- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
neyın var canım noluyor sana yaaww..kıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
napıyosunuz ben çok kötüyüm ya bugünkandil ve okadar işim varki dünde çok kötü dertli veremli bigün geçirdim.stres doluydu
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
neyın var canım noluyor sana yaaww..
omsjın açıklaması şuymuş
neymiş açıklamasını yaptımı
topikçene merak ettik
kocanın arkadaşı olmayacak arkadaş
gerçi benimkide hep evde çıksın istiyorum o bilgisayardan kafasını bikaldırsın, nerdeeee
herkesin derdi ayrı işte
tamam canım mesaj alındı bundan sonra leb demeden anlayacam
tarifler içinde eşim bişey demiyor canım ben fikrini sorduğumda öbür tarafın ne faydası var demişti yani göndermemden yana ama gönder gönderme bişey demiyor canım zaten göndermeme kararı aldım içim ısınmadı oraya
bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severimayy bide ne oldu
tarif gönderdiğim site yöneticilerinden biarkadaş mesaj attı
baklavacı güllüoğulları varya onlar yemek yazarlarıyla workshoplar düzenliyorlarmış
sanırım gruplar kuruyorlar 3-4 saat süren biretkinlik
istanbulda olsam kesin giderdim
çok şaşırdım yaaa
mesaj atan site yöneticisi arkadaş ben sizi seçmelerine şaşırmadım yazmış
hem yemek tarifiyle boğuşan hemde kilo vermeye çalışan benim gibisi yoktur herhalde
kızlar size komik gelebilirmi bilmiyorum ama yemek yapmak benim için bir hobi, mutlu oluyorum
yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamamkiz kaldirmadi ayip mi oldu yatimi acaba
senin gibi arastirmaci gazetecilik yapiveriyorumaha bak benimki yarin grille gitcem arkadaslan diyo cevap vermedim bende sinirlendim bak simdi ben caliscam o arkadasiyla grill eti yiycek gicik :113:
bende
icine sinmiyorsa bosver gitsin minemo para ne seni zengin nede fakir yapar
ay ne güzel bizde topikçe senin siteye taşınıırz.sonra tarifleri yemekten dopiç oluruz
aynen canım para için yapmıyorum zaten
ama gelişirsem site açabilirim ilerde
ayy canım bende sana ikram ederdim
zaten yapmayı sevdiğim kadar yedirmeyide seviyorum
komşularım bol bol nasipleniyor
kız o kameralara bçıkarken bizde arkada dikilicez bizide tanıtacak zayıflarken tarifte paylastı diekiz minefacebook u kuran gibi birde sende taniniyormussun kameralar : lütfen mine hanim bi reportaj alalim diyorlarmis sende kaciyormussun kameralar pesinde
benimki diyetlik olsunsagol minem düsünmen bile yeter
mine ben kacim sabahlari zor kalkiyorumsen yatmiyormussun is yokmu :26:
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 1 kala nasıl keyiflerrr???
bende çok kilolar vermişgibi hissediyorum.ama sonra bi gaz oluıyo bi şişiyorum pantolona sığmıyorum.
hehee alemsin suzim yaaa
geç yattım sabahta kalkamadım suzim
iş olmaz olurmu hiç
ben hiç iyi değilim
yani şuan tek sıkıtım kilo
dikkat ediyorum ama gitmiyor
700 gr artıyım yine
inceldiğimide hissediyorum aslında ama bilemedim
yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:günaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
inip aşağıdan simit yiyeceğim
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
dün tek kaçamağım öğleden önce yarım poaça 1 tanede kurabiyeydi
akşam ekmek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyordum ama sabah +700düm
canım sıkılıyor ister istemez ama nasıl olacak bilmiyorum
sen zaten anlamıyorum ben bende sebze diyıom sen daha çok kilo veriyon maşallahben de mutfakta stres atıyorum cnmm, senı anlıyorum yanı uretmek zevk verıyor..
