- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
saol canım
eline sağlık canım ama şöylemi yapsak betül bi süreliğine tablo yapamayacağını sölemişti yanlış hatırlamıyosam :44bıraktığında sen devralırsın tablo yapma işini bizde sana minnettar oluruz olmamı
hangi suyun kız:44:bidaha tarifini şeedermisin ben kaçırmışımda
porselen iyidir..terlicen ağlıcan yapış yapış akmasın
inşallah ondandır..canım 2 gündür koşu bandıma döndüm yürüyorum sende kararsızsın alıp almama konusundaya al bence
ben kendim yıkıyorum varmıdırki öle biyer:44:
çok pis kıskandım şu an seniinşallah güzel şeyler duyarsın canım..
günaydınnn
günaydınn..ooo maşallah hızlısın..bakalım cumaya ne olcaz..baksabahtan beri diyet yapıyorum bendeakşama Allah kerim..
günaydın canım..6 kilo kalmış geriye..
günaydın canım..cıs cıs cıs..inşallah yapmayızz..
önemli değil kuzum..herzaman ..
61'e kadar düşeyim dıyorm canım yaa..çok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zor
bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara kara
hadi hayırlısı cnm inş.
ne güzel canm şimdi 65 te bırakıcakmısın tatlım
sanada hayırlı haftasonları cnm inşallah cıss mıs olmaz:18:
yıkamak kolayda sonradan asması zor benmkiler mekanizması felan off nie böle aldımki ya ozamanlar hevesliydim ondan aldım şimdi
çok pişmanım....neyse artık akılsız başın derdini eller çekermiş
bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamışanlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşekten
vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyo
siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasada
hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyor
bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:
bizim tablomuz yapılacak zaten böle hevesim kırıldı sen önce yazınca
valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyor
akşam toplantı vardı kuzenlerle meze yemekten çatladım+1 deyım şu an
Topiğin eski tadı yok gibi sanki.. dilekcıım yok, mınecım cok gıremıyor, rosewınd dertlı, nesquıkcan vardı kayıp ahh ahhhh
canım çok sağol güzel bilgiler için çok işime yarayacaködemdir ozaman :26: bunu bi dene istersen minecim
Karın şişliğini gidermek için doğanın mucize meyvelerinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem oldukça basit ve karın şişliğin için etkili bir yöntemdir.
Yarım bardak ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp karıştırın. Bu karışımı sabah uyandığınızda ve öğleden sonra aç karna için. Ardından bulduğunuzda ortamda 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün.
Hassas bir mideniz varsa limon suyu zarar verebilir. Limon suyu kürü yerine melisa otu kürünü uygulayabilirsiniz. 1 su bardağı kaynar suyunun içine 1 tutam melisa otu ekleyin. Demlenmesi için 5 dakika bekleyin. Süzdükten sonra içip, 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün. Melisa otu aynı zamanda sinir sistemini rahatlatan şifalı bir bitkidir.
yukariya yazdim minem belki fayda si olur birde aloe vera suyu sabahlari diye okudum ama aloe vera suyunu nerden bulcaz ki :44:
denerim mutlaka
artık bekliyoruz aramıza ozamaniyiyim tatlım teldeyiim bi bakayım dedim..oglun okula baslamis hayırlı olsun Rabbim hayat boyu muvaffak etsin.
Ben yoğunum canım
Ama kendimi iyice saldim
Arada buraya ugrasam iyi olcak
Yoksa yine 70 ler gelecek
Bu arada benim için güzel şeyler oldu
Araba aldim 1.5 aydır kullanıyorum
Bu zamana kadar niye kullanmamisim kızdım kendime
Öpüyorum canım
araba kullanmana çok sevindim bende ehliyet alıyorum
kendi adıma aynı yerde sayıyorum tatlımselam kızlar, up uzun bir aradan sonra burdayım.
bir kaç ay diyordum ama daha uzun sürmüş meğersem buraya uğramıyışım.
daha inceleyemedim profillerinizi inşallah gitmiştir kilocuklarınız.
tek tek bakıcam=)
hoşgeldin tekrar
sen tavukta yemiyorsun değilmi canımyok benim ayarım tam yerindetavukmu:26:
git kız gez accıkdayan nolcak değişiklik olur hem sanada
peki eşin? değişiklik olur haklısın
bizde seni özledik canım daha sık gel artıkcanlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız
küsermiyim kizzküsmedin dimi
ay suzi link atmıştı bana ordan buldum o biliyor böle şeyleri kukuletalımı ne biri varmış o yapıyormuş gelince atar.küsmesin o melek psikolojimi bozdu.
