senin gibi arastirmaci gazetecilik yapiveriyorumHey algım nerdende aklına geliyor
He ben yaptım onu sanat karşı kanepede oturuyor ben telden yszıyom ilk defa bu kaa sert çıktım
Sende burdasın ama kim o gözetleyen acep
bendeAy çarpıntım tuttu valla çok sinirlendim
neymiş açıklamasını yaptımı
topikçene merak ettik
kocanın arkadaşı olmayacak arkadaş
gerçi benimkide hep evde çıksın istiyorum o bilgisayardan kafasını bikaldırsın, nerdeeee
herkesin derdi ayrı işte
tamam canım mesaj alındı bundan sonra leb demeden anlayacam
tarifler içinde eşim bişey demiyor canım ben fikrini sorduğumda öbür tarafın ne faydası var demişti yani göndermemden yana ama gönder gönderme bişey demiyor canım zaten göndermeme kararı aldım içim ısınmadı oraya
ayy bide ne oldu
tarif gönderdiğim site yöneticilerinden biarkadaş mesaj attı
baklavacı güllüoğulları varya onlar yemek yazarlarıyla workshoplar düzenliyorlarmış
sanırım gruplar kuruyorlar 3-4 saat süren biretkinlik
istanbulda olsam kesin giderdim
çok şaşırdım yaaa
mesaj atan site yöneticisi arkadaş ben sizi seçmelerine şaşırmadım yazmış
hem yemek tarifiyle boğuşan hemde kilo vermeye çalışan benim gibisi yoktur herhalde
kızlar size komik gelebilirmi bilmiyorum ama yemek yapmak benim için bir hobi, mutlu oluyorum
aynen canım para için yapmıyorum zatenicine sinmiyorsa bosver gitsin minemo para ne seni zengin nede fakir yapar
gecen burda da öyle birsey yaptilar herkes yemek yapanlara bakti alisveris merkesindeicinden gelecek senin icinden geliyor minem onlan huzur buluyorsun yap tabii yakinda olsam bol bol yemege gelirdim
aynen canım para için yapmıyorum zaten
ama gelişirsem site açabilirim ilerde
ayy canım bende sana ikram ederdim
zaten yapmayı sevdiğim kadar yedirmeyide seviyorum
komşularım bol bol nasipleniyor
dün girdim tam okuyorum baktım siteye girememeye başladı
meğer forumda bakım mı ne varmışmış girilmiyormuş
dedim şansa bak
uyudum ben de neyse ki alıntılarım gitmemiş
başka görmedim alıntı inşallah atladığım bir şey olmamıştır kızlar
her şeyi okuyamadım kusura bakmayın :26:
cuma günü istanbula staja gitcez biz.
pazar gece döncem sanırım
listeyi anca pazar gece ya da pazartesi yapabilirim
sorun olur mu?
eğer sorun olcaksa başkası yapsın bu hafta hatta sonrasında da olabilir
o kadaaar yorgunum ki
ben kursa gideyim birazdan
öpüldünüz şekerler[/QUOTEHiç sorun değil canım, nasıl uygunsan öyle olsun sıkma canını.
Neredesin bacım sen, bizi sensiz bırakma amane var ne yok kizlar
dün yorgunlukdan bu sabahda yogunlukdan gelemedim
ha bu arada sistiiimm :26:
Gayet iyi gördüm beno cok guzel bır sndalet canım yakında koyarım fotosunu da :d
o zaman sen de yarın sebze gunu yapıver.. hadı kalk...
Eki Görüntüle 712855
nasılım kızlar..