67'yi gordummmm.. sebze gunu işe yaradı
canım yedıklerın 2 gun sonra bagırsagından cıkıp gıdıyor.. o yuzden ben dun sebze gunu yaptım.. ve 2 haftada bır de yapmak ıyı oluyor.. dun tartıldım sabah 67.7'ydi, şimdi sabah 67 ki wc'ye cıkmamıstım.. bence bır gun sen de sebze yapmaya çalış..
ben hala anlamadım sizin iş yerinde grev mi çıktı dün okadın hala sağlammınesfit i sabah veya aksam yesen :26: yinede iyi canim menün
hosgeldin canim aramiza
tamam canim sen okulunu bitir de gelgörüsmek üzere :80:
hic birsey yapamadi adam fadimecim ispat istiyor kötü davrandiklarina yani gece isinide mecbur yapmasi lazimmis cünkü imzalanmis belge var ama 2 ye bölünmüssüz biz ben 12 inci viyanada calisiyorum birde 20inci viyanada bi bölüm calisanlarimiz var onlar da daha kötü 3 kisiye ihtarname vermisler cok rapor aliyorlar diye yani bu ara hersey karisti bence daha birseyler cikacak yapilanlara herkes seyirci kalmaz herhalde bakalim
tarti ayni gösterdi fadimecimgünaydin tatlim
niye öyle diyon minembende altda kalirmiyim sen reportaj vermezsen ben taniyorum ben size anlatayim diye atlarim hemen senin yerine veriririm ben reportaji merak etme :86: senin sayende ünlü olacam sonunda
ya hic sorma bende zor kalktim sabah hep planimda söyle 1 saat önce kalkmak var sonra rahatca kahvemi iceyim sonra rahat rahat giyecegim seylere bakim ama nerdecabuk kalk ne bulursan giyin hemen oglani kaldir öyle iste
aksam ne yedin minem :26: arada takiliyor morelini bozma canim
yettim gari
çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadartam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falanallah yardımcın olsun
nereye gittin hande
maşallahlıksın tatlım
sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi
evlilik tazminatını yakma sık dişini
ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadıoda bildiğin ot işte
hoş geldin gel tabii
bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki
kıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
napıyosunuz ben çok kötüyüm ya bugünkandil ve okadar işim varki dünde çok kötü dertli veremli bigün geçirdim.stres doluydu
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
iyiz beya sen nabıyon.ay çok seviyorum trakyayı
kıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
gördüm canim önce esime sordum pazi nediye kas deditam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falanallah yardımcın olsun
nereye gittin hande
maşallahlıksın tatlım
sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi
evlilik tazminatını yakma sık dişini
ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadıoda bildiğin ot işte
hoş geldin gel tabii
bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki
seve seve minem
sadece sebze yemeği yeniyor değilmi yanında ekmek varmı?
deneyeyim canım yaa yan simitlerim göbeğim kalçam çok canımı sıkıyor
sen danışmanım olursun suzim
ben elimi kaldırım çekmeyin aaaaa diye sende hemen önüme atlarsın
akşam sarımsaklı yoğurtlu yeşilmercimek yedim
yanındada salata
gecede tarçınlı süt içtim
seninde canim sagolkıııızlar kandiliniz mubarek olsun............
diyet falan kalmadı
eee napıyonuz be ya
videodaki proffessör doktor olumsuz insanlari cikartin yada postiv bakin diyordunduygum ya insanlar hep beni suçlayacak bişeyler buluyolar ....şimdi belki düşünüp diyeceksinizki ateş olmayan yerden duman çıkmaz
ama gerçekten kötü biri diiiilim
çünkü tek tek gelp özr diliyolar yada pişman olduklarını söylüyolar bilmiyoduk gb cümleler kuruyolar mecbur affediyorum ama yıpranıyorum
ve çok sinirlenip yiyorum ne varsa
yediğim içinde çok üzülüyorum
yazik adamida diyete soktu ceza olarakomsjın açıklaması şuymuş
gelmiyorlar aşkım geliyorum şimdi
amaben anlayana kadar uyuz olsum belli msj aceleyle yazılmış
bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim
yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamamaslında orda bırakırdım ama komşulara ayıp olurdu die dayanamadım ama akşam canına okudum yemek falan yapmıcam 1 hafta ceza ona
ay ne güzel bizde topikçe senin siteye taşınıırz.sonra tarifleri yemekten dopiç oluruz
kız o kameralara bçıkarken bizde arkada dikilicez bizide tanıtacak zayıflarken tarifte paylastı die
bende çok kilolar vermişgibi hissediyorum.ama sonra bi gaz oluıyo bi şişiyorum pantolona sığmıyorum.
yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:
sen zaten anlamıyorum ben bende sebze diyıom sen daha çok kilo veriyon maşallah
ben hala anlamadım sizin iş yerinde grev mi çıktı dün okadın hala sağlammı
çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadarbir daha erken sanat yok ona
bende dün akşam sinirimden gece 3 kuru pasta yedim parmak gibikızıp kızıp yiyorum ya napcam ben ya üff
üstelik kızdığım insanları hayatımdan çıkarma durumum yok çünkü pişman olup yanımdan ayrılmıyolar ama bukadarda olmazki beya
televizyon izlediğim çok belli ediyomu
aynı be ya
ben hiç görmedim oraları ve insanlarını ama tanımak bilmek isterdim..................
canım ben emzırıyorum ama sen 1 saat spor yaksan ancak benım kadar kalorı yakarsın ki sanmıom yakamazsın..omsjın açıklaması şuymuş
gelmiyorlar aşkım geliyorum şimdi
amaben anlayana kadar uyuz olsum belli msj aceleyle yazılmış
bende yemek yapmayı severim amakimeyedircem hep kalıyor yemek çok bilmemde poça kurabiye severim
yok benimkinin öle arkadaşlarına gidip gezme huyu yokta akşam dedimya misafirler gelecekti.bizim akıllıda eve dönerken adamın dikkanına uğramış alayımda beraber gidelim die.adamda kahveye gitmeiş meğese arkadaşlarınla kağıt oynamaya güya bizimkinide zorla oturtmuşlar.onun demesi amapek inanmadım.en kızdığım nokta telini açmamasıydı.akşam zili bir çalıyor ki yukardan cameradan görünüyor yüzü bozuldu anlatamamaslında orda bırakırdım ama komşulara ayıp olurdu die dayanamadım ama akşam canına okudum yemek falan yapmıcam 1 hafta ceza ona
kız o kameralara bçıkarken bizde arkada dikilicez bizide tanıtacak zayıflarken tarifte paylastı die
yeşil mercimek yemeğini seviyorum birde geçen yıl ilk defa kayınvalkidem mercimekli börek yapmıştı kimseyemedi tadı güzeldi belkide ön yargılı davrandık:26:
sen zaten anlamıyorum ben bende sebze diyıom sen daha çok kilo veriyon maşallah
ben hala anlamadım sizin iş yerinde grev mi çıktı dün okadın hala sağlammı
çeşmeye gittik canım dondurma falan yidik denize karşı.sabahta yol üstübnde kahvaltımızı yaptık.eşim netten bulmuşl çetinin yeri die bir yer.urlayı falan gördüm.sonra geri döndük.herzmanki gibi en büyük hobimiz marketleri gezdik.ikea,foruma,baumax a falan gittik.herşey çok romantik ve güzeldi.ta ki akşam benim dana batırana kadarbir daha erken sanat yok ona
DİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....
BUNDAN SONRA YEMEĞİMİ YANIMDA TAŞIMA KARARI ALIYORUM
PES ETMİCEM GİTCEK BU GÖBEK
ERİYECEK YAĞLAR.....
ÇITIR OLCAM BEEEEEEEEEEEENNÇITIR OLMAK İSTİYORUUUUUUUUUMM
günaydin tatlimgunaydinlar hatunlar
dunku munumde degisiklik oldu oglen hindi etiyle salata iki uc lokma ekmek
ara bir dilim ananas 10 habe uzum
bir nescaffe
aksam
bir bucuk kepce nohut yemegi salata
yarim dim cavvdar ekmegi
bir avuc karisik cerez
DİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....
