- 16 Ocak 2013
- 1.103
- 235
- 73
günaydin caniminsallah veririz
bende öyle diyorum ama dayanamiyorum tarti bagimlikli oldu
![]()
evet canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin caniminsallah veririz
bende öyle diyorum ama dayanamiyorum tarti bagimlikli oldu
![]()
10 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 83,9 [/TD] [TD] 82,5 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 77,4 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] nemesisofmine [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 63,8 [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 13,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 1,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 11,8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 64,7 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10,1 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] azerii [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 11 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,7 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8,8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,9 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 21,5 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] Ben_Suzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 73,3 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 3,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 69,1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] +2,200 [/TD] [TD] 6,3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincileri NorA_ ve alaca olmuştur
kendilerini tebrik eder bir sonraki haftalarda aynı şekilde devam etmelerini temenni ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız havva1906, alya88, karbeyazi, triendy21
sizlere de hoşgeldiniz diyoruz
geçen haftaya göre çok daha güzel bir liste canlarım hepinizi tebrik ederim
yine bir kusurumuz olduysa affola
gelecek listelerde görüşmek ümidiyle..
beni özleyin anacım![]()
günaydin busecimtebrik ederim
![]()
günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum![]()
Günaydın canım, çabuk gelen çabuk gider, sen cumaya kadar tartıyı kaldır göz önünden :26:
ah keskeevet canımbide hep ekside olsak hep eksi görsek
![]()
iyi diyelim iyi olalim sekerSağol suzicim, nasılsın bakiim
Günaydınlar hatunlarrr
herkesler iyidir umarım
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
3 hafta önce başladım diyete..
işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun
gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........
Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokakta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendinin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde sanki yedim diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.
bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre
buda kavanozumuz
Eki Görüntüle 710004
kusura bakmayin sekerler okudum gecmisi ama gözüm yemedi geri dönmeye nerdeyse 50 sayfa var![]()
bugün adli tıp stajına başlıyorum
saat 1'de mezarlıkta ders olcakmış
çok heyecanlı değil miii
seviyorum yaa işimi![]()
bugün adli tıp stajına başlıyorum
çok heyecanlı değil miii
seviyorum yaa işimi![]()
geldim betülümhoşgeldin canım
bende duymuştum bunu. iyi yapmışsınız canım cami olmasa da en azından ihtiyacı olan birine yardım edersiniz
suzim gelmiiişşş
naptın canım gitti mi misafirler
yoksa onlar duruyor sen işe gelip kurtuldun mu
kız geçmiş mi var günlerdir sayfa ilerlemiyor adam akıllı
çok sıkıldık burda kimsecikler yoktu![]()
ben mezarlikdan gecerken hep korkarim sen seviniyonbugün adli tıp stajına başlıyorum
çok heyecanlı değil miii
seviyorum yaa işimi![]()
günaydin canimGünaydınlarrrr
Hastayım dökülüyorum
Geçmişe dalsam çıkamam Ballı gelsede özet geçse keşke![]()
canim hatirladim seniselam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldişaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)
Uyhhhh ürkdmmmm ben yaabide tek eve çıkcan ben olsam sıyırırıdm herhalde
![]()
Günaydın Suziş,günaydin fadimecim
ben yatagin altina atiyorum cogunuinsallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta
gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyorevde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi
yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla
ellerine saglik betülüm![]()
Günaydınnnnhaftaya 81 e giriş yaparak başladım kızlar
Günaydın herkeseeee, nasılsınız![]()
Günaydın canım, sık dişini verirsin.günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum![]()
İnşallah canım benim.
Günaydın ablam
Benim annem hallediyo onları ben bilimiyorum napıyo nereye koyuyo
Bol bol eksili bir hafta olucak İnşallah
Sanırım bende mayıs bitmeden 70leri görücem çok mutluyum![]()
Mezarlık mı:18::18::18::18:Allah kolaylık versin. Anlatırsın sonra bize, merak ettim.bugün adli tıp stajına başlıyorum
çok heyecanlı değil miii
seviyorum yaa işimi![]()
Günaydın canım,Günaydınlarrrr
Hastayım dökülüyorum
bitti canim bende bittimGünaydın Suziş,
Bitti mi misafir faslı, hadi geçmiş olsun. Ben günlük kıyafetlerden bahsediyom canım, o kadar çok ki, dolap almıyor, aslında dolap ihtiyacım var da, ocak gibi falan o işlere sıra gelecek inşallah.
