aa ebn yenibaşladın sanıyodumvala ben 2 senedir çalışıyom öyle kaçıp gitme gibi bi lüksüm yok tazminat falan filan yakamam yani onun için bekliyorum evlenmeyi
neyi okumamışımkız son 3-4 gündür evde yokum ki doğru dürüst giremedim kıs küsme dayanamam benay suzim ya sölyedim iste bi kac ksiye tutamiyomki cenemi
canim gercekden isin zor
seni cok iyi anliyorum
ama bencede biraz fazla üstlenmissin herseyi
malesef herseyi beceren kadinlar böyle eziliyor
bnim aile büyüklerimden vardi böyle
kadin her isi becerirdi esine firsat kalmazdi
esi de alismis tabi
o bana cok iyi bir örnek olmustu simdi becerebilecegim isleri bile yapmiyorum ki esimede is düssün diye
üzgünüm ama seninkide alismis canim
belki senin icin zor olucak ama
bir kac seyi boslamalisin
hic bagirip cagirma
sabret ama yapamadigini yetisemedigini söyle
ona ihtiyacin oldugunu anlat
onu gaza getir bacim
yani erkek oldugunu güclü oldugunu ona ihtiyacin oldugunu hissetir
:26: :26:
hosgeldiin
senin kariyer kisa sürdü kiz
kizz ben senle konusmuyoom
o kadar yaziyoz bi zahmet edip okumuyon bile
bende 72 ye dogru gidiyooomm
suzi ya nasil yapiyon onu ay ben bu teknolojiden hic anlamiyom
hosgeldiin
oyy canimmhayirli olsun hadi
hosgeldiin
neye üzüldün canim :26:
boşver bacım bende cozuttum rosede cozutmuş salla aman bidahamı gelcez dünyayahellooo
ben geldiiimm
dün ondan önceki gün cozuttumda cozuttumm :26:
bu sabahta benim kocis git sen cis al gel onuda yuttumm
ay lütfen biri bana engel olsuuunn
yosa 72 ye dogru gidiyooomm:84:
eee siz nööörüyonuz
beyendim güzel olmuşunkızlar foto koydum bakın bakem beğeneceniz mi?beni
yol beni vallahikızzzz yoldurtma saçını başını o kocişine de söyle akıllı olsun :)
kızlar foto koydum bakın bakem beğeneceniz mi?beni
hoşgeldiiiinslm kizlar bengeldim
hastalara sifa dertlilere derman sismanlara bol kilo vermelerini diliyorum
agostosta dugunumuz var ve ben kilolardan kurtulmaliyim sizsiz olmuyor kilom 77.4 hic dikat etmedim bugunden itibaren sizleerle devam edecem
sabah 45 dakika tempolu yuruyus yaptim bir kac dilim domates salatalik iki uc lokma ekmek yumurta yedim spordan onceydi bir ssaate kadar asil kavaltimi yaparim aksamda belirsiz oglenden sonra oglumla gezeriz oda yuruyus olur
dokrorumtatlım toplamda 4 dilim ekmeğin var onu indirmeye çalış,öğlen ekmek yerine çorba yada birkaç parça et tavuk tercih et, akşam menüsü olmamış zaten
Yine de güzel
gel gel sende bizdensinbugün uzun aradan sonra tekrar diyete başlama isteğiyle doldum arkadaşlar. bu atağı tatil alışverişi sağladı. ne mayo ne şort allahın tişörtü bile bende güzel durmuyor. sinir stres geldim eve dedim kk da vardır bana uyan bir bölüm. daha önce cuma yarışmalarına katılmıştım ama grubun performansına çok da ayak uyduramadım. taşınma süreci okulun başlaması derken gruptan çıktım. ama birilerine hesap vermeden de diyet yapılmıyor ki olmuyor. bir kaç arkadaşla birlikte evde kalıyorum. hepiceğzi de incecik malesef. onlarla biriyle de yapamıyorum diyetimi. beni anlayamıyolar herşeyden önce. yani demem odur ki burda sizlerin kontrolü altında kilo vermek istiyorum. bana destek olursanız çok sevinirim.
saol canm yazdm bu tarifi uygulicamMetabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.
Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...
Alintidir bnde basladim icmeye tvsiye ederim herkese
hoşgeldiiiiinYeniden buradayim kizlar bnide araniza alirsaniz sevinirim yoksa motive olamiycam diyette yapamiycam
Tatlidan hamur isinden ekmekten uzak duranlardanm
Asagida yazdigim cayi iciyorum bol su ve az yemek
Bisiklet suruyorum mekik cekiyorum iste bu kadar
haklısın canm iyiki çıkmışsın çalışılmıyo ya böle yerlerde.inş.iyi bir yer bulursun hayatım.zaten sabah gittim bu temizlik olayına bi bozum oldum.sonra müdür merkezdeki kadınla bağıra çağıra telde kavga etti.1 yılolmuş açılalı 4. müdürmüş.iş olmuyomuş.ben bunu duyunca hepten soğudum.full çalışcan yarım saat tek yemekmolası yapcan olurmu ya ne bu.normaldir yani mağazada çalışcak insan bulunması dışardanda çok ciddi duruyıo
kesinlikle katılıyorum ama nerdeeeebence çocuklar ilkokula gidene kadar devlet kadına ve çocuğa bakmalı.kreşlere bir suru para vereceğimize kendimiz bakabiliriz çocuklarımıza,kadına her halukarda akşam 5 ten sonra iş olmamalı çünkü kadının yükü her zaman erkeğinkinden daha fazla,hangi bir işi yapsın kadın.akşam geç saatte canı tehlikede erkekler gibi çalıştırıyorlar bu eşitlik değil!
ıyyy pizzadan soğudum one ya
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta
salatalık
yesilcay
1 dılım ekmek
1 çatal peynır
öğle
1 kase çorba
yoğurt
ara
3 kasık dondurma
aksam
2 kasık bulgur pılavı
4 kasık yeşil fasulye
yoğurt
ayrıca 40dk yuruyus
3lıtre su
2 fıncan adaçayı
1 fıncan nane lımon
anam ne cok yeıssım
slm kizlaranam ne cok konusuyonuz dedim kizlar gitmeden dalayim gecmisi word e kayit ettim sonra sakinlesince topik cevaplarim artik
Fadimecimin cani sIkIn canim benim burdan uzaklasma tatlim iyice bunalirsin bugün bende bunaldim esime dedim git cocugu parka götür bende su büyük dolapi düzelteyim yariya kadar yaptim oglan durmadi oda belim agriyor dedi kizdim bende zaten hic birsey yaptigin yok yapsan sasarim arkadaslarin cagirinca gitmeyi biliyorsun diye cikisdimbende bunaltim herseyin pesinden ben kosmakdan ama burayi da birakirsam iyice bunalacam zaten arkadas cevremde kalmadi sayilir vaktim yok hic ben seni anliyorum bitanem ama biz hep biyerden kismak zorunda kaliyoruz
gel canm hoşgeldin...Herkese merhaba 38 yaşındayım. 163 cm boyundayım 75 kiloyum. Kurduğunuz gruplardan birinde yer almak ve her cuma sizler gibi yarışarak kilo vermek istiyorum. Dediğim gibi bende accık şişmanım ve kilo vererek hedeflediğim 56 kiloya inmek istiyorummmmmmmmm. Hemde çoookkkkkkkkkk. Beni de alın grubunuza noluurr ama!
