- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
ay bende öle olmakistiyorum bazen ruh gibi oluyorum kafam kalkmıyor külçe gibi.sen yediklerinide paylaşmıyon ne yiyon spor yapıyonmu kilo vermek için baya vermişsinde merak oldumBu halsizlikden , sersemlikden , negatiflikden yoruldum
eskisi gibi olmak istiyorum ben
aglamak istiyorum su anda ...
artık öle yaparımnapıyım bulamadım bişey
eşinin tavrı çok önemli hasretcim
eğer saydığım kişilerden biriyse eşininde taviz vermemesi lazım
tamam onun ailesi ama sende öylesin
en güzel günün
eğer arkanda onun olduğunu bilirlerse hiçbişey yapamazlar
şimdi böyle canını sıkan ileridede yapar onun için zaten eşinin tavrı önemli
ben hiç sorun yaşamadım çok şükür halada öyle
bizde nevresime koyup kurdeleyip poşetlemiştik
aman bunlar için ısrar etmeye kalp kırmaya değmezde işte insanlar bilgiçlik yapacak illaki
bebeğe hediye al canım
tabak çanak uygun kaçmaz yada para götür bebişin yanına koyarsın hediye alamadım dersin
allah herkesin gönlünden geçeni hayırlı eylesin ve kabul eylesin
içinde bizlerinde
amiiiin
ay bende öle olmakistiyorum bazen ruh gibi oluyorum kafam kalkmıyor külçe gibi.sen yediklerinide paylaşmıyon ne yiyon spor yapıyonmu kilo vermek için baya vermişsinde merak oldum
artık öle yaparımnapıyım bulamadım bişeyya yakın olsa o dediğini yapardımkırmamak için ama o kadar yorganı nevresimlemeye ne gerek var zaten hava sıcaktı hiç birini kullanmıcam.var öle anamın teyzesi bi tane bilmiş.damat tarafı onu yapsın bunu yapsın die.düğün geceside takıkavgası çıkmış evde allahtan biz duymadık düğün dönüşü.gerçi gece eve gitmemizde 4 dü buldu.hoca nikahı flan filan bi kere giitk anahtarı unutmuşuz geri döndük bi kere köpek apartman kapısında dikildi falan baya maceralı evlendim.düğünden ertesi gün araba bozuldu.sonraki gün hastalandım of of dönerkende eşimin boxerlarından giydim.iççamaşırım kalmadı kim görcek dedim.yolda durup incir aldık yedik.aman allahım ölüyordum.acile gittik.iğne vurdular.tabi donuşumuda gördüler.hemşire gülümsedi
ay hic gülecegim yoktu
donunu gördü demek hemsire
canim yediklerimi paylasmamam üsengeclikden :26:
birde acikcasi ne bileyim biriin cani ceker diye cok cekiniyorum
ama bu yanlis anlasilmasin hani ne bileyim insanin o anda cani cekerde yiyemez felan gibi düsüncelerim var iste :26:
ama sabah 2 dilim tahilli ekmek peynir varsa yesillik biber domates...felan iste
bazende yumurta
arada elma yada yogurt yiyorum
öglende ne varsa seb yada corba yogurtla yiyorum genelde
yine bir ara yapiyorum
aksamda yine sebze varsa yogurtla sebze yada et varsa yada balik salata ile yiyorum
ama elbette hep böyle degil cogu kez cozutuyorum :26:
ama bazende cok dikkat edip aksamlari sadece salata ayran yapiyorum iste o zaman cok veriyorum
ama malesef bu cok nadir oluyor
önümüzdeki hafta yine ayni yapmayi düsünüyorum ya dur bakalim insallah
ama sen menünü paylas bizler bildigimiz kadari ile zaten yardimci oluyoruz öyle öyle dogruyu yanlisi ögreniyorsun canim bende öyle ögrendim sagolsun kizlar
benimde çok farklı değil yediklerim bu sabah çizelgene dikkat edince aklıma takıldı.aslında daha akşamyatakta aklıma geldide bakamadımhande
canim bazende yulafla yogurt karistirip yiyorum
eger canim tatli isterse iki kasik yulaf ,büyük kase ,yogurt icine elma dogruyorum ve tarcin
eger tuzlu isterse sadece yogurtla karistiriyorum yada
yagurt ,yulaf ,salatalik,nane, dereotu felan karistirip yiorum
kizlar ben biraz bu topige ara vermeye karar verdim belki bir müddet sonra gelirim
ıyı geceler ...
