70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Minecim sen de üzme kendini artık, demek ki arkadaşın da hayatından memnun, ya da olmaya çalışıyor, sen aramış sormuşsun daha ne yapacaksın, gerisini kendi bilir.

Kız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsın Ama gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş

abowwww herşeyin bir bedeli var deyip eline tutuşturaydın bezi

kiz biz cok seviyoz jinekolaga gitmeyi arada öylesine gidiyoz
töbeee ne yapcan canim mecbur gidicen birde elle muayene sart canim karindan belli olmazki cogu sey maleseef
kimo kıı geçmişe gitmeyen
ne xapayim simdi tek tek isimmi vereyim yavrum
ben özet geçmedimbu sefer her sefer kızıyon bana diye iyik gofret yiyom:125::125::125:
afferim sana
sen benim birgün burada bekcilik yaptigimi gördünmü ne gofreti kiz

Kız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsın Ama gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş

herkes isine bakiyo bacim onlarin tek isi sanat

benim kocis tam is arasinda gelir öper minciklar

ne yapiyon sen diyom yardimci oluyom diyo

sagol diyorum sende olmasan nasil bitiririm bukadar isi

dolapta 10paket gofret vardı omarkayıda hiç sevmem aslında eşim yerken canımçekti akşam zor avuttum kendimi şimdi yedim geç olmadan en azından akşam yemedim

öylede kızken napıyorlardı öle muayene etsinler yok doktorların kolayına geliyor illa sanat pozisyonuna alacaklar bende hem korkuyom hem utanıyom sonra diolar ki hamile kalınca napcan daha kendimi doktora gitmeye hazır hissetmiyorumacep testmi alsam kıı yoksa hamilemiyim anaa baya korktum şimdik

söyle canım ifşa et herkesi
zati 2 kere o terbiyesizliği yaptım özet geçtim kızdın

ballıdan sanat seçmeleri şükür kurtulduk ondanda bana sarmıştı

bende akşam benimkine diom ki
beni seviyomusun
evet
ya bi gün sevmezsen hiç
ya ilerde daha çok seversem
nie sen şimdik beni az mı seviyon ozamn

adamda döndü totoşu cvp vermedi.ay sonra gülesim geldi ne desin adamki

mine napiyon tatlim kulaklarin cinladimmi bilmem ama handeylen dedikodu yaptik senin arkadasin kocasina cok sinir oldum arkadasin taviz verdikce oda daha fazlasini istiyor demekki ama napacaksin oda huzurum bozulmasin diye katlaniyordur yazik

bence onuda bahane etmis minem sen yine konusmaya calismissin eger arkadasliginiz onun icin degerliyse gizli yine aramaya calisabilir allah arkadasina yardimci olsun öyle kocayla gecinmekde zordur
Tabiki canım
kaçarak evlendiği içinde katlanmam lazım diye düşünüyor biliyorum ama ne bileyim işte.
okusanda cehalet bitmiyor işte
okumuş öküz bunlar
yok canım malesef bilgim yok ilk defa duydum böyle bişey

sanat yapmam kız sadece öperim nanaktan ben aradım üstüme düşeni yaptım bakalım oda yapacakmı bişeyler
işte o adamın kendisi art niyetli
milletin karısına kızına yan gözle bakıyor
onun içinde her erkeği öyle sanıyor

yoksa karısı dünya güzeli olsa ne çıkar
allah uzak etsin öyle art niyetli insanları
ben kendimi biliyorumkiii eşimde bunun farkındakiii bana karışmıyor
valla yaa ben yaşayamazdım öyle bir insanla
ben geldiiimm

uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:
off baya bi dinlendim iyi oldu
güzel bir hafta olsun insallahh
cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:
ama veririm insallahh
eee siz nöörüyonuz bakem
dün sen yazdıktan sonra bende dolap düzeltmeye giriştim
10 dk da bir kızım geliyor anneeee öpcem
öpüyorum işe başlıyorum
anne canım yapcam sarılıyoruz
sinir oldum yaaaa kıyamıyorumda
düzelttiğim kıyafetleri bozuyor bi sesimi yükseltiyorum anneeee kızma amaa diyor tekrar sarılıyoruz
1 saatte bitecekti belki ama 2,5 saat uyuz gibi sürdü
ayyyy sanat diye tutturdumu
benim eşim varya hiç beni sıkıntıya sokmaz o konuda
vallahi bak öyle ısrarları ne bileyim vakitsiz istekleri falan olmaz

