Kız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsınAma gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş
kiz biz cok seviyoz jinekolaga gitmeyi arada öylesine gidiyozvalla ya keşke resmini çekseydim pattislerin hayatımda ilk defa böyleoldu birinin önüne koysam şeftali sanırdı yanidedimbelki sen biliyosundur nie olduğunu:44:
kıs sana şaka yaptım ben sana özet geçerimdicektimde ballı geldi vallah gerçi oda pek yoktu hafta sonu nerden ne bilecek görevini aksattı
ana bu niyeti bozdu sanat yapacak anlaşıldıuboşver canım sen morelini bozma diyememiştir kocamyüzünden görüşemiyom die bahane uydurmuş sana işte senden geçmiş artık elinden gelenin fazlasını yapmıssın
anaa ballı geldi beni unutursun şimdik
of ben daha hastalanmadım bugun 4 çıldıracam bu lekeler yüzünden nette bir dünya şey yazıyor.hamile olanda var erken menepoza girendeşimödi hangisi oluyom ben.jinekolağa gitmeyide sevmiyorum.kolaylarına geliyor.elle muayene.bende utanıyorum.karnımdan baksınlar istiyorum.bir kaç ay önce ulturasona girme korkusuyla 1,5 litre suyu başıma dikip anında içtimhemşire bileşaşırdı
ne xapayim simdi tek tek isimmi vereyim yavrumkimo kıı geçmişe gitmeyen
afferim sanaben özet geçmedimbu sefer her sefer kızıyon bana diye iyik gofret yiyom:125::125::125:
Kız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsınAma gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş
kiz biz cok seviyoz jinekolaga gitmeyi arada öylesine gidiyoz
töbeee ne yapcan canim mecbur gidicenbirde elle muayene sart canim karindan belli olmazki cogu sey maleseef
ne xapayim simdi tek tek isimmi vereyim yavrum
afferim sana
sen benim birgün burada bekcilik yaptigimi gördünmüne gofreti kiz
herkes isine bakiyo bacim onlarin tek isi sanat
benim kocis tam is arasinda gelir öper minciklar
ne yapiyon sen diyom yardimci oluyom diyo
sagol diyorum sende olmasan nasil bitiririm bukadar isi
mine napiyon tatlimkulaklarin cinladimmi bilmem ama handeylen dedikodu yaptik senin arkadasin kocasina cok sinir oldum arkadasin taviz verdikce oda daha fazlasini istiyor demekki ama napacaksin oda huzurum bozulmasin diye katlaniyordur yazik
Tabiki canımbence onuda bahane etmis minem sen yine konusmaya calismissin eger arkadasliginiz onun icin degerliyse gizli yine aramaya calisabilirallah arkadasina yardimci olsun öyle kocayla gecinmekde zordur
yok canım malesef bilgim yok ilk defa duydum böyle bişeyvalla ya keşke resmini çekseydim pattislerin hayatımda ilk defa böyleoldu birinin önüne koysam şeftali sanırdı yanidedimbelki sen biliyosundur nie olduğunu:44:
ana bu niyeti bozdu sanat yapacak anlaşıldıuboşver canım sen morelini bozma diyememiştir kocamyüzünden görüşemiyom die bahane uydurmuş sana işte senden geçmiş artık elinden gelenin fazlasını yapmıssın
işte o adamın kendisi art niyetlioyyy yerim kiz ben onu
canim biraz okumustumda yazmayi unuttum :26:
böyle adamlari varyaaaaa
ay benim arkadasimin kocasida böyle
adama sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrr
kadina günes gözlügü taktirmiyo yaa
ay inanamadim birde kadin bunu sirita sirita anlatiyo
topalnir sinemaya gideriz o gelemez
ay sanki karisi dünya güzeli millette onun karisi ciksada saldirsak diye bekliyo töbee yaaa
ama kendi erkek erkege Türkiyeye tatile gidiyo bey efendi
burda tek suclu kadin
dün sen yazdıktan sonra bende dolap düzeltmeye giriştimben geldiiimm
uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:
off baya bi dinlendim iyi oldu
güzel bir hafta olsun insallahh
cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:
ama veririm insallahh
eee siz nöörüyonuz bakem
ayyyy sanat diye tutturdumuKız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsınAma gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş
canım inanırmısın çok içime işlediMinecim sen de üzme kendini artık, demek ki arkadaşın da hayatından memnun, ya da olmaya çalışıyor, sen aramış sormuşsun daha ne yapacaksın, gerisini kendi bilir.
canım ben 5 yıllık evliyim çocuğumda var ama hiç o şekilde muayene olmadımöylede kızken napıyorlardı öle muayene etsinler yok doktorların kolayına geliyor illa sanat pozisyonuna alacaklar bende hem korkuyom hem utanıyom sonra diolar ki hamile kalınca napcan daha kendimi doktora gitmeye hazır hissetmiyorumacep testmi alsam kıı yoksa hamilemiyim anaa baya korktum şimdik
Tabiki canım
kaçarak evlendiği içinde katlanmam lazım diye düşünüyor biliyorum ama ne bileyim işte.
