70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he bacim hee :6:
görmez olaydin :9:
kiz yazdikalrini kisa bi okudum da zor canim ya :ssz:
hos buldum canim :6: :16:
liste icin ztesekkür edrim canim ellerine saglik :54:

suzi ölecek yorgunluktan bacı aklı burda vakit bulmuş alıntıları worde kaydetmiş yine yarın bomba gibi gelecek.bana soruyor o bunu demiş şu şunu yapmış neden die:9::9:

he ah bacım ah çok şükür bu kaa şey yaşamamıza ragmen hiç doğru yoldan şaşmadık.buda bizim ailemiz kötü deyipte şimdikiler gibi psikolojimiz bozulupta ordan oraya savrulmadık.gene dayanıklı insanlarmışız.ne diyeyim:ssz:

Allah herkese kaldırabileceği yükü verirmiş..
çok şükür önemli olan bu kadar şeyin içinde düzgün kalabilmek zaten..

suzi ölecek yorgunluktan bacı aklı burda vakit bulmuş alıntıları worde kaydetmiş yine yarın bomba gibi gelecek.bana soruyor o bunu demiş şu şunu yapmış neden die:9::9:

kuzum yaa nasıl tatlı :9::9:

ay yazik ya :1:
özledimmm :16:
he her an wc ye girdiğinde burayı okuyor olabülür :9:
okadar dalmış dinliyodum nie bozdun hatırlattın şimdi he:22:
hem o yediğim öğlen yemeği yerineydi akşam hakkım var:32::32::32::32::32::33::33::33::33:
:35::35::35:
bilmem bir toplanak bakalımyiyebülürmüsün karar verek :9:
Allah herkese kaldırabileceği yükü verirmiş..
çok şükür önemli olan bu kadar şeyin içinde düzgün kalabilmek zaten..

kuzum yaa nasıl tatlı :9::9:
he öyle şükür.he suzi dimi sık sık mıncıkla :9::9::9::9:

benm çıkmam lazm kızlar oğluş uyandığndan beri huysuz offff
gidiyimde seviyim biaz bebeğimi
Kendinize i bakın akşam fotoğraf yükleyebilirsem bişi göstercem sze
:54:

ooff suzimm offf :25:

wc den okumasan :25:
he iyi olurdu :26::26::26:
benm çıkmam lazm kızlar oğluş uyandığndan beri huysuz offff
gidiyimde seviyim biaz bebeğimi
Kendinize i bakın akşam fotoğraf yükleyebilirsem bişi göstercem sze
:54:

e göstercen kız sanat göstereceksen şok pozisyonu alak hemen gzölüklerimizi takak:103::103::103:

bende minenin köftesinden yapacam evde bayat ekmek dolu bakalımnasıl olcak dünde patatesi doğrayıp buzluğa attım bugun çıkarttım kızardılar ilk defa böle bişi gördüm sahte patetesmi bu acep:53::53::53::53:

merhabaa kızlarrr nasılsınız bakalım:) 5gündür kndim çok ii hissediyorum spor salonuna gidiyorum yemeğimi düzgün yiyorum kaçamak yapmıyorum sanırım bu cuma istediğim gibiolucak:) bugün atak yapmaya karar verdim kahvaltımı düzgün bi şekilde yaptıktan sonra öğle ve akşam yemeğinde protein hariç bişi yemedim ekmek kullanmadım arada bünyeyi şaşırtmak laım die düşündüm sizlede menümü paylaşayım

sabah:1 dilim ekmek, 1 yumurta ,4 zeytin,peynir ,domates ,salatalık

öğle: tavuk (göğüs eti) yoğurt

akşam : salatalık ,tavuk ,yoğurt

gün itibariyle 2 litre suyumuda tamamladım :)

merhabaa kızlarrr nasılsınız bakalım:) 5gündür kndim çok ii hissediyorum spor salonuna gidiyorum yemeğimi düzgün yiyorum kaçamak yapmıyorum sanırım bu cuma istediğim gibiolucak:) bugün atak yapmaya karar verdim kahvaltımı düzgün bi şekilde yaptıktan sonra öğle ve akşam yemeğinde protein hariç bişi yemedim ekmek kullanmadım arada bünyeyi şaşırtmak laım die düşündüm sizlede menümü paylaşayım

