suziii ben dahada cozutmam bacim
neme lazim
kız ballı geçn hafta tüm topikçene çozutmuşuz zaten
bak bugün dikkat etmeye çalış yarın da full diyet edek.ona göre
bak ben dün ayıldımbayıldım bugün pes etmicem zayıflamamız lazm
belki sünnetimizi yaparsak gelirsiniz
ben göremedim nerden bakılıyo:26:
offbenmde günüm geçti 2gün sadece ama çok şiştim.strestendir die neşeli olmaya çalışıyorum ama kandıramadım vucudumu
bilmiyorum üsteki duydumki diğer biri var buraya yazıyım onunkini yapacaklarmış.iyice coştum ben
ama eşime kızıyorum o ün alsaydıbabasına sormasaydı böle olurdu.koca sesiz olunca malesef
yok kız ben regl olcam zaman böle oluyom başım falan dönüyo tansiyonum düşüyo.aslında önceden böle problemlerimyoktu nasıl zayıflamailacı kullandım ondan böle kaldıbak zayiflayinca ne güzel olmussunbence sende düsün eskisi gibi tombil olmak istemezsin dimi o yüzden dikkat et tatlim bak ugrasiyoruz vercez diye sen ne güzel vermissin geri alma
niye dügünü yapmak istemiyorlarmi niye erteleyip duruyorlar sen kendin ayarlasan ozaman mecbur gelecekler :26:
tansiyon problemin varmi kuzum benimde türkiyedeyken basim cok dönmüsdü doktor bana ayran ic bol bol tansiyonun düsük demisdin :26:
uzat bacım şeyedeyimokumadin iste
neyse hadi sey ette beni barisak
aaaane diyon kiz
yok bacim yarim gün bile olsa calismak yaramadi sana
canim sen otur esinle konus verin kararinizi hayret yaa
iyde word nerde kiz
yeme suzim yoksa öyle oluruz bak
sünnetimiz derken ailecekmi kestirceniz kiz
ekledim canimarkadaşlarım görebiliyor canım sadece profilde arkadaş olanlar
kiz yazma programmi war zubehöre bak o otomatik pc nin icinde zaten
nasil olcaz ballim bi acsana
Hande bi gece 10 kilo vermenin formülünü mü buldun nerden bu özgüven ye ye nereye kadar hacııı :)
arkadaşlarım görebiliyor canım sadece profilde arkadaş olanlar
ya yiyin gitsin onlara ne senin sünetinden hayret birşey aslından ananeler falan sünet işine daha çok destek olmasılazımerkek torun.bizim burda sünet anneleri kabarık tuvaletler giyer kaynanlarda geniş bilezikler yada beşibiyerde takar gelinlerine
yok kız ben regl olcam zaman böle oluyom başım falan dönüyo tansiyonum düşüyo.aslında önceden böle problemlerimyoktu nasıl zayıflamailacı kullandım ondan böle kaldı
uzat bacım şeyedeyimsuzi bu konu topik olunca valla vayana damarı çatlıyo her yöntemi bulur o
kız gelelimsenin işlerini yapalım sonrada benim bölece topikte çene yapmaya vakit olurbenimde birsürü isim var aslindayarin ise basliycam ama sizleride birakamiyorum
çatlayana kadarHande bi gece 10 kilo vermenin formülünü mü buldun nerden bu özgüven ye ye nereye kadar hacııı :)
suziii ben dahada cozutmam bacim
neme lazim
diyorum sana yeme diye inanmiyorsun bana
kangurbumuz uyuyorsa vereyim sanaya yiyin gitsin onlara ne senin sünetinden hayret birşey aslından ananeler falan sünet işine daha çok destek olmasılazımerkek torun.bizim burda sünet anneleri kabarık tuvaletler giyer kaynanlarda geniş bilezikler yada beşibiyerde takar gelinlerine
yok kız ben regl olcam zaman böle oluyom başım falan dönüyo tansiyonum düşüyo.aslında önceden böle problemlerimyoktu nasıl zayıflamailacı kullandım ondan böle kaldı