okusanda cehalet bitmiyor işte
okumuş öküz bunlar
yok canım malesef bilgim yok ilk defa duydum böyle bişey
sanat yapmam kız sadece öperim nanaktanben aradım üstüme düşeni yaptım bakalım oda yapacakmı bişeyler
işte o adamın kendisi art niyetli
milletin karısına kızına yan gözle bakıyor
onun içinde her erkeği öyle sanıyor
yoksa karısı dünya güzeli olsa ne çıkar
allah uzak etsin öyle art niyetli insanları
ben kendimi biliyorumkiii eşimde bunun farkındakiii bana karışmıyor
valla yaa ben yaşayamazdım öyle bir insanla
dün sen yazdıktan sonra bende dolap düzeltmeye giriştim
10 dk da bir kızım geliyor anneeee öpcem
öpüyorum işe başlıyorum
anne canım yapcam sarılıyoruz
sinir oldum yaaaa kıyamıyorumda
düzelttiğim kıyafetleri bozuyor bi sesimi yükseltiyorum anneeee kızma amaa diyor tekrar sarılıyoruz
1 saatte bitecekti belki ama 2,5 saat uyuz gibi sürdü
ayyyy sanat diye tutturdumu
benim eşim varya hiç beni sıkıntıya sokmaz o konuda
vallahi bak öyle ısrarları ne bileyim vakitsiz istekleri falan olmaz
canım inanırmısın çok içime işledi
öyle yakın arkadaşımda yok anlatacağım buraya yazdım hemen
okula gelince anlattım arkadaşlarıma ama insan o an paylaşma ihtiyacı hiissediyor
o arkadaşımda canım diye açtı teli demekki kendisi istemiyor bitirmeyi ama napalım aile hayatı bozulsun istemem
canım ben 5 yıllık evliyim çocuğumda var ama hiç o şekilde muayene olmadım
hamile kalıncada illaki sanat pozisyonunu almana gerek yok
ha doğrusu bu değil tabii, düzenli kontrol şart
ama o çatal denen şeye çıkmak beni gerim gerim geriyor o yüzdende hiç gitmedim hamileykende gerek olmadı şükürrrrr
Ya resti çektim sonunda, temizlikçi alacam yok bu böyle olmuyor dedim, tamam al diyorabowwww herşeyin bir bedeli var deyip eline tutuşturaydın bezi
Evet haklısın bi işleri oherkes isine bakiyo bacim onlarin tek isi sanat
benim kocis tam is arasinda gelir öper minciklar
ne yapiyon sen diyom yardimci oluyom diyo
sagol diyorum sende olmasan nasil bitiririm bukadar isi
Ay böyle diyenlere imreniyorum yaa, acaip sanat meraklısı bir kocam var maalesef.
okula gelince anlattım arkadaşlarıma ama insan o an paylaşma ihtiyacı hiissediyor
o arkadaşımda canım diye açtı teli demekki kendisi istemiyor bitirmeyi ama napalım aile hayatı bozulsun istemem
ama o çatal denen şeye çıkmak beni gerim gerim geriyor o yüzdende hiç gitmedim hamileykende gerek olmadı şükürrrrr
Ya resti çektim sonunda, temizlikçi alacam yok bu böyle olmuyor dedim, tamam al diyor
Evet haklısın bi işleri o
Ay böyle diyenlere imreniyorum yaa, acaip sanat meraklısı bir kocam var maalesef.
Arkadaşın için de Allah yardımcısı olsun, işi zor.
bende sana saka yaptim tatlim gel öpemvalla ya keşke resmini çekseydim pattislerin hayatımda ilk defa böyleoldu birinin önüne koysam şeftali sanırdı yanidedimbelki sen biliyosundur nie olduğunu:44:
kıs sana şaka yaptım ben sana özet geçerimdicektimde ballı geldi vallah gerçi oda pek yoktu hafta sonu nerden ne bilecek görevini aksattı
anaa ballı geldi beni unutursun şimdik
herzman öyle yapanlara bende sinir oluyorum tatlim cünkü onlar nasil cevap bekliyorsa bizde ayni sekilde bekliyoruz diye düsünmüyorlar lafim meclisden disari ben anladim senioyyy yerim kiz ben onu
dr. dedigin böyle olurbu topikden böyle dr. cikar anca
hosgeldin
süpersinRabbim bin bereket versin insallah
tabi bacim ne demek canin sagolsun
ama yol parasi ve malzeme parasi sana ait iscilik benden olsun
yol param gidis gelis = 800 € kadar
ikiliralik arap sabunu bir sise camsil 1 sisede domestos aldinmi tamamdir
amaan bosver suzim 6 7 sayfa geriye gitme zahmetinde bile bulunmayanlar var
bosuna cevap yazdigimi düsünüyorum bazen
birde menü yazip cikanlar
gecmis olsun ..
