70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilkkez duydum canm ya gerçekten abartılıymış.bakalım bizimki nolcak değişik fikri olan varsa yazsın kızlar çekinmeyin abartmadan ama
güzel olsun istiyorum.hediyelik dağıtmalık yani....

kizlar ben kaciyorum sizlen sohbet etmeye bayiliyorum ama napim ev isi cocuk anneannesinde onuda getireyim firsat bulunca gelirim yine cok öptümmm

scemm

yesil elbisen cok güzell

sende gayet iyi görünüyorsun canim

bak hande donsuz kalirsin diyor
bak donsuz kalcan diozda hiç ilgilenmio bizle duymazlıktan gelio
ilkkez duydum canm ya gerçekten abartılıymış.bakalım bizimki nolcak değişik fikri olan varsa yazsın kızlar çekinmeyin abartmadan ama
güzel olsun istiyorum.hediyelik dağıtmalık yani....

vala burda yatak süslerler işte çocugun adını havluya işletip yatak başına koyarlar gözüksün die aklıma bunlar geldi bide atlagezdiriler çocuğu ama onlar sana gelmez bacım

benimki ilk topige geldigimde kalkmiyordum bilgisayardan bana sen pc basinda mi zayiflican sannediyorsun diyordun
o senikaldırmak için morelini bozmaya çalışmış
kizlar ben kaciyorum sizlen sohbet etmeye bayiliyorum ama napim ev isi cocuk anneannesinde onuda getireyim firsat bulunca gelirim yine cok öptümmm

görüşürük suzi bende kalkacam güya

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pisikolojim bozuldu gözümün önünden gitmiyo bacim

aklima geldikce su iciyom dünkü yediklerim erisin diye 10 dakikada yarimm sise su icmisim

normalde icemem haa

donsuz kalsinda görsün ozaman
kiz hic tutamam o zaman daha cok kacar

kiz benimkiler cicekli degilki

ay bende istiyooommm
cis mis yeme bak sonumuz kötü olacak

görüsürüz tatlim

evde olursam fırında tavuk.ama dışarıda olmaktankorkuyorum....
haklısın ama dışardaydım fırsatım olmadı :)

neeey çorba 2 dilim ekmek mii! gitti can damarlarımdan biri koptu az önce olamaz yaa
yemeseymişim kemalpaşayı keşke güzel bile değildi zaten.

olsun bundan sonra dikkat edersin canm.bana yemeğin suyuna banmayıda yasakladı en büyük zevkimdi...

yaben burda saf saf yazıyom siz don mon muhabbeti almış başını gidiyo noluyo len

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aklima geldikce su iciyom dünkü yediklerim erisin diye 10 dakikada yarimm sise su icmisim

normalde icemem haa

bidaha yemesin iste fena mi benim rüyama bile girerse napcam ben biz bu hafta kesin liste 1inciliye oynuyoruz ballim

bende dolabimi temizliceem

kalk bacim kalk islerimizi yapak

kız senin lastikli donuşun yokmu
lastikli ama cicekli degil

donsuz kalsinda görsün ozaman

cis mis yeme bak sonumuz kötü olacak

görüsürüz tatlim
yemeeemmmmmmm

bende tavuk yiyebilirim bugün cok seviyorum kendisini
Yavaş gidin bacılar telden yetişemiyorum :)
ay kiyamam canim ya

kactim ya size laf yetistircem diye kaldim yine

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

normalde icemem haa
bu pişmanlık hayra işaret
yok bacım benm sünnet yapılsın da artık içimde kaldı şöle 5yıldır bi çok şey bukalmasın bariii
kaç suzim giderken beni al
Yavaş gidin bacılar telden yetişemiyorum :)

tel zor iş

bende kaçıyorum kızlar
dikkat edin akşama hesap verceksininz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…