hayırlı olsun canmOğlumun dişi patladııııı :))))
can ya senden değil çok kaynatıyolar geçmişten çıkamıyoruz o yüzdenselam kızlar
yine geçmiş yarım kaldı
hiç böyle yapmazdım ne oldu bana
misafirlerimi atlattım bugün ama yorgunluktan ölüyorum
yemek yemeye bile zaman bulamadım
misafirler varken bişey yiyemedim onlar gittikten sonra eymek niyetine götürdüm tatlıları
kalan tatlı böreği falanda komşulara dağıttım
pek bişey kalmadı bizde
ayrıca uykusuzum gözlerim alerjiden kaşınmaktan bitap düştüler
regl oldum karnım ağrıyor
herşey üstüste geldi
öpüldünüz kızlar iyi geceler
güzel olmuş benceMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
domates
Ara
Diyet bisküvi (birkaç tane) (tam da hatırlamıyorum aslında bu arayı)
Öğle
Bir bardak süt
Bir küçük kase yulaf ezmesi
1 dilim ekmek
Ara
Bir kase nesfit+süt
Akşam
3 köfte kadar tavuk
+30 dk eliptik bisiklet
benn bomba gibiyim ama iyi mi desem kötümü bilemedimnasılsınız kızlar
çok üzüldüm ya ne zamandır haberleri izlemiyorum çok üzülüyorum yaşükür iyiydim de az önce haberim oldu daha Esed katliam yapmış resimleri gördüm şok oldum ağzım açık kaldı..
sevineyimmi üzüleyimmiof o daha kötü bence kadınlara çalışırken resmi regl tatili vermeliler
geçmişl olsun canım bende cozuttum yanlız değilsin
günaydın tatlımhande bende diyom niye kulaklarim cinlayip duruyoroslew rosewind funda bütün kizlar günaydin
kemal paşayıyemeseymişsin çok iyi bir menü olcakmışçok örnek bir mönü teşkil etmese de ne yedim içtim yazıyım dedim hem buraya yazma zorunluluğu hissedince insan daha az yemeye çalışıyo (sonra yazarken utanmamak için)
yeni başladığımdan mıdır nedir ya da diyet psikolojisinden kendimi zor tutuyorum doymuyorum sanki.alışırım bir kaç güne inş
sabah:
2 yumurtalı tereyağlı dereotlu omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
4 bardak çay (şekersiz)
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 adet kemalpaşa tatlısı (lokanta ikram etti ben de ayıp olmasın diye bircik yedim ama ufakcıktı zaten valla)
akşam::18::18::18::18: TEHLİKELİ SAATLER
az yağlı tavuklu salata
az ton balığı (ertesi güne kalsaydı atılcaktı ondan yedim valla)
işte böyle arkadaşlar akşam büyük bir badire atlatmadan geçirebildim önümüzdeki akşamlara bakalım
ay suzim ya sölyedim iste bi kac ksiye tutamiyomki cenemi
canim gercekden isin zor
seni cok iyi anliyorum
esi de alismis tabi
o bana cok iyi bir örnek olmustu simdi becerebilecegim isleri bile yapmiyorum ki esimede is düssün diye
hic bagirip cagirma
onu gaza getir bacim
hosgeldiin
hosgeldiin
hosgeldiin
çok örnek bir mönü teşkil etmese de ne yedim içtim yazıyım dedim hem buraya yazma zorunluluğu hissedince insan daha az yemeye çalışıyo (sonra yazarken utanmamak için)
yeni başladığımdan mıdır nedir ya da diyet psikolojisinden kendimi zor tutuyorum doymuyorum sanki.alışırım bir kaç güne inş
sabah:
4 bardak çay (şekersiz)
öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 adet kemalpaşa tatlısı (lokanta ikram etti ben de ayıp olmasın diye bircik yedim ama ufakcıktı zaten valla)
az yağlı tavuklu salata
işte böyle arkadaşlar akşam büyük bir badire atlatmadan geçirebildim önümüzdeki akşamlara bakalım
öyle yapim :86: hep yapiyon zatenkız sabahtan yazı koy oraya suziye rezerve diye
çalışma kaç hadi benim gibi
he bacımdedikodunu yaptım az önce
güzel bence canim affiyet olsun aksamida hafif atlatmissinçok örnek bir mönü teşkil etmese de ne yedim içtim yazıyım dedim hem buraya yazma zorunluluğu hissedince insan daha az yemeye çalışıyo (sonra yazarken utanmamak için)
sabah:
4 bardak çay (şekersiz)
öğle:
1 kase mercimek çorbası
az yağlı tavuklu salata
söyleme bidaha bak cozutuyonay suzim ya sölyedim iste bi kac ksiye tutamiyomki cenemi
canim gercekden isin zor
seni cok iyi anliyorum
esi de alismis tabi
hic bagirip cagirma
onu gaza getir bacim
hosgeldiin
hosgeldiin
hosgeldiin
:125: :125: :101: :83: :85:
:26:
kiz ne yiyip duruyonhellooo
ben geldiiimm
eee siz nööörüyonuz
yaz o zman bacım belkiokumayı unuttuyol beni vallahi
kocise kac kere söyledim ama anlamiyooooooo
göremiyorum kör oldum
hoşgeldiiiin
dokrorum
unutma bir çorba 2dilim ekmeğe eşittir dedi.bende çorba yerine ekmek kullandım
bilmiyorum artık ben doktorummun yalancısyım...:26:
gel gel sende bizdensin
hoşgeldin cnm inş.istediğimiz kilolara ulaşır alışverişte neler aldığımızı yazarız
saol canm yazdm bu tarifi uygulicam
hoşgeldiiiiin
haklısın canm iyiki çıkmışsın çalışılmıyo ya böle yerlerde.inş.iyi bir yer bulursun hayatım.
