70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] :72::72::72: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur :46:
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz :34:
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21

sizlere de hoşgeldiniz diyoruz :42:
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim :46:
yine bir kusurumuz olduysa affola :42:
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım :9::9:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ellerine sağlık betüşüm :29::29::29:

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya:19:
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum:31::31:

Günaydın canım, çabuk gelen çabuk gider, sen cumaya kadar tartıyı kaldır göz önünden :26:

Günaydınlar hatunlarrr:16::16::16:
herkesler iyidir umarım:54::54:
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???

Günaydın ablam :29:
Benim annem hallediyo onları ben bilimiyorum napıyo nereye koyuyo :9::9::9:
Bol bol eksili bir hafta olucak İnşallah :52:
Sanırım bende mayıs bitmeden 70leri görücem çok mutluyum :8::8::8::8::8::8::8:

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
3 hafta önce başladım diyete..

hoşgeldin canım :34:

işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun :24::24:

gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........

Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokak’ta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendi’nin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde ‘sanki yedim’ diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.

bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor:52::52:
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre

buda kavanozumuz
Eki Görüntüle 710004

bende duymuştum bunu. iyi yapmışsınız canım cami olmasa da en azından ihtiyacı olan birine yardım edersiniz :16:

kusura bakmayin sekerler okudum gecmisi ama gözüm yemedi geri dönmeye nerdeyse 50 sayfa var :37:

suzim gelmiiişşş:16::16:
naptın canım gitti mi misafirler
yoksa onlar duruyor sen işe gelip kurtuldun mu :9:
kız geçmiş mi var günlerdir sayfa ilerlemiyor adam akıllı :31:
çok sıkıldık burda kimsecikler yoktu :ssz:

bugün adli tıp stajına başlıyorum
saat 1'de mezarlıkta ders olcakmış
çok heyecanlı değil miii :52::52::52:
seviyorum yaa işimi :16:

selam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldi :37::37::1::1::1: şaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)

hoşgeldin canım :34:

bende duymuştum bunu. iyi yapmışsınız canım cami olmasa da en azından ihtiyacı olan birine yardım edersiniz :16:

suzim gelmiiişşş:16::16:
naptın canım gitti mi misafirler
yoksa onlar duruyor sen işe gelip kurtuldun mu :9:
kız geçmiş mi var günlerdir sayfa ilerlemiyor adam akıllı :31:
çok sıkıldık burda kimsecikler yoktu :ssz:
geldim betülüm :16: kactim :1: ama onlarda bugün ben gelmeden gitmis olacaklar zaten :1:
4 gün yoktum birkmis yinede canim birde kalabalik olsa bogulurdum herhalde :1:
sen sinavida gecmissin seker :29:afferim tatlima :38:
ben mezarlikdan gecerken hep korkarim sen seviniyon :1:
türkiyede hep dualarimi okuya okuya geciyorum hizlicana burda yapmiyorum:44: gerci fazla gectigimde yok burdakileri de :31: bi
keresinde buranin mezarligindan geciyorum aksam üstü isarkadaslariylan bulusmusduk erken kalktim ben gec oldu diye tek gidiyorum iste :1: korka korka bi tarafdan mezarliga bakiyorum bi tarafdan hizli yürüme calisiyorum ayagim pet sisesine carpti o an bi korktum :9:
mezarlikdan geldi sanip sesliklik bozulunca bi kosuyom ama bi görsen :9::9::9:

Günaydınlarrrr:16::16:

Hastayım dökülüyorum:5::5::5:

Geçmişe dalsam çıkamam Ballı gelsede özet geçse keşke :1:
günaydin canim :16:cok gecmis olsun :38: biri gelsede kisa özet gecse diye bakiyorum bende :1:
selam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldi :37::37::1::1::1: şaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)
canim hatirladim seni :34:tebrik ederim cok güzel haber :46::nazar:
Uyhhhh ürkdmmmm ben yaa :53: bide tek eve çıkcan ben olsam sıyırırıdm herhalde :27:

bende cok korkarim herseyden :1::1::1:

günaydin fadimecim :16:
ben yatagin altina atiyorum cogunu :1: insallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta :17:

gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyor :1: evde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi :37: yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse :27:
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla :37:
ellerine saglik betülüm :54::16:
Günaydın Suziş,
Bitti mi misafir faslı, hadi geçmiş olsun. Ben günlük kıyafetlerden bahsediyom canım, o kadar çok ki, dolap almıyor, aslında dolap ihtiyacım var da, ocak gibi falan o işlere sıra gelecek inşallah.

