- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
hoşgeldin canım
hoşbuldum ben 81 doğumluyum boyum 1,60 kilom 77,600 dü 3 hafta sonra 74,400 :)
neler yediklerinizi de yazıyormusunuz kızlar??
nası verdişn okara kiloyu evet yazıyoruz genelde bazen vakit bulunca kaçamakyapınca yazmaya utanıyoz
nası verdişn okara kiloyu evet yazıyoruz genelde bazen vakit bulunca kaçamakyapınca yazmaya utanıyoz
ben abur cubur falan çok yerdim hem yemek yaparken tuz katar hemde yerken katardım tuzu.2 günde bir kek yapar falan yerdik eşimde çok sever boğazınıtatlılar alır gelirdi bundan yaklaşık 1 ay önce diz kapağım çıktı doktor kilo vermen lazım dedi :26: bizdbaşladık eşimle diyete sağolsun bana çok destekçi.tuzu,şekeri,hamur işlerini hayatımızdan çıkarttık tamamen 3 haftadır hiç kaçamak yapmadım sadece bitter çikolata oda 2 dilim parça sadece.işte bir tek spor yapamıyorum.
kadın sewiniyodur kocam beni çok seviyo çok kıskanıyo dieoyyy yerim kiz ben onu
dr. dedigin böyle olurbu topikden böyle dr. cikar anca
hosgeldin
süpersinRabbim bin bereket versin insallah
tabi bacim ne demek canin sagolsun
ama yol parasi ve malzeme parasi sana ait iscilik benden olsun
yol param gidis gelis = 800 kadar
ikiliralik arap sabunu bir sise camsil 1 sisede domestos aldinmi tamamdir
amaan bosver suzim 6 7 sayfa geriye gitme zahmetinde bile bulunmayanlar var
bosuna cevap yazdigimi düsünüyorum bazen
birde menü yazip cikanlar
gecmis olsun ..
kimbilir nelerle ugrasiyorlar Rabbim o durumda yardimcimiz olsun insallah :26:
canim biraz okumustumda yazmayi unuttum :26:
böyle adamlari varyaaaaa
ay benim arkadasimin kocasida böyle
adama sinir oluyorum sinirrrrrrrrrrrrr
kadina günes gözlügü taktirmiyo yaa
ay inanamadim birde kadin bunu sirita sirita anlatiyo
topalnir sinemaya gideriz o gelemez
ay sanki karisi dünya güzeli millette onun karisi ciksada saldirsak diye bekliyo töbee yaaa
ama kendi erkek erkege Türkiyeye tatile gidiyo bey efendi
burda tek suclu kadin
canimmmm özledim
çalıştım çalıştım çalıştım eve geldim çamaşır yıkadım astım ev topladımben geldiiimm
uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:
off baya bi dinlendim iyi oldu
güzel bir hafta olsun insallahh
cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:
ama veririm insallahh
eee siz nöörüyonuz bakem
dertli oldun sen o gofretle kaç gündür2 saattir tepiniyom gofreti haketmiştim buzdolabında durcana şimdik midemde buzdolabında yer açtım
bu sabah 72 li rakamları gördümya şaşırdımkendimi gene şimdik sırada tost var bir sabahta onu yapacam
kız nasıl aklında tutuyosun bu kaa şeyi helal sanabak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar
ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaışmillete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana
betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gittiacık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr
gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim
aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz
ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan
rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe
fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yokhe bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç
duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası
umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline
brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef
oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi
şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii
ballı benikesecek:18::18::18::18::18:
bende size sorcaktım acep yazsammı diye düşündüm.bende sığdıramadım bazanın altına dolaba felan ablamı arayıp sordum.Günaydınlar hatunlarrr
herkesler iyidir umarım
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???
