70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

netede bakıyom erken menepoz dio bişey dio şöyle bir doktur olsada netten bakınca anlaşa derdimi.illa doktura gidecen.bence online olsun artık herşey.ne bülüm böyle derdini anlatcan mauseden tahlil yapcak cd sürücüsünden elini uzatacak muayede edecek

he öle yapcam hep beraber kalalım.suziyle ballıda yapsın duyguda arayı uzatmadan ikinciyi yapsn.minede öyle.sonra topikçek hamileler topiğine taşınırık

kız eşimde benden özendi pazartesi diyete başlıcam diyor.dedim başına başörtüsü bağla topiğe gel hemen verirsin

googledan hastalıklara bakmayın bebeğm ya her şey doğru olmuyo ki

he öle yapcam hep beraber kalalım.suziyle ballıda yapsın duyguda arayı uzatmadan ikinciyi yapsn.minede öyle.sonra topikçek hamileler topiğine taşınırık

ben sizi çok bekletebilirim ama haberiniz olsun

kız eşimde benden özendi pazartesi diyete başlıcam diyor.dedim başına başörtüsü bağla topiğe gel hemen verirsin

onların metabolizmaları çok hızlı ama senden çok verince kıskanma

googledan hastalıklara bakmayın bebeğm ya her şey doğru olmuyo ki

ben sizi çok bekletebilirim ama haberiniz olsun

onların metabolizmaları çok hızlı ama senden çok verince kıskanma

o zaman ben senle beraber ikinciyi yaparımaman o versinde kıskanmam adam 107 kilo göbekten büyüyo hepallahtan boy var olmasa nolcek

tünaydın kızlar
tüm annelerin ve adaylarının anneler günü kutlu olsun

kocası okuduysa kocanmı kapattı demişsin gibi gelmiştir karısının aklını karıştırma die de silmiştir maalesef bazıları böyle öküz oluyor canım
senin bi hatan yok üzülme
allah arkadaşına sabır versin
öyle bi adamla ömür geçirecek işte ne mutlıu bizim kocalarımız öyle deil
şükrediyorum bunları duydukça kocamı dahada çok seviyorum

bende geçen aylarda bi tırstıydım senin gibi 4 tane gebelik testi yaptım olmadı kan testi yaptırdım bende hem gecikme hem baş dönmesi mide bulantısıda olmuştu..hava değişiminden de olabilir canım bekle biraz test yaparsın olmadı

geçen ay 10 gün gecikmişti normalde benim ki 30 günde bir gelir hiç gecikmez di bu ay bide kahverengi görünce iyice korku kapladı içimiof evlilik zor şey her ay hamile kalma ihtimalimden sıkıldım
ooo 107 de çokmuş
hemen gelsin katılsın aramıza

1.85 boyu var bu gene iyi hali bi ara nişanlıyken okuyor die hazır yiye yiye 117 di.düğünde 90 dı şimdi gene aldı.adam pilavla ekmek yiyor.dolma yap yanına pilavda nie yapmadın diyor.dolmayı yemekten saymıyor kihe dur ben akşama ona bi etek bi başörtü ayarlıyım elinden tutar getiririm

1.85 boy, 107 kilo ile beden kitle indeksi 31,2 çıkar ki bu da obezite kategorisine girer :26:
erkekler pek göstermez kilolarını ama yine de sağlığı için zayıflasa iyi olur tatlım
hem birlikte diyet yaparsanız sen de daha çok motive olursun

ya o çabuk veriyor çabukta alıyor kiloyu kız yemekleri kaçaydır 1 kaşık yada 1,5 kaşık yağla yapıyorum az tuzla ama ekmek birde abur cubur çok yiyor undan aslında kolestrolü var yıllardır bi ara kendim dışardan dilimlikepek alıyordum gece eve gelirken aradığında ekmek var evde alma diyordum az ekmek olunca mecburen az yiyordu ama sonra yalanımı anladı şimdi eve gelirken mutlaka ekmek alıyo

o kiloya kolesterol olur tabi kız.. zayıflat sen onu zayıflat
seni böyle şişko beğenmiyorum de bişiler de hallet bu işi

o kiloya kolesterol olur tabi kız.. zayıflat sen onu zayıflat
seni böyle şişko beğenmiyorum de bişiler de hallet bu işi

yok ben öle çok beyeniyorum aslında kapı gibi adam idolümdü benim göbek tokuşturuyoz dedimya ama sağlığı açısından zayıflaması lazım çok diil tabişki ben kapı gibi herüf beyeniom

gelen gidenyoksa yorumda yok
başlangıç:87
geçen hafta:65
bu hafta 65.50
gelen :500gr
hedef:55
kızlar listeyi yapan bildirimi buradan alabilir mi?çok acil çıkmamlazım
gelen mi:26:
ellerine sağlık cnm
nora ve alaca tebrik ederim.
gülanneyeide tebrik ederim olmasaydı sondan birinci olcaktım
Allah kabul etsin canm ..
karadeniz mutfağımı :26:çok çozutma olurmu
of şu kocalara sinir oluyorum..kızarkadaşın da belliki eşiyle güzel konuşmamış..(senin hakkında)
banada böle yapmıştı bi arkadaşım.ilerde pişman olcaklar bence ....
Allah seni iyi etsin.beneskimek için neler yaptım neler.yeni gelin olmak zor çooook zor çok
haklısın ya .....hayırdır nie araştırıyosun cnm

oh ne güzel sen genede ona uyma benm kociş farklı diyet yapıyo mesela yiyere yapıyo

ay bana iyi gelmişti yeni gelinlik ama çabuk geçti.
Anneler günümüz kutlu olsun anneler ve anne adayları
saol canımseninde ve topikteki tüm annelerin

kızlarrrrr yaklaşık 2 haftadır yazamıyordum ve dietten tabiki dönmedimmmmm :) 2 kilo daha verdim o kadar mutluyumki artık herkes "sen zayıfladın mı ?" bile demeye başladı :) çok ama çok mutluyum haftalık kilo muhabbetlerine benide eklerseniz sevinirim :)ve çok sağlıklı diet yapıorm karatay diyeti çokta memnunum ben ki her saniye yemekten başka bişey düşünmeyen mutemadiyen aç olan bennnnnn :) yemek yemeyi unutuyorum blle :) tam 1 ayda 4 kilo verdim geride alabileceğimi sanmıyorum bu verdiğim kiloları :)

canımlisteye girmen için her cuma bildirim yapman gerek aksi halde olmuyor malesef

yok ben öle çok beyeniyorum aslında kapı gibi adam idolümdü benim göbek tokuşturuyoz dedimya ama sağlığı açısından zayıflaması lazım çok diil tabişki ben kapı gibi herüf beyeniom

Bende kapı gibi dağ gibi adam severim benimkide öyle gerçi kilo aldı oda 5 kilo falan aldı iyi besliyorum adamı :))) ama kıskanıyorum çok yakışıklı adam iyisin iyi diyorum her seferinde kıskançlığın gözü kör olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…