70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AY Bugün beni gene ikinci görüşmeye çağırdılar bayılacağım bu sıcakta o yolları teperken işe başlarsam sizden uzakkalıcam.çok üzülüyorumya diyette yapamazsam ya dopiçkalırsam

merhaba kızlaaaaaaaaarrrrrr

bildirimi yapayım da haftaya listede olayım yaza kadar 65 olcam 2 ayım var

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta :72
gelen giden yok
hedef :65

ayyyyyy sabah bide diyarbakır kadayıf burması yedim

kızlar yaza kadar 7 kilo gider mi ?

ya gardrobumu yenilicem

çünkü hamilelik sonrası ha verdim ha vercem diye hiç kendime bişey almadım

2 yıldır kıyafet almıyorum yani 2 etek aldım sadece

bu arada bildirimi yine umaya mı yapcaz kime yapıyoruzzz ??????????????????

ayni kilo muyuz simdi burcumuz ayni kilomuz ayni bi boydan sen benden boyluydun herhalde
kiz hande bugün 13 de cikiyorum isden listene bi not ediver

Tatlım bizim öyle çocukluklarımız yoktu ya, ikimizde aklı başında insanlardık ama gerçekten çok farklıydık ve sürekli kavga etmeye başladık, ikimiz de idare edemedik birbirimizi ve diyorum ya ağlaşarak ayrıldık ama işte, geri dönüş yok artık napalım...
Sorun evlenmek değil benim için ben onunla yapmadıktan sonra artık hiçkimseden bir beklentim yok , hiçbirşey istemiyorum , tekrar aşık olmam lazım, o da olur mu bilmem

cozuttum iste :26:

başlangıç:87
geçen hafta 63.60
bu hafta:65
gelen:1.400
hedef:55

aklımdan çıkmıyorsun beybi

gel tabi hoş geldin

dün akşamda misafir vardı suzi kurupasta yedim:26::26: pastanın her türlüsü itinayle yendi bu hafta ama tartı beni üzmedi çok şükür
:89: :89:

canim birkama hemen kendini :26:

AY Bugün beni gene ikinci görüşmeye çağırdılar bayılacağım bu sıcakta o yolları teperken işe başlarsam sizden uzakkalıcam.çok üzülüyorumya diyette yapamazsam ya dopiçkalırsam
hadi canim hayirlisi olsun
bildiriminide gördüm artida degilsin iyi iste saha ne

ayni kilo muyuz simdi burcumuz ayni kilomuz ayni bi boydan sen benden boyluydun herhalde
kiz hande bugün 13 de cikiyorum isden listene bi not ediver
he benim boy 174 kız bugun öğleden sonram bende yokum gene sıkıldımbu gel gi olayından sanki cumhurbaşkanı alacaklar işe.he haftaya yarışalım senle olarmı

he işte bende bunu anlatmaya çalışıyordum.bizde senin gibi diyoduk illa beraber olcak yaşayamayız falanmışfistanmış.ohhoo herkezöle bi evlenip mutlu oluyo ki şimdi çok erken belkide ayrılığın zman geçtikçe bazı şeyleri unutmaya bile başlıcan

değilimama ekside değim çok fazla gerçiçok kaçırdım patatesli börekler pastalar falan dün o sıcakta yürüdüm valla.500grmı 2 haftada verdim varmı böle bişey ya

tamam canim sIkma sen canini gör bak zor olacak ama okadar canin acimiyacak yine biri karsina cikacak kalpin atacak belkide daha güzel olacak
3 pastadan sonra keklerden sonra iyi canim
tebrikler tatlim
hadi bakalim insallah güzel olur saatleride sana uyar ise basladim diye bizi unutma ama
olsun canim haftaya vermis olursun sabit kalmak da iyidir dikkat edersen verirsin canim bildirim de betüle canim (abababa)

ne yedin kiz cozutmussmus haftaya da cozut da ben seni ne yapiyom gör

Yaza kadar 7 kilo imkansız değil ama kadayıfla imkansız:26:, spor da yapmak lazım sıkılaşırsın süper olursun taş gibi olursun ama kadayıfla ola maz sın !!

canım konuyu tam bilmirum ama

kararını destekliyorum atma mesaj falan

inan bana zamanında çokkk seviyorum dediğin adamları hayatının adamını bulunca ve onunla evlenince

yolda görünce bile tedirgin oluyosun ve yaptığın hersey için bin pişman oluyosunnnnnnnnnn

boşverrrrrrr gitsin gün gelecek hayatının aşkı ,,yeri zamanı geline seni bulacakkkkkk emin ol

Menü mü de yazayım da kaçayım ben kızlar, işim gücüm birikti iyice

Sabah:
tam buğday ekmek (2 dlm) + beyaz peynir- salatalık = (sandviç)
Kahve

Ara:
Yok :26:

Öğlen:
Izgara tavuklu salata

Ara:
10 badem

Akşam:
Karnıbahar
Yoğurt

Toplamda 2 lt su - 1 saat yürüyüş

yarisalim bebegim ama bu hafta cok gazim var ona göre
kiz patlatip durma su sakisi agzinin icinden patlat
canım suziiiimmmmiyiki varsın iyiki arkadaşımsın
ayyy cok sagol canim benim iyiki sende varsin iyiki sizler gibi iyi arkadaslarim var cok sansliyim ben ya

kiz okadar yedin halada ekside deilim diye bidirdaniyon bide heee töbeeee
ya ben pazartesi bildireyimsiz cuma olmazmı.ben çarşambaları sapıtıyom
saatleri fazlacanımya nereuycak ama evde oturmaktan iyidir.bide eşimaskere gitmeden önce sağlambir işimolsun.o askerdeyken kim ödücek ev kirasını.yoksa daha acele etmezdim işe girmek için.
yok sallamiyim sabir cekeyim

he amin çekte herkez kilo versin

yarisalim bebegim ama bu hafta cok gazim var ona göre

kiz patlatip durma su sakisi agzinin icinden patlat

ayyy cok sagol canim benim iyiki sende varsin iyiki sizler gibi iyi arkadaslarim var cok sansliyim ben ya

yarışalım dedim ama 10ununda hastalanacam ben haftaya fazlada çıkabilirim.of işe başlarsam nası yapcam ben diyet ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…