kesinlikle katılıyorum ama nerdeeee
a
Allahım koru bizi böle olmak istemiyorum:18::18::18::18::18:
gel canm hoşgeldin...
hayırlı olsun canm
can ya senden değil çok kaynatıyolar geçmişten çıkamıyoruz o yüzden
güzel olmuş bence
benn bomba gibiyim ama iyi mi desem kötümü bilemedim
çok üzüldüm ya ne zamandır haberleri izlemiyorum çok üzülüyorum ya
sevineyimmi üzüleyimmi
olmadı birlikte olmamıza sevinmedüm.
gel birlikte düzeltek bacım bu gidişat gidaişatdeğil
günaydın tatlım
kemal paşayıyemeseymişsin çok iyi bir menü olcakmış
bizim oğlan 6aylıktı sünetini oldu
ben ozamanda tutturmuştum düğünvs.bişey yapalım die hep erteledi eşimin ailesi.bizde büyükler deyip sözlerini dinledik.
çocuk ağustosta 4yaşına gircek.bu yaz yapıyorum dedi.kayınpeder hayır dedi.çok bozuldum yaherkesin düğününe gidiyolar yardımcı oluyolar amaçları ne ya
banada birsürü haksızlık yaptılar diğer bölümlerden bilenler vardır belki hep buraya yazdım ama yeter ya artık cahal değilim saf değilim.
bu kez laflarım çok ağır olcak
kız ballı geçn hafta tüm topikçene çozutmuşuz zatenhellooo
ben geldiiimm
eee siz nööörüyonuz
kızlar foto koydum bakın bakem beğeneceniz mi?beni
he burdayım gene artık hep dedikodunuzu yapacam mutfak silmeyi bıraktım geldim siz burdasınız dieöyle yapim :86: hep yapiyon zaten
güzel bence canim affiyet olsun aksamida hafif atlatmissin
söyleme bidaha bak cozutuyonsimcik alintilara cevaplaya gidiyom ya hepsini markieren yapiyom kopyaliyom sonra word u aciyorum oraya yapistiriyorum einfügen yapiyom sonra speichern yani kayit ediyom öyle birsey iste allah allah
kiz ne yiyip duruyonben haftasonudiye yinede yemedim ac kaldim ac :111::111::111: yok ac kalmadim da :44:cis yemeyince ac gibi hissediyorum kendimi :86:
Handeeeee çozutttuuunnn seennnn kız mileti teşvik etmeseenee yemek yemeyeee aaaaaaa
offbenmde günüm geçti 2gün sadece ama çok şiştim.strestendir die neşeli olmaya çalışıyorum ama kandıramadım vucudumubende reglyi erken olacam heral bu ay bi şiştim dünden beri başım dönüyor bugun
yaz o zman bacım belkiokumayı unuttu
işallah bulurum.aman şu büyüklerde yardımcı olacaklarına köstek oluyorlar bazen nie yapmayacakmışssın düğün gerekçeleri neymiş ki
bak zayiflayinca ne güzel olmussunkızlar foto koydum bakın bakem beğeneceniz mi?beni
niye dügünü yapmak istemiyorlarmi niye erteleyip duruyorlar sen kendin ayarlasan ozaman mecbur gelecekler :26:hoşgeldiiiin
dokrorum
gel gel sende bizdensin
hoşgeldin cnm inş.istediğimiz kilolara ulaşır alışverişte neler aldığımızı yazarız
hoşgeldiiiiin
haklısın canm iyiki çıkmışsın çalışılmıyo ya böle yerlerde.inş.iyi bir yer bulursun hayatım.
