- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
valla bilmiyorum bende daha söylemediklerimde var anam köyden gelmiş die hep anamı bi aşağılamak bi ezmek peşindeydi babanem zaten babam ilk nişanlısındanda babbenm ayırmış :ne diyeceğimi şaşırdım onasıl babaanne aynı bem babam gb.
babanada anlam veremedim.size sevgi yok osmanlı erkeği ama başka bi kadına verecek sevgisi varmış demekki..
yinede büyüklük sende kalsın..inan hiç değişmiyolar hiç haklıda görmüyolar ..biz yıllarca bekledik babam hatasını anlasın die malesef yaşı 75 oldu ama henüz anlamadı
ve aynı yolda devam bu yaşta karısına el uzatabiliyo düşün.tüm aile resmen idare ediyoruz..
delidir ne yapsa yeridir diyoruz....
vasfiye teyze gb ben sana dicem '''ne çektin be sen hande ne çektin yawrum'''
şu zulmeden yaşlılar nolcak bilmiyorum ya inş.yaşlanınca öle olmayız
ben geldiiimm
dün bütüngün yatak odasindaydim
dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste
yorgunlukdan öldüm
ee sizden ne haber
öyle canım 8 yıldır kanser babannem nişantaşında özel sosyetik doktorlarına gidiyor hep çift maaş alıyor hem deddemden hem kendimden ama bütün paraları halam alıyor.eve 1 tane ekmek almıyor babnem.bide sonra kendini dışarı acındırıyor.millette ona inanıp acıyor dilenci gibi kimin eskisi varsa topluyor eve.yuh dedim okurken babannenle halana bide babana
annen yazık çekmiş senelerce halda çekiyor anladığım kadarıyla
allah sabır versin kadına handecim
bende sıkı yönetimdeydim
yıllarca ne istediysem evlenince evinde giyersin evlenince kocan gezdirir dediler..evlendim malesef baktım içinde kalan kalmış....
eşimde geçen söledim..
ben söz vermedim ya sana dio annenler demiş.oda haklı...
git kız sinemaya bende şaşırdım ama eşinle gitmediğine ne kadar oldu siz evleneli
hosbulduk canimhoş geldin şekerimm
bayaa işlenmişsin aferin sana hamarat kaymak
hos buldum canimhoşgeldin ballı ..
bende dün kaldırdırdım kışlıkları offf asıl çıkan yazlıkları ütülemek zor oldu aslında
aklin fikrinvalla bilmiyorum bende daha söylemediklerimde var anam köyden gelmiş die hep anamı bi aşağılamak bi ezmek peşindeydi babanem zaten babam ilk nişanlısındanda babbenm ayırmış :bilmniyorum babamda öle hep çevresindekilerin kalbini kırar o yzüden en iyisi konuşmamak bazen üzülüyorum ama sonra yine bişey yapıyo hande sen salaksın diyroum kendi kendime bozuna üzülmüşsün diyorum
hoşgeldin kız bende bütün gün yatak odasında deyince
öyle canım 8 yıldır kanser babannem nişantaşında özel sosyetik doktorlarına gidiyor hep çift maaş alıyor hem deddemden hem kendimden ama bütün paraları halam alıyor.eve 1 tane ekmek almıyor babnem.bide sonra kendini dışarı acındırıyor.millette ona inanıp acıyor dilenci gibi kimin eskisi varsa topluyor eve.kız geçen birinden sabunla diş macunu istemiş.öldüm gülmekten.baca deiğine saklardı yapıştırıcılar bantlar streç filmler neymiş biz çok kullanırmışız belki bi gün lazım olurmuş.bayramda gelen çikolatalarıda hava boşluğundaki pencereye sarkıtırdı bulamayalım die.kendide yemezdi öle kokuşurlardı orda annem bakıyor kaç yıldır hep.kız düğün sabahı bile düğün bulaşıklarını annemi babamın yanından kaldırıp yıkattırmış
8 ay oldu canım.ya olmadı işte bir türlü bende merak edip gitmedim sonradan.bir kere heveslendimküçükken arkadaşımla gitcektim gizlice.o günde o satte seans yokmuş kaldı öyle.evet banada annem öle derdi arkadaşımaoturmaya gideyim derdim.olmaz evlenince kocanla istediğin yere git derdi.