Eki Görüntüle 714852 Eki Görüntüle 714853 Eki Görüntüle 714854
bunlarıda beyendim ama birine karar vermek zorunda kalmıştım
namusluymusana eşek öpücük vermesi gerek ama vermior:44:
ne oldu kizof evi topluyodum bazanın altını bir türlü sığdıramadım üstüne annemde arayınca iyice sinir oldum öle ortalığı bırakıp buraya kaaçtım iyiki çeyiz almadım bide alsam onları nereye sığrıdıracam bilemicektim
canim isim karistirmisim pardonSelam ara ara telefondan okuyorum tam anlayamadım da konuyu ama ne listesi yapmıştım ben? Sadece bildirim yapmıştımniye acele etmişim onuda anlamadım... Telefondan okuyorum cogu zaman kaçırdığım bişey varsa pardon arkadaslar...
aksam yemegin de sadece nohut ve yogurt yeseydin keskeselam kızlarrr..
bugün yediklerim
sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,biber,1yumurta,2 d.kepek ekmeği
2 kuru kayısı
öğlen:nesfit
akşam:1 kaşık nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 d.kepek ekmeği.
KK da şunu buldum yarından itibaren yapıcam inşallah faydası olur
Bir iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir iki limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında asit vardır. Bu zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur. Elma çayı kilo sorunu olan kişilerin zayıflamasını sağlar. Mucize ilaç gibidir.
geçmişi yakalamaya çalıştıkça koptum :26:
birsey degil canim insallah faydasini görürsün minem
canım çok sağol güzel bilgiler için çok işime yarayacak
denerim mutlaka
artık bekliyoruz aramıza ozaman
kendi adıma aynı yerde sayıyorum tatlım
hoşgeldin tekrar
sen tavukta yemiyorsun değilmi canım
bizde seni özledik canım daha sık gel artıkkizinin fotograflarina da bagildim masallah cimcime cok tatli
slm kizlar keyfisizim bu ara sadece okuyorum sizive yemek yiyorum
oslew canim altda gördüm ozaman porzellan makyaj yap canim aglasanda birsey olmaz
suzimm yeme ama yaa :26:
offf sIkIldim evde olunca bi uyuzluk oluyor bana hic birsey canim istemiyoryarin sizde de tatilmi ballim :26:
hayırdır suzim ne oldu nie keyifsizsin....:26:slm kizlar keyfisizim bu ara sadece okuyorum sizive yemek yiyorum
oslew canim altda gördüm ozaman porzellan makyaj yap canim aglasanda birsey olmaz
kizlar dün basima ne geldi
canim cok sikildi kocisede kizdim
bir yere gittik gezdik tozduk
neyse bitti isimiz arabanin yanina geldik baktim sol tarafa yasak yere bir araba park etmis sagda zaten arabalar var park yeri
bir tanede büyük araba gecemiyo kornaya felan basdi araba sahibi gelsin diye ama yok
adam geri geri cikmak zorunda kaldi o yoldan
benim araba biraz daha kücük esim dedi ki sigarsin cikarsin burdan
bende o yasak yerde duran arabanin sag aynasini katlayayimda gecerken degerim felan kirilir diye gittim arabanin yanina
ay katlamaya calistim ayna elimde kal düs yere
kaldim yol ortasin da
kocis kizdi tabi bana ne yapiyon her ayna katlanmaz diye
araba zaten eski görmüyonmu diye
neyse bana kal geldi
ben oturdum arabaya ne yapicam diye düsünüyom bir yandan kocise kiziyom
tel numarasini yazayim camina koyayimda adam arasin diye düsünürken
o arada yine bir araba geldi gecemiyo felan tam o sirada arabanin sahibi geldi adam aynayi yerine takmaya calisti
hihh dedim adam geldi ama kocislede tartisiyoz o arada ay ortadaki araba gecsinde ben ineyim adama söyliyeyim derken(kapiyi acamiyom cünkü)
adam sen araba gecemiyo diye bin arabaya hareket et
önce sok oldum yine kal geldi
sonra hemen bende gittim arkasindan ama araya arabalar girdi kirmizi lambaya felan takildik derken bulamadim
kac kere döndüm dolandim oralarda arabayi aradim ama yookk
eve geldim basima agrilar girdi adamin hakki bana gecti diye
vicdan azabi cekiyorumm
ne yapicam simdi ben :26::26:
kiyamam kizimda beni rahatlatmak icin diyoki anne yardim edersin birine kuzummm
