70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bilmiyorum bende daha söylemediklerimde var anam köyden gelmiş die hep anamı bi aşağılamak bi ezmek peşindeydi babanem zaten babam ilk nişanlısındanda babbenm ayırmış : bilmniyorum babamda öle hep çevresindekilerin kalbini kırar o yzüden en iyisi konuşmamak bazen üzülüyorum ama sonra yine bişey yapıyo hande sen salaksın diyroum kendi kendime bozuna üzülmüşsün diyorum
ben geldiiimm

dün bütüngün yatak odasindaydim

dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste

yorgunlukdan öldüm

ee sizden ne haber

hoşgeldin kız bende bütün gün yatak odasında deyince

annen çok çekmiş ya
şimdi babannen yüzündenmi anneni aramican hande annen nasıl biri inş.o iyidir en azından:26:

yuh dedim okurken babannenle halana bide babana
annen yazık çekmiş senelerce halda çekiyor anladığım kadarıyla
allah sabır versin kadına handecim
öyle canım 8 yıldır kanser babannem nişantaşında özel sosyetik doktorlarına gidiyor hep çift maaş alıyor hem deddemden hem kendimden ama bütün paraları halam alıyor.eve 1 tane ekmek almıyor babnem.bide sonra kendini dışarı acındırıyor.millette ona inanıp acıyor dilenci gibi kimin eskisi varsa topluyor eve.kız geçen birinden sabunla diş macunu istemiş.öldüm gülmekten.baca deiğine saklardı yapıştırıcılar bantlar streç filmler neymiş biz çok kullanırmışız belki bi gün lazım olurmuş.bayramda gelen çikolatalarıda hava boşluğundaki pencereye sarkıtırdı bulamayalım die.kendide yemezdi öle kokuşurlardı ordaannem bakıyor kaç yıldır hep.kız düğün sabahı bile düğün bulaşıklarını annemi babamın yanından kaldırıp yıkattırmış

8 ay oldu canım.ya olmadı işte bir türlü bende merak edip gitmedim sonradan.bir kere heveslendimküçükken arkadaşımla gitcektim gizlice.o günde o satte seans yokmuş kaldı öyle.evet banada annem öle derdi arkadaşımaoturmaya gideyim derdim.olmaz evlenince kocanla istediğin yere git derdi.

hoş geldin şekerimm
bayaa işlenmişsin aferin sana hamarat kaymak
hosbulduk canim
sorma sorma
hoşgeldin ballı ..

bende dün kaldırdırdım kışlıkları offf asıl çıkan yazlıkları ütülemek zor oldu aslında
hos buldum canim
Allahdan cok ütüm yoktu canim

aklin fikrin

şu üste yazdığın şeylere yuh diyorum artık yuh şimdide annenmibakıyo hayret varya ibretlik aslında ama anlayana
git kız sinemaya da herbiyerede bekarken öyle bi evde yaşamak senide yıpratmıştır

annen çok çekmiş ya
şimdi babannen yüzündenmi anneni aramican hande annen nasıl biri inş.o iyidir en azından:26:

aman oda kendine göre iyi işte annem sağın solun çok dolduruşuna gelir.aslında düğün zmanı bana çektirdikleri yüzünden onada biraz kızgınım.oda kendine göre haklı diyorum bazen.erkenden babası ölmüş annenem okuldan almış.genç yaşta çalıştırmış.2 kardeşine bakmışlar.erkendende evlenmek zorunda kalmış.hiç bişey yaşayamamış ki böyle davranması normal.aman ne bilim.ama insanın kendinden başka kimsenin faydası yok ben onu anladım.ne ana ne baba ne koca yeri geldiğinde bencil olabiliyorlar.yada en azından ben hep öle gördüm.kızın evlencek dimi uzağa gitcek insan daha anlayışlı davranır.yok bizimki yorganlar nevresime gircek yok damat tarafı onu yapmamış.yok bu böyle demiş die hep bana yansıttı.bi gece aciile gittim.kusa kusa meğerse stresten öyle olmuşum.sorunda ne biliyonmu.ben uzak die nikah işlemleri için buraya tek gldiğimde nie mobilyada bakmışım nie annemi almamışım.nie kayınvalidem annemi aramamış biz mobilya baktık die.böyle saçma sapan işler işte

hosbulduk canim
sorma sorma

hos buldum canim
Allahdan cok ütüm yoktu canim

aklin fikrin
he aklım fikrim sanat
şu üste yazdığın şeylere yuh diyorum artık yuh şimdide annenmibakıyo hayret varya ibretlik aslında ama anlayana
git kız sinemaya da herbiyerede bekarken öyle bi evde yaşamak senide yıpratmıştır