sabah:1 dilim ekmek, 1 yumurta ,4 zeytin,peynir ,domates ,salatalık

öğle: tavuk (göğüs eti) yoğurt

akşam : salatalık ,tavuk ,yoğurt

gün itibariyle 2 litre suyumuda tamamladım :)

güzel tatlım tebrik ederim :46::34:

muhtemelen o daha çok üzülmüştür :31:
böyle yaptığına göre tek sildiği arkadaşı da sen değilsindir sanırım
sevdiği bi çok arkadaşını silmiştir herhalde o adam :ssz:
Allah yardımcısı olsun ne diyelim herkesin imtihanı ayrı :31:
öyle canım allah sabır versin öyle bir kocayla ömür geçmez valla
güüünnaaaayyyddddııııııınnnnnnn :3::3:

ne sınavı var mine bugün :26:
açıköğretim mi :44:
açık lise sınavı vardı canım
ne sınavı kız bu saatte:ssz:
açık lise sınavı canım günde 2 oturum pazar öğleden sonraydı görevim

kız eşimde benden özendi pazartesi diyete başlıcam diyor.dedim başına başörtüsü bağla topiğe gel hemen verirsin:9::9::9::9:
alemsin kız sende :1:
kocası okuduysa kocanmı kapattı demişsin gibi gelmiştir karısının aklını karıştırma die de silmiştir maalesef bazıları böyle öküz oluyor canım
senin bi hatan yok üzülme
allah arkadaşına sabır versin
öyle bi adamla ömür geçirecek işte ne mutlıu bizim kocalarımız öyle deil
şükrediyorum bunları duydukça kocamı dahada çok seviyorum:nazar:
aslında o şekilde sormadım
yani kapanacak birisi değildi
bende şaşırdım eşinmi istedi dedim
oda yok olması gerekiyordu artık dedi bende içinden geliyorsa ne mutlu sana, önemli olan bu , yakışmış falan dedim
bende aynen canım kocişimi bin kere öpeyim hiç öyle takıntıları yoktur
of şu kocalara sinir oluyorum..kızarkadaşın da belliki eşiyle güzel konuşmamış..(senin hakkında)
banada böle yapmıştı bi arkadaşım.ilerde pişman olcaklar bence ....
yani bişey yapmış olsam hakverecemde düşünüyorum dünden beri
hani şunu dedim yanlışmı anladı diyebileceğim bişey gelmiyor aklıma
umarım pişman olurlar
buarada anneler günümüz kutlu olsun:71::71::71::71::71::119::119::119::119:

kociş bugün eve 1saat geç gelcekmiş ne alcak acaba bana çok merak ediyorum:17::17:

buarada kendi anneme hediye aldım ama kayınvalideye almadım çok kızgınım ona
bide aldığım hediyeleri başkalarına veriyo :19:napcam bugün ya 2gün önce gittim onlara beni delirttiler.tekrar gitmeye çok korkuyorum :18::18:
eşime sen oğluşla git dedim oda gitmiyo bi akıl verin kızlar ben 2gün önce tükettimde:ssz:
bence git canım
soğuk mesafeli durursun ama üzerine düşeni yapmış olursun en azından
işte bzmkilerde tek gelinbenm öbürü gelemedi daha oyüzdende hala söylüyor ikinci ye hamilesin saklıyosun demi diye:47::47::47::47::47:
buarada benm eşimde bana bi ara hediye fotog.makinesi aldı ama hep kendi kullandı:19:
taaaa 2yıl sonra anladım kendi için aldığını
benimkide doğum yaptığımda netbook aldı bana
sözde hediye ama amacı kendi bilgisayarına el sürmememdi kendi rahatlığı için yaneee :1:
ben geldiiimm :52::52::52:

dün bütüngün yatak odasindaydim :23: :9::9::9:

dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste :6:

yorgunlukdan öldüm :31:

ee sizden ne haber :6:
ayyy benimde yapmam lazım onları
ama küçük çocukla hiç gözüm kesmiyor
çizgifilme transa geçmiş oluyor tam kalkayım diyorum hemen anneeee neyeye :37:
he iyi olurdu :26::26::26:

e göstercen kız sanat göstereceksen şok pozisyonu alak hemen gzölüklerimizi takak:103::103::103:

bende minenin köftesinden yapacam evde bayat ekmek dolu bakalımnasıl olcak dünde patatesi doğrayıp buzluğa attım bugun çıkarttım kızardılar ilk defa böle bişi gördüm sahte patetesmi bu acep:53::53::53::53:
beğenirsin umarım canımmm :27:

