70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

annemler wardı bugün yedim ha yedim..66 oluwermişim 70 doğru gitmekteyim..11 de eşimin arkadaşı geldi misafir..uykulu uykulu çok yorgundum yeni gittiler..bende bakayım kim waar kim yok dedim..kaymağım kalmış bi..canım benim yaaa beni mi?bekledin sennn sewiliyorsun

kizzz
anam 11 de misafirmi he bacim yedin ya gelde bi yolayim diye bekledim

kizzz
anam 11 de misafirmi he bacim yedin ya gelde bi yolayim diye bekledim

aynen ya..karısınada sinir oluyorum zaten kıl..ben tam yolunmalığım zaten..döwsen yeri..oyy oyyy..neyse ben kaçıyorum tatlım çocuklarıda uyuttum löpp gideyim..yarına Allah kerim..inşallah diyete başlayabilirim..yoksa gidişat iyi değil..haydi iyi geceler

bi ev buldum kızlar
1. kat ama yüksek biraz
fiyatı uygun gibi ama karar veremedim işte..
yarın bi arayıp konuşcam inşallah
dua edin de hayırlıysa olsun
burda rahat değilim çünkü cidden
bakalım neler olacak

ay ben tekrar gelene kadar topik boşalmış

ne olur bi öpüversem
:89::89:

ay hadi Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim

günaydin sekerler haftasonunu arti 500 grammla kapatmis bulunuyorum dikkat ettim ama herhalde suyu fazla icmedigimden kaynaklaniyor bi gecmise gideyim dün telden okumusdum gerci cok arkamdan konusulmus balli hande gurbet 3lüsü

Günaydın kızlarr,
güzel bir hafta diliyorum
günaydın canım..
günaydin sekerler haftasonunu arti 500 grammla kapatmis bulunuyorum dikkat ettim ama herhalde suyu fazla icmedigimden kaynaklaniyor bi gecmise gideyim dün telden okumusdum gerci cok arkamdan konusulmus balli hande gurbet 3lüsü

günaydın suzim..bende haftayı 2kilo 400 gr alarak kapattım..cumaya Allah kerim nolcam bakalım..ben hiç su içmiyorum nolcak halim bilmem..:18::18:

günaydın kızlaaar
geçmişe gittim daldım çıkamadım ne çok sayfa birikmiş gene

Son düzenleme:
günaydın canım..
günaydiiiiiiinn

Günaydın kızlarr,
günaydin canim

günaydin suzimm ben yapmadim:26:
hep hande kackerede dedim sus arkadan konusma diye ama anlatamadim
günaydın kızlaaar
geçmişe gittim daldım çıkamadım ne çok sayfa birikmiş gene
günaydiiin

Günaydınnnnn

H.sonu deyim yerindeyse çozuttum

Huzurlarınızda bi daha çozutmayacağıma diyetçi smzü veriyorum efenimmmm

Buda kahvaltım

kız gidicemyerde maymunlar yokki öküzler olabülür ama
hayırlısı canımsa korkmayasın benimde evimgirişin bi üstü ama biz çok korkuyoz
napalımgeleydin okdara randevu vermişin gurbete
günaydiiiiiiinn

günaydin canim

günaydin suzimm ben yapmadim:26:
hep hande kackerede dedim sus arkadan konusma diye ama anlatamadim
günaydiiin
annam sattı bizi hemen
Günaydınnnnn

H.sonu deyim yerindeyse çozuttum

Huzurlarınızda bi daha çozutmayacağıma diyetçi smzü veriyorum efenimmmm

Buda kahvaltım Eki Görüntüle 703869
afiyet olsun canım

alıntı yapmadıklarım günaydın diyen herkeslere günaydınlar kucak dolusu öpücükler

günaydınlarr..herkese süper bir hafta diliyorum...yağların gittiği bi dahada gelmeyeceği bi hafta olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…