annen çok çekmiş ya
şimdi babannen yüzündenmi anneni aramican hande annen nasıl biri inş.o iyidir en azından:26:
he aklım fikrim sanathosbulduk canim
sorma sorma
hos buldum canim
Allahdan cok ütüm yoktu canim
aklin fikrin
şu üste yazdığın şeylere yuh diyorum artık yuh şimdide annenmibakıyo hayret varya ibretlik aslında ama anlayana
git kız sinemaya da herbiyerede bekarken öyle bi evde yaşamak senide yıpratmıştır
aman oda kendine göre iyi işte annem sağın solun çok dolduruşuna gelir.aslında düğün zmanı bana çektirdikleri yüzünden onada biraz kızgınım.oda kendine göre haklı diyorum bazen.erkenden babası ölmüş annenem okuldan almış.genç yaşta çalıştırmış.2 kardeşine bakmışlar.erkendende evlenmek zorunda kalmış.hiç bişey yaşayamamış ki böyle davranması normal.aman ne bilim.ama insanın kendinden başka kimsenin faydası yok ben onu anladım.ne ana ne baba ne koca yeri geldiğinde bencil olabiliyorlar.yada en azından ben hep öle gördüm.kızın evlencek dimi uzağa gitcek insan daha anlayışlı davranır.yok bizimki yorganlar nevresime gircek yok damat tarafı onu yapmamış.yok bu böyle demiş die hep bana yansıttı.bi gece aciile gittim.kusa kusa meğerse stresten öyle olmuşum.sorunda ne biliyonmu.ben uzak die nikah işlemleri için buraya tek gldiğimde nie mobilyada bakmışım nie annemi almamışım.nie kayınvalidem annemi aramamış biz mobilya baktık die.böyle saçma sapan işler işte
yok ben öle çok beyeniyorum aslında kapı gibi adam idolümdü benim göbek tokuşturuyoz dedimya ama sağlığı açısından zayıflaması lazım çok diil tabişki ben kapı gibi herüf beyeniom
kızlarrrrr yaklaşık 2 haftadır yazamıyordum ve dietten tabiki dönmedimmmmm :) 2 kilo daha verdim o kadar mutluyumki artık herkes "sen zayıfladın mı ?" bile demeye başladı :) çok ama çok mutluyum haftalık kilo muhabbetlerine benide eklerseniz sevinirim :)ve çok sağlıklı diet yapıorm karatay diyeti çokta memnunum ben ki her saniye yemekten başka bişey düşünmeyen mutemadiyen aç olan bennnnnn :) yemek yemeyi unutuyorum blle :) tam 1 ayda 4 kilo verdim geride alabileceğimi sanmıyorum bu verdiğim kiloları :)
aklımane geldi benim eskimüdürümün kocası sevgililer gününde hediye olarak eşine masaj aleti almıştı.çok gülmüştük meğerse adam kendi için almışonu ama hediye diye aradan çıkartmış işte
işte bzmkilerde tek gelinbenm öbürü gelemedi daha oyüzdende hala söylüyor ikinci ye hamilesin saklıyosun demi diye
buarada benm eşimde bana bi ara hediye fotog.makinesi aldı ama hep kendi kullandı
taaaa 2yıl sonra anladım kendi için aldığını
çok acı olmuş seninkide of ben sevmiyorum böle günleri çok gereksiz bence şimdi anne olsambelki fikrim değişir ilerde.gerçi sevgililer günüde bna gereksiz geliyor.ben hiç sevgililer gününde hediye almadım eşim sadece normal zamanda olduğu gibi çiçek gönderirdi netten o yani.sevmiyorumöle günleri.doğumgünü evlilik yıldönümü falan benimiçin daha özel.şimdi babanemi arasam morelimi bozacak telefonda.ne gerek var anlamıyorum bir türlü.birde babalar günü tantanası gelecek babamlada şubattan beri konuşmuyoz.zaten hiçbir babalar gününüde kutlamamışızdır adamın doğasına aykırı.bi ara anam incelik edip parfüm almış beyenmedi.bir kere ben liseye giderken heveslenip kazakaldım hevesimi kırdı gitti değiştirdi.nie aldınız dedi bilmem ne
