70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa hoş geldin canım geçenlerde geldin aklıma ne yaptı acaba die senin nasıl gidiyo çizelgedeki kilodamısın?

selamlar=)

benim durdu canım ya bu ara ama 64.3 gösterdi bu sabah tartı. 15 gündür bu civardayım 100 g aşağı 100 gram yukarı. senin nasıl gidiyor?

bence hiçte iyi vermedin,hatırlarsan 2.200 almıştım,o kadar vereydim iyiydi ama inş. haftaya artık:40:

evet kendileri boynu bükük bir sanat eseri:9::9:
aaaa :52: dogru ya ben onu unuttum :27: napim ben seni simdi :9: rekor girmisdin sen topikde :1: öyle canim sIkma canini haftaya daha verirsen geri aldigini düzeltmis olursun :38::16:
hareketli avatarlarda vardı bu kilolarrı sıyırıp atıyodu ama yüklemeyi beceremedim heralde:9::9: yoksa benle yakından uzaktan alakası yok ben güzel bi gacıyım:12::12:

beni getirdim:26::30::30:

kesin
ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatari :27:ama kimidin ya :44:
selam kızlar, up uzun bir aradan sonra burdayım.

bir kaç ay diyordum ama daha uzun sürmüş meğersem buraya uğramıyışım.

daha inceleyemedim profillerinizi inşallah gitmiştir kilocuklarınız.

tek tek bakıcam=)
hosgeldin canim tekrar aramiza :3:
bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyor :34:

aaaa :52: dogru ya ben onu unuttum :27: napim ben seni simdi :9: rekor girmisdin sen topikde :1: öyle canim sIkma canini haftaya daha verirsen geri aldigini düzeltmis olursun :38::16:

ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatari :27:ama kimidin ya :44:

hosgeldin canim tekrar aramiza :3:

bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyor :34:

link attım suzim üstüne tıkla direk açılsın 33.sayfa:40:

suziiiiiiii misafirleri yolladım geldim ama akşama başkaları gelecek benimorta sehpa nerdeyse kapıdan çıkacak :53:çocuk üzerineçıkıp tepiniyor anasıda gözünün önünde birşey demiğyor:53:

suziiiiiiii misafirleri yolladım geldim ama akşama başkaları gelecek benimorta sehpa nerdeyse kapıdan çıkacak :53:çocuk üzerineçıkıp tepiniyor anasıda gözünün önünde birşey demiğyor:53:
söy<le canim ya dikkat etsin biraz sipasina tüvbe tövbe :19: ayip birsey misafirliye gidiyorsan cocugunada dikkat edeceksin olmaz ki öyle :20:
oldu süzi :) saol

birsey degil canim güle güle kullan :54:

herkese merhaba,
yeşilçay içmenizi öneririm gerçekten işe yarıyor, sıcak havalarda da demledikten sonra soğutup limon dilimleyip içebilirsiniz
herkese kolay gelsin :)

kız hande allahtan sana cevap veriyodum ekran açıkken patron geldi aşağıya aldım sayfayı onunda netten bişey bakacağı tuttu bi açtı senin yukardaki msj:18::18::18::18:allahtan işle ilgiliydide bişey demedi:27::27::27:
anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydin:9::9::9::9::9:
gel seni de götüreyim :23::23:

heeeyyyy tek ben olcam şarkı anımsataaaaannnn :84::84::84::84::84::84::84:
kıskanç biriyim ben :37:

çatlak bu ne hafıza böyle :9::9:

yasemeeeeennn hoşgeldin canım :34:
ben betül tanıştığıma memnun oldum :42:
napıyım bacım sende terketme topiği bende tek sana şarkı söyleyim:19::19::19::19:
e fasulyeye benziyo fasulye desene suna neymis bakla diye kibar konusuyon allah allah :9:

haha gercekden liste mi tuttun kiz :9::9::9:

:27: simcik o rahipe hamile kalmis yani ballon patlamis :1: herkes gülerken o hiiihhh demis :1:
hadi ya okadar vahimmi durumu :18:

ay ondan bende korkuyorum bi gün yakalancam diye :18:

