70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya yiyin gitsin onlara ne senin sünetinden hayret birşey aslından ananeler falan sünet işine daha çok destek olmasılazımerkek torun.bizim burda sünet anneleri kabarık tuvaletler giyer kaynanlarda geniş bilezikler yada beşibiyerde takar gelinlerine

yok kız ben regl olcam zaman böle oluyom başım falan dönüyo tansiyonum düşüyo.aslında önceden böle problemlerimyoktu nasıl zayıflamailacı kullandım ondan böle kaldı
uzat bacım şeyedeyimsuzi bu konu topik olunca valla vayana damarı çatlıyo her yöntemi bulur o

Hande bi gece 10 kilo vermenin formülünü mü buldun nerden bu özgüven ye ye nereye kadar hacııı :)

arkadaşlarım görebiliyor canım sadece profilde arkadaş olanlar

kız sizin ora ereseymiş çok sevdim

benimde birsürü isim var aslinda yarin ise basliycam ama sizleride birakamiyorum
kız gelelimsenin işlerini yapalım sonrada benim bölece topikte çene yapmaya vakit olur
Hande bi gece 10 kilo vermenin formülünü mü buldun nerden bu özgüven ye ye nereye kadar hacııı :)
çatlayana kadar
suziii ben dahada cozutmam bacim

neme lazim

diyorum sana yeme diye inanmiyorsun bana

he o yemesin don alacakt ıkendine donsuz kalır sonra

kangurbumuz uyuyorsa vereyim sana
ekledim canim

tamam bakarim bacim

gerci ben kacmasina izin vermem cökerim kiz üstüne

ay gülmekden gözlerimden yas geldi

diyorum sana yeme diye inanmiyorsun bana
yok bacim dahada yemem gelecegimi görür gibi oldum

ay benimki saftirik saftirik bakiyor bu niye gülme krizine girdi diye

benim kizda soruyo
sonumuz kötü desem

kız gelelimsenin işlerini yapalım sonrada benim bölece topikte çene yapmaya vakit olur

çatlayana kadar

iyi olur ben sizin yerinizede yazarim siz bi sahmet yapiverin gari aman donsuz kalmasin ballim
yok bacim dahada yemem gelecegimi görür gibi oldum

benim kizda soruyo
sonumuz kötü desem

yeme yedikce aklina gelsin
yazik ne bilsin kiz da

ay benimki saftirik saftirik bakiyor bu niye gülme krizine girdi diye
o nası kapayım pc yi die bakıyodur pusuya yattı heral

kız sizin ora ereseymiş çok sevdim

tekirdaağ canım valla babanneler dedeler erkek torun gösterişolsun die yapmadıkları kalmıyor valla.daantelden kına sepetleriörerler falan davetiye dağıtırken büyüklere baş örtüsü falan verirler.geçen yıl bizimakrabağ 200 tane dağıtmıştı.bazen sünnet anneleri takı kurdelesini boynuna geçiriyor.çok komik oluyo o zmanda kınada ayrı alayda ayrı düğünde ayrı mevlütte ayrı kıyafet alınır.tabi bizim orası çok abartılı bulsalar sünette annesi tuvalete giderkene bile kıyafet alacak

totom yapisti bilgisayara zor kalkarim

çatlayana kadar

senden neyim eksik terziye diktiricem özel don elbeziyle takim hemde
olmadi kocisede takim picama ohh

kangurbumuz uyuyorsa vereyim sana

ay gülmekden gözlerimden yas geldi
ay daha yazcamda neyyseee
iyi olur ben sizin yerinizede yazarim siz bi sahmet yapiverin gari aman donsuz kalmasin ballim

yeme yedikce aklina gelsin
yazik ne bilsin kiz da

hee babasina acir yavrucak

İlk gündü bu, değil mi?
Bence gayet güzel. Ama ara öğün de yapsan daha iyi olur. Metabolizman daha hızlı çalışır.
haklısın ama dışardaydım fırsatım olmadı :)

neeey çorba 2 dilim ekmek mii! gitti can damarlarımdan biri koptu az önce olamaz yaa
yemeseymişim kemalpaşayı keşke güzel bile değildi zaten.

senden neyim eksik terziye diktiricem özel don elbeziyle takim hemde
olmadi kocisede takim picama ohh

ay daha yazcamda neyyseee

hee babasina acir yavrucak

he bacım üstümde donuşumher giydiğimde gözümün önünde aynı çiçeklidon giymiş bir zenci canlanıyo diom ballının kulakları çınlasın onunda böle donuşu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…