kocislede konusmuyom kizmasa belki o kadar dagilmaz hemen yapmam gerekeni yapardim yaaa
kız gülsem mi?napsam bilemedim..ayna elimde kaldı derken koptumkizlar dün basima ne geldi
neyse bitti isimiz arabanin yanina geldik baktim sol tarafa yasak yere bir araba park etmis sagda zaten arabalar var park yeri
bir tanede büyük araba gecemiyo kornaya felan basdi araba sahibi gelsin diye ama yok
bende o yasak yerde duran arabanin sag aynasini katlayayimda gecerken degerim felan kirilir diye gittim arabanin yanina
kaldim yol ortasin da
neyse bana kal geldi
o arada yine bir araba geldi gecemiyo felan tam o sirada arabanin sahibi geldi adam aynayi yerine takmaya calisti
hihh dedim adam geldi ama kocislede tartisiyoz o arada ay ortadaki araba gecsinde ben ineyim adama söyliyeyim derken(kapiyi acamiyom cünkü)
sonra hemen bende gittim arkasindan ama araya arabalar girdi kirmizi lambaya felan takildik derken bulamadim
vicdan azabi cekiyorumm
kocislede konusmuyom kizmasa belki o kadar dagilmaz hemen yapmam gerekeni yapardim yaaa
bende akşama kadar diyetimi yaptım ama akşam kocayla film izlerken çekirdek we tuzlu mısıra bi dalmışım..yediğimin farkında bile değilim..film bitti çekirdeekte bittii bende bittim :18::18: neyse dünü unutalım bugüne bakalım..benim problemimde akşama kadardikkat ederim akşam oturup yerim..bu sefer yapmıcam ama..kiloma çok bakıyordum ben.bu hafta bakmıcam..cumadan beride bakmadım..senin boyun war canım ya bende oda yok ondan şuanki kilo bana çok fazla..55 keser beni anca..ama 58 olayım bide oda yeter ..
evet canımtavukta yemiyombideniz ürünleri yiyotum
canım çok sağol güzel bilgiler için çok işime yarayacak
denerim mutlaka
artık bekliyoruz aramıza ozaman
kendi adıma aynı yerde sayıyorum tatlım
hoşgeldin tekrar
sen tavukta yemiyorsun değilmi canım
bizde seni özledik canım daha sık gel artık
küsme ballım suziyede dedim dün ballı bana küsüryordu üsüldüm die ben sizi çok seviyomküsermiyim kizz
namusluymus
ne oldu kiz
canim isim karistirmisim pardon
aksam yemegin de sadece nohut ve yogurt yeseydin keskeheykelinizi dikcem evime
of keyifsizim dion benidaha çok deli ediyon keyifsiz olduğunda eften püften şeylerkalk silkelen kız bu topik bizim bizim kalacakslm kizlar keyfisizim bu ara sadece okuyorum sizive yemek yiyorum
susma sustukça sıra sana gelecek
şişkoyuk haklıyık söke söke alırık
offf sIkIldim evde olunca bi uyuzluk oluyor bana hic birsey canim istemiyoryarin sizde de tatilmi ballim :26:
he bana oturmaya gelin yarın hava alanıda yakın daha inmaden pilot paraşütle salıverir bizim bahçeye zaten çok alçaktan inişe geçiyorlar.bazen diom havaalanındakiler gibi bende bir gözetleme kulesimi yapsam eve uçaklar inip binerken el ederim sağa sola yanaştır dietatil kuzumhadi al oglusunu parka felan cik
biraz temiz hava alirsiniz hem
benide alsana gecerken
yani üzme kendinide biraz hassas birkonu şimdi türkiyede diyanet vakfının nunmarası var hocayı arayıp anlatıyon soruyon napabilirim die en doğru yolu gösterir sana o hakkının geçtiğini düşünüyosan kötü olmuş dediğin gibi almanyada yoktur kız git papaza sorkizlar dün basima ne geldi
kaldim yol ortasin da
neyse bana kal geldi
vicdan azabi cekiyorumm
cikacam birazdan senide alayim tamamtatil kuzumhadi al oglusunu parka felan cik
biraz temiz hava alirsiniz hem
benide alsana gecerken
olmus canim sIKma canini napcan ki adam kaybolmus nerden bilebilirdin ki :26:kizlar dün basima ne geldi
kaldim yol ortasin da
neyse bana kal geldi
vicdan azabi cekiyorumm
öyle oluyor canim ya yedikce daha cok morelim bozuluyorhayırdır suzim ne oldu nie keyifsizsin....:26:
yeme suzi yeme
yedikçe insanın morali bozuluyor
ballım keşke arabanın plakasını alaydın belki bi işe yarardı.kocişin stres yapmasaymış iki dakikada koyardın aslında numaranı :26:
kötü olmuş ...kızının dediği gb birineyardım edersin artık...