kimbilir nelerle ugrasiyorlar Rabbim o durumda yardimcimiz olsun insallah :26:
canim biraz okumustumda yazmayi unuttum :26:
böyle adamlari varyaaaaa
ay benim arkadasimin kocasida böyle
adama sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrr
kadina günes gözlügü taktirmiyo yaa
ay inanamadim birde kadin bunu sirita sirita anlatiyo
topalnir sinemaya gideriz o gelemez
ay sanki karisi dünya güzeli millette onun karisi ciksada saldirsak diye bekliyo töbee yaaa
ama kendi erkek erkege Türkiyeye tatile gidiyo bey efendi
burda tek suclu kadin
canimmmm özledim
hosgeldin de gitmissin geriben geldiiimm
uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:
off baya bi dinlendim iyi oldu
güzel bir hafta olsun insallahh
cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:
ama veririm insallahh
eee siz nöörüyonuz bakem
bahaneye bakben özet geçmedimbu sefer her sefer kızıyon bana diye iyik gofret yiyom:125::125::125:
yeme kiz biz yiyokmu2 saattir tepiniyom gofreti haketmiştim buzdolabında durcana şimdik midemde buzdolabında yer açtım
hahay ay fadimecimKız ben o paraya kaça sene temizlikçi tutarım, almayım kalsınAma gerçekten ciddi ciddi temizlikçi alacam artık, kocam sinir etti beni hafta sonu adam yorgunluktan falan anlamıyo, sanat da sanat diye tutturmuş
kiz sen yedikcemi zayifliyon yoksabu sabah 72 li rakamları gördümya şaşırdımkendimi gene şimdik sırada tost var bir sabahta onu yapacam
off ne offoff acil cikiiisss
he benidegötür bizi gittiğin yere
iste malesef o hatayi yapiyorsun sonrada mutlu olmazsan bile öküzün tekine katlaniyorsun
Tabiki canım
kaçarak evlendiği içinde katlanmam lazım diye düşünüyor biliyorum ama ne bileyim işte.
okusanda cehalet bitmiyor işte
okumuş öküz bunlar
yok canım malesef bilgim yok ilk defa duydum böyle bişey
sanat yapmam kız sadece öperim nanaktanben aradım üstüme düşeni yaptım bakalım oda yapacakmı bişeyler
işte o adamın kendisi art niyetli
milletin karısına kızına yan gözle bakıyor
onun içinde her erkeği öyle sanıyor
yoksa karısı dünya güzeli olsa ne çıkar
allah uzak etsin öyle art niyetli insanları
ben kendimi biliyorumkiii eşimde bunun farkındakiii bana karışmıyor
valla yaa ben yaşayamazdım öyle bir insanla
dün sen yazdıktan sonra bende dolap düzeltmeye giriştim
10 dk da bir kızım geliyor anneeee öpcem
öpüyorum işe başlıyorum
anne canım yapcam sarılıyoruz
sinir oldum yaaaa kıyamıyorumda
düzelttiğim kıyafetleri bozuyor bi sesimi yükseltiyorum anneeee kızma amaa diyor tekrar sarılıyoruz
1 saatte bitecekti belki ama 2,5 saat uyuz gibi sürdü
bende sana saka yaptim tatlim gel öpemkiz niye unutayim hepicinizin yeri ayri ayri gönlümde
herzman öyle yapanlara bende sinir oluyorum tatlim cünkü onlar nasil cevap bekliyorsa bizde ayni sekilde bekliyoruz diye düsünmüyorlar lafim meclisden disari ben anladim senikizim sana söylüyorum gelinim sen anla diyon
hosgeldin de gitmissin gerikac ciktin ki
bahaneye bak
yeme kiz biz yiyokmu
hahay ay fadimecim
kiz sen yedikcemi zayifliyon yoksa
off ne off
he benide
iste malesef o hatayi yapiyorsun sonrada mutlu olmazsan bile öküzün tekine katlaniyorsun
hande minekiz ben 6 ay da bi mecburu sanat yapmam lazim her 6 ay muane olmak sart diyorlar gidin anam niye gitmiyonuz sizinkilere sanat yapiyonuz birde doktora sanat yapin nolcak saglik icin
nefes altirmadilar bana ya sinir oldumsuzi
bir sen
bir ben
birde topik
kaldık
oh iyi demişsin yoksa başa çıkılmaz böle ne bu
of az önce nette annemle konuştum pc bozuktu 1 aydan fazla görüşememiştik.tutturmuş bana zayıflama yüzün çökmüş kocan zayıflasın die.zayıflamammı hastalık belirtsi olarak görüyor kadın.neymiş tekirdağya giderseymişimköyde düğünlerde diceklermiş kocası iyi bakamamış
kız suzinerdesin bacım bugun yoğun kızçe nolcek 4 gündür gezdi işleri birikti
ondan mi diycen acepbu ara tırnaklarım çabukuzuyor bol yoğurt yiyom ondanmı acep
kiz yani yanlizdikhey aşağıdakiler kaldırın totoşunuzuda çıkın yukarı 2 laf edek ne bu aşağıda fiskos fiskos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?