70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of benimki karşıkoltukta uyuyalı yıl oldu benimde gözlerim ynıyo yatmam lazım ama totoşu kaldıramıyom aklım hala gofrette:18:

he iyi olurdu :26::26::26:

e göstercen kız sanat göstereceksen şok pozisyonu alak hemen gzölüklerimizi takak:103::103::103:

bende minenin köftesinden yapacam evde bayat ekmek dolu bakalımnasıl olcak dünde patatesi doğrayıp buzluğa attım bugun çıkarttım kızardılar ilk defa böle bişi gördüm sahte patetesmi bu acep:53::53::53::53:
yok kız sanat manat yok bizde :1:
3yıl önce yaptığımız sanat bizi çok yordu:23: öyleki hala uyumadı kuduruk:50:
patatesin buzluğa atıldığını ilkkez duyuyorum .ele şeyler denemem zaten ben beceriksizim kesin beceremem:24:

öyle canım allah sabır versin öyle bir kocayla ömür geçmez valla

açık lise sınavı vardı canım

açık lise sınavı canım günde 2 oturum pazar öğleden sonraydı görevim

alemsin kız sende :1:

aslında o şekilde sormadım
yani kapanacak birisi değildi
bende şaşırdım eşinmi istedi dedim
oda yok olması gerekiyordu artık dedi bende içinden geliyorsa ne mutlu sana, önemli olan bu , yakışmış falan dedim
bende aynen canım kocişimi bin kere öpeyim hiç öyle takıntıları yoktur

yani bişey yapmış olsam hakverecemde düşünüyorum dünden beri
hani şunu dedim yanlışmı anladı diyebileceğim bişey gelmiyor aklıma
umarım pişman olurlar

bence git canım
soğuk mesafeli durursun ama üzerine düşeni yapmış olursun en azından

benimkide doğum yaptığımda netbook aldı bana
sözde hediye ama amacı kendi bilgisayarına el sürmememdi kendi rahatlığı için yaneee :1:

ayyy benimde yapmam lazım onları
ama küçük çocukla hiç gözüm kesmiyor
çizgifilme transa geçmiş oluyor tam kalkayım diyorum hemen anneeee neyeye :37:

beğenirsin umarım canımmm :27:
çok ilginç ya yanlış anlamışta olabilirler tabi:26:
k.valideyede gitmedim hatta aramadım bile ya napim moralim henüz düzelmedi:47:çok kızgınım hala...onlarla konuşmaya gücüm yok
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
3 hafta önce başladım diyete..

hoşgeldiiiinn.kaç kilosun canm kaç yaşındasın
cuma günü abababa ya bildirim yapmayı unutma sakın

işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun :24::24:

gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........

Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokak’ta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendi’nin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde ‘sanki yedim’ diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.

bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor:52::52:
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre

buda kavanozumuz
$254.webp

bababnem bizimle yaşıyo canım huysuz ihtiyarlar olur ya tamöyle anamın ömrünü yedi.anam önceden çeyizinden bir su bardağını bile kullanamazdı bir vazoyu bile yerinden oynatamazdı.çok zulümcüdür.2haf söyler vasfiye teyze gibi donar kalırsın.şimdi bulacak gene bişey bulmasada ağlayacak telefonda.sinirimi bozacak.anamı arasamtek bababenmde var bende kimseyi aramadım.kız bazen üst komşuyu kapıda yakalardı 5 lira verirdi.evde yiccek bişey yok açım bana zeytin peynir al bu paraya ne kadar olursa die.millete evin içini bilmioı ya acırdı yaşlıkadın die.anneme kızarlardı.bilmezlerki dolap ağzına kadar dolu donkunmuyor.böyle oluncada babamda hem bize hem anneme daha çok zülmederdi.bikeresinde üst komşuda nişan vardı pasta getirdiler bizi çağırmadılar kardeşimdeküçük ya özenmiş.babam dedi hadi gidelim pastanede yiyelim die.anam bababem akşam eve bir geldi.sandaliyeler havada uçuştu sen nası çocuklarını karını pastaneye götürürsün bende gidecem die.aslında kendi çıkıp yukarda yedi ama işte.böyle biri.