a
gel canm hoşgeldin...
hayırlı olsun canm
güzel olmuş bence
sevineyimmi üzüleyimmi
günaydın tatlım
ben ozamanda tutturmuştum düğünvs.bişey yapalım die hep erteledi eşimin ailesi.bizde büyükler deyip sözlerini dinledik.
çocuk ağustosta 4yaşına gircek.bu yaz yapıyorum dedi.kayınpeder hayır dedi.çok bozuldum yaherkesin düğününe gidiyolar yardımcı oluyolar amaçları ne ya
banada birsürü haksızlık yaptılar diğer bölümlerden bilenler vardır belki hep buraya yazdım ama yeter ya artık cahal değilim saf değilim.
tansiyon problemin varmi kuzum benimde türkiyedeyken basim cok dönmüsdü doktor bana ayran ic bol bol tansiyonun düsük demisdin :26:bende reglyi erken olacam heral bu ay bi şiştim dünden beri başım dönüyor bugun
okumadin isteaa ebn yenibaşladın sanıyodum
neyi okumamışımkız son 3-4 gündür evde yokum ki doğru dürüst giremedim kıs küsme dayanamam ben
boşver bacım bende cozuttum rosede cozutmuş salla aman bidahamı gelcez dünyaya
beyendim güzel olmuşun
canim sen otur esinle konus verin kararinizi hayret yaahoşgeldiiiin
dokrorum
gel gel sende bizdensin
hoşgeldiiiiin
a
gel canm hoşgeldin...
hayırlı olsun canm
güzel olmuş bence
sevineyimmi üzüleyimmi
günaydın tatlım
iyde word nerde kizöyle yapim :86: hep yapiyon zaten
güzel bence canim affiyet olsun aksamida hafif atlatmissin
söyleme bidaha bak cozutuyonsimcik alintilara cevaplaya gidiyom ya hepsini markieren yapiyom kopyaliyom sonra word u aciyorum oraya yapistiriyorum einfügen yapiyom sonra speichern yani kayit ediyom öyle birsey iste allah allah
kiz ne yiyip duruyonben haftasonudiye yinede yemedim ac kaldim ac :111::111::111: yok ac kalmadim da :44:cis yemeyince ac gibi hissediyorum kendimi :86:
sünnetimiz derken ailecekmi kestirceniz kizkız ballı geçn hafta tüm topikçene çozutmuşuz zaten
bak bugün dikkat etmeye çalış yarın da full diyet edek.ona göre
bak ben dün ayıldımbayıldım bugün pes etmicem zayıflamamız lazm
belki sünnetimizi yaparsak gelirsiniz
ben göremedim nerden bakılıyo:26:
he burdayım gene artık hep dedikodunuzu yapacam mutfak silmeyi bıraktım geldim siz burdasınız die
aman yesinler bacım bırak topiğin adıda değişsin dopiçler bi arada dedikodu yapıyor topiği olsun
bak zayiflayinca ne güzel olmussunbence sende düsün eskisi gibi tombil olmak istemezsin dimi o yüzden dikkat et tatlim bak ugrasiyoruz vercez diye sen ne güzel vermissin geri alma
ben göremedim nerden bakılıyo:26:
okumadin iste
neyse hadi sey ette beni barisak
aaaane diyon kiz
yok bacim yarim gün bile olsa calismak yaramadi sana
canim sen otur esinle konus verin kararinizi hayret yaa
iyde word nerde kiz
yeme suzim yoksa öyle oluruz bak
sünnetimiz derken ailecekmi kestirceniz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?