haftaya 81 e giriş yaparak başladım kızlar :52::52::52::52:

Günaydın herkeseeee, nasılsınız :23::23::23::23:
Günaydınnnn:16:

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya:19:
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum:31::31:
Günaydın canım, sık dişini verirsin.

Günaydın ablam :29:
Benim annem hallediyo onları ben bilimiyorum napıyo nereye koyuyo :9::9::9:
Bol bol eksili bir hafta olucak İnşallah :52:
Sanırım bende mayıs bitmeden 70leri görücem çok mutluyum :8::8::8::8::8::8::8:
İnşallah canım benim.:54:

Mezarlık mı:18::18::18::18:Allah kolaylık versin. Anlatırsın sonra bize, merak ettim.

Günaydın canım,
Geçmiş olsun:54::54:

gunaydinlar kizlar gune guzel basladim umarim devami gelir
sabah acilisi bir kuru incir bol su ile yaptim
kavalti
yarim dilim cavdar ekmegine 15 gram surme peynir surdum
bir yumurta 3 zeytin
yarimsar domates salatalik
simdide sekersiz cayimi ictim
oglen yemek yapamasam yarim dilim cavdar ekmegine surme peynir surerim yaninada salatalik domates veririm
aksama yemek icin daha karar vermedim

Günaydın Suziş,
Bitti mi misafir faslı, hadi geçmiş olsun. Ben günlük kıyafetlerden bahsediyom canım, o kadar çok ki, dolap almıyor, aslında dolap ihtiyacım var da, ocak gibi falan o işlere sıra gelecek inşallah.

Günaydınnnn:16:

Günaydın canım, sık dişini verirsin.

İnşallah canım benim.:54:

Mezarlık mı:18::18::18::18:Allah kolaylık versin. Anlatırsın sonra bize, merak ettim.

Günaydın canım,
Geçmiş olsun:54::54:
bitti canim bende bittim :1: annem hep hadi rehber is basina dedi rehber oldum :37::1:
aslinda benimkide tiklim tiklim dolu :ssz: atmayada kiyamiyorum cogu seyi nolcaksa :ssz:
gunaydinlar kizlar gune guzel basladim umarim devami gelir
sabah acilisi bir kuru incir bol su ile yaptim
kavalti
yarim dilim cavdar ekmegine 15 gram surme peynir surdum
bir yumurta 3 zeytin
yarimsar domates salatalik
simdide sekersiz cayimi ictim
oglen yemek yapamasam yarim dilim cavdar ekmegine surme peynir surerim yaninada salatalik domates veririm
aksama yemek icin daha karar vermedim
günaydin canim :16: evet güzel baslamissin tatlim :29:

kizlar molaya cikiyom ben :56:gelirim geri :16:

yok kız sanat manat yok bizde :1:
3yıl önce yaptığımız sanat bizi çok yordu:23: öyleki hala uyumadı kuduruk:50:
patatesin buzluğa atıldığını ilkkez duyuyorum .ele şeyler denemem zaten ben beceriksizim kesin beceremem:24:

çok ilginç ya yanlış anlamışta olabilirler tabi:26:
k.valideyede gitmedim hatta aramadım bile ya napim moralim henüz düzelmedi:47:çok kızgınım hala...onlarla konuşmaya gücüm yok

hoşgeldiiiinn.kaç kilosun canm kaç yaşındasın
cuma günü abababa ya bildirim yapmayı unutma sakın
ya bi gün öncesi kızartacaktım doğradım kızartamadım bende buzluğa koydum şimdşiye kadar hep koyardım hayatımda ilk defa kırmızı su akıtıp şeftaliye benzeten pörsümüş patates gördüm belki mine biliyodur:26:
işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun :24::24:

gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........

Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokak’ta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendi’nin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde ‘sanki yedim’ diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.

bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor:52::52:
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre

buda kavanozumuz
Eki Görüntüle 710004
aa güzelmiş yapmaklazım hempara birikir bende cips kutusuna koydum 50 kuruş ve altı bozuklukları biriktiriyorum ne zmandır.:ssz:
Ay ne diyeceğimi bilemiyom canım, Allah sana sabırlar versin ve de annene.

En kısa zamanda yapamadığın ne varsa yap canım, sinemaya falan git, hiçbişeyi içinde koyma, hayat geçiyor.
Maalesef ezilen hep kadınlar şu hayatta.

Hamarat hatunun hali başka, işin bittiyse bacım bbize de gelsene.:16:
ya evlendikten sonra canım ne istiosa yaptımdaq ne bülüm sinemaya gitmek kısmet olmadı işte ay millete diyorumdainanmıyor sinemaya gitmeyen insan olurmu bu devirde yaşayıpta
Günaydınlar hatunlarrr:16::16::16:
herkesler iyidir umarım:54::54:
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum:16::16::16::16:
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???
valla ben evlenirken çok yorgan yastık istemedim.zaten alerjim var hepsi silikon aldım hemmakinayada atabiliyorummis gibi oluyo.kaynanam kocamın sünetlik yorganını bana çeyiz die vercekti almadım napıyımeski yorganı:ssz:bende olanlara çare buldum vakumlu poşet ç.ok güzel oluyo 7 tane yorganla battaniyeyi 5 yastığı bazanın tek köşesine sığdırdım öyle.diğer bölmesindede gelinliklle nişanlığım var:1:çok güzel büyük bir marketten almıştım 5 tanesi 19 a mis gibi valla ne böcek ne kirne koku hem açtığındada bi yıka eski haline dönüyo
günaydin fadimecim :16:
ben yatagin altina atiyorum cogunu :1: insallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta :17:

gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyor :1: evde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi :37: yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse :27:
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla :37:
ellerine saglik betülüm :54::16:

ya beni böle tahrik ediyorsunuz sonra ballı kızıyor özet geçiyom die:53:

kızz meftalarımı inceliceniz 3 kulluvallahü 1 elham oku sevaptır:1:

ay ne yapcaz hiç bilmiyorum ama heyecanlı bence :52::52:

geçmiş olsun canım noldu üşüttün mü :26:

tebrik ederim canım :34:

Uyhhhh ürkdmmmm ben yaa :53: bide tek eve çıkcan ben olsam sıyırırıdm herhalde :27:

ölüden değil kız diriden kork :9::9:

geldim betülüm :16: kactim :1: ama onlarda bugün ben gelmeden gitmis olacaklar zaten :1:
4 gün yoktum birkmis yinede canim birde kalabalik olsa bogulurdum herhalde :1:
sen sinavida gecmissin seker :29:afferim tatlima :38:

ben mezarlikdan gecerken hep korkarim sen seviniyon :1:
türkiyede hep dualarimi okuya okuya geciyorum hizlicana burda yapmiyorum:44: gerci fazla gectigimde yok burdakileri de :31: bi
keresinde buranin mezarligindan geciyorum aksam üstü isarkadaslariylan bulusmusduk erken kalktim ben gec oldu diye tek gidiyorum iste :1: korka korka bi tarafdan mezarliga bakiyorum bi tarafdan hizli yürüme calisiyorum ayagim pet sisesine carpti o an bi korktum :9:
mezarlikdan geldi sanip sesliklik bozulunca bi kosuyom ama bi görsen :9::9::9:

suzim yaa suzim yerim ben seni :16::16:
:9::9:
kız niye korkuyon mezarlıktan ölmüşler zaten kimseye zararları dokunmaz :31:
ama inşallah mezar açmaya kalkmazlar tabii o zaman korkabilirim :26:
sınavı da geçtim canım çok şükür
son 4 haftam sonra okul bitiyor :32:

ben de merak ediyorum bakalım anlatırım tabii :52::52:
bi de hiçbir şey yapmıyormuşuz tüm hevesim kalıyormuş :37:

Back
X