Günaydınnnn
Günaydın canım, sık dişini verirsin.
İnşallah canım benim.
Mezarlık mı:18::18::18::18:Allah kolaylık versin. Anlatırsın sonra bize, merak ettim.
Günaydın canım,
Geçmiş olsun![]()
günaydin canimgunaydinlar kizlar gune guzel basladim umarim devami gelir
sabah acilisi bir kuru incir bol su ile yaptim
kavalti
yarim dilim cavdar ekmegine 15 gram surme peynir surdum
bir yumurta 3 zeytin
yarimsar domates salatalik
simdide sekersiz cayimi ictim
oglen yemek yapamasam yarim dilim cavdar ekmegine surme peynir surerim yaninada salatalik domates veririm
aksama yemek icin daha karar vermedim
ya bi gün öncesi kızartacaktım doğradım kızartamadım bende buzluğa koydum şimdşiye kadar hep koyardım hayatımda ilk defa kırmızı su akıtıp şeftaliye benzeten pörsümüş patates gördüm belki mine biliyodur:26:yok kız sanat manat yok bizde
3yıl önce yaptığımız sanat bizi çok yorduöyleki hala uyumadı kuduruk
patatesin buzluğa atıldığını ilkkez duyuyorum .ele şeyler denemem zaten ben beceriksizim kesin beceremem
çok ilginç ya yanlış anlamışta olabilirler tabi:26:
k.valideyede gitmedim hatta aramadım bile ya napim moralim henüz düzelmediçok kızgınım hala...onlarla konuşmaya gücüm yok
hoşgeldiiiinn.kaç kilosun canm kaç yaşındasın
cuma günü abababa ya bildirim yapmayı unutma sakın
aa güzelmiş yapmaklazım hempara birikir bende cips kutusuna koydum 50 kuruş ve altı bozuklukları biriktiriyorum ne zmandır.işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun
gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........
Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokakta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendinin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde sanki yedim diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.
bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre
buda kavanozumuz
Eki Görüntüle 710004
ya evlendikten sonra canım ne istiosa yaptımdaq ne bülüm sinemaya gitmek kısmet olmadı işte ay millete diyorumdainanmıyor sinemaya gitmeyen insan olurmu bu devirde yaşayıptaAy ne diyeceğimi bilemiyom canım, Allah sana sabırlar versin ve de annene.
En kısa zamanda yapamadığın ne varsa yap canım, sinemaya falan git, hiçbişeyi içinde koyma, hayat geçiyor.
Maalesef ezilen hep kadınlar şu hayatta.
Hamarat hatunun hali başka, işin bittiyse bacım bbize de gelsene.![]()
valla ben evlenirken çok yorgan yastık istemedim.zaten alerjim var hepsi silikon aldım hemmakinayada atabiliyorummis gibi oluyo.kaynanam kocamın sünetlik yorganını bana çeyiz die vercekti almadım napıyımeski yorganıGünaydınlar hatunlarrr
herkesler iyidir umarım
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???
günaydin fadimecim
ben yatagin altina atiyorum cogunuinsallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta
gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyorevde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi
yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla
ellerine saglik betülüm![]()
kızz meftalarımı inceliceniz 3 kulluvallahü 1 elham oku sevaptır![]()
Günaydınlarrrr
Hastayım dökülüyorum
selam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldişaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)
Uyhhhh ürkdmmmm ben yaabide tek eve çıkcan ben olsam sıyırırıdm herhalde
![]()
geldim betülümkactim
ama onlarda bugün ben gelmeden gitmis olacaklar zaten
![]()
4 gün yoktum birkmis yinede canim birde kalabalik olsa bogulurdum herhalde
sen sinavida gecmissin sekerafferim tatlima
ben mezarlikdan gecerken hep korkarim sen seviniyon![]()
türkiyede hep dualarimi okuya okuya geciyorum hizlicana burda yapmiyorum:44: gerci fazla gectigimde yok burdakileri debi
keresinde buranin mezarligindan geciyorum aksam üstü isarkadaslariylan bulusmusduk erken kalktim ben gec oldu diye tek gidiyorum istekorka korka bi tarafdan mezarliga bakiyorum bi tarafdan hizli yürüme calisiyorum ayagim pet sisesine carpti o an bi korktum
mezarlikdan geldi sanip sesliklik bozulunca bi kosuyom ama bi görsen![]()
Mezarlık mı:18::18::18::18:Allah kolaylık versin. Anlatırsın sonra bize, merak ettim.