Minecim sen de üzme kendini artık, demek ki arkadaşın da hayatından memnun, ya da olmaya çalışıyor, sen aramış sormuşsun daha ne yapacaksın, gerisini kendi bilir.
canım inanırmısın çok içime işledi
öyle yakın arkadaşımda yok anlatacağım buraya yazdım hemen
okula gelince anlattım arkadaşlarıma ama insan o an paylaşma ihtiyacı hiissediyor
o arkadaşımda canım diye açtı teli demekki kendisi istemiyor bitirmeyi ama napalım aile hayatı bozulsun istemem

canım ben 5 yıllık evliyim çocuğumda var ama hiç o şekilde muayene olmadım
hamile kalıncada illaki sanat pozisyonunu almana gerek yok
ha doğrusu bu değil tabii, düzenli kontrol şart
ama o çatal denen şeye çıkmak beni gerim gerim geriyor o yüzdende hiç gitmedim hamileykende gerek olmadı şükürrrrr

of bende ondan işte gitmeye çekiniyorum sinir oluyorum gerçi onlarda meraklı değil görmye ama kolaylarına geliyor işte öteki türlü ultrason sonucu bekliyoırlar uzun sürüyor.

kızında aynı sana benziyor canım

abowwww herşeyin bir bedeli var deyip eline tutuşturaydın bezi
Ya resti çektim sonunda, temizlikçi alacam yok bu böyle olmuyor dedim, tamam al diyor

Evet haklısın bi işleri o

Ay böyle diyenlere imreniyorum yaa, acaip sanat meraklısı bir kocam var maalesef.
Arkadaşın için de Allah yardımcısı olsun, işi zor.

oh iyi demişsin yoksa başa çıkılmaz böle ne bu

of az önce nette annemle konuştum pc bozuktu 1 aydan fazla görüşememiştik.tutturmuş bana zayıflama yüzün çökmüş kocan zayıflasın die.zayıflamammı hastalık belirtsi olarak görüyor kadın.neymiş tekirdağya giderseymişimköyde düğünlerde diceklermiş kocası iyi bakamamış

bende sana saka yaptim tatlim gel öpem kiz niye unutayim hepicinizin yeri ayri ayri gönlümde
herzman öyle yapanlara bende sinir oluyorum tatlim cünkü onlar nasil cevap bekliyorsa bizde ayni sekilde bekliyoruz diye düsünmüyorlar lafim meclisden disari ben anladim seni kizim sana söylüyorum gelinim sen anla diyon
ben geldiiimm

uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:

off baya bi dinlendim iyi oldu

güzel bir hafta olsun insallahh

cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:

ama veririm insallahh

eee siz nöörüyonuz bakem
hosgeldin de gitmissin geri kac ciktin ki
ben özet geçmedimbu sefer her sefer kızıyon bana diye iyik gofret yiyom:125::125::125:
bahaneye bak
2 saattir tepiniyom gofreti haketmiştim buzdolabında durcana şimdik midemde buzdolabında yer açtım
yeme kiz biz yiyokmu
hahay ay fadimecim
bu sabah 72 li rakamları gördümya şaşırdımkendimi gene şimdik sırada tost var bir sabahta onu yapacam
kiz sen yedikcemi zayifliyon yoksa
off acil cikiiisss
off ne off
götür bizi gittiğin yere
he benide
iste malesef o hatayi yapiyorsun sonrada mutlu olmazsan bile öküzün tekine katlaniyorsun

hande mine kiz ben 6 ay da bi mecburu sanat yapmam lazim her 6 ay muane olmak sart diyorlar gidin anam niye gitmiyonuz sizinkilere sanat yapiyonuz birde doktora sanat yapin nolcak saglik icin

ne bülüm bacım son 2hatadır ne yesem yakıyorum.rengl dedim ama oda daha gelmedi.yapamıyom ben kendimi kötü hissediyorum bayan doktorda olsa utanıyorum işte sorun kadının bakması değil minenin dediği gibi sanat koltuğuna oturmak sorun

suzi
bir sen
bir ben
birde topik
kaldık
nefes altirmadilar bana ya sinir oldum

kız suzinerdesin bacım bugun yoğun kızçe nolcek 4 gündür gezdi işleri birikti

bu ara tırnaklarım çabukuzuyor bol yoğurt yiyom ondanmı acep
ondan mi diycen acep
hey aşağıdakiler kaldırın totoşunuzuda çıkın yukarı 2 laf edek ne bu aşağıda fiskos fiskos
kiz yani yanlizdik

bak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar

ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaışmillete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçtibu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana

betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gittiacık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr

gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim

aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz

ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan

rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe

fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yokhe bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç

duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası

umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline

brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef

oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi

şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii

ballı benikesecek:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…