uzat bacım şeyedeyimsuzi bu konu topik olunca valla vayana damarı çatlıyo her yöntemi bulur o
ekledim canim
tamam bakarim bacim
gerci ben kacmasina izin vermem cökerim kiz üstüne
yok bacim dahada yemem gelecegimi görür gibi oldumdiyorum sana yeme diye inanmiyorsun bana
ya yiyin gitsin onlara ne senin sünetinden hayret birşey aslından ananeler falan sünet işine daha çok destek olmasılazımerkek torun.bizim burda sünet anneleri kabarık tuvaletler giyer kaynanlarda geniş bilezikler yada beşibiyerde takar gelinlerine
ay benimki saftirik saftirik bakiyor bu niye gülme krizine girdi diye
iyi olur ben sizin yerinizede yazarim siz bi sahmet yapiverin garikız gelelimsenin işlerini yapalım sonrada benim bölece topikte çene yapmaya vakit olur
çatlayana kadar
he o yemesin don alacakt ıkendine donsuz kalır sonra
yok bacim dahada yemem gelecegimi görür gibi oldum
benim kizda soruyo
sonumuz kötü desem
o nası kapayım pc yi die bakıyodur pusuya yattı heralay benimki saftirik saftirik bakiyor bu niye gülme krizine girdi diye
kız sizin ora ereseymiş çok sevdim
o nası kapayım pc yi die bakıyodur pusuya yattı heral
tekirdaağ canım valla babanneler dedeler erkek torun gösterişolsun die yapmadıkları kalmıyor valla.daantelden kına sepetleriörerler falan davetiye dağıtırken büyüklere baş örtüsü falan verirler.geçen yıl bizimakrabağ 200 tane dağıtmıştı.bazen sünnet anneleri takı kurdelesini boynuna geçiriyor.çok komik oluyo o zmanda kınada ayrı alayda ayrı düğünde ayrı mevlütte ayrı kıyafet alınır.tabi bizim orası çok abartılı bulsalar sünette annesi tuvalete giderkene bile kıyafet alacak
iyi olur ben sizin yerinizede yazarim siz bi sahmet yapiverin gariaman donsuz kalmasin ballim
yeme yedikce aklina gelsin
yazik ne bilsin kiz da
ara saatimi de yaptım inş.bugün yüz kızartıcı bişi yapmam
senden neyim eksik terziye diktiricem özel don elbeziyle takim hemdekız gelelimsenin işlerini yapalım sonrada benim bölece topikte çene yapmaya vakit olur
çatlayana kadar
he o yemesin don alacakt ıkendine donsuz kalır sonra
ay daha yazcamda neyyseeekangurbumuz uyuyorsa vereyim sana
ay gülmekden gözlerimden yas geldi
iyi olur ben sizin yerinizede yazarim siz bi sahmet yapiverin gariaman donsuz kalmasin ballim
yeme yedikce aklina gelsin
yazik ne bilsin kiz da
totom yapisti bilgisayara zor kalkarim
bencede yedikçe daha çok donsuz dolanırsın sen
senden neyim eksik terziye diktiricem özel don elbeziyle takim hemde
olmadi kocisede takim picama ohh
ay daha yazcamda neyyseee
hee babasina acir yavrucak
haklısın ama dışardaydım fırsatım olmadı :)İlk gündü bu, değil mi?
Bence gayet güzel. Ama ara öğün de yapsan daha iyi olur. Metabolizman daha hızlı çalışır.
hoşgeldiiiin dokrorum
unutma bir çorba 2dilim ekmeğe eşittir dedi.bende çorba yerine ekmek kullandım
bilmiyorum artık ben doktorummun yalancısyım...:26:
gel gel sende bizdensin
hoşgeldin cnm inş.istediğimiz kilolara ulaşır alışverişte neler aldığımızı yazarız
kemal paşayıyemeseymişsin çok iyi bir menü olcakmış
senden neyim eksik terziye diktiricem özel don elbeziyle takim hemde
olmadi kocisede takim picama ohh
ay daha yazcamda neyyseee
hee babasina acir yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?