70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz kaldirmadi ayip mi oldu yatimi acaba

Hey algım nerdende aklına geliyor

He ben yaptım onu sanat karşı kanepede oturuyor ben telden yszıyom ilk defa bu kaa sert çıktım

Sende burdasın ama kim o gözetleyen acep
senin gibi arastirmaci gazetecilik yapiveriyorum aha bak benimki yarin grille gitcem arkadaslan diyo cevap vermedim bende sinirlendim bak simdi ben caliscam o arkadasiyla grill eti yiycek gicik :113:
Ay çarpıntım tuttu valla çok sinirlendim
bende

icine sinmiyorsa bosver gitsin minem o para ne seni zengin nede fakir yapar

gecen burda da öyle birsey yaptilar herkes yemek yapanlara bakti alisveris merkesinde icinden gelecek senin icinden geliyor minem onlan huzur buluyorsun yap tabii yakinda olsam bol bol yemege gelirdim

icine sinmiyorsa bosver gitsin minem o para ne seni zengin nede fakir yapar
aynen canım para için yapmıyorum zaten
ama gelişirsem site açabilirim ilerde
gecen burda da öyle birsey yaptilar herkes yemek yapanlara bakti alisveris merkesinde icinden gelecek senin icinden geliyor minem onlan huzur buluyorsun yap tabii yakinda olsam bol bol yemege gelirdim

ayy canım bende sana ikram ederdim
zaten yapmayı sevdiğim kadar yedirmeyide seviyorum
komşularım bol bol nasipleniyor

aynen canım para için yapmıyorum zaten
ama gelişirsem site açabilirim ilerde

ayy canım bende sana ikram ederdim
zaten yapmayı sevdiğim kadar yedirmeyide seviyorum
komşularım bol bol nasipleniyor

kiz mine facebook u kuran gibi birde sende taniniyormussun kameralar : lütfen mine hanim bi reportaj alalim diyorlarmis sende kaciyormussun kameralar pesinde
benimki diyetlik olsun sagol minem düsünmen bile yeter
mine ben kacim sabahlari zor kalkiyorum sen yatmiyormussun is yokmu :26:

yatmadan bugün yediklerimi yazayım :)

sabah:domates,salatalık,2 kaşık lor,2d.kepek ekmeği

öğlen:nesfit

ara:3 kuru kayısı

akşam:tavuk,salata ve 2.d kepek ekmeği

Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.

herkese günaydın:)
sonunda bilgisayarın başına geçip yazabildim buraya. internetsiz kaldığım için giremiyordum ama artık o problem kalktı. ama bu hafta okulumun son haftası ve mezuniyet finaller vedalaşma toplantıları derken diyet hiç güzel devam etmiyor arkadaşlar. bir de kpssm var tabi onu da unutmamak lazım. o sebeple ben okulum bittikten sonra tekrar gelicem. hiç düzenli değil şu ara hayat benim için. neyse herkese iyi kalori yakmalar

hehee alemsin suzim yaaa

geç yattım sabahta kalkamadım suzim
iş olmaz olurmu hiç
Günaydın kızlarrr,
Cumaya 1 kala nasıl keyiflerrr???
ben hiç iyi değilim
yani şuan tek sıkıtım kilo
dikkat ediyorum ama gitmiyor
700 gr artıyım yine
inceldiğimide hissediyorum aslında ama bilemedim

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız?
ben uyuyakalmışım bugün
kahvaltı yapmadım
inip aşağıdan simit yiyeceğim
öğlende yeşilmercimeği haşlayıp kavurdum deneyin sizde diyette öneriliyormuş yeşilmercimek
yanındada yoğurdum var üzerine sarımsaklı yoğurt çok yakıştı ama okulda yenmez tabiii
dün tek kaçamağım öğleden önce yarım poaça 1 tanede kurabiyeydi
akşam ekmek yemedim dengelemişimdir diye düşünüyordum ama sabah +700düm
canım sıkılıyor ister istemez ama nasıl olacak bilmiyorum

ben de mutfakta stres atıyorum cnmm, senı anlıyorum yanı uretmek zevk verıyor..
Günaydın kızlarrr,
67'yi gordummmm.. sebze gunu işe yaradı

canım yedıklerın 2 gun sonra bagırsagından cıkıp gıdıyor.. o yuzden ben dun sebze gunu yaptım.. ve 2 haftada bır de yapmak ıyı oluyor.. dun tartıldım sabah 67.7'ydi, şimdi sabah 67 ki wc'ye cıkmamıstım.. bence bır gun sen de sebze yapmaya çalış..

