- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
o nası kapayım pc yi die bakıyodur pusuya yattı heral
tekirdaağ canım valla babanneler dedeler erkek torun gösterişolsun die yapmadıkları kalmıyor valla.daantelden kına sepetleriörerler falan davetiye dağıtırken büyüklere baş örtüsü falan verirler.geçen yıl bizimakrabağ 200 tane dağıtmıştı.bazen sünnet anneleri takı kurdelesini boynuna geçiriyor.çok komik oluyo o zmanda kınada ayrı alayda ayrı düğünde ayrı mevlütte ayrı kıyafet alınır.tabi bizim orası çok abartılı bulsalar sünette annesi tuvalete giderkene bile kıyafet alacak
yav bacım şu bilimadamları ulemalar hacılar hocalar bi araya gelsin şu pc başında oturuken yiyerek zayıflamanın çözümünü bulsunlar
scemm
yesil elbisen cok güzell
sende gayet iyi görünüyorsun canim
bak donsuz kalcan diozda hiç ilgilenmio bizle duymazlıktan geliobak hande donsuz kalirsin diyor
ilkkez duydum canm ya gerçekten abartılıymış.bakalım bizimki nolcak değişik fikri olan varsa yazsın kızlar çekinmeyin abartmadan ama
güzel olsun istiyorum.hediyelik dağıtmalık yani....
kiz hic tutamam o zaman daha cok kacarbak hande donsuz kalirsin diyor
he bacım üstümde donuşumher giydiğimde gözümün önünde aynı çiçeklidon giymiş bir zenci canlanıyo diom ballının kulakları çınlasın onunda böle donuşu varmış
o senikaldırmak için morelini bozmaya çalışmışbenimki ilk topige geldigimde kalkmiyordum bilgisayardanbana sen pc basinda mi zayiflican sannediyorsun diyordun
kizlar ben kaciyorum sizlen sohbet etmeye bayiliyorum ama napim ev isi cocuk anneannesinde onuda getireyim firsat bulunca gelirim yine cok öptümmm
kiz hic tutamam o zaman daha cok kacar
ne kaçıyo bacımsuzi gibi pırtmı yapıyon sende
kiz benimkiler cicekli degilki
ay bende istiyooommm
donsuz kalsinda görsün ozamanbak donsuz kalcan diozda hiç ilgilenmio bizle duymazlıktan gelio
vala burda yatak süslerler işte çocugun adını havluya işletip yatak başına koyarlar gözüksün die aklıma bunlar geldi bide atlagezdiriler çocuğu ama onlar sana gelmez bacım
cis mis yeme bak sonumuz kötü olacakkiz hic tutamam o zaman daha cok kacar
kiz benimkiler cicekli degilki
ay bende istiyooommm
görüsürüz tatlimo senikaldırmak için morelini bozmaya çalışmış
görüşürük suzi bende kalkacam güya
evde olursam fırında tavuk.ama dışarıda olmaktankorkuyorum....aksam ne yiycen
haklısın ama dışardaydım fırsatım olmadı :)
neeey çorba 2 dilim ekmek mii! gitti can damarlarımdan biri koptu az önce olamaz yaa
yemeseymişim kemalpaşayı keşke güzel bile değildi zaten.
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pisikolojim bozuldu gözümün önünden gitmiyo bacim
aklima geldikce su iciyom dünkü yediklerim erisin diye 10 dakikada yarimm sise su icmisim
normalde icemem haa
bende dolabimi temizliceemkizlar ben kaciyorum sizlen sohbet etmeye bayiliyorum ama napim ev isi cocuk anneannesinde onuda getireyim firsat bulunca gelirim yine cok öptümmm
kalk bacim kalk islerimizi yapako senikaldırmak için morelini bozmaya çalışmış
görüşürük suzi bende kalkacam güya
lastikli ama cicekli degilkız senin lastikli donuşun yokmu
yemeeemmmmmmmdonsuz kalsinda görsün ozaman
cis mis yeme bak sonumuz kötü olacak
görüsürüz tatlim
ben diom kaç işten yetişYavaş gidin bacılar telden yetişemiyorum :)
bidaha yemesin iste fena mibenim rüyama bile girerse napcam ben biz bu hafta kesin liste 1inciliye oynuyoruz ballim
bende tavuk yiyebilirim bugün cok seviyorum kendisinievde olursam fırında tavuk.ama dışarıda olmaktankorkuyorum....
olsun bundan sonra dikkat edersin canm.bana yemeğin suyuna banmayıda yasakladı en büyük zevkimdi...
yaben burda saf saf yazıyom siz don mon muhabbeti almış başını gidiyo noluyo len
ay kiyamam canim yaYavaş gidin bacılar telden yetişemiyorum :)
bidaha yemesin iste fena mibenim rüyama bile girerse napcam ben biz bu hafta kesin liste 1inciliye oynuyoruz ballim
bende dolabimi temizliceem
kalk bacim kalk islerimizi yapak
lastikli ama cicekli degil
yemeeemmmmmmm
bende dolabimi temizliceem
kalk bacim kalk islerimizi yapak
lastikli ama cicekli degil
yemeeemmmmmmm
ben diom kaç işten yetiş
hadi ordan biriniz çatalla pasta yiyo ötekiniz cozutuyo sondan birinci belki
bu pişmanlık hayra işaretsuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pisikolojim bozuldu gözümün önünden gitmiyo bacim
aklima geldikce su iciyom dünkü yediklerim erisin diye 10 dakikada yarimm sise su icmisim
normalde icemem haa
yok bacım benm sünnet yapılsın da artık içimde kaldı şöle 5yıldır bi çok şey bukalmasın bariiibak donsuz kalcan diozda hiç ilgilenmio bizle duymazlıktan gelio
vala burda yatak süslerler işte çocugun adını havluya işletip yatak başına koyarlar gözüksün die aklıma bunlar geldi bide atlagezdiriler çocuğu ama onlar sana gelmez bacım
kaç suzim giderken beni alkizlar ben kaciyorum sizlen sohbet etmeye bayiliyorum ama napim ev isi cocuk anneannesinde onuda getireyim firsat bulunca gelirim yine cok öptümmm
Yavaş gidin bacılar telden yetişemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?