- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
cünkü negativ düsünmeyi birakmissin afferim kuzumhe bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö
ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvar
laylanın modası geçti artık bacım yaz geldi marakeş plajına gitcen çeşmeye bi lahmacun 1 ayran 50 milyon
of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorum
kötü oluyor canim ya arada kalmak anliyorum seni cünkü bazen bende ailemle esim arasinda kaliyorum beni elci gibi kulaniyorlar esine sunu söyle esim babana sunu söyle illa 3 üncü kisiye gerekmi var bende bi ara okadar doldum hep artik ara söyle diyorum iki tarafada kendileri hallettsinler dimi ama bizleri niye araya sokuyorlaramaaaan nebiliyim abiminbiri eşimden borç istiyo öbürü eşimin dükkanından ürün alıyo ödemiyo diğeride alıp ödemedi..
diğeride alıp ödemedi diğeride aynı şekilde ödemedi...eniştemde ele yaptı....ben eşime her defasında verme ödemezler deim dinlemedi buarada abi çok bende
eşiminde kendi dükkanı ddiiiil aile şirketi gb bıktım artık ya
dün eşim aradı yok şu yengeni ara (Abim borcu ödemedi ama yengem tekrar borca girdi eşimin dükkandan onu da ödemedi)
eşimde diyo yengeni ara borcu ne zaman kapatıcak amcamlar soruyolar dio
ben sana verme demedimmi dedim ben karışmıyorum napıyosan yap rezil ettiniz elbirliğiyle beni ailene dedim....o da bana hakverdi falan...
dün buolay yetmemiş gb bide diğer abimaldığı ürünü geri vermek istedi senetleride daha ödememiş....eşimde kabul etmedi tabi ben arada kaldım....
iki taraflada ara bozulmadı ama ortada stres topu oldum
benm ailemdeki akılsızların stresini ben çekiyorum.....
şimdiye kadar hiç kimseden borç etmedim..borca girceğime almam daha iyi dedim hep ama bu abimmler benide kötü gösterdiler eşimin ailesi zaten lafçı şimdi çok güzel oldu işte....
benim busabah kalkışımda da bi hayır yoktu ordan kaybettim zaten
kociş tutturdu sanat sanat die
bugün hiç sanatçılık ruhum yoktu yolladım
ama dövüş sanatı vardı
dimi senle biz bebeklikten büüyük doğduk.of ya bisiklet bilem içimdekaldı.dedemkarne hediyesi almıştı.bana 10 gün falan bindim.nedense selesi kırıldı annemde yaptırmadı düşermişim diehe o profesör gelsin canan olsun bakıyım positive mositive kalırmı acep
nie böle oldum ben yahu dün kimseye bişi demedim ondan sanırım içimde kaldı
bilmiyodum trakyalı olduğunu ne güzel trakyalı bi arkadaşım oldu...
hep öyle ya o konuben urfalıyım mesela bizde televizyondan ne taklitleri beğeniriz ne çiğköfteyi
benm asıl sorunum şu
diyet listeme dışarıda olduğumda uyamıyorum saatim geçincede şekerimden dolayı mı bilmiyorum ama fenalaşıyorum acayip bişey anlatamam.başdönesi falan...