Günayddıııın diyet kuşları

Bildirime kaldı bir günn Ben regl oldum,canm accık bişiler istedi biraz cız yaptım,yarın kesin + çıkacam

yatmadan bugün yediklerimi yazayım :)

sabah:domates,salatalık,2 kaşık lor,2d.kepek ekmeği

öğlen:nesfit

ara:3 kuru kayısı

akşam:tavuk,salata ve 2.d kepek ekmeği
nesfit i sabah veya aksam yesen :26: yinede iyi canim menün
Kizlar Ben 24 yasinda Ve 76 kiloyum 2 yasinda kizim var, zayiflamaya calisiyorum subatdan bu yana 81 kilodan 76 ya düstüm daha vermem lazim ama suan cok yavas gidiyor. Bende araniza katilabilirmiyim? Benide araniza alirmisiniz? Sevgiler.
hosgeldin canim aramiza
tamam canim sen okulunu bitir de gel görüsmek üzere :80:

ZSlm canım, ne oldu işyerinde??

hic birsey yapamadi adam fadimecim ispat istiyor kötü davrandiklarina yani gece isinide mecbur yapmasi lazimmis cünkü imzalanmis belge var ama 2 ye bölünmüssüz biz ben 12 inci viyanada calisiyorum birde 20inci viyanada bi bölüm calisanlarimiz var onlar da daha kötü 3 kisiye ihtarname vermisler cok rapor aliyorlar diye yani bu ara hersey karisti bence daha birseyler cikacak yapilanlara herkes seyirci kalmaz herhalde bakalim
Günaydın kızlarrr,
tarti ayni gösterdi fadimecim günaydin tatlim
niye öyle diyon minem bende altda kalirmiyim sen reportaj vermezsen ben taniyorum ben size anlatayim diye atlarim hemen senin yerine veriririm ben reportaji merak etme :86: senin sayende ünlü olacam sonunda
ya hic sorma bende zor kalktim sabah hep planimda söyle 1 saat önce kalkmak var sonra rahatca kahvemi iceyim sonra rahat rahat giyecegim seylere bakim ama nerde cabuk kalk ne bulursan giyin hemen oglani kaldir öyle iste
aksam ne yedin minem :26: arada takiliyor morelini bozma canim
kimse yok
yalnız kaldım
yettim gari

birde kizimin yasini sormustun galiba canim yanlislikla sildim galiba :26: 14 yasinda
tam ergen modundadır o şimdi genç kız havaları falan allah yardımcın olsun
ay bugun gezmedşğimyer kalmadı ölüyombirazdan misafirlerde gelecek bol bolda cozuttum hepinizi öptüm
nereye gittin hande
maşallahlıksın tatlım
kocama kızdım heralde misafirde gelmiyodur almayacam bu gece onu eve

sanatı sona bırakaydın iyiydi koşa koşa gelirdi
evlilik tazminatını yakma sık dişini
pazinin ne oldugunu bilmedim ama google amca süyledi sagolsun :86: gayet güzel canim affiyet olsun
ıspanağa benziyor canım ama biraz acımsı tadı oda bildiğin ot işte

hoş geldin gel tabii

bende artıdayım bu hafta regl olcam ondanmıdırki

sadece sebze yemeği yeniyor değilmi yanında ekmek varmı?
deneyeyim canım yaa yan simitlerim göbeğim kalçam çok canımı sıkıyor
sen danışmanım olursun suzim
ben elimi kaldırım çekmeyin aaaaa diye sende hemen önüme atlarsın

akşam sarımsaklı yoğurtlu yeşilmercimek yedim
yanındada salata
gecede tarçınlı süt içtim

bu canım birebir yaparsan faydasını goreceksın.. ama tabı her gun de kacırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…