70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vala ben 2 senedir çalışıyom öyle kaçıp gitme gibi bi lüksüm yok tazminat falan filan yakamam yani onun için bekliyorum evlenmeyi
aa ebn yenibaşladın sanıyodum
neyi okumamışımkız son 3-4 gündür evde yokum ki doğru dürüst giremedim kıs küsme dayanamam ben
boşver bacım bende cozuttum rosede cozutmuş salla aman bidahamı gelcez dünyaya
kızlar foto koydum bakın bakem beğeneceniz mi?beni
beyendim güzel olmuşun

hoşgeldiiiin
tatlım toplamda 4 dilim ekmeğin var onu indirmeye çalış,öğlen ekmek yerine çorba yada birkaç parça et tavuk tercih et, akşam menüsü olmamış zaten
Yine de güzel
dokrorum
unutma bir çorba 2dilim ekmeğe eşittir dedi.bende çorba yerine ekmek kullandım
bilmiyorum artık ben doktorummun yalancısyım...:26:
gel gel sende bizdensin
hoşgeldin cnm inş.istediğimiz kilolara ulaşır alışverişte neler aldığımızı yazarız
saol canm yazdm bu tarifi uygulicam
hoşgeldiiiiin
haklısın canm iyiki çıkmışsın çalışılmıyo ya böle yerlerde.inş.iyi bir yer bulursun hayatım.
kesinlikle katılıyorum ama nerdeeee
Eki Görüntüle 702645
kızlar bu pizzayı topikcek oturup yesek anca bitiririz herhalde..
ıyyy pizzadan soğudum one ya
a
Allahım koru bizi böle olmak istemiyorum:18::18::18::18::18:

gel canm hoşgeldin...
Oğlumun dişi patladııııı :))))
hayırlı olsun canm
can ya senden değil çok kaynatıyolar geçmişten çıkamıyoruz o yüzden
güzel olmuş bence
nasılsınız kızlar
benn bomba gibiyim ama iyi mi desem kötümü bilemedim
şükür iyiydim de az önce haberim oldu daha Esed katliam yapmış resimleri gördüm şok oldum ağzım açık kaldı..
çok üzüldüm ya ne zamandır haberleri izlemiyorum çok üzülüyorum ya
of o daha kötü bence kadınlara çalışırken resmi regl tatili vermeliler

geçmişl olsun canım bende cozuttum yanlız değilsin
sevineyimmi üzüleyimmi
olmadı birlikte olmamıza sevinmedüm.
gel birlikte düzeltek bacım bu gidişat gidaişatdeğil
hande bende diyom niye kulaklarim cinlayip duruyor oslew rosewind funda bütün kizlar günaydin
günaydın tatlım
kemal paşayıyemeseymişsin çok iyi bir menü olcakmış

bizim oğlan 6aylıktı sünetini oldu
ben ozamanda tutturmuştum düğünvs.bişey yapalım die hep erteledi eşimin ailesi.bizde büyükler deyip sözlerini dinledik.
çocuk ağustosta 4yaşına gircek.bu yaz yapıyorum dedi.kayınpeder hayır dedi.çok bozuldum ya herkesin düğününe gidiyolar yardımcı oluyolar amaçları ne ya
banada birsürü haksızlık yaptılar diğer bölümlerden bilenler vardır belki hep buraya yazdım ama yeter ya artık cahal değilim saf değilim.
bu kez laflarım çok ağır olcak

İlk gündü bu, değil mi?
Bence gayet güzel. Ama ara öğün de yapsan daha iyi olur. Metabolizman daha hızlı çalışır.

kız sabahtan yazı koy oraya suziye rezerve diye

çalışma kaç hadi benim gibi

he bacımdedikodunu yaptım az önce
öyle yapim :86: hep yapiyon zaten
güzel bence canim affiyet olsun aksamida hafif atlatmissin
söyleme bidaha bak cozutuyon simcik alintilara cevaplaya gidiyom ya hepsini markieren yapiyom kopyaliyom sonra word u aciyorum oraya yapistiriyorum einfügen yapiyom sonra speichern yani kayit ediyom öyle birsey iste allah allah

:125: :125: :101: :83: :85:

:26:

kiz ne yiyip duruyon ben haftasonudiye yinede yemedim ac kaldim ac :111::111::111: yok ac kalmadim da :44:cis yemeyince ac gibi hissediyorum kendimi :86:

Handeeeee çozutttuuunnn seennnn kız mileti teşvik etmeseenee yemek yemeyeee aaaaaaa

yol beni vallahi
kocise kac kere söyledim ama anlamiyooooooo

göremiyorum kör oldum
yaz o zman bacım belkiokumayı unuttu

işallah bulurum.aman şu büyüklerde yardımcı olacaklarına köstek oluyorlar bazen nie yapmayacakmışssın düğün gerekçeleri neymiş ki

kız ballı geçn hafta tüm topikçene çozutmuşuz zaten
bak bugün dikkat etmeye çalış yarın da full diyet edek.ona göre
bak ben dün ayıldımbayıldım bugün pes etmicem zayıflamamız lazm
belki sünnetimizi yaparsak gelirsiniz

ben göremedim nerden bakılıyo:26:

he burdayım gene artık hep dedikodunuzu yapacam mutfak silmeyi bıraktım geldim siz burdasınız die
Handeeeee çozutttuuunnn seennnn kız mileti teşvik etmeseenee yemek yemeyeee aaaaaaa

aman yesinler bacım bırak topiğin adıda değişsin dopiçler bi arada dedikodu yapıyor topiği olsun

bende reglyi erken olacam heral bu ay bi şiştim dünden beri başım dönüyor bugun
offbenmde günüm geçti 2gün sadece ama çok şiştim.strestendir die neşeli olmaya çalışıyorum ama kandıramadım vucudumu
yaz o zman bacım belkiokumayı unuttu

işallah bulurum.aman şu büyüklerde yardımcı olacaklarına köstek oluyorlar bazen nie yapmayacakmışssın düğün gerekçeleri neymiş ki

bilmiyorum üsteki duydumki diğer biri var buraya yazıyım onunkini yapacaklarmış.iyice coştum ben
ama eşime kızıyorum o ün alsaydıbabasına sormasaydı böle olurdu.koca sesiz olunca malesef

bak zayiflayinca ne güzel olmussun bence sende düsün eskisi gibi tombil olmak istemezsin dimi o yüzden dikkat et tatlim bak ugrasiyoruz vercez diye sen ne güzel vermissin geri alma
niye dügünü yapmak istemiyorlarmi niye erteleyip duruyorlar sen kendin ayarlasan ozaman mecbur gelecekler :26:
bende reglyi erken olacam heral bu ay bi şiştim dünden beri başım dönüyor bugun
tansiyon problemin varmi kuzum benimde türkiyedeyken basim cok dönmüsdü doktor bana ayran ic bol bol tansiyonun düsük demisdin :26:

okumadin iste

neyse hadi sey ette beni barisak

aaaa ne diyon kiz

yok bacim yarim gün bile olsa calismak yaramadi sana

canim sen otur esinle konus verin kararinizi hayret yaa

iyde word nerde kiz
yeme suzim yoksa öyle oluruz bak

sünnetimiz derken ailecekmi kestirceniz kiz

Hande bi gece 10 kilo vermenin formülünü mü buldun nerden bu özgüven ye ye nereye kadar hacııı :)

kiz yazma programmi war zubehöre bak o otomatik pc nin icinde zaten
nasil olcaz ballim bi acsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…