yemek yapmaya bile gücüm kalmıyor çok kötü:26:
et bacım et
Eki Görüntüle 713139
çocukluğuma hiç inmeyin kız bulamazsınız yok çünkü ben bebektim büyüdüm
yok kocişi tehdit ettim bidaaa dükkandan birine bişi verirsen evi terkederim dedim.of hayatım boyunca 2 defa borç verdim biri geri gelmedi birinide sevgiliyken nişanlıyken eşime vermiştim.sonra baktım o para tutamıyor.kız tarafının alması gereken mikrodalgayı ocağı falan ona ödettimben onları alacağımparayla başka şey aldım.bizimkinin para tutma huyu yok savurgan çok
ama hiç borc almadım kimseden çok korkarım insanları kıracam die ince düşünürüm.tabi hepte ezilirim.of sende benimgibi bazen tvdeçıkıp ailelerini istemeyen insanlara kızmıyorum.gerçekten sorumsuzlar.insan akrabağsını kötü durumda bırakırmı hiç.yabancı yapsa insanın böle canı yanmaz.sen çok haklısın.bence eşine demelisin benim akrabamda olsa iş hayatınla ilgili kararları kendin ver kimseye bişey verme benide karıştırma sonra die.gerçi demişsin.oda haklı gibi adamcağız karısının akrabağsı die kırmamış vermiş.amcanlarda kabahat.kaynananlara laf vermişler
ay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artıko lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dün sabah 72.300 çıktım.ama dünden beri tuvalete çıkamadığım için bu sabah 72.800 çıktım.500 grm birden almışım bugun mutlaka tuvalete çıkmam lazım:26:napsam bende tuvalette candy crush mu oynasam
ay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artıko lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dün sabah 72.300 çıktım.ama dünden beri tuvalete çıkamadığım için bu sabah 72.800 çıktım.500 grm birden almışım bugun mutlaka tuvalete çıkmam lazım:26:napsam bende tuvalette candy crush mu oynasam
cünkü negativ düsünmeyi birakmissin afferim kuzumhadi ya tüh zaman degisti demek bayadir magazin programlarina bakmiyordum bodruma gidelim istersen orayada gitmedim hic :86:
kötü oluyor canim ya arada kalmak anliyorum seni cünkü bazen bende ailemle esim arasinda kaliyorum beni elci gibi kulaniyorlar esine sunu söyle esim babana sunu söyle illa 3 üncü kisiye gerekmi var bende bi ara okadar doldum hep artik ara söyle diyorum iki tarafada kendileri hallettsinler dimi ama bizleri niye araya sokuyorlar
simcik tedaviye baslayalimyarin hem esine positiv olacan sanat istiyorsa sanatcilik yapacan sende yarin bana sanati anlatmana gerek yok sen nasil kalktin nasil uyandin positiv düsündünmü diye süyliycen
adam videoda diyorkibi adamin tekinin oglu hastaymis adam cok olumsuz düsünmüs demiski bana su sifa taslarindan gönder sizin ordakilerden demis tamam o adamda normal tas göndermis güzellerinden adam ona inansin positiv düsünsün diye adamin oglu iyilesmis ama bunlari söyliyende bilim adamlari bilmemki esim benim pyskolocimi bozdu herhalde
kız staj die gene mezarlığamı gidecen:26:
bende dedeminkini2002 diydin herhalde hastanede öldügünü gördüm cok kötü olmusdum
diyorum ya kuzum o hocayi gözüm tutmadi benim:18:
canim benim seker eger derslerin varsa takma kafani listeyi bi sekilde yaparizistanbulda arkadaslarin vardin onlarida görürsün dimi
ama kendi adima söylüyorum benim icin pazar pazartesi sali fark etmez kuzum nezaman vaktin olursa yayinla eger yapamazsanda cekinme söyle temiz kalpli betülüm
Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
mezarlık değil de sanırım bu sefer otopsi izlicez :26:
şaka felan bi yanada yok çok mantıklı bende positive düşünüp herşeyin düzeleceğine inananlardanım ama hayatımdaki kişilerle değil.....cünkü negativ düsünmeyi birakmissin afferim kuzumhadi ya tüh zaman degisti demek bayadir magazin programlarina bakmiyordum bodruma gidelim istersen orayada gitmedim hic :86:
kötü oluyor canim ya arada kalmak anliyorum seni cünkü bazen bende ailemle esim arasinda kaliyorum beni elci gibi kulaniyorlar esine sunu söyle esim babana sunu söyle illa 3 üncü kisiye gerekmi var bende bi ara okadar doldum hep artik ara söyle diyorum iki tarafada kendileri hallettsinler dimi ama bizleri niye araya sokuyorlar
simcik tedaviye baslayalimyarin hem esine positiv olacan sanat istiyorsa sanatcilik yapacan sende yarin bana sanati anlatmana gerek yok sen nasil kalktin nasil uyandin positiv düsündünmü diye süyliycen
adam videoda diyorkibi adamin tekinin oglu hastaymis adam cok olumsuz düsünmüs demiski bana su sifa taslarindan gönder sizin ordakilerden demis tamam o adamda normal tas göndermis güzellerinden adam ona inansin positiv düsünsün diye adamin oglu iyilesmis ama bunlari söyliyende bilim adamlari bilmemki esim benim pyskolocimi bozdu herhalde
dimi senle biz bebeklikten büüyük doğduk.of ya bisiklet bilem içimdekaldı.dedemkarne hediyesi almıştı.bana 10 gün falan bindim.nedense selesi kırıldı annemde yaptırmadı düşermişim die
sonra küçükten beri folklöre yazılmak vardı.babamın arkadaşı vardı gidecektimannem dedi napacan yaz ortasında biz köydeyken sen tekirdağda bitliste beş minaremi oynayacan die onada gidemedim.