bababnem bizimle yaşıyo canım huysuz ihtiyarlar olur ya tamöyle anamın ömrünü yedi.anam önceden çeyizinden bir su bardağını bile kullanamazdı bir vazoyu bile yerinden oynatamazdı.çok zulümcüdür.2haf söyler vasfiye teyze gibi donar kalırsın.şimdi bulacak gene bişey bulmasada ağlayacak telefonda.sinirimi bozacak.anamı arasamtek bababenmde var bende kimseyi aramadım.kız bazen üst komşuyu kapıda yakalardı 5 lira verirdi.evde yiccek bişey yok açım bana zeytin peynir al bu paraya ne kadar olursa die.millete evin içini bilmioı ya acırdı yaşlıkadın die.anneme kızarlardı.bilmezlerki dolap ağzına kadar dolu donkunmuyor.böyle oluncada babamda hem bize hem anneme daha çok zülmederdi.bikeresinde üst komşuda nişan vardı pasta getirdiler bizi çağırmadılar kardeşimdeküçük ya özenmiş.babam dedi hadi gidelim pastanede yiyelim die.anam bababem akşam eve bir geldi.sandaliyeler havada uçuştu sen nası çocuklarını karını pastaneye götürürsün bende gidecem die.aslında kendi çıkıp yukarda yedi ama işte.böyle biri.
babamda daha önce annatmıştımzaten osmanlı erkeğim die dolanır ortalıkta bize bi bayram bile el öptürmedi.anamı aldattı.hatta bababemle halam anamı aldattığı kadınla gidip tanışmış bide.bir sürü borç yaptı.ben çalıştım falan bir şekilde kapanan kapandı kapanmayanda daha çok büyüdü.ya tabi bunlar olabilecek şeyler.benim tek hazmedemediğim beni kardeşimi anneme hep tavırlı durması anasından korkup bize yüz verirseymiş şımarırmışız.yolda görse slm vermez babam öle bi tip sanırsın biz hiç aynı evde yaşamıyozay ne içimi döktüm.
onunlada morelimi bozacak die konuşmaktan çekiniyom.en son şubatta konuştum.bana telefonda namkörsün sen dedi.babannen sana evlenirken tencere tava aldı.sen onu aramıyorsun hiç dedi.alakası yok aslında artık babannem ne deyipte doldurduysa onu baya kızgındı ondan beri bende konuşmuyom oda aramıyor.
ben geldiiimm
dün bütüngün yatak odasindaydim
dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste
yorgunlukdan öldüm
ee sizden ne haber
işte insanlar sırf bu yüzden artık evliliği tekbaşlarına halletmeye çalışıyorlar bi nikah yapıp işi içinden çıkyolar ....
böyle şeyleri duyunca hakveriyorum evlenme olayını kısa tutanlara
he aklım fikrim sanat
sorma ya o amerikan korku filmlerindeki gibi herkez psikopatevde kimin napıcağı belli olmuyor böyle deyince aklıma hep kemal sunalın filmi gelir.hani tuvalet kurdu köyede kimse bilmiyor ya çocuğa para veriyor adam git bak içerde ne var die.bende sinemaya girsem perdeyi başka birşey sanacam adam gibi
adamla evlenmişin zaten bırak da biraz sağlıklı olsun kız..
hesaplamalarıma göre 85 kilo civarı olması lazım en fazla
tebrik ederim
ben de sevgililer günü, anneler günü babalar günü filan bunları sevmem.
doğum günü filan güzel de..
diğerleri alışveriş olsun diye tuzak işte herkes de kanıyor
aradım yine annemi ablamı da anca öyle telefonda..