ZSlm canım, ne oldu işyerinde??slm kizlar ben geldimnapiyonuz
Canım 4 ay dediğin ne ki, ben 10 senedir çalışıyom da, sıkıldım, zaman su gibi akıp geçiyor emin ol, bir şekilde olayları kafana takmadan gününü geçirmeye çalış, raporunu al. Tazminatını yakma yani.selamlarrrr ben hala hasta bugün işyerinde kafam bozuldu dedim rapor alcam ben gitcem yarın rapor alcam 5 gün
çok moralim bozuk çalışmak istemiyorum artık biyanım çık git diyo biyanım 2 senen var içerde bırakma diyo evlenip çıkarsam tazminatımı alabiliyom ama düğüne de 4 ay var netcem bilmiyom çok sıkıntıdayımbi de hasta olunca hiç gidesim gelmiyo böyle ölüm ölüm yataktan çıkıp işe gitmek o gün bitmek bilmiyo ama işten çıkınca ne yorgunluk kalıyo ne bişey canlanıveriyorum napmalıyım :26::26::26:
Hadi bakalım hayırlısı.ayy bide ne oldu
baklavacı güllüoğulları varya onlar yemek yazarlarıyla workshoplar düzenliyorlarmış
çok şaşırdım yaaa
hem yemek tarifiyle boğuşan hemde kilo vermeye çalışan benim gibisi yoktur herhalde
kızlar size komik gelebilirmi bilmiyorum ama yemek yapmak benim için bir hobi, mutlu oluyorum
Hoşgeldin canım, tabii ki katılabilirsin.Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
Tamam canım kolay gelsin sana da.herkese günaydın:)
sonunda bilgisayarın başına geçip yazabildim buraya. internetsiz kaldığım için giremiyordum ama artık o problem kalktı. ama bu hafta okulumun son haftası ve mezuniyet finaller vedalaşma toplantıları derken diyet hiç güzel devam etmiyor arkadaşlar. bir de kpssm var tabi onu da unutmamak lazım. o sebeple ben okulum bittikten sonra tekrar gelicem. hiç düzenli değil şu ara hayat benim için. neyse herkese iyi kalori yakmalar
hehee alemsin suzim yaaakiz minefacebook u kuran gibi birde sende taniniyormussun kameralar : lütfen mine hanim bi reportaj alalim diyorlarmis sende kaciyormussun kameralar pesinde
benimki diyetlik olsunsagol minem düsünmen bile yeter
mine ben kacim sabahlari zor kalkiyorumsen yatmiyormussun is yokmu :26:
ben hiç iyi değilimGünaydın kızlarrr,
Cumaya 1 kala nasıl keyiflerrr???
ben de mutfakta stres atıyorum cnmm, senı anlıyorum yanı uretmek zevk verıyor..ayy bide ne oldu
çok şaşırdım yaaa
67'yi gordummmm.. sebze gunu işe yaradıGünaydın kızlarrr,
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
inip aşağıdan simit yiyeceğim
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
dün tek kaçamağım öğleden önce yarım poaça 1 tanede kurabiyeydi
akşam ekmek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyordum ama sabah +700düm
canım sıkılıyor ister istemez ama nasıl olacak bilmiyorum
nesfit i sabah veya aksam yesen :26: yinede iyi canim menünyatmadan bugün yediklerimi yazayım :)
sabah:domates,salatalık,2 kaşık lor,2d.kepek ekmeği
öğlen:nesfit
ara:3 kuru kayısı
akşam:tavuk,salata ve 2.d kepek ekmeği
hosgeldin canim aramizaKizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
tamam canim sen okulunu bitir de gelherkese günaydın:)
sonunda bilgisayarın başına geçip yazabildim buraya. internetsiz kaldığım için giremiyordum ama artık o problem kalktı. ama bu hafta okulumun son haftası ve mezuniyet finaller vedalaşma toplantıları derken diyet hiç güzel devam etmiyor arkadaşlar. bir de kpssm var tabi onu da unutmamak lazım. o sebeple ben okulum bittikten sonra tekrar gelicem. hiç düzenli değil şu ara hayat benim için. neyse herkese iyi kalori yakmalar
ZSlm canım, ne oldu işyerinde??