sorma ya o amerikan korku filmlerindeki gibi herkez psikopatevde kimin napıcağı belli olmuyorböyle deyince aklıma hep kemal sunalın filmi gelir.hani tuvalet kurdu köyede kimse bilmiyor ya çocuğa para veriyor adam git bak içerde ne var die.bende sinemaya girsem perdeyi başka birşey sanacam adam gibi

işte insanlar sırf bu yüzden artık evliliği tekbaşlarına halletmeye çalışıyorlar bi nikah yapıp işi içinden çıkyolar ....
böyle şeyleri duyunca hakveriyorum evlenme olayını kısa tutanlara

yok ben öle çok beyeniyorum aslında kapı gibi adam idolümdü benim göbek tokuşturuyoz dedimya ama sağlığı açısından zayıflaması lazım çok diil tabişki ben kapı gibi herüf beyeniom

adamla evlenmişin zaten bırak da biraz sağlıklı olsun kız..
hesaplamalarıma göre 85 kilo civarı olması lazım en fazla

tebrik ederim

ben de sevgililer günü, anneler günü babalar günü filan bunları sevmem.
doğum günü filan güzel de..
diğerleri alışveriş olsun diye tuzak işte herkes de kanıyor
aradım yine annemi ablamı da anca öyle telefonda..
zaten yanımda yoklar ki

kız çökertti beni senin şu aile hikayen

ben geldiiimm

dün bütüngün yatak odasindaydim

dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste

yorgunlukdan öldüm

ee sizden ne haber

hamarat hatun hoşgeldin

he napsın millet onun çarşafınla yok örtüsünle yokçeyizinlemi uğrşacak evleniyorlar işte.şimdi çok rahatım bazen diyorum keşke daha önce evlenseymişim.insan sinir oluyor yaşadıklarına.şimdi 17 yaşında kardeşimvar o daha serbest benden annem erkek arkadaşıyla bile tanıştı.benim zmanımda az zulum etmemişti.gelde kızma küsme şimdi.hayatımın en güzel yılları ot gibi geçti.ruhsuz bi insan olup çıktım.

ne safım ya ben ballının işaretleri farketmedimbile 23: gb)
sanat anlayışınıza hayranım

dizi yapacam ben hayat hikayemden ah ah var ya bazen ondan diyorum şu nicikimi değiştirsem die daha anlatmadığım şeyler var biri denk gelir okur diebende sevmem ogünleri.ben canım istediğinde alırımhediye illa o günmü olmalı.bazen mağazaya adamlar geliyordu bıktık şu günlerden die.adam bişey alıyor 10 taksite böldürüyor.daha taksitleri bitmeden başka bir gün gelip çatıyor.o yüzden kart hep dolu.bazı insanlarda çok anlayışsız illa hediye bekliyor.sanki o gün alınınca çok seviyo oluyo

of pazara gidecem ne alacam bilmiyom tam geçiş mevsimi domatesler bile hala su gibi mecbur eşim istiyor die alıyorum

haklısın cnm ya seni öyle iyi anlıyorumki......
keşke bukadar iyi anlamasaydım enazında bazılarını yaşamamış olrdum..
ama olsun ben pes etmedim Allah biliyo eşimle heryeri lik lik geziyorum artık....
süslenip püslenipvııınn
bidaaaa mı gelcem dünyaya

büyük çocuklar daha bi sıkı(!) yetiştiriliyor maalesef.. son çocujklar rahat
mesela ben

eşlerinin korkularından sıkıyorsa almasınlar
sen bi kitap yaz bacım seninkiler az buz şeyler değilmiş
çok şükür dedim resmen aileme

he bacim hee
görmez olaydin
kiz yazdikalrini kisa bi okudum da zor canim ya
hos buldum canim
liste icin ztesekkür edrim canim ellerine saglik

he bende öle yapıyom valla o kaa rahatımki eşyelar benimnekarışan var ne görüşen istediğimi yiyom istediğimi giyyom geziyom.önceden ben küçükken babannem yapardı yemekleri evde sayılı köfteyle dolma olurdu.sıkıyosa bir tane fazla yeannem hamileyken canı patatizkızartması istemişlte kadının önünden almış onlarla yemek yapcam ben die.aslında yok değil vardı ama pintilik yapardı.beni misafir odasına sokmazlardı.kapısı hep kilitliydi.bazen evde canımsıkılırdı annemkapıyı açardı bana gezmek gibi gelirdi odayı şöyle bir dolanıp çıkardım.yaramaz bir çocukta değildim ama kilitlerdi babanem işte.

he ah bacım ah çok şükür bu kaa şey yaşamamıza ragmen hiç doğru yoldan şaşmadık.buda bizim ailemiz kötü deyipte şimdikiler gibi psikolojimiz bozulupta ordan oraya savrulmadık.gene dayanıklı insanlarmışız.ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…