ama eşimaskere gitsin karar verdik dans kursuna yazılacaz ikimiz
Otopsi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok kocişi tehdit ettim bidaaa dükkandan birine bişi verirsen evi terkederim dedim.
amaaaan napim gözünükorkutmak istedim ...yeminde ettim neyse artık kociş yine birine bişe veriirse gelir birinizde birgün kalırım
yemin yerinibulsun sonra geri dönerim
şaka biyana malzeme çıkıyo k.valide tarafına
kız hande sanata küskünlük olmazstresten wc ye çıkamıyosundur.valla nası bişeyse herbir bölgeyi etkiliyo bu stres
ama rüyada gördüysen bi ballı ya sormak lazımo bilüür
nie ki:26:geçen ayda geciktim kiHande bence test yapmalısın balımmm
ay bu kız öldürecek beni otopsi diyor. ne gaddarsın vallah ben yapamam.of doktorluk ne zor meslek allah kolaylık versinmezarlık değil de sanırım bu sefer otopsi izlicez :26:
ah suzim benim
evet canım gitmişken haftasonu kalayım diyorum bakalım arkadaşları da görürüm yine
burda sıkılıyorum biliyorsun
onları seviyorum
hoşgeldin canım
seninde canım kutlu olsuncanlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin olur mu
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim
şaka felan bi yanada yok çok mantıklı bende positive düşünüp herşeyin düzeleceğine inananlardanım ama hayatımdaki kişilerle değil.....
ne güzel gidin gidin.....bende kocişe yalvarıyorum bisiklet sürmeyi öğretsin die
banada küçükken bisiklet aldılar bir kere bindim sonra abimi bindirdiler ben kız çocuğuymuşum bilmem neymişde
abim kırdı 2gün ölece bitti herşey
şimdi kociş öğretmiyo neymiş kimsenin olmadığı yerde sürcekmişiz uzay uyarmı acaba kocama
ama yok ordada artık belki biri olur demi
canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin olur mu
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim
:18::18::18:evet sanırım :18::18:
ay evet babanemöleydi.babam köyden gelen annemin akrabağlarına hastanede yardımcıolurdu.babanem kızar anama laf sokardıukötü bi durum.gel bende kal umutsuz ev kadınları gibi kocasına kızanı topluyom ben bi ara ballıylan suziyide çağırmıştım
diyorumki daha bir iki gün bekliyeyim gideyimbir sağlıkocağına hem test yapsın hemde kan değerlerime baksın ne zmandır yaptırmıyorum.demir eksikliğide var bende kansızda kalmış olabülürüm.2 gündür yataktan pestil gibikalkıyorum.hele bugun hiç bir yerim tutmuyor sanki kamyoın çarpmış gibi.
ay ben çok safım dün durduk yere ağlayasım geldi.sebebide çok duygulandım..çeşmeye gittim.dedimkendi kendime ay hande nerelere kocaya geldin böle bak nerelerde geziyon.ne güzel dedim.sonra vasfiye teyze aklıma geldi .ne çektin be hande dedim.sonra başladım gezinirken ağlamaya.benim adamda korktu.sen nie böle saflaştın saçma şeylere ağlıyon dio.