oooo süpersiinnÇok yoğun bir dönemimdeyim çoktan yazamıyorum kızlar. Ama benim diyetim çok iyi gidiyor bu sefer. Başladığımdan bu yana 5 kilo verdim.:)
of söz dinlemiyoruz özelliklede kendi sözümüzü.bende tartıldım bugüngünaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum
ya bu şekilde midemde rahat edicek çünkü artık abur cubur yiyince çok rahatsız oluyorum....aslında bu güzel bişey demihoşgeldin canım
bende duymuştum bunu. iyi yapmışsınız canım cami olmasa da en azından ihtiyacı olan birine yardım edersiniz
suzim gelmiiişşş
naptın canım gitti mi misafirler
yoksa onlar duruyor sen işe gelip kurtuldun mu
kız geçmiş mi var günlerdir sayfa ilerlemiyor adam akıllı
çok sıkıldık burda kimsecikler yoktu
oyyyy kaçııııııııııııııııııııınnnbugün adli tıp stajına başlıyorum
saat 1'de mezarlıkta ders olcakmış
çok heyecanlı değil miii
seviyorum yaa işimi
şimdi kimse ne yiyip içtiğini yazmıyo fazla desem:26:selam kızlar aralık 16 da baslamıstım dıkkat etmeye buraya yazıyordum sonra bıraktım cunku hem herkesi takip edip cevap verebilecek zamanım olmuyordu zaman zaman hem de inişlerim çıkışlarım vardı sonra bana kimseye yorum yapmıyorsan sende yazma gibi ağır ablalardan cevap geldişaka şaka kımse alınmasın her neyse şimdi sizinle birşey paylaşmak istedim aralık 16 dan bu yana 80 den 71.6 ya düşmeyi başardım şimdi dikkat ediyorum yuvarlak bir kadınken şimdi birkaç kilo fazlası olan biriyim çok şükür umarım daimi olur :)
güzel menü olmuş akşamıda bekliyorumgunaydinlar kizlar gune guzel basladim umarim devami gelir
sabah acilisi bir kuru incir bol su ile yaptim
kavalti
yarim dilim cavdar ekmegine 15 gram surme peynir surdum
bir yumurta 3 zeytin
yarimsar domates salatalik
simdide sekersiz cayimi ictim
oglen yemek yapamasam yarim dilim cavdar ekmegine surme peynir surerim yaninada salatalik domates veririm
aksama yemek icin daha karar vermedim
ben olsaydım orda çığlık çığlığa :18:kız ben mezarlıktan bile ürküyorum açılsa falan meftayı öle görsem psikolojim bozulur eve gel yıkan yıkan temizleyememkendimi tövbe tövbe git çcouk doktoru falan ol bulamadınmı başka staj yapacak yer mezarlıklar müdürlüğüne gidiyon
babam taksici hastanede bi yaşlı amcayı çıkartmışlar civar ilçeye evine götürcekler.arabaya binmişler adamcağız 10 akka sonra otururken ölmüş.neyse yanındaki oğlu korkuyormuş babası yanında ölü die.eve gelmişler bahçelik adamı taşıyorlarmış babamla oğlu eve.ölüden bi ses gelmiş hönnnkk die.oğlu bırakıp kaçmış.meğerse adam oturuken öldüğü için nefesi içinde kalmış zavallının babam hep anlatır
betüüüül akşama bekliyoruz çarpulmamuş olarakben hazırlanayım canlarım
sonra görüşürüz
ölülere güzel görünmek lazım
tövbe tövbeee ay çarpılmam inşallah :26:
akşama görüşürüüüükkk
mine takma kafana arkadaşının sana küseceği varmış....yoksa kocayı dinleyen bi kadın ben henüz görmedimkızlar aradım o arkadaşımı
geçenlerde yazmıştım hatırlayan varsa
içime dert oldu
neymişte ben biara vandakiler iyiki ölmüş demişim
dedim eğer senin kocanda teröristse o mantıktaysa hiç umurumda değil orda bisürü masum vatandaş hayatını kaybetti ben nasıl iyiki ölmüşler derim kaldıki biz vandan gelen öğrencilere psikososyal destek hizmetleri sunduk onları hayata bağlamak amacıyla
biz zaten o yüzden tartıştık ben seni savundum falan dedi
bide eşinmi istedi diye sordum diye gıcık olmuş bana
bende ben ne dedimki sadece bunu sordum çünkü kapanacak birisi değildin dedim
kocası geldi sanırım yüzüme kapattı
ayy çok üzüldüm yaaa böyle bir adamla ömürmü geçer
düşünsenize eşinin facene bakıp birilerini siliyor görüştürmüyor
eve gidince kocamı öpecem valla
çok pis kıskandım yaben geldiiimm
uyuduum uyuduuum uyuduuuuuuumm :101:
off baya bi dinlendim iyi oldu
güzel bir hafta olsun insallahh
cok pis artidayim bu hafta isim zor :26:
ama veririm insallahh
eee siz nöörüyonuz bakem
bazen şu erkeklere acıyorum leyn
ballıdan sanat seçmeleri şükür kurtulduk ondandabana sarmıştı
bende akşam benimkine diom ki
beni seviyomusun
evet
ya bi gün sevmezsen hiç
ya ilerde daha çok seversem
nie sen şimdik beni az mı seviyon ozamn
adamda döndü totoşu cvp vermedi.ay sonra gülesim geldi ne desin adamki
oh iyi demişsin yoksa başa çıkılmaz böle ne bu
of az önce nette annemle konuştum pc bozuktu 1 aydan fazla görüşememiştik.tutturmuş bana zayıflama yüzün çökmüş kocan zayıflasın die.zayıflamammı hastalık belirtsi olarak görüyor kadın.neymiş tekirdağya giderseymişimköyde düğünlerde diceklermiş kocası iyi bakamamış
yoğurt tırnaklarımı uzatıyobu ara tırnaklarım çabukuzuyor bol yoğurt yiyom ondanmı acep
ballı seni kessin zati bizede böle özet geçsene kızbak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar
ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaışmillete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana
betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gittiacık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr
gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim
aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz
ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan
rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe
fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yokhe bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç
duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası
umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline
brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef
oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi
şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii
ballı benikesecek:18::18::18::18::18:
aslında yazıyorDUK sonra ne oldu bilmiyorum,neler yediklerinizi de yazıyormusunuz kızlar??
bugün neler yediğimide yazayım
kahvaltıdan önce 1 bardak sirkeli su
sabah:1salatalık,1 domates,1yeşil biber 3-4 kaşık tuzsuz lor (lorun kalorisi diğer peynirlerden daha az olduğunu duydum),2 d.kepek ekmeği.