öyle canım 8 yıldır kanser babannem nişantaşında özel sosyetik doktorlarına gidiyor hep çift maaş alıyor hem deddemden hem kendimden ama bütün paraları halam alıyor.eve 1 tane ekmek almıyor babnem.bide sonra kendini dışarı acındırıyor.millette ona inanıp acıyor dilenci gibi kimin eskisi varsa topluyor eve.:1:kız geçen birinden sabunla diş macunu istemiş.öldüm gülmekten.baca deiğine saklardı yapıştırıcılar bantlar streç filmler neymiş biz çok kullanırmışız belki bi gün lazım olurmuş.bayramda gelen çikolatalarıda hava boşluğundaki pencereye sarkıtırdı bulamayalım die.kendide yemezdi öle kokuşurlardı orda:9::9::9:annem bakıyor kaç yıldır hep.kız düğün sabahı bile düğün bulaşıklarını annemi babamın yanından kaldırıp yıkattırmış :9::9::9:

8 ay oldu canım.ya olmadı işte bir türlü bende merak edip gitmedim sonradan.bir kere heveslendimküçükken arkadaşımla gitcektim gizlice.o günde o satte seans yokmuş kaldı öyle.evet banada annem öle derdi arkadaşımaoturmaya gideyim derdim.olmaz evlenince kocanla istediğin yere git derdi.:9::9:

aman oda kendine göre iyi işte annem sağın solun çok dolduruşuna gelir.aslında düğün zmanı bana çektirdikleri yüzünden onada biraz kızgınım.oda kendine göre haklı diyorum bazen.erkenden babası ölmüş annenem okuldan almış.genç yaşta çalıştırmış.2 kardeşine bakmışlar.erkendende evlenmek zorunda kalmış.hiç bişey yaşayamamış ki böyle davranması normal.aman ne bilim.ama insanın kendinden başka kimsenin faydası yok ben onu anladım.ne ana ne baba ne koca yeri geldiğinde bencil olabiliyorlar.yada en azından ben hep öle gördüm.kızın evlencek dimi uzağa gitcek insan daha anlayışlı davranır.yok bizimki yorganlar nevresime gircek yok damat tarafı onu yapmamış.yok bu böyle demiş die hep bana yansıttı.bi gece aciile gittim.kusa kusa meğerse stresten öyle olmuşum.sorunda ne biliyonmu.ben uzak die nikah işlemleri için buraya tek gldiğimde nie mobilyada bakmışım nie annemi almamışım.nie kayınvalidem annemi aramamış biz mobilya baktık die.böyle saçma sapan işler işte :ssz::ssz::ssz:

he napsın millet onun çarşafınla yok örtüsünle yokçeyizinlemi uğrşacak evleniyorlar işte.şimdi çok rahatım bazen diyorum keşke daha önce evlenseymişim.insan sinir oluyor yaşadıklarına.şimdi 17 yaşında kardeşimvar o daha serbest benden annem erkek arkadaşıyla bile tanıştı.benim zmanımda az zulum etmemişti.gelde kızma küsme şimdi.hayatımın en güzel yılları ot gibi geçti.ruhsuz bi insan olup çıktım.:ssz::ssz:
bundan sonraki hayatın istediğin gibi mutlu huzurlu geçer umarım canım şimdi daha iyi anlıyorum bi keresinde yanlış hatırlamıyosam evlenirken evden çıkarken falan hiç ağlamadım demiştin
sen evden ayrıldığına mutlu olmusun sonuna kadarda haklısın:ssz::ssz:

Back
X