:18::18::18:
dur bekliyim ballıylan suzi de gelsin parti yaparık sizde
hande benide korkutuyon kız ne bu duygusallık yoksam sen hamilemisin
topikte gebe vaaaaaaaar
gel topikçene muayene edek seni
tabii oda gelsin lazim oda bizekız laylaya giderken ballıyıda unutma araya bi ejnebi zencide lazımyanlız acık daha zayıflayalımbacım böle dopiç gidersek o kadar çıtır insanın içinde kesin haberlere çıkarız zati ben benimadamada kızdımbi kerede ben kaçayımda görsün
sen o gorili buraya getir topikçek sanat yapak onune güzel ya bizim burda olsa ses çıkartamadan otururuz hakkını nereye arıcan ki.arasanda eziliyorsun daha çok.ben hep doğruyu söylerim die her insanla anlaşamam
sen böle dion ya doğuracam bir taneakşamrüyama girmiş zaten bebek olmuş hemde oğlan ay ne üzüldüm bu arada 6 günde geciktim.hasta olacam sandım öle lekelendim kaldımne gelen var ne giden:18::18::18::18::18:
hangi tedaviynen kız yoksa sendemi sanata adadın akşam kendini belgeselden sonra
öyle canim icine attigindan oluyorhe o profesör gelsin canan olsun bakıyım positive mositive kalırmı acep
hep öyle ya o konuben urfalıyım mesela bizde televizyondan ne taklitleri beğeniriz ne çiğköfteyi
benm asıl sorunum şu
diyet listeme dışarıda olduğumda uyamıyorum saatim geçincede şekerimden dolayı mı bilmiyorum ama fenalaşıyorum acayip bişey anlatamam.başdönesi falan...
et bacım et
Eki Görüntüle 713139
bak ben sana diyim sen olumsuz düsünüyonay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artıko lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dimi senle biz bebeklikten büüyük doğduk.of ya bisiklet bilem içimdekaldı.dedemkarne hediyesi almıştı.bana 10 gün falan bindim.nedense selesi kırıldı annemde yaptırmadı düşermişim die
sonra küçükten beri folklöre yazılmak vardı.babamın arkadaşı vardı gidecektimannem dedi napacan yaz ortasında biz köydeyken sen tekirdağda bitliste beş minaremi oynayacan die onada gidemedim.
ama eşimaskere gitsin karar verdik dans kursuna yazılacaz ikimiz
bende bodrumu merak ediyordum balayında gittim gördüm.şimdi marmarisle antalyayı merak ediyom.ama dün hayal kırıklığına uğradım.tamam çeşme çok güzel doğal güzellikleri var ama.ben tekirdağda tvde falan görrürdük böle ünlüleri bach cluplarda bikiniylen oynuyor.yakışıklı kaslı adamlar denize giriyor.dickolar barlar.mini etekli güzel ruslar falan.bi gittim bomboş.biz öle sanıyorduk normal deniz kenarı bir yer bizim köydede var deniz.biz giriyoruz.yani hayal kırıklığına uğradım ne güzel kız vardı bikiniyle oynayan ne kaslı erkek kaslarını gösterip gezinen.röportaj yapan haberciler bilem yoktu.eşimde bana gülüyor.tabi o tvlerde oynayan biknili ünlüler dekor orda yaz kışhep durup oynuyorlarmı sanıyordun die
sIkILma bebegimmezarlık değil de sanırım bu sefer otopsi izlicez :26:
ah suzim benim
evet canım gitmişken haftasonu kalayım diyorum bakalım arkadaşları da görürüm yine
burda sıkılıyorum biliyorsun
onları seviyorum
hoşgeldin canım
ay evet babanemöleydi.babam köyden gelen annemin akrabağlarına hastanede yardımcıolurdu.babanem kızar anama laf sokardıukötü bi durum.gel bende kal umutsuz ev kadınları gibi kocasına kızanı topluyom ben bi ara ballıylan suziyide çağırmıştım
diyorumki daha bir iki gün bekliyeyim gideyimbir sağlıkocağına hem test yapsın hemde kan değerlerime baksın ne zmandır yaptırmıyorum.demir eksikliğide var bende kansızda kalmış olabülürüm.2 gündür yataktan pestil gibikalkıyorum.hele bugun hiç bir yerim tutmuyor sanki kamyoın çarpmış gibi.