öğlen nesfit 1 kase
akşam: 1 kase çorba,3 kaşık taze fasulye bol salata 2 d.kepek ekmeği (bunları daha yicem)
saat 22.00 de meyve bu kadar....
bahar84ün mağazacı oldugunu, umayın kıme kızdıgını, rosewındın kaynanaya kızgınlıgını hande sayesınde ogrendımçok yorgunum kızlar cooookkkk
canm hoşgeldin nasılsın
biaz rahatlayabildinmi
haftaya yine sunumum var yusuf dadandı bana.. neden hep sona bırakıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... dun oglum 3 ay sonra ılk defa 12-06 arası uyumuş, harıka geldicuma-ctesi tadılat, pazar sınav gorevı ve anneler gunu zıyaretleri bıtırdı benı yaaa.. bu haftasonu gezmek yokkkk...
trjikomik ya tövbe tövbe insan babasının ölüsünden korkar mıkız ben mezarlıktan bile ürküyorum açılsa falan meftayı öle görsem psikolojim bozulur eve gel yıkan yıkan temizleyememkendimi tövbe tövbe git çcouk doktoru falan ol bulamadınmı başka staj yapacak yer mezarlıklar müdürlüğüne gidiyon
Babam taksici hastanede bi yaşlı amcayı çıkartmışlar civar ilçeye evine götürcekler.arabaya binmişler adamcağız 10 akka sonra otururken ölmüş.neyse yanındaki oğlu korkuyormuş babası yanında ölü die.eve gelmişler bahçelik adamı taşıyorlarmış babamla oğlu eve.ölüden bi ses gelmiş hönnnkk die.oğlu bırakıp kaçmış.meğerse adam oturuken öldüğü için nefesi içinde kalmış zavallının babam hep anlatır
kızlar aradım o arkadaşımı
geçenlerde yazmıştım hatırlayan varsa
içime dert oldu
neymişte ben biara vandakiler iyiki ölmüş demişim
Dedim eğer senin kocanda teröristse o mantıktaysa hiç umurumda değil orda bisürü masum vatandaş hayatını kaybetti ben nasıl iyiki ölmüşler derim kaldıki biz vandan gelen öğrencilere psikososyal destek hizmetleri sunduk onları hayata bağlamak amacıyla
biz zaten o yüzden tartıştık ben seni savundum falan dedi
bide eşinmi istedi diye sordum diye gıcık olmuş bana
bende ben ne dedimki sadece bunu sordum çünkü kapanacak birisi değildin dedim
kocası geldi sanırım yüzüme kapattı
ayy çok üzüldüm yaaa böyle bir adamla ömürmü geçer
düşünsenize eşinin facene bakıp birilerini siliyor görüştürmüyor
eve gidince kocamı öpecem valla
ben hazırlanayım canlarım
sonra görüşürüz
ölülere güzel görünmek lazım
Tövbe tövbeee ay çarpılmam inşallah :26:
Akşama görüşürüüüükkk
inşallah hep böle uyur düzenlice..çok yoğunmuşsun ya Allah kolaylık versin.....
ben kaçıyorum akşama cıss olmazsa menümü paylaşırım.....olurda gelemezsem......
Gelipte hesap veremezsem
Bilinki mideyi doldurmuş totoşu yerinden kaldıramıyorumdur
Akşam menülerinizle görüşmek dileğiyle
bundan sonra iki göğsümü de emzırıp öyle yatırcam o zaman tam uyuyor sanırımm..
benm malesef akşam yemeğim hafifte olsa tatlı krizim tutuyor.çok fena nefisle başetmek çok zorakşam yemeğinde ağır yemek yok yoksa diyet güme gidiyor herşey yalan oluyor
Kızlar bugünkü menümü paylaşayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,1 kk beyaz peynir,4 zeytin şekersiz çay_öğle 6 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt_akşam 6 yk taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,salata.spor olarak da jillian 1.düzey ve 40 dk yürüyüş
Kızlar bugünkü menümü paylaşayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği,1 kk beyaz peynir,4 zeytin şekersiz çay_öğle 6 tane zeytinyağlı sarma ve yoğurt_akşam 6 yk taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,salata.spor olarak da jillian 1.düzey ve 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?