ERİYECEK YAĞLAR.....
he bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö
neyin var canım
anlat rahatla valla kimseye anlatamadığın bişeyi buraya anlatınca iyi geliyor insana
ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvargördüm canim önce esime sordum pazi nediye kas dedideli ya nebilsin nerden buldum niye soruyorum sonra google amca gösterdi resimleri ot iyidir iyi
seve seve minemarkadasima diyorum sayisal tutsun (oynamiyorum da a nasil tutcaksa ) senlen laylaya gidecez kameralar bizi gördügünde lütfen cekmeyin diye bizde hava basariz diyorum benim hayal gücüm cok genis bakma sen bana :89:
seninde canim sagoltoparlanamdin canim stressden hepimiz yiiyoruz genelde aslinda hata yapiyoruz da iste
esim dün belgesel gibi birseye bakti telefondan yattigi yerdee bende yanindayim dinliyorum adamin teki diyor negativ düsünen insan negativi üzerine ceker yercekimi oluyormus falan iste neyse yani positiv düsüncekmissiz olumlu seyler olsun diye hayatimizda :103: birde sabah nasil kalkarsan öyle devam ediyormus positiv kalkacakmissin yatakdan
bende esime dedim pyskolok olmayami karar verdin beni tedavi ediyon :111: sen diyo hep olumsuz düsünüyon sabah kalkiyor sinirli sinirli dedim relax ol positiv düsünartik öyle deniycem bakalim :121:
of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorumDİYETİMİ BOZDURAN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM....
ERİYECEK YAĞLAR.....
amaaaan nebiliyim abiminbiri eşimden borç istiyo öbürü eşimin dükkanından ürün alıyo ödemiyo diğeride alıp ödemedi..
neyin var canım
anlat rahatla valla kimseye anlatamadığın bişeyi buraya anlatınca iyi geliyor insana
benim busabah kalkışımda da bi hayır yoktu ordan kaybettim zatengördüm canim önce esime sordum pazi nediye kas dedideli ya nebilsin nerden buldum niye soruyorum sonra google amca gösterdi resimleri ot iyidir iyi
seve seve minemarkadasima diyorum sayisal tutsun (oynamiyorum da a nasil tutcaksa ) senlen laylaya gidecez kameralar bizi gördügünde lütfen cekmeyin diye bizde hava basariz diyorum benim hayal gücüm cok genis bakma sen bana :89:
seninde canim sagoltoparlanamdin canim stressden hepimiz yiiyoruz genelde aslinda hata yapiyoruz da iste
esim dün belgesel gibi birseye bakti telefondan yattigi yerdee bende yanindayim dinliyorum adamin teki diyor negativ düsünen insan negativi üzerine ceker yercekimi oluyormus falan iste neyse yani positiv düsüncekmissiz olumlu seyler olsun diye hayatimizda :103: birde sabah nasil kalkarsan öyle devam ediyormus positiv kalkacakmissin yatakdan
bende esime dedim pyskolok olmayami karar verdin beni tedavi ediyon :111: sen diyo hep olumsuz düsünüyon sabah kalkiyor sinirli sinirli dedim relax ol positiv düsünartik öyle deniycem bakalim :121:
kız laylaya giderken ballıyıda unutma araya bi ejnebi zencide lazımvideodaki proffessör doktor olumsuz insanlari cikartin yada postiv bakin diyordun
yazik adamida diyete soktu ceza olarakgelcenmi benlen laylaya handecim
bacim yakinda grev cikacak herhaldesimdi bizim kingkong varya kizlan arkadas olmaya calisiyor insanhakklarindaki adam birsey yapamam desede gözü korktu yani kendini estirmiycen burda bende anladiysam arap olayim dalas gibi yerdeyim :111:
sen böle dion ya doğuracam bir tanecanım ben emzırıyorum ama sen 1 saat spor yaksan ancak benım kadar kalorı yakarsın ki sanmıom yakamazsın..
bak ben verdım sn hala 70lerdesın.. kendıne geeelll
hangi tedaviynen kız yoksa sendemi sanata adadın akşam kendini belgeselden sonragünaydin tatlim
sen bana acil kuzum ben seni therapi edecem
bende dün diken üstündeydim herseyi kafaya taka taka elektrik baglamislardin sanki banaama tedaviylen bugün pek bi postiv oldum hayirdir insallah
of hayatım boyunca 2 defa borç verdim biri geri gelmedi birinide sevgiliyken nişanlıyken eşime vermiştim.sonra baktım o para tutamıyor.kız tarafının alması gereken mikrodalgayı ocağı falan ona ödettimamaaaan nebiliyim abiminbiri eşimden borç istiyo öbürü eşimin dükkanından ürün alıyo ödemiyo diğeride alıp ödemedi..