babamda daha önce annatmıştımzaten osmanlı erkeğim die dolanır ortalıkta bize bi bayram bile el öptürmedi.anamı aldattı.hatta bababemle halam anamı aldattığı kadınla gidip tanışmış bide.bir sürü borç yaptı.ben çalıştım falan bir şekilde kapanan kapandı kapanmayanda daha çok büyüdü.ya tabi bunlar olabilecek şeyler.benim tek hazmedemediğim beni kardeşimi anneme hep tavırlı durması anasından korkup bize yüz verirseymiş şımarırmışız.yolda görse slm vermez babam öle bi tip sanırsın biz hiç aynı evde yaşamıyoz:1::1::1:ay ne içimi döktüm.
onunlada morelimi bozacak die konuşmaktan çekiniyom.en son şubatta konuştum.bana telefonda namkörsün sen dedi.babannen sana evlenirken tencere tava aldı.sen onu aramıyorsun hiç dedi.alakası yok aslında artık babannem ne deyipte doldurduysa onu baya kızgındı ondan beri bende konuşmuyom oda aramıyor.:ssz:
Ay ne diyeceğimi bilemiyom canım, Allah sana sabırlar versin ve de annene.

babamla anlaşılmaz sen a dersin o b diye yorumlar.daha çok kavga edip kalp kıracağımıza konuşmuyoz.küslük falan yok ama öle bi soğukluk var eskiden beri.
kız ben hiç hayatımda sinemaya bile gitmedim.milete diomda inanmıyo.babamla annem salmazdı beni.:1::1::1::1::1:eşimlede bir türlü kısmet olupta gidemedik e nişanlıykende zaten zor görüşüyorduk uzaktık die daha kısmet olmadı.:ssz::9:
En kısa zamanda yapamadığın ne varsa yap canım, sinemaya falan git, hiçbişeyi içinde koyma, hayat geçiyor.
ne diyeceğimi şaşırdım onasıl babaanne aynı bem babam gb.
babanada anlam veremedim.size sevgi yok osmanlı erkeği ama başka bi kadına verecek sevgisi varmış demekki..
yinede büyüklük sende kalsın..inan hiç değişmiyolar hiç haklıda görmüyolar ..biz yıllarca bekledik babam hatasını anlasın die malesef yaşı 75 oldu ama henüz anlamadı
ve aynı yolda devam bu yaşta karısına el uzatabiliyo düşün.tüm aile resmen idare ediyoruz..
delidir ne yapsa yeridir diyoruz....

vasfiye teyze gb ben sana dicem '''ne çektin be sen hande ne çektin yawrum''':1::1:
şu zulmeden yaşlılar nolcak bilmiyorum ya inş.yaşlanınca öle olmayız
Maalesef ezilen hep kadınlar şu hayatta.

ben geldiiimm :52::52::52:

dün bütüngün yatak odasindaydim :23: :9::9::9:

dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste :6:

yorgunlukdan öldüm :31:

ee sizden ne haber :6:
Hamarat hatunun hali başka, işin bittiyse bacım bbize de gelsene.:16:

Son düzenleme:
Günaydınlar hatunlarrr:16::16::16:
herkesler iyidir umarım:54::54:
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???

Günaydınlar hatunlarrr:16::16::16:
herkesler iyidir umarım:54::54:
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???

günaydin fadimecim :16:
ben yatagin altina atiyorum cogunu :1: insallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta :17:

gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyor :1: evde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi :37: yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse :27:
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla :37:
ellerine saglik betülüm :54::16:

Çok yoğun bir dönemimdeyim çoktan yazamıyorum kızlar. Ama benim diyetim çok iyi gidiyor bu sefer. Başladığımdan bu yana 5 kilo verdim.:)

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya:19:
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum:31::31:

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya:19:
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum:31::31:

günaydin canim :16:insallah veririz :38:bende öyle diyorum ama dayanamiyorum tarti bagimlikli oldu :52:

gülanne yakaladim seni :27: daha senin sacini yolmam lazim :4: nasil arti 2 kilo oldun tatlim ya yazik degilmi okada ugrasiyoruz vercez diye :50:ama cabuk gelen cabuk gidermis cabuk ver geri aldiklarini tatlim :54:
günaydin bu arada :16:

Back
X