üzme kendini
uykucu seniay kızlar dahayeni uyandım eşim aramasa daha uyanacağım yokmuş nası uyuya kalmışım derin uyumuşum farkında değilim.şimdi öğlen yemeğiyle kahvaltıyı birleştirdim sıkıkahvaltı yapayım akşama kadarda ara yapar öle bitiririm.ay nası uyumuşum ya aylardır bu saatte kalkmıyodum
evet canımtavukta yemiyombideniz ürünleri yiyotum
küsme ballım suziyede dedim dün ballı bana küsüryordu üsüldüm die ben sizi çok seviyomheykelinizi dikcem evime
of keyifsizim dion benidaha çok deli ediyon keyifsiz olduğunda eften püften şeylerkalk silkelen kız bu topik bizim bizim kalacak
he bana oturmaya gelin yarın hava alanıda yakın daha inmaden pilot paraşütle salıverir bizim bahçeye zaten çok alçaktan inişe geçiyorlar.bazen diom havaalanındakiler gibi bende bir gözetleme kulesimi yapsam eve uçaklar inip binerken el ederim sağa sola yanaştır die
yani üzme kendinide biraz hassas birkonu şimdi türkiyede diyanet vakfının nunmarası var hocayı arayıp anlatıyon soruyon napabilirim die en doğru yolu gösterir sana o hakkının geçtiğini düşünüyosan kötü olmuş dediğin gibi almanyada yoktur kız git papaza sor
cikacam birazdan senide alayim tamam
olmus canim sIKma canini napcan ki adam kaybolmus nerden bilebilirdin ki :26:
öyle oluyor canim ya yedikce daha cok morelim bozuluyor
uykucu seniface de de yazdim sey olma sakin
cok yasa emmi hande
hande kiz ben geri kacmam lazim kaynanam yok ama benimki kaynanayi aratirmiyorsen topige göz kulak ol öptüm seker senden baska kimse yok zaten topikde
herkesi kovaladinmi yoksa
ya hersey bir anda oldu inan dondum kaldim keske alsaydim plakayi :26:hayırdır suzim ne oldu nie keyifsizsin....:26:
yeme suzi yeme
yedikçe insanın morali bozuluyor
ballım keşke arabanın plakasını alaydın belki bi işe yarardı.kocişin stres yapmasaymış iki dakikada koyardın aslında numaranı :26:
kötü olmuş ...kızının dediği gb birineyardım edersin artık...
üzme kendini
ayna elimde kalinca zaten kendimi öküz gibi bisey hissettim sorma :26:kız gülsem mi?napsam bilemedim..ayna elimde kaldı derken koptumkeşke numarayı yazıp koyaydın..gitti giden artık yapcak bişey yok..
ay yine gülcek bisey bulduevet canımtavukta yemiyombideniz ürünleri yiyotum
küsme ballım suziyede dedim dün ballı bana küsüryordu üsüldüm die ben sizi çok seviyomheykelinizi dikcem evime
of keyifsizim dion benidaha çok deli ediyon keyifsiz olduğunda eften püften şeylerkalk silkelen kız bu topik bizim bizim kalacak
he bana oturmaya gelin yarın hava alanıda yakın daha inmaden pilot paraşütle salıverir bizim bahçeye zaten çok alçaktan inişe geçiyorlar.bazen diom havaalanındakiler gibi bende bir gözetleme kulesimi yapsam eve uçaklar inip binerken el ederim sağa sola yanaştır die
yani üzme kendinide biraz hassas birkonu şimdi türkiyede diyanet vakfının nunmarası var hocayı arayıp anlatıyon soruyon napabilirim die en doğru yolu gösterir sana o hakkının geçtiğini düşünüyosan kötü olmuş dediğin gibi almanyada yoktur kız git papaza sor
kocis o kadar konusmasaydi daha akillica hareket ederdim suzim :26:cikacam birazdan senide alayim tamam
olmus canim sIKma canini napcan ki adam kaybolmus nerden bilebilirdin ki :26:
öyle oluyor canim ya yedikce daha cok morelim bozuluyor
uykucu seniface de de yazdim sey olma sakin
cok yasa emmi hande
bende artik öyle karar aldim canimyok oolamaz
bende gidiyom bacım sen git bak kocana ne istiyor
kız başkalarıolsada topikte hep sen yazacan ben yazacam ballı yazacak vss...millette okuyacak canı isterse alıntı yapacak yada menü yazacak bildirim yazacak gidecek.bazen çok kızıyorum kendime yazmıcam saf saf tek başıma diyorum
ya benimkide öyle hep herseye atliyorya hersey bir anda oldu inan dondum kaldim keske alsaydim plakayi :26:
ayna elimde kalinca zaten kendimi öküz gibi bisey hissettim sorma :26:
ay yine gülcek bisey buldu
kocis o kadar konusmasaydi daha akillica hareket ederdim suzim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?