- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
tamam cnm o zaman ben bı gece denıyım bakım zevklıyse alıştıra alıştıra yapım
benım kızda bana bakıyo anam sıyırdı heral kendı kendıne guluyo dıyo
ya bende tokuşturmak ıstıyom karsı komsuya basımda bı tokusturabılırmıyız dıyım bakım ne dıcek kadınanaa ballı benden taktiği alıp özendi tokuşturmaya gitti heral
tamam bacım amasenkilo verdin bu iş için haciml igöbiş lazım
kız hande çokta alıştırma kendını sonra bağımlılık yaparsa hamıleyken ne edecen ozaman nerenı tokusturucan bebeğe yazık olur
kız bende onun hayalini kuryom o zmanda koşmadan tokuşturacam 2 buçuk yıldır düzelmedi bacımilla her gece bikere en az tokuşturuyom.dayanamıyom çok saçma ama içimden gelio napıyım
ya bende tokuşturmak ıstıyom karsı komsuya basımda bı tokusturabılırmıyız dıyım bakım ne dıcek kadın
olsun kız bolede olur önemlı olan zevk almak
delu psıkopat
benım en delı hareketın esım dıkkatlı tv ızlerken alnına hızlıca vurup üfletmk denesene bı oda cok zevklı oluyo
bilmemkikadın kadına hiç şeyetmedim:44::44::44:komşu kovalasın bu saatte seni sopaylankocacımın göbişi çok güzel dayanamıyom napıyım bacım.
ay bilmemki onu hiç denemdim bak kız benimki tv izlemiyoki uyuyo hemen adama vurusam korkudan kğçğk dilini yutacak
yarın denıcem cnm sana haber verırım ama sende benımkını dene
tamam bacım hadi yatalım uykum geldi benim
ben acil çıkıyombacım yatası gelmiş benimkinin öptümhepinizi iyi geceler
kiz ben onlara degil ötekinlere bakiyodum :26:ilk defa duydum netten baktım çok tatlıymış ya
seniöle hayal ettimde zeki kadınsın nası öle anlamadın acep
sen anlatırken aklıma geldi
bende gördüm aynısını
maymunlara bakıyorduk dediğin gibi açık alan büyük bir alandı
bi baktım maymun insan gibi hareketler yapıyor
başta anlamadım salak salak bakıyom ben oyun oynuyorlar sandım sonra eşim kolumdan tuttu ne bakıyon yürüsene demezmi
bende saf saf sormazmıyım kocişe bunlar ne yapıyo diye
oda gözlerini pörtletti tabi ben kıpkırmızı marş marş
ay ne beceriksizsin kiz senanam bız nısanlıyken daha başka seyler edıyoduk ama sıkınkıde guzelmıs
slm seker
kız gıt
başaramadım cnm çıkmıyo
he bız göremezık
yok kız gelmedı çıkaramadım bısı artık sabaha çıkar heral
ay adamida kendine benzetmis buballı bayrağı geri koy bu gacı gene bişi becerememişne bilimbacım eşimde hep sorar küçükken göbekle ilgilibişeymi yaşadın takıntın var die.şimdi alıştı ama bazen koşup tokuşturuyom oda basket diye bağrıyo.
hee bizde yedikyarın fuara pikniğe gidecemaeşimin arkadaşlarının hanımlarıyla
yok anam biz bildigin normal kari kocayizanaa ballı benden taktiği alıp özendi tokuşturmaya gitti heral
ne oluyo öyle bakiyon bakiyon öpücük atiyon
iyi gecelerben acil çıkıyombacım yatası gelmiş benimkinin öptümhepinizi iyi geceler
scemm
yesil elbisen cok güzell
sende gayet iyi görünüyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?