o gecen hafta değilmiydi ki
Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
günaydın
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
aaaa bende listeye girmisim hemde birirnci olmmusum bu hafta daha dikatli olmaliyim
liste icin emegine elerine saglik canim
geçen hafta vardı da belki bu hafta da vardır bilmiyorum ki aklıma başka bi sınav gelmedi
ben bugünlerde başka bi şarkıya takıldım
Leman Sam - Nereye kadar / #akustikhane - YouTube
ne bilim seni görünce aklıma bu gelio ne demek istiyon sen nereye kadar zayıflayacaz böle sizi terkediyorummu dion
of ben nickim değiştirsemmmi die düşünüyom bir bakıp çıkacam die öle aniden yazdım kaldım burda direk üye olmayanda açsa çakıyo şimdi
yok be canım benim ex aşkım paylaşmış bunu bi şekilde gördüm de aklıma takıldı
kız tek hande sen misin boşver nolcak..
hem sanat mı yapıyon sanki öğrenseler nolcak
yok be canım benim ex aşkım paylaşmış bunu bi şekilde gördüm de aklıma takıldı
kız tek hande sen misin boşver nolcak..
hem sanat mı yapıyon sanki öğrenseler nolcak
he bazende öle diom kötü bişey yapmıyomki millet bilse nolcek die kararsız kaldım şimdik
kız sen ne kadarda verdino çizelgedeki kiloyu bazen hemen sonuç alsam diyorum ama bakıyorumki 1 ayda 2,5 kilo vermişim
yani zayıflıyoruz kötü bişi yapmıyoruz ki
10 kiloyu 2.5 ayda verdim sanırım
sonrası işte sürünmeyle geçti..
ben de dikkat etmedim o da kendi kendine indi çıktı aylardır bu kilolardayım işte..
allah alah sen hzılı vermişsin nası hızlı verdin ki böle spormu çok yaptın
of ben gene eciktim bu ay tuhaf bişekilde her ay hamilemi kaldım acep die ölüyom korkudan korunuyoz ama denk gelirde olur ya lekelenme var dündebn beri ha geldi diom ama yok
regli gelcek diye acıkıyondur canım normaldir
ben de bugünlerde çok tatlı yiyorum gecikti de kerata
hızlı vermedim canım ayda 4 kilo oluyor işte ideal olan da bu zaten
okula filan gidiyorum ya hastanedeyiz illa ki hareketli bi ortam
biraz dikkat edince gitti
spor filan yapmadım ben ondan hala göbek bölgem sıkı değil zaten
kız acıkıyom demedim geciktim demek istedim harfleri eksik basmışımof ne bilimmillet morelimi bozuyor benim bu yaztan sonra kilo veremezmişim bilmem ne yaşım 25 acaba ondan mı geç veriyom ben senin gibi hızlı veremiom
kız acıkıyom demedim geciktim demek istedim harfleri eksik basmışımof ne bilimmillet morelimi bozuyor benim bu yaztan sonra kilo veremezmişim bilmem ne yaşım 25 acaba ondan mı geç veriyom ben senin gibi hızlı veremiom
desene ünüğünü tut verisin die
3 yaş var kız ne olcak.. ki bence senin de metabolizman hızlı. o kadar yemeğe rağmen 100 gram verdin daha ne istiyon..
biraz daha dikkat et verirsin. dikkat edip edip vermeme gibi bi durumun yok sonuçta
ne korkuyon kız hamile kalırsan doğuruverirsin bişi olmaz
heh işte öyle bişeyler
kocacım askere gitmese doğururumda gerçi gitmeseydide kazara olmadığı sürece doğurmam çok erken daha dur.gerçi eltimdende önce doğurmam lazım şehzadeleri ay bilmiom:111::111::111::111::111:
ya o hafta öle denk gheldi.ondan önceki ayda öyleolmuştu birden verdim kiloyu 2 hafta durdu resmen 500 gram anca verdim.bak sen 4 kilo vermişsin ben 2,5yaşlandım ben
eltine fark atman lazım tabiii
bebeğim 2.5 kilo az değil ki.. yavaş olsun kalıcı olsun boşver dert etme. sıkılıp bırakma yeter
elbet gidecek bu kilolar..
ben çok hareketliyimdir. arkadaş hiperaktif olduğumu bile düşünüyor o kadar yani
illa ki bi kıpırdarım bişiler yaparım
hastane içinde de oraya buraya koştur.. daha hızlı gitti tabi
yoksa yaşlanmadın dert etme
ay ne bülüm evham ayptım bu aralar zaten bi evhamlıyım.dün gittim bebek mevlütüne.ay hocaya gülesim geldi.bazen dinimizi saptırıyorlar.2 saatte mevlütokudu en sonunda biri dediki hoca hanım duva yap gidecez çocuklar okuldan çıkacak die.duvada okumuyor amin diyelim sevap alalım.hep ilahi okudu yasin bile okumadı.güzel okuyacam die yuvarladı ağzında kelimeleride anlaşılmadı.teyzenin biride hoca ilahi okurken eşlik ediyor kendince.hoca kafası karışıyor teyzeden die hızlı okumaya başladı.bu sefer teyze de hocaya yetişsin die hızlandı.sonra hoca dahada hılzandı.teyzede hızlandı.ortaya kimsenin anlamdıgı kelimeler çıktı.bebeği ilahiyle kucaklarında salladılar.sonra teyzelerin hepsi tutturdu allah sanada versin die ay gözlerim doldu çok duygulandım ağlayacaktım.normalde pek duygulanmam hep bastırırım kendimi o sıra hüngür hüngür ağlayasım geldi.
çok duygusalım bu ara geçen gece mahalede düğün vardı. ay ben bi ağlamak eşimde diyor nie ağlıyon aniden biyerinmi ağrıyor.adam korktu.dedim bizim düğünümüz bitti.evleneli 8 ay oldu ona ağlıyom eskidik biz.ben artık yeni gelin değilim.
çok kadın varsa bi ortamda çekineceksin arkadaş bunu bilir bunu söylerimbizim cinsimiz bi garip hele yaşlı teyzeler beni öldürüyor
iyice duygusal olmuşsun sen bebeğim hamile misin kız cidden :26: ne kadar gecikti adetin??
kız buna ağlanılır mı adamı da korkutmuşsun
e işte diom ya saf ben herşeyi içime atan insanım buna ağlıcam tuttu.sonrada kendi kendime güldüm ne saf insanım neye ağlıyom die.yok bacım ya kuran okumaya gelmişsiniz allah kabul etsin duvmızı yapalım amin diyelim.bunlar dün ilahi okudular hep.ağlaşa ağlaşa.gülesim geldi bide teyzeyle hocanın ilahi yarışına
3 gün geciktim geçen ayda 10 gün gecikmiştim geldi korkudan öldük amabu ay kahverengi lekelenme var 2 gündür amane bir belirti var ne kapıyı çalan kız sus daha olmasın şöyle 2 yıl sonra falan hep beraber hamile kalcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?