ay ben çok safım dün durduk yere ağlayasım geldi.sebebide çok duygulandım..çeşmeye gittim.dedimkendi kendime ay hande nerelere kocaya geldin böle bak nerelerde geziyon.ne güzel dedim.sonra vasfiye teyze aklıma geldi .ne çektin be hande dedim.sonra başladım gezinirken ağlamaya.benim adamda korktu.sen nie böle saflaştın saçma şeylere ağlıyon dio.
he o profesör gelsin canan olsun bakıyım positive mositive kalırmı acep
benm asıl sorunum şu
et bacım et
Eki Görüntüle 713139
çocukluğuma hiç inmeyin kız bulamazsınız yok çünkü ben bebektim büyüdüm
bn de kasık agrısıyla hamıle kaldım desemm sen gıt dı test al anacımmay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artıko lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
bende bodrumu merak ediyordum balayında gittim gördüm.şimdi marmarisle antalyayı merak ediyom.ama dün hayal kırıklığına uğradım.tamam çeşme çok güzel doğal güzellikleri var ama.ben tekirdağda tvde falan görrürdük böle ünlüleri bach cluplarda bikiniylen oynuyor.yakışıklı kaslı adamlar denize giriyor.dickolar barlar.mini etekli güzel ruslar falan.bi gittim bomboş.biz öle sanıyorduk normal deniz kenarı bir yer bizim köydede var deniz.biz giriyoruz.yani hayal kırıklığına uğradım ne güzel kız vardı bikiniyle oynayan ne kaslı erkek kaslarını gösterip gezinen.röportaj yapan haberciler bilem yoktu.eşimde bana gülüyor.tabi o tvlerde oynayan biknili ünlüler dekor orda yaz kışhep durup oynuyorlarmı sanıyordun die
nie ki:26:geçen ayda geciktim ki
ay bu kız öldürecek beni otopsi diyor. ne gaddarsın vallah ben yapamam.of doktorluk ne zor meslek allah kolaylık versin
seninde canım kutlu olsun
ne çektik biz senle be.
Eki Görüntüle 713173 Eki Görüntüle 713173
biz acılar çocuğuyuz
yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyuz
bir benim sanıyordum bu dünyada herşeyden eksik yarın mahküm büyüyen bundan sonra gardaşımsın gel sarılak
açılayımmıtabii oda gelsin lazim oda bizebizi atarlar anam oradan bunlar nerden kacti diye :86:
bende acik sözlü insanlari severim bana herzaman acil oldumu
belgeselden sonra degil belgeselden öncebakti adam halen agresifim beni tedavi etmeye calisdi
öyle canim icine attigindan oluyorsöyle dök icini atma artik biraz da baskalari düsünsün
kaplumbayi görünce aklima cocukken baktim ninja kaplumbaglar geldi
bak ben sana diyim sen olumsuz düsünüyonbebek gelirse sasmam
gidin anam dans da edin
sIkILma bebegimpositiv düsün :26:ben bugün kafayi yedim betül :111:
onlari takma kafana salla gitsinne halleri varsa görsünler
gez dolas eglen cok gencsin herseyi kafaya takma tatlim güzel anilarin olsun ilerde geriye baktiginda
ben yeni görev buldum kendimesize positiv enercy sacacam
yok geçen ayda öle olmuştuBeybi kuşum anlattıkların benm hamilelik belirtilerim de ondan şettiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?