70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bugun 6. gün hala hastalanmadım.sırf çocuk korkusundan sanat hayatıma son verecem artıko lekelerde kesildi.:18::18::18:kasıklarımda hafif ağrı var.psikolojim bozuldu akşam rüyamda bebeğim olmuş gördüm off ne zorkadın olmak:18::18:
dün sabah 72.300 çıktım.ama dünden beri tuvalete çıkamadığım için bu sabah 72.800 çıktım.500 grm birden almışım bugun mutlaka tuvalete çıkmam lazım:26:napsam bende tuvalette candy crush mu oynasam

cünkü negativ düsünmeyi birakmissin afferim kuzum hadi ya tüh zaman degisti demek bayadir magazin programlarina bakmiyordum bodruma gidelim istersen orayada gitmedim hic :86:
kötü oluyor canim ya arada kalmak anliyorum seni cünkü bazen bende ailemle esim arasinda kaliyorum beni elci gibi kulaniyorlar esine sunu söyle esim babana sunu söyle illa 3 üncü kisiye gerekmi var bende bi ara okadar doldum hep artik ara söyle diyorum iki tarafada kendileri hallettsinler dimi ama bizleri niye araya sokuyorlar
simcik tedaviye baslayalim yarin hem esine positiv olacan sanat istiyorsa sanatcilik yapacan sende yarin bana sanati anlatmana gerek yok sen nasil kalktin nasil uyandin positiv düsündünmü diye süyliycen

adam videoda diyorki bi adamin tekinin oglu hastaymis adam cok olumsuz düsünmüs demiski bana su sifa taslarindan gönder sizin ordakilerden demis tamam o adamda normal tas göndermis güzellerinden adam ona inansin positiv düsünsün diye adamin oglu iyilesmis ama bunlari söyliyende bilim adamlari bilmemki esim benim pyskolocimi bozdu herhalde

dimi senle biz bebeklikten büüyük doğduk.of ya bisiklet bilem içimdekaldı.dedemkarne hediyesi almıştı.bana 10 gün falan bindim.nedense selesi kırıldı annemde yaptırmadı düşermişim die
sonra küçükten beri folklöre yazılmak vardı.babamın arkadaşı vardı gidecektimannem dedi napacan yaz ortasında biz köydeyken sen tekirdağda bitliste beş minaremi oynayacan die onada gidemedim.
ama eşimaskere gitsin karar verdik dans kursuna yazılacaz ikimiz

yok kocişi tehdit ettim bidaaa dükkandan birine bişi verirsen evi terkederim dedim.
amaaaan napim gözünükorkutmak istedim ...yeminde ettim neyse artık kociş yine birine bişe veriirse gelir birinizde birgün kalırım
yemin yerinibulsun sonra geri dönerim
şaka biyana malzeme çıkıyo k.valide tarafına

kız hande sanata küskünlük olmaz stresten wc ye çıkamıyosundur.valla nası bişeyse herbir bölgeyi etkiliyo bu stres
ama rüyada gördüysen bi ballı ya sormak lazım o bilüür

Hande bence test yapmalısın balımmm

bende bodrumu merak ediyordum balayında gittim gördüm.şimdi marmarisle antalyayı merak ediyom.ama dün hayal kırıklığına uğradım.tamam çeşme çok güzel doğal güzellikleri var ama.ben tekirdağda tvde falan görrürdük böle ünlüleri bach cluplarda bikiniylen oynuyor.yakışıklı kaslı adamlar denize giriyor.dickolar barlar.mini etekli güzel ruslar falan.bi gittim bomboş.biz öle sanıyorduk normal deniz kenarı bir yer bizim köydede var deniz.biz giriyoruz.yani hayal kırıklığına uğradım ne güzel kız vardı bikiniyle oynayan ne kaslı erkek kaslarını gösterip gezinen.röportaj yapan haberciler bilem yoktu.eşimde bana gülüyor.tabi o tvlerde oynayan biknili ünlüler dekor orda yaz kışhep durup oynuyorlarmı sanıyordun die

kız staj die gene mezarlığamı gidecen:26:

mezarlık değil de sanırım bu sefer otopsi izlicez :26:

ah suzim benim

evet canım gitmişken haftasonu kalayım diyorum bakalım arkadaşları da görürüm yine
burda sıkılıyorum biliyorsun
onları seviyorum

Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.

hoşgeldin canım

canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım
bana da dua edin olur mu
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim

şaka felan bi yanada yok çok mantıklı bende positive düşünüp herşeyin düzeleceğine inananlardanım ama hayatımdaki kişilerle değil.....