zaten yanımda yoklar ki
kız çökertti beni senin şu aile hikayen
hamarat hatun hoşgeldin
ne safım ya ben ballının işaretleri farketmedimbile23: gb)
sanat anlayışınıza hayranım
bizimde sanat anlayışımız görünce değişti önceden sanat deyince normalinsanlar gibi başka şeyler düşünüyorduk.baktık şoka giriyok dedik sanat buymuş
he napsın millet onun çarşafınla yok örtüsünle yokçeyizinlemi uğrşacak evleniyorlar işte.şimdi çok rahatım bazen diyorum keşke daha önce evlenseymişim.insan sinir oluyor yaşadıklarına.şimdi 17 yaşında kardeşimvar o daha serbest benden annem erkek arkadaşıyla bile tanıştı.benim zmanımda az zulum etmemişti.gelde kızma küsme şimdi.hayatımın en güzel yılları ot gibi geçti.ruhsuz bi insan olup çıktım.
he napsın millet onun çarşafınla yok örtüsünle yokçeyizinlemi uğrşacak evleniyorlar işte.şimdi çok rahatım bazen diyorum keşke daha önce evlenseymişim.insan sinir oluyor yaşadıklarına.şimdi 17 yaşında kardeşimvar o daha serbest benden annem erkek arkadaşıyla bile tanıştı.benim zmanımda az zulum etmemişti.gelde kızma küsme şimdi.hayatımın en güzel yılları ot gibi geçti.ruhsuz bi insan olup çıktım.
dizi yapacam ben hayat hikayemden ah ah var ya bazen ondan diyorum şu nicikimi değiştirsem die daha anlatmadığım şeyler var biri denk gelir okur diebende sevmem ogünleri.ben canım istediğinde alırımhediye illa o günmü olmalı.bazen mağazaya adamlar geliyordu bıktık şu günlerden die.adam bişey alıyor 10 taksite böldürüyor.daha taksitleri bitmeden başka bir gün gelip çatıyor.o yüzden kart hep dolu.bazı insanlarda çok anlayışsız illa hediye bekliyor.sanki o gün alınınca çok seviyo oluyo
he bacim heehe aklım fikrim sanat
sorma ya o amerikan korku filmlerindeki gibi herkez psikopatevde kimin napıcağı belli olmuyor böyle deyince aklıma hep kemal sunalın filmi gelir.hani tuvalet kurdu köyede kimse bilmiyor ya çocuğa para veriyor adam git bak içerde ne var die.bende sinemaya girsem perdeyi başka birşey sanacam adam gibi
hos buldum canimadamla evlenmişin zaten bırak da biraz sağlıklı olsun kız..
hesaplamalarıma göre 85 kilo civarı olması lazım en fazla
tebrik ederim
ben de sevgililer günü, anneler günü babalar günü filan bunları sevmem.
doğum günü filan güzel de..
diğerleri alışveriş olsun diye tuzak işte herkes de kanıyor
aradım yine annemi ablamı da anca öyle telefonda..
zaten yanımda yoklar ki
kız çökertti beni senin şu aile hikayen
hamarat hatun hoşgeldin
he bende öle yapıyom valla o kaa rahatımki eşyelar benimnekarışan var ne görüşen istediğimi yiyom istediğimi giyyom geziyom.önceden ben küçükken babannem yapardı yemekleri evde sayılı köfteyle dolma olurdu.sıkıyosa bir tane fazla yehaklısın cnm ya seni öyle iyi anlıyorumki......
keşke bukadar iyi anlamasaydım enazında bazılarını yaşamamış olrdum..
ama olsun ben pes etmedim Allah biliyo eşimle heryeri lik lik geziyorum artık....
süslenip püslenipvııınn
bidaaaa mı gelcem dünyaya
büyük çocuklar daha bi sıkı(!) yetiştiriliyor maalesef.. son çocujklar rahat
mesela ben
eşlerinin korkularından sıkıyorsa almasınlar
sen bi kitap yaz bacım seninkiler az buz şeyler değilmiş
çok şükür dedim resmen aileme
ne safım ya ben ballının işaretleri farketmedimbile23: gb)
sanat anlayışınıza hayranım
bizimde sanat anlayışımız görünce değişti önceden sanat deyince normalinsanlar gibi başka şeyler düşünüyorduk.baktık şoka giriyok dedik sanat buymuş
of pazara gidecem ne alacam bilmiyom tam geçiş mevsimi domatesler bile hala su gibi mecbur eşim istiyor die alıyorum
ııımm bişeyler istiyimde giderken at sepetime
hos buldum canim
liste icin ztesekkür edrim canim ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?