oyy canimm sagol ben hallederim insallahh seviyorum senisende habire uyuyon bacim bugün :26: bzim burda bugün heryer kapali
canim bak sana ne diycem annemgil sürekli camiye gidiyorlar birde bildigi hoca kadin var ona sortutarayim ben bi istersen
burdayim örrtmenim :86:kız hande suzı ballı nere gıttınız gelın ıkı çene edek
bugun sol kasığım sancıyo her sancıdığında hep aklımaoşiir gelio sol yanıma acıyor anne die sonra üzülüuyom
benim gibi kaç saf vardır bu dünyada acaba bazen kendimi umutsuz ev kadınlarındaki yasemine benzetiom
oyy canimm sagol ben hallederim insallahh seviyorum seni
burdayim örrtmenim :86:
edek bacim
gecikme hamilelik belirtisi
kasik agrisi hamilelik belirtisi
uyku hali hamilelik belirtisi
duygusallik hamilelik belirtisi
hayirli ugurlu olsun
bak sen zaten beni hep öle korkutuyon
senin yerinde olsam simdiye 10 kere test yapmisdim kiz
ama neyse hande bosver dogumuna az kaldi
ama neyse hande bosver dogumuna az kaldi
deme öle ben test yaparken korkuyom hem gecen ayda gecikti ben hastalancam zaman hep obelirtiler olur zati
yarın gidip alacambirtest eczaneden fotoğrafını çekip koyacam buraya
ayyyyy helecanlandiiimm
uykucu şirin.oğluşumolmadan önce bende uyurdum böle oh iyiki uyumuşum şimdi hiç öle uyuyamıyorumay kızlar dahayeni uyandım eşim aramasa daha uyanacağım yokmuş nası uyuya kalmışım derin uyumuşum farkında değilim.şimdi öğlen yemeğiyle kahvaltıyı birleştirdim sıkıkahvaltı yapayım akşama kadarda ara yapar öle bitiririm.ay nası uyumuşum ya aylardır bu saatte kalkmıyodum
sen yazbiz tanıdık artık seni her cümlede biliyoz seniOf telden girmek güzelde sarı kafaları koyAmıyom
napcan artık olmuş bikere :26:çok enteresan ama artık kimsein aynasına manyasına dokunmazsın herhalya hersey bir anda oldu inan dondum kaldim keske alsaydim plakayi :26:
ayna elimde kalinca zaten kendimi öküz gibi bisey hissettim sorma :26:
ay yine gülcek bisey buldu
kocis o kadar konusmasaydi daha akillica hareket ederdim suzim :26:
bugun sol kasığım sancıyo her sancıdığında hep aklımaoşiir gelio sol yanıma acıyor anne die sonra üzülüuyom
benim gibi kaç saf vardır bu dünyada acaba bazen kendimi umutsuz ev kadınlarındaki yasemine benzetiom
he 1 aylık mı oluyo galba :26:
ay bende öle oluyom yaparken bayılcak gibi kız bide olursa o zaman giderim hamileler topiğine taşınırım napıyım 9 ay sonram görüşürük
uykucu şirin.oğluşumolmadan önce bende uyurdum böle oh iyiki uyumuşum şimdi hiç öle uyuyamıyorum
sen yazbiz tanıdık artık seni her cümlede biliyoz seni
napcan artık olmuş bikere :26:çok enteresan ama artık kimsein aynasına manyasına dokunmazsın herhal
kız sen bi git doktora sancı nyeymişki :26:burda ben çatladım meraktan:18::18:
selam çıtırlar napıyonuz yazın bakem
ballı ya sormayı unuttum arabanın aynası sendemi dieşimdi aklıma geldi....
handeee hamilemisiiiiiiiiiin?ben senin yerinde olsaydım 10 kere test yapmıştım evde
yav aylar sonra ilk defa öle uyuyp kalmışım.gidecem çarşamba günüuykucu şirin.oğluşumolmadan önce bende uyurdum böle oh iyiki uyumuşum şimdi hiç öle uyuyamıyorum
sen yazbiz tanıdık artık seni her cümlede biliyoz seni
napcan artık olmuş bikere :26:çok enteresan ama artık kimsein aynasına manyasına dokunmazsın herhal
kız sen bi git doktora sancı nyeymişki :26:burda ben çatladım meraktan:18::18:
özlemicenizmi beni.bak sen bu ara beni hep istemion küsüyon başka topiklere yolluyon sanat ol gel dion istemiosan söyle çeker giderim bu diyardanaman bos durma kiz hemen o topige git
ordan bebegi olanlar topigine
ordan lohusa topigi
ordan bebegim gec uyumuyor topigi
ordan bebegim dis cikariyor topigi
ordan bebegim yürüyor topigi
ordan kuzum ana okuluna basliyor topigi
.
.
.
sonrada 100 kiloyum ama zayifliycam kararliyim topigi
tamma bacılar yarın yoğun istek üzerine bir test alıp yapacamselam çıtırlar napıyonuz yazın bakem
ballı ya sormayı unuttum arabanın aynası sendemi dieşimdi aklıma geldi....
handeee hamilemisiiiiiiiiiin?ben senin yerinde olsaydım 10 kere test yapmıştım evde
bu arada inanmicaksınız amabugün gerçekten diyetteydim
sabah =2bardak su +yeşil çay
kahvaltı=nestle nesfit
ara=ananas
öğlen=fotograf
ara=yarım yeşil elma+1ç.bardaği kefir
akşam=çorba+5ızgara köfte+salata
ara=7otlu çay+kepekli galeta
su=2lt.
spor=yok
öglenki fotograf kizartmamiydi haslamamibu arada inanmicaksınız amabugün gerçekten diyetteydim
sabah =2bardak su +yeşil çay
kahvaltı=nestle nesfit
ara=ananas
öğlen=fotograf
ara=yarım yeşil elma+1ç.bardaği kefir
akşam=çorba+5ızgara köfte+salata
ara=7otlu çay+kepekli galeta
su=2lt.
spor=yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?