir zaman bende artık dinlemeyeceğim, çok zor ama yapıcak bişi yok :26:
Sende artık toparlasan suzim
yarisalim bebegimhe benim boy 174 kız bugun öğleden sonram bende yokum gene sıkıldımbu gel gi olayından sanki cumhurbaşkanı alacaklar işe.he haftaya yarışalım senle olarmı
he işte bende bunu anlatmaya çalışıyordum.bizde senin gibi diyoduk illa beraber olcak yaşayamayız falanmışfistanmış.ohhoo herkezöle bi evlenip mutlu oluyo ki şimdi çok erken belkide ayrılığın zman geçtikçe bazı şeyleri unutmaya bile başlıcan
kiz patlatip durma su sakisi
ayyy cok sagol canim benimcanım suziiiimmmmiyiki varsın iyiki arkadaşımsın
ya ben pazartesi bildireyimsiz cuma olmazmı.ben çarşambaları sapıtıyomkiz okadar yedin halada ekside deilim diye bidirdaniyon bide heeetöbeeee
saatleri fazlacanımya nereuycak ama evde oturmaktan iyidir.bide eşimaskere gitmeden önce sağlambir işimolsun.o askerdeyken kim ödücek ev kirasını.yoksa daha acele etmezdim işe girmek için.tamam canim sIkma sen canini gör bak zor olacak ama okadar canin acimiyacak yine biri karsina cikacak kalpin atacak belkide daha güzel olacak
3 pastadan sonra keklerden sonra iyi canim
tebrikler tatlim
hadi bakalim insallah güzel olur saatleride sana uyarise basladim diye bizi unutma ama
olsun canim haftaya vermis olursun sabit kalmak da iyidir dikkat edersen verirsin canimbildirim de betüle canim (abababa)
ne yedin kizcozutmussmus haftaya da cozut da ben seni ne yapiyom gör
yok sallamiyim sabir cekeyim
yarisalim bebegimama bu hafta cok gazim var ona göre
kiz patlatip durma su sakisiagzinin icinden patlat
ayyy cok sagol canim benimiyiki sende varsin iyiki sizler gibi iyi arkadaslarim var cok sansliyim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?