ne güzel gidin gidin.....bende kocişe yalvarıyorum bisiklet sürmeyi öğretsin die
banada küçükken bisiklet aldılar bir kere bindim sonra abimi bindirdiler ben kız çocuğuymuşum bilmem neymişde
abim kırdı 2gün ölece bitti herşey
şimdi kociş öğretmiyo neymiş kimsenin olmadığı yerde sürcekmişiz uzay uyarmı acaba kocama
ama yok ordada artık belki biri olur demi

ay evet babanemöleydi.babam köyden gelen annemin akrabağlarına hastanede yardımcıolurdu.babanem kızar anama laf sokardıukötü bi durum.gel bende kal umutsuz ev kadınları gibi kocasına kızanı topluyom ben bi ara ballıylan suziyide çağırmıştım

diyorumki daha bir iki gün bekliyeyim gideyimbir sağlıkocağına hem test yapsın hemde kan değerlerime baksın ne zmandır yaptırmıyorum.demir eksikliğide var bende kansızda kalmış olabülürüm.2 gündür yataktan pestil gibikalkıyorum.hele bugun hiç bir yerim tutmuyor sanki kamyoın çarpmış gibi.

ay ben çok safım dün durduk yere ağlayasım geldi.sebebide çok duygulandım..çeşmeye gittim.dedimkendi kendime ay hande nerelere kocaya geldin böle bak nerelerde geziyon.ne güzel dedim.sonra vasfiye teyze aklıma geldi .ne çektin be hande dedim.sonra başladım gezinirken ağlamaya.benim adamda korktu.sen nie böle saflaştın saçma şeylere ağlıyon dio.

Hande bence test yapmalısın balımmm
nie ki:26:geçen ayda geciktim ki
ay bu kız öldürecek beni otopsi diyor. ne gaddarsın vallah ben yapamam.of doktorluk ne zor meslek allah kolaylık versin
seninde canım kutlu olsun

ne çektik biz senle be.

Eki Görüntüle 713173 Eki Görüntüle 713173

biz acılar çocuğuyuz
yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyuz
bir benim sanıyordum bu dünyada herşeyden eksik yarın mahküm büyüyen bundan sonra gardaşımsın gel sarılak

evet sanırım :18::18:
:18::18::18:

dur bekliyim ballıylan suzi de gelsin parti yaparık sizde

hande benide korkutuyon kız ne bu duygusallık yoksam sen hamilemisin
topikte gebe vaaaaaaaar
gel topikçene muayene edek seni

:18::18::18:

dur bekliyim ballıylan suzi de gelsin parti yaparık sizde

hande benide korkutuyon kız ne bu duygusallık yoksam sen hamilemisin
topikte gebe vaaaaaaaar
gel topikçene muayene edek seni

yok ben geçen ayda geciktim 10gün olamam olmamalıyım olmamalısın olmamalıyız olmamalılar

tabii oda gelsin lazim oda bize bizi atarlar anam oradan bunlar nerden kacti diye :86:
bende acik sözlü insanlari severim bana herzaman acil oldumu
belgeselden sonra degil belgeselden önce bakti adam halen agresifim beni tedavi etmeye calisdi
öyle canim icine attigindan oluyor söyle dök icini atma artik biraz da baskalari düsünsün
kaplumbayi görünce aklima cocukken baktim ninja kaplumbaglar geldi
bak ben sana diyim sen olumsuz düsünüyon bebek gelirse sasmam
gidin anam dans da edin

sIkILma bebegim positiv düsün :26:ben bugün kafayi yedim betül :111:
onlari takma kafana salla gitsin ne halleri varsa görsünler
gez dolas eglen cok gencsin herseyi kafaya takma tatlim güzel anilarin olsun ilerde geriye baktiginda

ben yeni görev buldum kendime size positiv enercy sacacam

Beybi kuşum anlattıkların benm hamilelik belirtilerim de ondan şettiriyorum

canım dıyet bıskuvı al yanına ve 4-5 tane kuru kayısı.. ben bunlar olmadan asla çıkmam.. acıkınca 1er tane atıyom ağzıma eve glnce de ymk yerım..

bn de kasık agrısıyla hamıle kaldım desemm sen gıt dı test al anacımm

iyi de sezon acılmadı kii bi de çeşme de degıl unluler cnm çeşmenın dalyan tarafındaki beach clublarda.. bn gıdınce sana foto atarım.. ztn facete de gorursun

yok yavyum yalnız değilsin bizden çok var bu memlekette dökemmi hepsini burayaa he

amaaaan herşey geçti gttide acısını kocişle çıkarsak bariiii

açılayımmı
he bana böle oldu hastalanamıyom diede olmuş olabülür öncedende öleoluyordu:18::18::18:
evet ohmmmmm
çakralarımızı aç bizim suzi ohmmm
bizi mutluluktanm göklere uçur ohmmm
sanat yapbizi suzim ohmmm

demek dün herkezlerin sanat günüymülş
geçmiş sanat günümüz ktlu olsun kızlar
Beybi kuşum anlattıkların benm hamilelik belirtilerim de ondan şettiriyorum
yok geçen ayda öle olmuştu
ama geçen aydan farklı bu ay adet günümle sonraki 2 gün kahverengi lekeler geldi
accık daha bekliyimde gitcem metomhızlı çalışıyo kilo veriyom die bu durumuda sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…