diğeride alıp ödemedi diğeride aynı şekilde ödemedi...eniştemde ele yaptı....ben eşime her defasında verme ödemezler deim dinlemedi buarada abi çok bende
eşiminde kendi dükkanı ddiiiil aile şirketi gb bıktım artık ya
dün eşim aradı yok şu yengeni ara (Abim borcu ödemedi ama yengem tekrar borca girdi eşimin dükkandan onu da ödemedi)
eşimde diyo yengeni ara borcu ne zaman kapatıcak amcamlar soruyolar dio
ben sana verme demedimmi dedim ben karışmıyorum napıyosan yap rezil ettiniz elbirliğiyle beni ailene dedim....o da bana hakverdi falan...
dün buolay yetmemiş gb bide diğer abimaldığı ürünü geri vermek istedi senetleride daha ödememiş....eşimde kabul etmedi tabi ben arada kaldım....
iki taraflada ara bozulmadı ama ortada stres topu oldum
benm ailemdeki akılsızların stresini ben çekiyorum.....
şimdiye kadar hiç kimseden borç etmedim..borca girceğime almam daha iyi dedim hep ama bu abimmler benide kötü gösterdiler eşimin ailesi zaten lafçı şimdi çok güzel oldu işte....
benim busabah kalkışımda da bi hayır yoktu ordan kaybettim zaten
kociş tutturdu sanat sanat die
bugün hiç sanatçılık ruhum yoktu yolladım
ama dövüş sanatı vardı
he o profesör gelsin canan olsun bakıyım positive mositive kalırmı acepvideodaki proffessör doktor olumsuz insanlari cikartin yada postiv bakin diyordun
yazik adamida diyete soktu ceza olarakgelcenmi benlen laylaya handecim
bacim yakinda grev cikacak herhaldesimdi bizim kingkong varya kizlan arkadas olmaya calisiyor insanhakklarindaki adam birsey yapamam desede gözü korktu yani kendini estirmiycen burda bende anladiysam arap olayim dalas gibi yerdeyim :111:
bilmiyodum trakyalı olduğunu ne güzel trakyalı bi arkadaşım oldu...bende dün akşam sinirimden gece 3 kuru pasta yedim parmak gibi
buyrun benim tanışmış oldun hakikici trakyalı beya
o tvlerde taklitlerimizi yapıyorlar bizim oranın çok yapmacık oluyo kızıyorum bizde öle konuşuyoruz çoğu zman evet ama biz konuşurken öle kulak tırmalamıyor bunlar trakyalı olacam die saçmalıyor
benm asıl sorunum şucanım ben emzırıyorum ama sen 1 saat spor yaksan ancak benım kadar kalorı yakarsın ki sanmıom yakamazsın..
bak ben verdım sn hala 70lerdesın.. kendıne geeelll
et bacım etgünaydin tatlim
sen bana acil kuzum ben seni therapi edecem
bende dün diken üstündeydim herseyi kafaya taka taka elektrik baglamislardin sanki banaama tedaviylen bugün pek bi postiv oldum hayirdir insallah
he bak ben anlatıyom mine bacım sen roseyi yatır koltuğuna in çocukluğuna ben öle çok rahatlıoyromö
ay öle mesela ben kışın yeni evliyken burdada kimsem yok eşimde bütün gün işte bende bi yeri bilmediğim için die çıkamıyorum.hep mutsuzdum.öle olunca daha kötü oldu.sonra bahar geldi.eşimde maaşıda zamlandı.e bende bir iki çevre edindim kendime oh mis gibi hayat şimdi hep kıpırkıpır içim kıvırasımvar
laylanın modası geçti artık bacım yaz geldi marakeş plajına gitcen çeşmeye bi lahmacun 1 ayran 50 milyon
of onlar var bide ay ne kilolusun ona buna benziyon die kendi kilosuna bakmadan yorum yapan insanlara kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?