hayirli yolculuklar canim güle güle git gel fistik kiz :48: benimde anam cagirdi seni gördüm girdim hemen ama benimde cikmam lazim :5: cok öptüm betülüm :54::16::16::16:
he bacım bakla işte onun adı beyaz hacışakir gibi okotu yaparken :9::9::9::9:
bi pantolon eteğim vardı
onu giymek istedim yarın
ama fermuarı yırtılmış
eski bi eteğim vardı şişkoyken giydiğim :27:
onun fermuarını söktüm diğerine dikcem :27:
yani demek o kiiii
çocuk da yaparım kariyer de :9::9::9:
terzilikte geliyorkzıın elinden işallah aynı şeyi ameliyatlardada uygulamazsın :ssz:
ay beninkine sordum dün neye baktin sen diye :37: the secret türkce yazdinmi cikiyormus ben diyorum film bu ya:27: o diyo yok belgesel :37:
a yarin sabah ac karnina mi iceyim simdi bi form cayi yapsam :17:
sen yine negüzel manken gibi oldun betülüm hersey yakisir :nazar: bense yeni seyler almiyorum kilo vereyimde öyle alayim diye :ssz:

ay nebileyim canim ya hareket olmayinca ohmmm a bagladim :111:
sen bu ara ona fazla taktın ohmm
kız zayıflamaiçinde yap ohmmm:4::1:
benim foto makinem yokki :26: hep cepden cekiyorum sen öyle yapmiyonmu :26:
zaten o telefon her yerlere giriyyo senle hayatiorganın gibi olmayınca sinririm sisteminbile çalışmıyo :9::9::9:

öyle inat edersen bir daha özür falan dilemez amaaaa ayarını iyi tutturmak lazım:1:
fırında tavuk yaptım :51:

betüüül araba sürmek çok zevkli kızzzz
bide trafik pek yok sürdüğümüz yerde tamamen boş değil ama yoğunda değil
okuldan gidinceye kadar okudum ayetel kürsiyi
ama binincede inesim gelmedi :1:

iyi yolculuklar canım bol bol gez

iyi canım ama canı sıkkın sanırım biraz
düzelirse gelecek
yok benim ayarım tam yerinde :ssz:tavukmu:26:
haziranda bizim bayanlar bayan bayana istanbula gideceklermiş
bende istiyorum ama kızımla hiç ayrı kalmadım
eşimde taş koyuyor kadın başınıza ne işiniz var hırlısı var hırsızı var diyor
karışmaz bişeyime derdim nazar ettim adama :ssz:
git kız gez accıkdayan nolcak değişiklik olur hem sanada:6:
evet o kıskançlığına yapıyordur :27:
alışsın biraz kızın da hep anneye bağlı yaşanmaz ki :37:
bak bana 7 ay olmak üzere eve gitmedim :43:

ben o kadar biliyorum şükür
bilenler daha zor öğreniyorlarmış
yanlış bildikleri varsa düzeltmesi zor oluyormuş
sorun olmaz inşallah :31:
bende hiç bilmiyırdum:ssz:
beni caltir kapat diyormussum :1: hayirlisiyla git güzel vakit geir gel tatlim :54:

sanada bi degisiklik olur minem git bence :31: benide götür :3:

toast haric iyi diycekdim ama baska olmuyormus olsun napcan canim öyle idare edcen artik o yüzden fazlada kacamakda yapma :38:

bizim hoca da zamaninda öyle dedi benden ögrenin daha iyi cünkü baskasindan ögrenince hep ilk ögrendigin gibi devam ediyormussun :31:
gecen hafta bende hocami gördüm molada cok sasirdim 2000 yilinda almisdim ehliyetimi 13 sene gecmis vay be :31:
ders yeri degismis gel kocanla kahve icelim dedim esimde ayni yerde yapmisdin ehliyetini :27:

kizlar bi yorgunluk bi durgunluk cöktü biriki sure okiycam evimde huzur olsun diye niyetlendim üsengeclik yapip da yapmamazlik yapmim sonrada vurur kafayi yatarim :31:
betülüm pazar günü geliyordun pazartesi en gec sali seni burda görmek istiyorum tatlim :27:öptüm cok :16:
yarin gec gidecem ise kaan okula basliyor yarin 9-10 arasi okulu tanitacaklar cocugma ay insallah iyi insanlarlan karsilasiriz hep :16:

hande gelmedi aksam :26: insallah kocisle aran düzelmisdir canim öyle ufak tefek seyleri takmayin anam kafanisa :54:

iyi geceler kizlar :92::54::10::10::10:
barışmadım bacım:19::19::19:haddini bilecek bidaha yapmaması için akıldakalıcı bir ceza olmalı bu:9::9::9:

Olmuyor olmuyor yapamıyorum
Neden bu kilolar gitMek bilmiyorrrrrrrrr

Bilmiyor bilmiyor
Ne kadar çok sıkıldım
Bu kilolu hayattan

.........................vs vs vs vs

Diye giden bir sürü problemler hakikatten şu koca boğazıma sahip çıkamıyorum 1,5 seneden beri bu forumdayım sanırım neredeyse en düşük 65i gördüm sonra yine 70 leri buldum pöfffffff napçam ben yarım yağlı süt nesfitler eti formlar kayısılar kepek ekmeğim herşeyim var ama ben gidipppppp pilav ve et yiyorum hemide tabak dolusu :43::43::43::ssz::ssz:böyle zayıflanırmı hiç dimi ama sözde kociş 5li rakamlara düştüğümde istediğim her kıyafeti alacaktı ama ben hala o rakamın ucundan bile geçemedim adamda alıştı artık bişi diyemiyor he he he tabi tabi karıcım kesin zayıflarsın gibilerinden imalı konuşuo arada bu motivedende sıkıldım açıkçası resmen kociş iradesiz biri olarak görüo beni :50: artık birşeyleri beynimde bitirmek istiyorum aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var kuzular sizlerden başka kimse kurtaramaz beni ayyy varmı aranızda zayıflayan. Ne var ne yok azcık azimleneyim bari sizlerden :31:

anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydin:9::9::9::9::9:

:9::9::9: bişey deseydi sölicektim müşterimiz diye:37: barış adamla uzatma artıkın sende...bende dün trip yaptım bi ton xbox oynuyo benle ilgilenmiyo diye:19::19: sonra sabah barıştım:38:

canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16::16::16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16::16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:

bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Aranıza geçen hafta katıldım:))

Geçen Hafta : 77.8
Bu Hafta : 77.0
Giden : 800 gr.
Hedef : 60 kg.

800 gr beklentimin çok altında ama yinede moralimi bozmuyorum , tabloyu sabırsızlıkla bekliyorum :))
bacım bak bu tabloyu sabırsızlıkla bekleme sabırla bekle bu hafta betüş geç gelecek yani senin deyiminle 19.00 akaadr bildirimyok:9::9:
bir de doktora yapıyorum, ben yuksek lısans savunmamı hamıleyken verdım hem de 38 haftalıktım; 2 gun sonra da dogurdum düşün artık.. okulda da asistanım, rezalet bır durumdayım yanı.. ne okula gıdıyorum, ne ödev yapabılıyorum.. bolum başkanım nerdesın dıye azarlasa yerıdır yanı.. öğrencıler bıle cok agresıfleştınız hocam dıyor; daha da agresıfleşiyorum..... :43::43::43::43: bı de haftaya nobetım var, 5 gun okul.. hababam 3 saatte bır sut sağ, sağ yıka temızle, sağ yıka temızle... allahımmmmmmm.. sonra annem bana senın psıkolojık destek alman lazım dıyor.. hadi canım.. cıdden mı.. tırtlattım artık.... başım her gun ağrıdan kıvranıyorr... mıgren doruktaa.. bel ağrım tavan, ev rezıl... istifa edıyorum evden ben.. nereye gıtsem..
kızpesetme seni beyeniodum ben çok örnek kişilik:16:
suzim antalyaya gidiyorum inşallah..sormuşsun alıntılayamadım:50:

eşin haklıymış size en uygunu vaktinde gitmek

hadi hayırlısı bakalım :9:

naptın hande barıştınmı bugün durum ne

cam bi doktora gözük nie böle oldun

güzelbi giriş oldu canm her gire bende dahil hep aynı cümleler bi devamında yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum eksik ama onuda diyenler oldu
barışmqadım:1:
bayaa bi zayıf görünürsün ozaman en azından diyeti bırakınca bir kaç kilo alsanda kötü durmaz
pilates topu aldım bugün:52::52::52:
bende istiomaslında:ssz:
bahardan bence yaaa. reglden de olabılır.. keşke ben de hastalansam artıkk..

bu termos olayını bende yapacagım bugun bak ıyı fıkırr!!! yarın anlatırım işe yaradı mı yaramadı mı :D

kas oranım çok da ondan gorunmuyo 67ler..12 kılo kasım var..bu da 2 katı kadar yağ kaldırırmış, 20 kg yağım da.. yağ 15 olunca bırakcam ztn..
nası öğrenion onu ki:ssz:

ayy patlayacam
acaip şiş karnım yaaa nasıl çözcez bu işi :26:
bence çimdikle canım valla yada kola mola hiçbişey yok evde de :26:
akşamamı gelecekler öğleden sonramı

