70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

suzi diyetle göremedi altıları cırıramı bağlamış umudunu alttan üstten giderse görebilir belki

10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21

sizlere de hoşgeldiniz diyoruz
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim
yine bir kusurumuz olduysa affola
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım

sabahtan ilk yardım dersi vardı
çok komik ya çok eğlendim
1'de yine ders var ben gideyim görüşürüüzz

suzi diyetle göremedi altıları cırıramı bağlamış umudunu alttan üstten giderse görebilir belki
valla bilmem kızçe açkalmış bu hafta çokta gezmiş bence kesin vermiştir
kız nie öle veda gibi yazdın seni özlemicez
fire mii kim nereye gidiyor
kim diyen

slm kızlar nasılsınız
bu ara fazla gıremıyorum bıraz ara verme kararı aldım
zaten hazıranda ızne cıkıcam anca ağustosta kendı yerıme gıderım ozaman kadar gıremıcem benı unutmayın emı
handem ve suzım sızı cooooooooooooook sevıyorum

özlettin kendini duygucum daha sık gel bak gelmeyince verememişin off ne toz olurmuştur yapılırken mermer kesildiyse
güle güle kullan ankastrelerini canım
saol canım, ananemın hedıyesı.. bızden cacık olmaz cunku.. her şeylerımı annemler yapıyor halaa..
hayırlısı olsun duygu güle gğle kullan ben sevemedimgri eşyayı ya temizlemesi zor
kıslar herkez nirde ne bu sesizlik
kızz sen benım ne kadaann akıllı oldugumu bılmıon mu.. ben temızler mıyım onları.. temızlıkcı arkidiş yapar her hafta saolsun.. ben sızın kadar hamarat degılım.. ancak yemek yaparım o kdarrr..

tebrıklerr.. darısı tekrardan başımaa..

kız nie öle veda gibi yazdın seni özlemicez

kim diyen

veda gibi yazmadım kız olacak o kadar diye bi program vardı ya orda kadın sonunda beni özleyin anacım diyodu ondan dedim
özleyin ama benii :26:

bizi sevmiyon mu kız
dikkat et kendine ağustosa kadar

bende listeye girebiliyommu tekrardaaannnlütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn
sen nerelerdesin
bigöründün bikayboldun
listeye almış seni abababa
kim yapıyoo vallaa unuttum şimcik buraya yazsam inşallah görürsünde alırsın benideee

şimdiki kiloo:
64.2

hedef :59
hadi bakalım
umarım daha sık gelirsin
neeeyyy dünden beri 1 sayfa mı ilerlemiş
neler oluyor kızlar buraya
ay ben hemen listeyi yapıp geliyorum
bende şaşırdım
eline sağlık canım
1.miz başta olmak üzere herkesi kutluyorum
uzun zaman sonra güzel bir eyrde görüm kendimi
genelde sonlarda oluyordum
sabahtan ilk yardım dersi vardı
çok komik ya çok eğlendim
1'de yine ders var ben gideyim görüşürüüzz
sabah oluyormu dersler
bizim hep 5le 7 arası
çok gıcık saatleri 2 kere gittim sadece pazarteside bitiyor
sorulara bakıyorumda kalacam gibi bir his var içimde
bizi sevmiyormusun
buarada neden ara veriyorsunuz onu anlamadım işiniz gücünüz olabilir tabiki hepimizin oluyor ama bilinçli olarak uzak kalmaya gerek varmı bilmiyorum
girebildiğin zamanlar gel bekleriz herdaim
kızz sen benım ne kadaann akıllı oldugumu bılmıon mu.. ben temızler mıyım onları.. temızlıkcı arkidiş yapar her hafta saolsun.. ben sızın kadar hamarat degılım.. ancak yemek yaparım o kdarrr..
haftalık silinirse o ocak nehale gelir kısssss
ben sabah akşam siliyorum valla
takıntılım ocak konusunda
benimki cam bide, temizliği çooook zor cam bezleriyle silip kuruluyorum üstüne

ocakta sorun yok canım ya ocak siliniyor ben sılmesem de eşim el atıyor da o davlumbaza kım uzanacak kendıme bır temızlıkcı bıle bulamadım ev mahvoldu gıdıyor.. şaalalallalalaşialalalala

ozmansa sanada küsler gurubuna aldım küstüm küsüyorum ahanda ksütüm
kız sen ocakta naeı yemek yapıyon benimkiler su damlasından bile leke oluyor deli oluyorum haftada bir silsem heral tanıyamam ocağımı:26:
veda gibi yazmadım kız olacak o kadar diye bi program vardı ya orda kadın sonunda beni özleyin anacım diyodu ondan dedim
özleyin ama benii :26:

bizi sevmiyon mu kız
dikkat et kendine ağustosa kadar
he hatırlıyom onu ama içime işlemiş bi kere veda edenler napıyım herşeyi yanlış anlıyom
bende onu dediydim öle kendi kendine temizlenen bir ocak varsa bende alayım çok ihtiyacım var
ocakta sorun yok canım ya ocak siliniyor ben sılmesem de eşim el atıyor da o davlumbaza kım uzanacak kendıme bır temızlıkcı bıle bulamadım ev mahvoldu gıdıyor.. şaalalallalalaşialalalala
aç kapıyı ben 105 e biniyom 10 dakka sonram ordayım elimde bezle

ya kuranda 5 kaşıkkadar pilavla yoğurt yedim birde 1 çay bardağı şerbet içtim ölüyorumağır geldi napayım ben şimdi ısrarcı teyzeleri sevmiyorum.nası dengeleyecem bu gece

ben kendim temizliyorum evimi
ama bahar temizliği için birini bulacam
yoksa yapıyorum az çok işte
bende onu dediydim öle kendi kendine temizlenen bir ocak varsa bende alayım çok ihtiyacım var
fırın var öyle ama ocağı yok daha
ben bide takıntılıyım ocak konusunda davlumbazın ışığını açamıyorum sildiğim bezin izi belli oluyor diye psikolojim bozuluyor o derece
anam zayıflayan gidiyor toptan küsümhepinize bende çekip gidecem hepinizi unutacam
aaaa küsme canım kocişleri evdedir
sen nasıl gelemedin çarşamba gözümüz yollarda kalmıştı
çoluk çocuk kociş yemek temizlik derken vakit kalmıyor
şuan pilav yapıyorum bende

ne hamarat kızsın yaaa... maşallahh sana tütütütütüü

hem çalışıp hem bunlara yetişiyorsun.. sana da maşallah bacım

1.olan NORA ve ALACAYI TEBRİK EDERİM NE DİYELİM DARISI BAŞIMIZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…