ben geldım kımsecıkler yok dogal olarak bu saatte cogu kısce uyur
hep kosusturmakla gecıyor gunlerım
z kaldı cok az
dıyet adna hıcbırsey kalmadı malesef
68 ım sanırım
annemın yuzunden hep
bugun cok gergınım boyle ıcımı dokmek dokmek ıstıyorum
keske bende ballı gıbı ısmımı cısmımı gızleyeydım
ne guzel herbıseyımı anlatırdım
canımı sıkan bırı var suaralar susuyorum ustume ustume gelıyor
patlıcam zor dayanıyorum
ama dugun arıfesındede ıstemıyorum boyle bır olay
boyle ıste kızlar ne ıyıyım ne kotu
sızı sevıyorum ozluyorum...
canım hayırlısı olsun yazacaktım tam da ama aşağıda olmadığını yazmışsın
tekrardan hayırlısı olsun
ama ben derimki tek başına giriş kat olmasın üst katları tercih et tatlım olurmu
üst katlardan bak bebeğim emi
öff bir sene vardı değilmi okul bitmesine kuzum ne bileyim yalnızda gönlüm razı olmuyor sana
üzüldüm canim inan :26:
doğruyu söylemek gerekirse bu hafta fil gibi olmasada yedimbencede öyle birşeydir bihaftada bu kadar kilo tutman için fil gibi yemen lazım.bende çok şaşırmış durumdayım.aslında karnımda şişkinlikte var.bu hafta pikniğe falanda gittim.yedimde yedim.demek arada bir yiyip vücütü şaşırtmak lazım.500 garmı 2haftada zor vermiştim geçen hafta çünkü demek duraklama dönemiydi bundan sonra durunca öle yapcam
yeme handem yeme,buhafta ikimizde özellikle ben çok dikkat etmeliyizozmansa yemeye devam edebülürüm demek :125::125::125::125::125::125:
of üst kat komşumun bebek mevlüdü var yarın ne götürsem ben şimdi ona samimide değiliz.hayatımda ilk defa yanlız bebek mevlüdüne gitcem bilemedim.ev düğünden kutusu açılmamış tabak çanak dolu acaba onlardan mı götürsem :44::44::44:
hoş geldin,hatırlattığın için teşekkürlerben geldiim :95::95:
hayirli cumalar
yarin 3 aylarin baslangici kizlar
bool boll dua edelim dualariniza bizleride ekleyin
karsilikli yapilan dualarin daha iyi oldugunu unutmayalim
tartildim 70.2 yine iyi baya bi artidaydim cünkü
gecmise cok kisa bir bakayim halsizim yine :26:
ay bende öle olmakistiyorum bazen ruh gibi oluyorum kafam kalkmıyor külçe gibi.sen yediklerinide paylaşmıyon ne yiyon spor yapıyonmu kilo vermek için baya vermişsinde merak oldum
artık öle yaparımnapıyım bulamadım bişeyya yakın olsa o dediğini yapardımkırmamak için ama o kadar yorganı nevresimlemeye ne gerek var zaten hava sıcaktı hiç birini kullanmıcam.var öle anamın teyzesi bi tane bilmiş.damat tarafı onu yapsın bunu yapsın die.düğün geceside takıkavgası çıkmış evde allahtan biz duymadık düğün dönüşü.gerçi gece eve gitmemizde 4 dü buldu.hoca nikahı flan filan bi kere giitk anahtarı unutmuşuz geri döndük bi kere köpek apartman kapısında dikildi falan baya maceralı evlendim.düğünden ertesi gün araba bozuldu.sonraki gün hastalandım of of dönerkende eşimin boxerlarından giydim.iççamaşırım kalmadı kim görcek dedim.yolda durup incir aldık yedik.aman allahım ölüyordum.acile gittik.iğne vurdular.tabi donuşumuda gördüler.hemşire gülümsedi
benimde çok farklı değil yediklerim bu sabah çizelgene dikkat edince aklıma takıldı.aslında daha akşamyatakta aklıma geldide bakamadımyoğurt çok iyi ya bende dün hep yoğurdu diğer günlerden daha bol yedim.bu sabah 100 gram vermişim bile.dün 74.500 tum.kasıklarım çok ağrıyor.demmekki benimmetebolizmam reglde daha hızlı çalışıyor.kız nie paylaşmıyon hamile topiğimi burası canımız çekecek.zaten diyette olduğumuz için hep ot sap yiyoz onlarıda herkez yiyordur zati doyduk artık:26:
canim ben sinavi kaybetmene üzüldüm :26:bende üzüldüm ya görünce yapmayın böyle şakalar
canım benim.. en güzel günün bu senin. elbet gergin hissedersin kendini ama kimsenin seni üzmesine izin verme.
