- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
gurbetcimgelemedim kusura bakma eger benim msji okursan beni unutma emi bana elveda demissin yetisemedim sana
tayinin cikti herhalde ondan gittin insallah hersey gönlünce olsun arkadasim
bizide unutma Eki Görüntüle 710352
Ay ne çok konuşmuşsunuz yineee
Canım hiç bişey yapmak istemiyor ya, poff ne sıkıcı bi günbu hafta 70 olsam iyi olacak ama dün bi simit götürdm
simiiitttttttttttttttttttttttttttt
meton hiz sinirini gecmis demekne bülüm bacım son 2hatadır ne yesem yakıyorum.rengl dedim ama oda daha gelmedi.yapamıyom ben kendimi kötü hissediyorum bayan doktorda olsa utanıyorum işte sorun kadının bakması değil minenin dediği gibi sanat koltuğuna oturmak sorun
bende de oluyor bazen cocukdan sonra olmaya basladi canim öyle kahverengi siyah gibi birseybak bacım şimdik hazır ballı yok ben sana özet geçeyim ama ballıya söyleme saçımı başımı yolar
ben 4 gündür geciktim ama hayatımda hiç olmadığı gibi kafferengi tuhaf şeyler geliyor nete yazıyorum bi sürü şey çıkıyor.bunlar küçük tuvaletimde de oluyor betüş dediki belkim kum döküyosundur beni topikte bi muayene etti ama pek anlayamadı daha o kadar doktur olammaışmillete babanemle annemi annattım hüzünlü bir hayat hikayesi.he birde düğün macerelarımı anlattım herkez güldü eğlendi iyi vakit geçti bu yaşımakadar sinemaya gitmedim dedim herkez acıdı aralarında para toplayıp bilet alacaklar bana
betüşü zati biliyon bugun mezarları meftaya ziyarete gittiacık inceliceklermiş napacan bu kızçenin dersleride böle mecburrr
gurbet bi ara cöö dedi.sonra ben biraz ara vercem hem taşıncam ağustos gibi gelirim hande suzi sizi çok seviyom dedi gitti.bende ona sanat olda gel dedim
aramızdan sanatçıda ayrıldı işallah bir daha dadanmaz
ballı hafta sonu hep dolap toplamış yazlıklarıkızlıkların yerini değiştirmiş falan
rosewind kaynanasına kızmış anneler gününü kutlamamış kızçe
fadime ablayla gülanne hafta sonu pek gelmiyor biliyorsun o yüzden kaçırdığın mühim birşey yokhe bu arada gulane çok kiloalmış topik bi haftada bukadar kilo görmemiştir hiç
duygu geldi evde neti bozukmuş olmuş ama evde mutfakta tadilat varmış işi vardı ankaste set almış hediye ona anası
umay biliyon zati arkidaşına çok kızmış haklıda böle arkadaş olurmu insanda bir yandan üzülüyor kadının haline
brh84 oda anneler günü die çok çalışmış mağazacı olunca insan hayattan kopuyor malesef
oslew,azeri falan bu aralar çok sık gelmiyorlar eskisi gibi
şimdilik aklıma gelenler bunlar gayrii
ballı benikesecek:18:
korktunmu ben varim yaana hepten yanlız kaldık
bi el sala kiz dayimgilde ucuyor simdiof bazen uçaklar alçak inişe geçiyor sanırsın eve girecekler korkuyo insan el sallasam millet görecek camdan beni
yazik napsin kizcagiz evlenmi senlenmi ugrassin hahaküs ona ben ksütüm işallah ağustozda geldiğinde sanat olur biz çıtır oluruz
naptınızyaa kimseler uğramıyo demi hala haftasonları ne bu durgunluk
Çok pişamınmmmm,ama güzeldi beaa
Kız Hande anlat bişilr de aczık güleyim hazır büro boşkene
Ay ne çok konuşmuşsunuz yineee
Canım hiç bişey yapmak istemiyor ya, poff ne sıkıcı bi günbu hafta 70 olsam iyi olacak ama dün bi simit götürdm
afiyetolsun o ne biçim laf kız maymuna fıstık at güldürsün der gibi
öle durup dururken anca temel fıkrası anlatıruım ben
aramizda kalsin ama bende yedim dün simit
ana capri don giymisdim dolu yayiyorkeske cizme de giyseydim heyvah siddetlendi yagmur :84: semsiye tasiyan huyum da yok neyse banyo yapmama gerek kalmaz dus almis olurum bidaha kine sampuan getireyim yanimda gide gide yikanirim
bizde üzülüyoz kızçe aç aç geziyor diye yollarda misafir memnuniyeti için meğer o yiyormuşözet geçtim gördünmü-:18:
kiz hepsine tek tek cevap yazdim ya sen nebicim bekcisin gözünden kaciyor
gec kaldim laf yetistircem diyedaha bulasik makinesine bardaklarimi koymam lazim
hoşgeldin canım
hoşbuldum ben 81 doğumluyum boyum 1,60 kilom 77,600 dü 3 hafta sonra 74,400 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?