70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok duygusalım bu ara geçen gece mahalede düğün vardı. ay ben bi ağlamak eşimde diyor nie ağlıyon aniden biyerinmi ağrıyor.adam korktu.dedim bizim düğünümüz bitti.evleneli 8 ay oldu ona ağlıyom eskidik biz.ben artık yeni gelin değilim.:9::9::9::9::9::9:

8 ayda eskinir mi kız biz ölelim o zaman 5 yıl oldu:1:

:3::3:İYİ AKŞAMLAAR KIZLLARR:ssz::ssz:

ya biz neti baya bir ortak kullanıyozda bağlantı kopup duruyo,bazen tüm gün gelmiyo,sinir olduk ,oyüzden sık gelememiş oluyorum üzgünüm:26::25::25:

ababa'cım sağol canım listeye yazılmışım,,inşallah tekrardan eski kiloma inicem,tek başına çok zor motive heyecan olmayınca olmuyo bu işler:16::27:

:3::3:İYİ AKŞAMLAAR KIZLLARR:ssz::ssz:

ya biz neti baya bir ortak kullanıyozda bağlantı kopup duruyo,bazen tüm gün gelmiyo,sinir olduk ,oyüzden sık gelememiş oluyorum üzgünüm:26::25::25:

ababa'cım sağol canım listeye yazılmışım,,inşallah tekrardan eski kiloma inicem,tek başına çok zor motive heyecan olmayınca olmuyo bu işler:16::27:

ne demek canım benim :34:

öleişte eskidim:19::19:

geldim ama bir bakıp çıkacağım:1::1:safyalar ,lerlememiş hiç bu ne canım dolaptaki gofretlerden istiyor:ssz:

sıkıldım ama yaa bu nasıl topik böyle :84::84::84::84::84:
yeme çikoları bak sonra niye ayda 2.5 kilo verdim diyon :31:
yok öyle gofret filan :19:

bitki çayı yap kendine
bizim suyumuz bitmiş. çeşme suyunun da tadı kötü
kaynattım suyu koca bi sürahide kendime bitki çayı yaptım
öyle içiyorum suyumu..
sen de kendine bitki çayı yap bu saatten sonra gofret filan yeme :34:

Tüm annelerin,anne adaylarının ve anne adaylığına adını yazdıranların anneler günüü kutlu olsuunnnn :21::21::21::21::21::21::54::54::54::54::54::54:

sıkıldım ama yaa bu nasıl topik böyle :84::84::84::84::84:
yeme çikoları bak sonra niye ayda 2.5 kilo verdim diyon :31:
yok öyle gofret filan :19:

bitki çayı yap kendine
bizim suyumuz bitmiş. çeşme suyunun da tadı kötü
kaynattım suyu koca bi sürahide kendime bitki çayı yaptım
öyle içiyorum suyumu..
sen de kendine bitki çayı yap bu saatten sonra gofret filan yeme :34:

yemedim ama istiyorum aslında o markayı sevmiyorum ama can bu istio akşam eşim yanımda oturup yedi banada getirmiş dokunmadım bile:20:mutfağa gittim gofret niyetine 2 bardak su içtim geldim:ssz:yav ben hala hastalanmadım sen ne branş seçicen :ssz:

yemedim ama istiyorum aslında o markayı sevmiyorum ama can bu istio akşam eşim yanımda oturup yedi banada getirmiş dokunmadım bile:20:mutfağa gittim gofret niyetine 2 bardak su içtim geldim:ssz:yav ben hala hastalanmadım sen ne branş seçicen :ssz:

belli değil ama şimdilik fikrim anesteziden yana :23::23:
hastalanmadım diye kafana taka taka daha da gelmiyor.. düşünme bi gelir elbet :34:
ben son adet tarihimi bile bilmiyorum
elbet gelecek :37:

belli değil ama şimdilik fikrim anesteziden yana :23::23:
hastalanmadım diye kafana taka taka daha da gelmiyor.. düşünme bi gelir elbet :34:
ben son adet tarihimi bile bilmiyorum
elbet gelecek :37:

sen bilmezsin tabi önceden bende öleydim medeni durum değişince tırsıyom hep işte:18::18:ya kahfferengilere taktımkafayı ben küçük tuvaletimin yaparkendi içinde garip parçacıklar var minik minik :18:

sen bilmezsin tabi önceden bende öleydim medeni durum değişince tırsıyom hep işte:18::18:ya kahfferengilere taktımkafayı ben küçük tuvaletimin yaparkendi içinde garip parçacıklar var minik minik :18:

bende tam onu dicektim.. kum mu döküyon kız? yan ağrın var mı??

ımm nasıl anlatayım..
kocişe kızdığını düşün :9:
elini bel çukuruna koy
o koyduğun yerler ya da elinin arkada değdiği yan-arka kısımlarda ağrı var mı
ya da idrarını yaparken yanman var mı?

yok kız ama hafif bir yanma var dünden beri ben bitkiçayındandır die önemsemedim.birde bel ağrısı var.başka bişey yok idrada yanma varmı dikkat etmedim ki ilk defa başımaböle bişey geldi.kum dökerken kahverengi lekelenme olmaz heral:53:

ayy kimse gelmiyor yaaa
çıldırıciiiim :84::84::84::84::84:

çıldıralım berabeeeerrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yok kız ama hafif bir yanma var dünden beri ben bitkiçayındandır die önemsemedim.birde bel ağrısı var.başka bişey yok idrada yanma varmı dikkat etmedim ki ilk defa başımaböle bişey geldi.kum dökerken kahverengi lekelenme olmaz heral:53:

yok kahverengi lekelenme kum dökmekle alakalı değildir canım. ama üşütmüş olabilir misin?
eğer kum döküyorsan da bol bol su içip yürüyüş yap.. ağrın çok olursa bi ağrı kesici-kas gevşetici kullanabilirsin..
ya da hiç olmadı gerçek bi doktora git :ssz:

yuttumu :1:

ayy kimse gelmiyor yaaa
çıldırıciiiim :84::84::84::84::84:
he yuttu ama fazla yapmışımyiyemedi üzerine sarmısaklı yoğurtla kızarömışdomates soru söktüm yumuşadı:1::1:dün patates soydumkızartırım die sonra gezmeye gitcektik kızartmadım buzluğa ettim.bugun çözdürdümkızartayım dei.hayatımda ilk defa böle patates gördümresmen kırmızı boya aktı şeftali gibi oldu paptesler kızartıncada kararıpkaldı çin patatesimi acaba:44::44:
çıldıralım berabeeeerrr :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yok kahverengi lekelenme kum dökmekle alakalı değildir canım. ama üşütmüş olabilir misin?
eğer kum döküyorsan da bol bol su içip yürüyüş yap.. ağrın çok olursa bi ağrı kesici-kas gevşetici kullanabilirsin..
ya da hiç olmadı gerçek bi doktora git :ssz:

ay evet içime kurt düştü şimdik.yarın olmazsa bi gideyim merak ettim:53:kız kum dökmek kötü bişeymi :53:

ay evet içime kurt düştü şimdik.yarın olmazsa bi gideyim merak ettim:53:kız kum dökmek kötü bişeymi :53:

değil canım herkes döküyor :37:
ay tamam şaka yapıyorum ama önemli bi durum değil merak etme..
taş olmasın da..
normalde dediğim gibi tedaviye gerek bile kalmadan kum dökülebilir.
sıvı alımını artırırsın böylece sürekli tuvalete gidip atarsın
ağrı olursa da ağrı kesici alırsın o kadar
yani ürolojiden böyle yaptığımızı hatırlıyorum :44:
sen yine de bi git bakalım ne olur ne olmaz :31:

Back
X