bu dönemde sorunlar çok oluyor. sen sus yine de dediğini yap kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
eşin seni bilsin yeter.. boşuna insanlarla aran bozulmasın
inşallah düğünün tahmininden daha mükemmel geçer
o dediğim yer apartmış zaten canım. bütün apartman kız öğrencilerden oluşuyormuş. ama olmadı zaten..
bu hafta sınav vardı pek ilgilenemedim de haftaya iyice bi araştırcam inşallah
tek kalmaktan ben de korkuyorum ama ne yapayım en rahat böyle olcak sanırım..
yazın bizimkiler gelir ramazanı burda geçiririz sonrasında da artık bi şekilde alışırım inşallah
evet ben de artı çıkacağımı düşünüyordum da yine de tartılmak istiyordum..
son haftalarım zaten artık listeyi yaparım ben girmem listeye..
rica ederim canimdoğruyu söylemek gerekirse bu hafta fil gibi olmasada yedim,ama bu kadar fark etmesi beni şoke etti
yeme handem yeme,buhafta ikimizde özellikle ben çok dikkat etmeliyiz
hoş geldin,hatırlattığın için teşekkürler
sıkma canını veririz inş.
hikayen bayaa komikmiş canım.Allah sizi hep mutlu etsin
yollarim canin sagolsungıı cuma bugun sevaba girde bize alman çikolatası gönderkahvenin yanında içeyim annemin dayısıda duisburg talar her gelişlerinde o kadar güzel çikolatalar getiridiki .yemeye doyamazdık hala aklımdaçocukluğumdan beri hiç bir markette onların tadında çikolata yok.
işte sen gidiyorsun ya topşkte bizde öle hissedşyorz ama sen gene gidiyorsun ballı en azından şaka yapıyorbende üzüldüm ya görünce yapmayın böyle şakalar
canım benim.. en güzel günün bu senin. elbet gergin hissedersin kendini ama kimsenin seni üzmesine izin verme.
bu dönemde sorunlar çok oluyor. sen sus yine de dediğini yap kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
eşin seni bilsin yeter.. boşuna insanlarla aran bozulmasın
inşallah düğünün tahmininden daha mükemmel geçer
o dediğim yer apartmış zaten canım. bütün apartman kız öğrencilerden oluşuyormuş. ama olmadı zaten..
bu hafta sınav vardı pek ilgilenemedim de haftaya iyice bi araştırcam inşallah
tek kalmaktan ben de korkuyorum ama ne yapayım en rahat böyle olcak sanırım..
yazın bizimkiler gelir ramazanı burda geçiririz sonrasında da artık bi şekilde alışırım inşallah
evet ben de artı çıkacağımı düşünüyordum da yine de tartılmak istiyordum..
son haftalarım zaten artık listeyi yaparım ben girmem listeye..
doğruyu söylemek gerekirse bu hafta fil gibi olmasada yedim,ama bu kadar fark etmesi beni şoke etti
yeme handem yeme,buhafta ikimizde özellikle ben çok dikkat etmeliyiz
hoş geldin,hatırlattığın için teşekkürler
sıkma canını veririz inş.
