70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yağ oranımı da kırmışım şükür ki;19 kılo yağa düşmüşümm.. 15'e çekelim şunu da bitsin gitsin yaa baydı artık haa.. para gıdıyor yaww.. bir de eylule kadar dedi kadın nerden bulcam artık o dadar parayı da yettı gitti artıkın..

akşam toplantı vardı kuzenlerle meze yemekten çatladım +1 deyım şu an
61'e kadar düşeyim dıyorm canım yaa..

kızım itiraf edıyorum o tamamen fotografın çekilme açısından öyle olsam manyak mıyım leyn ben yemıım; Domınos Pizza yeriimm, burger kıng yerım :26::26:
neyse nıyetı bozmıım da

akşam toplantı vardı kuzenlerle meze yemekten çatladım +1 deyım şu an

bende akşama kadar diyetimi yaptım ama akşam kocayla film izlerken çekirdek we tuzlu mısıra bi dalmışım..yediğimin farkında bile değilim..film bitti çekirdeekte bittii bende bittim :18::18: neyse dünü unutalım bugüne bakalım..benim problemimde akşama kadardikkat ederim akşam oturup yerim..bu sefer yapmıcam ama..kiloma çok bakıyordum ben.bu hafta bakmıcam..cumadan beride bakmadım..senin boyun war canım ya bende oda yok ondan şuanki kilo bana çok fazla..55 keser beni anca..ama 58 olayım bide oda yeter ..

geçmişi yakalamaya çalıştıkça koptum :26:

küsermiyim kizz

ana eşek öpücük vermesi gerek ama vermior:44:
namusluymus

ne oldu kiz
canim isim karistirmisim pardon

aksam yemegin de sadece nohut ve yogurt yeseydin keske

slm kizlar keyfisizim bu ara sadece okuyorum sizi ve yemek yiyorum

oslew canim altda gördüm ozaman porzellan makyaj yap canim aglasanda birsey olmaz

Son düzenleme:

kizlar dün basima ne geldi

canim cok sikildi kocisede kizdim

bir yere gittik gezdik tozduk

neyse bitti isimiz arabanin yanina geldik baktim sol tarafa yasak yere bir araba park etmis sagda zaten arabalar var park yeri

bir tanede büyük araba gecemiyo kornaya felan basdi araba sahibi gelsin diye ama yok

adam geri geri cikmak zorunda kaldi o yoldan

benim araba biraz daha kücük esim dedi ki sigarsin cikarsin burdan

bende o yasak yerde duran arabanin sag aynasini katlayayimda gecerken degerim felan kirilir diye gittim arabanin yanina

ay katlamaya calistim ayna elimde kal düs yere

kaldim yol ortasin da

kocis kizdi tabi bana ne yapiyon her ayna katlanmaz diye

araba zaten eski görmüyonmu diye

neyse bana kal geldi

ben oturdum arabaya ne yapicam diye düsünüyom bir yandan kocise kiziyom

tel numarasini yazayim camina koyayimda adam arasin diye düsünürken

o arada yine bir araba geldi gecemiyo felan tam o sirada arabanin sahibi geldi adam aynayi yerine takmaya calisti

hihh dedim adam geldi ama kocislede tartisiyoz o arada ay ortadaki araba gecsinde ben ineyim adama söyliyeyim derken(kapiyi acamiyom cünkü)

adam sen araba gecemiyo diye bin arabaya hareket et

önce sok oldum yine kal geldi

sonra hemen bende gittim arkasindan ama araya arabalar girdi kirmizi lambaya felan takildik derken bulamadim

kac kere döndüm dolandim oralarda arabayi aradim ama yookk

eve geldim basima agrilar girdi adamin hakki bana gecti diye

vicdan azabi cekiyorumm

ne yapicam simdi ben :26::26:

kiyamam kizimda beni rahatlatmak icin diyoki anne yardim edersin birine kuzummm

kocislede konusmuyom kizmasa belki o kadar dagilmaz hemen yapmam gerekeni yapardim yaaa

Son düzenleme:
slm kizlar keyfisizim bu ara sadece okuyorum sizi ve yemek yiyorum

oslew canim altda gördüm ozaman porzellan makyaj yap canim aglasanda birsey olmaz
hayırdır suzim ne oldu nie keyifsizsin....:26:
yeme suzi yeme
yedikçe insanın morali bozuluyor

ballım keşke arabanın plakasını alaydın belki bi işe yarardı.kocişin stres yapmasaymış iki dakikada koyardın aslında numaranı :26:
kötü olmuş ...kızının dediği gb birineyardım edersin artık...
üzme kendini

kız gülsem mi?napsam bilemedim..ayna elimde kaldı derken koptum keşke numarayı yazıp koyaydın..gitti giden artık yapcak bişey yok..

Son düzenleme:
ay kızlar dahayeni uyandım eşim aramasa daha uyanacağım yokmuş nası uyuya kalmışım derin uyumuşum farkında değilim.şimdi öğlen yemeğiyle kahvaltıyı birleştirdim sıkıkahvaltı yapayım akşama kadarda ara yapar öle bitiririm.ay nası uyumuşum ya aylardır bu saatte kalkmıyodum

tatil kuzum hadi al oglusunu parka felan cik
biraz temiz hava alirsiniz hem
benide alsana gecerken

cikacam birazdan senide alayim tamam
olmus canim sIKma canini napcan ki adam kaybolmus nerden bilebilirdin ki :26:
öyle oluyor canim ya yedikce daha cok morelim bozuluyor
uykucu seni face de de yazdim sey olma sakin

cok yasa emmi hande

Son düzenleme:
hande kiz ben geri kacmam lazim kaynanam yok ama benimki kaynanayi aratirmiyor sen topige göz kulak ol öptüm seker senden baska kimse yok zaten topikde
herkesi kovaladinmi yoksa

yok oolamaz
hande kiz ben geri kacmam lazim kaynanam yok ama benimki kaynanayi aratirmiyor sen topige göz kulak ol öptüm seker senden baska kimse yok zaten topikde
herkesi kovaladinmi yoksa

bende gidiyom bacım sen git bak kocana ne istiyor
kız başkalarıolsada topikte hep sen yazacan ben yazacam ballı yazacak vss...millette okuyacak canı isterse alıntı yapacak yada menü yazacak bildirim yazacak gidecek.bazen çok kızıyorum kendime yazmıcam saf saf tek başıma diyorum

ya hersey bir anda oldu inan dondum kaldim keske alsaydim plakayi :26:

kız gülsem mi?napsam bilemedim..ayna elimde kaldı derken koptum keşke numarayı yazıp koyaydın..gitti giden artık yapcak bişey yok..
ayna elimde kalinca zaten kendimi öküz gibi bisey hissettim sorma :26:
ay yine gülcek bisey buldu
cikacam birazdan senide alayim tamam

olmus canim sIKma canini napcan ki adam kaybolmus nerden bilebilirdin ki :26:

öyle oluyor canim ya yedikce daha cok morelim bozuluyor

uykucu seni face de de yazdim sey olma sakin

cok yasa emmi hande
kocis o kadar konusmasaydi daha akillica hareket ederdim suzim :26:

Son düzenleme:
bende artik öyle karar aldim canim kara liste tutuyorum
ya benimkide öyle hep herseye atliyor olmus ballim sIKma artik canini :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…