tarti ayni gösterdi fadimecimGünaydın kızlarrr,
niye öyle diyon minem
hehee alemsin suzim yaaa
geç yattım sabahta kalkamadım suzim
iş olmaz olurmu hiç
ben hiç iyi değilim
yani şuan tek sıkıtım kilo
dikkat ediyorum ama gitmiyor
700 gr artıyım yine
inceldiğimide hissediyorum aslında ama bilemedim
aksam ne yedin minem :26: arada takiliyor morelini bozma canimgünaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
yettim garikimse yok
yalnız kaldım
Günayddıııın diyet kuşları
Bildirime kaldı bir günnBen regl oldum,canm accık bişiler istedi biraz cız yaptım,yarın kesin + çıkacam
tam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falanbirde kizimin yasini sormustun galiba canim yanlislikla sildim galiba :26: 14 yasinda
nereye gittin handeay bugun gezmedşğimyer kalmadı ölüyombirazdan misafirlerde gelecek bol bolda cozuttum hepinizi öptüm
maşallahlıksın tatlım
kocama kızdım heralde misafirde gelmiyodur almayacam bu gece onu eve
aman onlar hep öle gelio kocaları işten geççıkıyor die ama vazgeçmişler zaten bende çok yorgundum
ay bende şiştim bugun sorma
sen ye ye benimgibisonra tepinm
biyendim güzel olmuşsun
bende geldim ama çok kızgınım benim adama saat 8 de az dışarı kadar çıktı işi vardı gelşecekti gelmedi bu sattae kadar arkadaşlarına uğramış işin sinir olduğum yanı arıyommeşgule atıyo msj yazıyo saçma sapan kelimeler eksik anlamıyorumda almıcam bu gece onu eve anahtarını yanına aldıysa kendi girer yoksa yoken gıcık olduğum şey aç bi konuş dimi adambelki bu kadının başına bişey geldi evde illa bu kadar ısrarlı aramaz dimi ama kimbilir ne boş muhabbet peşinde sanatı erken yaparsan olacağı bu adam gelmez tabi eve kız aldatıyomu yoksambeni
evlilik tazminatını yakma sık dişiniselamlarrrr ben hala hasta bugün işyerinde kafam bozuldu dedim rapor alcam ben gitcem yarın rapor alcam 5 gün
çok moralim bozuk çalışmak istemiyorum artık biyanım çık git diyo biyanım 2 senen var içerde bırakma diyo evlenip çıkarsam tazminatımı alabiliyom ama düğüne de 4 ay var netcem bilmiyom çok sıkıntıdayımbi de hasta olunca hiç gidesim gelmiyo böyle ölüm ölüm yataktan çıkıp işe gitmek o gün bitmek bilmiyo ama işten çıkınca ne yorgunluk kalıyo ne bişey canlanıveriyorum napmalıyım :26::26::26:
ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadıpazinin ne oldugunu bilmedim ama google amca süyledi sagolsun :86: gayet güzel canim affiyet olsun
hoş geldin gel tabiiKizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırkigünaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
sadece sebze yemeği yeniyor değilmi yanında ekmek varmı?canım yedıklerın 2 gun sonra bagırsagından cıkıp gıdıyor.. o yuzden ben dun sebze gunu yaptım.. ve 2 haftada bır de yapmak ıyı oluyor.. dun tartıldım sabah 67.7'ydi, şimdi sabah 67 ki wc'ye cıkmamıstım.. bence bır gun sen de sebze yapmaya çalış..
sen danışmanım olursun suzimniye öyle diyon minembende altda kalirmiyim sen reportaj vermezsen ben taniyorum ben size anlatayim diye atlarim hemen senin yerine veriririm ben reportaji merak etme :86: senin sayende ünlü olacam sonunda
ya hic sorma bende zor kalktim sabah hep planimda söyle 1 saat önce kalkmak var sonra rahatca kahvemi iceyim sonra rahat rahat giyecegim seylere bakim ama nerdecabuk kalk ne bulursan giyin hemen oglani kaldir öyle iste
aksam ne yedin minem :26: arada takiliyor morelini bozma canim
yettim gari
sadece sebze yemeği yeniyor değilmi yanında ekmek varmı?
deneyeyim canım yaa yan simitlerim göbeğim kalçam çok canımı sıkıyor
sen danışmanım olursun suzim
ben elimi kaldırım çekmeyin aaaaa diye sende hemen önüme atlarsın
akşam sarımsaklı yoğurtlu yeşilmercimek yedim
yanındada salata
gecede tarçınlı süt içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?