hikayen bayaa komikmiş canım.Allah sizi hep mutlu etsin
işte sen gidiyorsun ya topşkte bizde öle hissedşyorz ama sen gene gidiyorsun ballı en azından şaka yapıyor
ya öyle benim tipim çekiyo her olayda nerde ne saçmalık var hep beni bulur.evliliğimde komik oldu.normalde millet evlendik falan der farklı şeyler düşünür nebülümsanat falan yapım artık yanlız değilim der.bizde tam tersi oldu oh çok şükğür bitti die.tumba uyku 1 hafta 10 günde anca kendimize geldik.eşim şezlongta bile uyuyordu.nolcak açık büfe her yer tertemizye iç uyu.2 düğün atlatmışsın birde düğünden bir gün önce ev yerleştirdik biz.e 10 saat yol yorgunluğu nolcek mecccburrr.kayınvalidem kızkardeşini düğün gecesi bizimle göndermiş.bende sandım düğün ev kalabalık die eltimde kalacak geçerken bırakacaz ana bi baktım kadın bizlen gelio.eşime dedim nereye gidiyoz.dedi eve ben dedimgitmem açım yemek yicez.kayınvalidem düğün yemeklerinden koymuş onları yeriz dedi.bi barış kopardım dedim ben gündüz herkesin cırmıkladığı düğün yemeğini yemem.yemezdimde sırf inadımdan inerdim yolda normalde inatçı değilimde tutunca tutuyor işte.arkaya döndümeşimin teyzesine sen eltime kalmayamı gidiyorsun dedim.kadın o kadar korkmuş ki hiç ses yok.hadi dedim eşime bırak tiyzeni biz yemeğe gidelim gece saat 2 falan.kadını bıraktık hadi dedim sana allah rahatlık versin.bişey diyemeden gitti.
ozman ben hamile kalınca bu topiğe gelmiyeyim kızgelmezsem sanat olurmuyum acep özlerim sizi:26:canim zaten regl döneminde yanilmiyorsam meto daha hizli calisiyor
ya öyle tabi canim bende sarayda ascinin hazirladigi yemegi yemiyorum
am ne bileyim ya öyle iste huy bu galiba :26:
ay ben bu düsünceyle yazmam gecen yazdim bisey onuda duygunun cani cekmismi ay bide sütlü inan cok üzüldüm :26:
isterse tabi yer ama o an cani cekti iste :26:
canim ben sinavi kaybetmene üzüldüm :26:
rica ederim canim
yollarim canin sagolsunver adresi
ozman ben hamile kalınca bu topiğe gelmiyeyim kızgelmezsem sanat olurmuyum acep özlerim sizi:26:
kız gönderici adresinide yazda gelip seni bulayım ay ne komik olur ama kimliğin açığa çıkar sayın şüküfe micheel obama
ne yani teyzesi sizdemi kalcakti
ne bülümartık kaynanam ne maksatla gönderdiyse araba kullanıp eve dönemicene göre gece vakti bizlen kalcaktı heral ama kalsaydıda havasını alırdı boşuna kalmış olurducahil insanlar işte ve terbiyesizlik bence neyse sonra biz gittik sandaviç aldık.eve bi geldik okaa çanta falan indirdik arabadan birbirimize bakakaldık çünküm 2 anahtar var 2side kaynanamlarda kalmış.hadi ben gene zar zor o kaa tülle etekle arabaya sığdım eşyalar gene yerleşti biz gene kaynanamlara gittik.biri aşağı anahtar indiridi.meğer o sırada yukarda kavga takı kavgası varmış kaynanam biz eve giderken vermedi takıları.anam ver demiş kaynanam ben hırsızmıyım vermiyom demiş.sabaha kadar kavga etmişler. sonram biz yine anahtarı alıp eve geldik bi baktık apartman kapısıda koca bir köpek.hoşt dedik kışt dedik.gitmiyor gitmiyor.birde o gece köpek ısıraydı bizi napardık.sonra eşim düğün yemeklerinden verdi onada kaçtı gitti. ertesi sabahta kalan yemekleri kaynanama geri götürdüm al bunları die
gel kiz özletme kendini
yollarim kiz ciddiyim
handee sana diyoom
ay ne gereksiz seyler yaa
kiz köpegi kaynananmi kiraladi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?