dene canım umarım faydası olur
kahve makinasını bile egtirdim ben yatak odasına
küçük kettle yoktu bende kahve makinasını getiriyordum kışın tabiii süt dışarda bozulmuyor yaa ozaman
mızırdanmaya başlayınca hemen ısıtıp içiriyordum
uykusu bölünürse hem alışkanlık yapar hemde tekrar uyutması zor olur
doğru dion dopiç krı bakmıyo çocuga çocuk sehpa tepesinde oturdukoca güm:47:
bende senin gibi tatli bir kizi tanidim betülüm :16: bugün okul denemesi vardin 1 saat disarda bi kizla bekledim türk ay sanki sana benzettim sanki senlen konusuyormus gibi hemen atladim üstüne kapali cok güzel tatli biriydin yüz simasi sana benziyordun :16:

stuttgarti duydum canim almanyada tanidiklarimizda var ama tam nerde bilmiyorum simdi :1: görüsürüz canim :34:

güzel canim tebrikler :nazar::46:

tebrikler fadimecim :46:

tebrikler canim :46:

ettim desem yalan olur :1: aslinda öyle dua degil biriki kitap suresinden sure okudum canim :54:

tebrikler tatlim :nazar::46:

ödemdir ozaman :26: bunu bi dene istersen minecim :54:
Karın şişliğini gidermek için doğanın mucize meyvelerinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem oldukça basit ve karın şişliğin için etkili bir yöntemdir.

Yarım bardak ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp karıştırın. Bu karışımı sabah uyandığınızda ve öğleden sonra aç karna için. Ardından bulduğunuzda ortamda 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün.

Hassas bir mideniz varsa limon suyu zarar verebilir. Limon suyu kürü yerine melisa otu kürünü uygulayabilirsiniz. 1 su bardağı kaynar suyunun içine 1 tutam melisa otu ekleyin. Demlenmesi için 5 dakika bekleyin. Süzdükten sonra içip, 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün. Melisa otu aynı zamanda sinir sistemini rahatlatan şifalı bir bitkidir.

masallah sen yiyip yiyip zayifliyon tatlim :46::nazar:

gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah:38:

zor canim ya ben hamilelikde cok uyudum herhalde ondan benim oglan öyle degildin ama seninkide dis cikariyormus ondanda huysuzlugu olabilir :31:

tebrikler canim :46::nazar:

tebrikler canim :46::nazar:

günaydin handenin ciragi :1::16::16::16:

geldimi zaten hepsi arka arkaya geliyor sabir canim insallah bugünlerde gececek :54:

güzel canim :23:nezaman yolculuk :27:

dün bi boslugun icindeydim canim yedikce yedim ama betül sagolsun kahve ic dedi sabah ilk is wc ye kostum :1:

yukariya yazdim minem belki fayda si olur birde aloe vera suyu sabahlari diye okudum ama aloe vera suyunu nerden bulcaz ki :44:

olursada hayirlisi tatlim hem kizina kardes can yoldasi olur annem bana cok kiziyor oglun tek mi kalsin dertlesecegi kardesi olmasinmi diye :31:

canim yapma bak 6lilari görmene az kalmis 7lilerden veda et artik :ssz:

kolay gele :54:

tebrikler canim :nazar::46:

ayy cok hos olmussun valla :nazar: bende istiyorum söyle kemiklerim gözüksün :12:

:50::50::50:

baharcim sen benim yerimi almissin :27: eskiden ben 300-500 ya verir ya alirdim :37:

:9::9::9:kapahat anada ilgilenmiyor gicik :47: öyle görmüs o da :22: sen anasini cimcikle :1:
he dimianayı çimdikleyimdopiç krı:47:
yaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyor :31: gelseler ne iyi olurdun aslinda :5:

selam kizlar hayirli cumalar :16:

bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamaya :14: koluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti :ssz: icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi :37: türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye :9:
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum :27:
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim :9:
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler :37:
simdide geldim iste yaniniza:16:
hayırlısı olsun canımhepinize allah zihin açıklığı versin:16:

canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi:16::16::16:
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı:16::16:
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı:16::16:
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız :16:

canım benim çokkk özledimseni altta görünce hemen suziye faceten yazdım gurbet geldi die.sen yokken dün yeni yardımcı aldım yanıma amaağuztosa kadar sen gel sonra onuda senin yardımcın yapacam yanlız topikle başa çıkamıyom ama oda bugun kayboldu daha ilk günden işten kaytarıyor çırak:9::9::9::9:

nası gidiyo canım ay okuduğun u bilsem daha iyi şeyler yazardım:16::16::16::16:

Back
X